ClickFunnels Review: vernietigt uw website uw verkooppotentieel?

Of u nu een marketingprofessional bent of een bedrijf of hobby ontwikkelt op basis van het bouwen van webpagina’s, de juiste middelen zijn absoluut noodzakelijk. Om een ​​succesvolle website te ontwikkelen, hebt u webhosting, bestemmingspagina-software, e-mailautorespondersoftware, split-testsoftware, affiliate-trackingsoftware, programmeurs, ontwerpers en nog veel meer nodig. Helaas moet u contact opnemen met een aantal services om al deze aspecten van uw website in te stellen – dat wil zeggen, totdat een nieuwe service een revolutie op het web veroorzaakte.


Welkom in de wereld van ClickFunnels – hier is alles wat u moet weten, vooral of deze one-stop-shop voor het opzetten van uw website het waard is.

Over ClickFunnels

ClickFunnels is een webservice waarmee u webpagina’s kunt maken die zijn gewijd aan verkooptrechters. Om het proces eenvoudig, gemakkelijk en zo moeiteloos mogelijk te maken, biedt ClickFunnels je alles wat je nodig hebt om deze sales funnel-webpagina’s te maken. Dit omvat webhosting, software voor bestemmingspagina’s, autorespondersoftware voor e-mail, split-testsoftware en nog veel meer.

Om ClickFunnels te begrijpen en hoe goed deze service werkelijk is, moet u natuurlijk weten wat een verkooptrechter is – een onderwerp dat marketingprofessionals soms zelfs verbijstert.

Verkooptrechters en waarom u ze nodig heeft

Een verkooptrechter is een uiterst populaire en economisch efficiënte marketingtool die uw prospect of uw beoogde klant meeneemt en hen begeleidt bij het proces van interesse in uw product of dienst tot het daadwerkelijk doen van niet slechts één aankoop, maar herhaalde aankopen. Degenen die verkooptrechters gebruiken, zijn beter in staat om het aantal prospects in elke fase van het proces te kwantificeren en meer individuen om te zetten in terugkerende kopers.

Om nog verder te verduidelijken, is hier een afbeelding van een verkooptrechter:

Zoals u kunt zien, bevat de verkooptrechter fasen. De meest succesvolle campagnes zijn de campagnes die de prospect van begin tot eind door de trechter leiden.

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​waar ClickFunnels precies binnenkomt. ClickFunnels fungeert als de vastlegpagina voor uw prospects. De vastlegpagina werkt in wezen als een marketingtrechter door prospects bewust te maken van uw product, hen te overtuigen om een ​​interesse te ontwikkelen, waardoor ze het product of de dienst overwegen, waardoor ze intentie kunnen ontwikkelen, hen helpen de beslissing positief te evalueren en uiteindelijk – leidend om uw product of dienst aan te schaffen. In wezen maakt ClickFunnels marketing en het succesvol verkopen van uw product zoveel gemakkelijker.

Wanneer u ClickFunnels gebruikt, zult u zich realiseren dat er meer dan één type verkooptrechter is. Hoewel de standaard trechter hierboven prima werkt, kunnen variaties nuttig zijn om verschillende prospects aan te trekken en vast te leggen.

De voordelen van het gebruik van ClickFunnels

Zoals ClickFunnels vermeldt, kunnen degenen die de webpagina-service gebruiken meer dan $ 1.000 per maand besparen. Bovendien heeft de ClickFunnels-service een aantal andere voordelen, waaronder:


  • Webpagina-hosting

Het eerste voordeel van het gebruik van ClickFunnels is dat u met de service al uw inhoud op hun website kunt hosten. Het is handig om al uw inhoud op ClickFunnels te hosten, omdat u zich niet op andere services hoeft te concentreren en extra kosten aan een ander bedrijf hoeft te betalen. Bovendien lijken degenen die de webhosting gebruiken over het algemeen tevreden met de resultaten.


  • Landingspagina-software

De bestemmingspagina van uw website is het eerste deel van de webpagina dat uw prospect bekijkt. Daarom wil je het zo effectief mogelijk maken. Om het proces van het maken van een bestemmingspagina gemakkelijker te maken, kunt u met ClickFunnels verkooppagina’s ontwerpen en maken volgens uw eigen specificaties. Als je door de opties van de bestemmingspagina kijkt, zul je merken dat er veel verschillende stijlen beschikbaar zijn.

