E-mailaccounts maken voor uw domeinnaam


E-mailaccounts maken voor uw domeinnaam


In deze zelfstudie leert u hoe u e-mailaccounts voor uw domeinnaam maakt. We nemen u stap voor stap mee door het hele proces en geven u twee alternatieve paden die u kunt volgen op basis van wat uw behoeften zijn.

Laten we beginnen met de basis:

Wat doet het *Werkelijk* Bedoel om e-mailaccounts te maken voor uw domeinnaam?

Je hebt waarschijnlijk al Gmail of een ander gratis e-mailaccount. Hoewel die e-mail prima is, ziet hij er misschien niet zo goed uit als hij voor welke soort dan ook wordt gebruikt professioneel doel.

Het is bijvoorbeeld gemakkelijk voor te stellen hoe e-mailen met zakelijk contact  [email beveiligd] is mogelijk niet optimaal. Een veel beter alternatief is om een ​​aangepast e-mailadres in te stellen onder uw eigen domeinnaam – als u al een domeinnaam bezit (zo niet, dan kunt u als volgt een domeinnaam registreren).

In zo’n scenario kun je bijvoorbeeld zoiets gebruiken [email beveiligd] in plaats daarvan heeft het een totaal andere sfeer.

Vandaag gaan we leren hoe u precies dat kunt doen – e-mailaccounts maken voor uw domeinnaam – zodat u een e-mailadres krijgt met uw eigen domeinnaam na de @ symbool.

We laten je twee manieren zien om dat te doen:

 • OPTIE A). Betrekt het afhandelen van alles binnen uw gebruikerspanel bij Bluehost – een van de toonaangevende webhostingbedrijven op het