Als u de vooraf gemaakte bestemmingspagina’s van ClickFunnels wilt gebruiken, dan kunt u dat doen. Er zijn zeven verschillende trechtertypen waaruit u kunt kiezen, waaronder The Opt-In Lead Capture Funnel, The Sales Funnel, The Webinar Funnel, The Auto Webinar Funnel, The Membership Funnel, The Launch Funnel en The Custom Funnel. Voordat u een trechtertype voor een bestemmingspagina kiest, kunt u het doel van elke trechter op de ClickFunnels-webpagina bekijken. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat u de juiste beslissing neemt voor uw webpagina.


  • E-mail autoresponder software

Met de e-mail autoresponder-software kunt u uw website beheren zonder veel werk te hoeven doen. Met autorespondersoftware voor e-mail kunt u ClickFunnels de berichten laten sturen die naar uw website zijn gestuurd. Wanneer iemand uw site een e-mail stuurt, stuurt de autoresponder-software van ClickFunnels een bericht terug met het tijdsinterval dat u aanwijst.


  • Split testsoftware

Split Testing Software is een serieus spul en als u weet hoe u het moet gebruiken, dan kunt u zeker profiteren van de voordelen en voordelen voor uw webpagina. Als u het nog niet eerder bent tegengekomen, is split testen het proces van het testen van twee en soms drie versies van uw bestemmingspagina. Dit staat ook bekend als A-B split-testen. Versies B of C zijn de pagina’s waar u wijzigingen in aanbrengt, terwijl versie A de controlepagina is.


  • Maak een gratis account aan

Hoewel ClickFunnels nog veel meer voordelen biedt, is een van de meest opvallende voordelen dat u hiermee uw gratis account kunt maken. Voor de meeste services moet u een langdurig registratieproces doorlopen, waardoor u veel kosten moet betalen. Hier kunt u uw webpagina maken en dit doen op een manier die bij uw budget past.

De tool Slepen en neerzetten

Na registratie bij ClickFunnels kunt u direct beginnen met het maken van uw webpagina. Een van de handigste tools die de service biedt, is de tool voor slepen en neerzetten. Zodra u de trechter heeft gekozen die u wilt gebruiken om uw prospects in kopers om te zetten, kunt u afbeeldingen, video’s en koppen naar de slepen-en-neerzetten-editor slepen om uw pagina te maken.

Op basis van eigen onderzoek van ClickFunnels en de ervaring van gebruikers is bewezen dat de trechters op de webpagina worden omgezet. Dus, welke je ook kiest om te gebruiken bij het slepen en neerzetten, de resultaten zijn aan de horizon.

Regels en segmentatie instellen

Met ClickFunnels kunt u regels instellen voor uw webpagina op basis van uw voorkeuren. Als u bijvoorbeeld wilt dat alleen bepaalde mensen berichten van uw website bekijken, dan kunt u een dergelijke regel aanwijzen. Bovendien biedt ClickFunnels u de mogelijkheid om de contacten die u ontwikkelt vanaf uw webpagina te segmenteren op basis van locatie, of ze uw product hebben gekocht, het stadium waarin ze zich bevinden in de trechter, sociale media, uitzendingen en of ze de e-mail hebben achtergelaten die uw website heeft verzonden ongeopend. Met dergelijke mogelijkheden kunt u uw site beter beheren en positioneren voor succes.

Op dit punt vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe ClickFunnels zich verhoudt tot andere webhostingservices die een paar van dezelfde functies hebben. Gelukkig hebben we je gedekt.

ClickFunnels vs. LeadPages 

Over het algemeen zult u zien dat ClickFunnels de winnaar is als het gaat om ClickFunnels en LeadPages. Hier zijn enkele redenen waarom u meer tevreden zult zijn met ClickFunnels:


 • Een blik op het ontwerp van de bestemmingspagina

Als u zich in theorie aanmeldt voor zowel ClickFunnels als LeadPages en toegang krijgt tot het aanbod van de bestemmingspagina’s van elke site, is de kans groot dat u gemakkelijk wordt beïnvloed door wat ClickFunnels te bieden heeft. Het aanbod van bestemmingspagina’s van ClickFunnels is beter georganiseerd, gevarieerder en wordt voortdurend bijgewerkt. Aan de andere kant biedt LeadPages u een reeks saaie ontwerpen die niet esthetisch zijn. Erger nog, het duurt even om ze door te kammen.


 • Technische ondersteuning

Als het gaat om technische ondersteuning, lijken beide paginasites behoorlijk op elkaar. Degenen die voor het Enterprise-abonnement van ClickFunnel kiezen, krijgen voorrang bij klantenondersteuning. Klantondersteuning komt in de vorm van chatondersteuning, telefonische ondersteuning en e-mailondersteuning.


 • Partnerprogramma’s

Partnerprogramma’s bij ClickFunnels winnen zeker, maar alleen door een haar. Degenen die deelnemen aan het ClickFunnel-partnerprogramma ontvangen een terugkerende partnercommissie van 35%. Aan de andere kant biedt LeadPages gelieerde ondernemingen een levenslang terugkerend tarief van 30%.


 • Kortingen en voordelen

Hoewel details over ClickFunnels-tarieven in een later gedeelte worden besproken, is ClickFunnels, vergeleken met LeadPages, de economisch verantwoorde keuze. In tegenstelling tot LeadPages biedt ClickFunnels zijn gebruikers een geld-terug-garantie van 30 dagen en een gratis proefperiode van 14 dagen. Als alternatief biedt LeadPages 20% tot 30% korting op accounts wanneer u zich aanmeldt voor het jaarplan.


 • Functies om te overwegen

Ten slotte, als het gaat om functies, zijn de resultaten gemengd. Hoewel beide voorzien zijn van Digital Asset Delivery, bevatten alleen ClickFunnels functies zoals het delen van uw trechter met andere leden en trechterpercentages door lay-out en slepen en neerzetten van pagina’s. De enige functie die u met LeadPages mist, is de Bonus Template Feature.

ClickFunnels vs. Instapage

Als het gaat om ClickFunnels vs. Instapage, moet je eerst erkennen dat ze gericht zijn op een ander publiek. Hoewel iedereen ClickFunnels kan gebruiken, wordt het voornamelijk gebruikt door marketingprofessionals vanwege de professionele tools en marketingspecifieke bronnen. Bovendien evolueert ClickFunnels voortdurend om aan de behoeften van zijn gebruikers te voldoen. Hier zijn enkele manieren waarop ClickFunnels en Instapage met elkaar vergelijken:


 • Page Builder

Omdat ClickFunnels marketeerspecifiek is, is de kans kleiner dat u dezelfde uitgebreide pagina’s bereikt die u met Instapage kunt maken. Degenen die uitgebreide pagina’s op ClickFunnels willen maken, moeten wat tijd en werk toevoegen. Als uw doelen marketingspecifiek zijn, kunt u daarom het beste kiezen voor ClickFunnels. Aan de andere kant, als het uw doel is om gewoon een gewone bestemmingspagina te bouwen, dan is Instapage de betere optie.


 • Marketinggericht versus niet-marketinggericht

Een ander punt om te beseffen bij het vergelijken van beide sites is dat ClickFunnels u een reeks marketingtools biedt die u gewoon niet zult vinden bij Instapage. Met ClickFunnels ontvangt u bijvoorbeeld marketinggerichte tools zoals het beheer van uw verkooptrechter in één systeem, automatische e-mailmarketing, gegroepeerde webpagina’s voor prestatiebeoordeling, het volgen van productverkopen, split-tests, enzovoort.


 • Het systeem leren gebruiken

Aangezien ClickFunnels marketinggericht is, zult u merken dat als u nieuw bent in het vak, u een uitdagende tijd zult hebben om het systeem te leren. LeadPages daarentegen is geweldig voor starters, omdat het gemakkelijk te gebruiken is en de beperkte functies eenvoudig te leren zijn. Als u echter gewoon wilt “inspringen” en het niet erg vindt om de tijd te nemen om meer te weten te komen over de configuraties van ClickFunnels, dan is uw inspanning zeker de moeite waard, vooral gezien de gevarieerde sjablonen en tools.

ClickFunnels vs. OptimizePress

Veel gebruikers die OptimizePress gebruiken voor hun bestemmingspagina’s zijn behoorlijk loyaal aan de service, vooral vanwege de prijzen. Wanneer u echter zowel ClickFunnels als OptimizePress vergelijkt, zult u merken dat er een reden is voor de goede deal – met de beperkte functies die OptimizePress biedt, heeft het geen zin om de prijs te verhogen tot hetzelfde tarief als ClickFunnels. Dus als het gaat om het kiezen tussen de twee, hangt uw belangrijkste beslissing af van wat u nodig heeft van een bestemmingspagina-service en wat u bereid bent te betalen om het te krijgen.


 • Meer functies met CkickFunnels

Zoals hierboven vermeld, berust de beslissing op kenmerken. Degene die beschikbaar zijn via ClickFunnels, maar niet via OptimizePress, omvatten: A / B split-testen, één klik update, tweestaps opt-ins, instant opt-ins, slimme e-mailsequencing, volledige trechterconversieweergave, verander trechtervolgorde direct, eenvoudige replicatie van pagina’s / trechters, trechters delen, ledenstatistieken, lidmaatschapsinhoud vergrendelen, grote betalingsintegratie en de gratis proefperiode van 14 dagen. Daarom, als u de bovenstaande functies nodig heeft en het niet erg vindt om wat meer te betalen, dan bent u beter af met ClickFunnels.


 • De kostenvergelijking

In wezen kost OptimizePress $ 97 per jaar voor het kernpakket, $ 197 voor het uitgeverspakket en $ 297 voor het pro-pakket. Zoals u in de volgende sectie zult zien, is dit veel goedkoper dan ClickFunnels. Nogmaals, u krijgt minder functies en een veel minder marketingvriendelijk platform.

De kosten van ClickFunnels

Voordat u zich aanmeldt voor een platform, is het belangrijk om de prijzen te begrijpen. Zoals uitgebreid vermeld in deze recensie, is ClickFunnels duur – je zou zelfs een beetje geschokt kunnen raken door de onderstaande prijzen te bekijken. Als u echter alle beschikbare functies en services in gedachten houdt, wordt de prijs een beetje smakelijker. Een ander ding om in gedachten te houden is het doel van ClickFunnels, namelijk het verbeteren van de verkoop van uw producten. Met meer verkopen en een hogere winstgevendheid zou u de prijsstructuur gemakkelijk moeten kunnen betalen.

Klik op Trechterplannen
 • Standaardpakket – $ 97 / maand

Als onderdeel van dit pakket ontvangt u 20 trechters, 100 pagina’s, 20.000 bezoekers, onbeperkte contacten en alle aanvullende functies die in de eerste paar secties worden besproken.

 • Etison Packacge – $ 297 / maand

Met dit pakket ontvang je onbeperkte functies vanaf het eerste pakket. Daarnaast krijgt u ook prioriteitsondersteuning, prioritaire sjabloonaanvragen, actionetics, visuele e-mailbuilder, e-maillijsten beheren, tweede uitzend-e-mails, het openen en klikken volgen, autoresponderreeksen, actietrechters, e-mails verzenden op basis van locatie en nog veel meer. Als u een slimme marketingprofessional bent en een reeks tools nodig heeft om uw bestemmingspagina’s via één site te beheren, dan is dit pakket de beste optie voor u en uw behoeften.

ClickFunnels 14 dagen proefperiode

Het duurt een paar seconden om u aan te melden bij ClickFunnels en als u op uw hoede bent voor het betalen van de maandelijkse prijs na het bekijken van het bovenstaande gedeelte, dan bent u niet de enige. Gelukkig biedt ClickFunnels mensen de mogelijkheid om het systeem 14 dagen gratis uit te proberen.

Als u besluit dat ClickFunnels iets voor u is bij het gebruik van de gratis proefperiode van 14 dagen, kunt u kiezen voor het standaardpakket of de Etison Suite. Na de proef stijgt de prijs naar de hierboven vermelde standaardprijzen. U zult ook merken dat u zich eenvoudig kunt aanmelden voor de gratis proefperiode. Bezoek gewoon de ClickFunnels-webpagina en klik op de proefaanbiedingen. Er verschijnt een venster waarin u uw e-mailadres en wachtwoord kunt invoeren om een ​​account aan te maken. Na deze stappen zou u klaar moeten zijn.

Gratis Funnel Hacking Web Classes

Als je van webinars houdt en op zoek bent naar manieren om te trainen in het gebruik van ClickFunnels en om inzicht te krijgen in veel gerelateerde onderwerpen, dan kun je Funnel Web Classes proberen. Via het webinarprogramma genaamd “Hoe u uw eigen verkooptrechter instelt in slechts 7 minuten”, kunt u het volgende ontdekken:

 • Hoe u eenvoudig uw concurrenten kunt scannen en kunt zien wat er in uw niche werkt
 • Hoe u kunt nemen wat momenteel op uw markt werkt en het gebruiken om u een voorsprong te geven bij het maken van uw eigen trechter; en
 • Hoe u vanuit het niets een klantenlijst kunt opbouwen vol met mensen die al bewezen kopers zijn voor uw product

Registreer uw stoel om samen met anderen deze krachtige informatie van experts in het veld te ontvangen hier. De stoelen gaan snel, dus reserveer je plek zo snel mogelijk.

Overzicht

Over het algemeen kan ClickFunnels door iedereen worden gebruikt. Het wordt echter specifiek aanbevolen voor marketingprofessionals die hun conversieratio’s willen verbeteren, de verkoop willen verhogen en de zichtbaarheid van hun merk willen vergroten. Met de vele tools en bronnen die beschikbaar zijn, zult u ClickFunnels een betrouwbaar platform vinden om de merkherkenning te bereiken die u nodig heeft om te slagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map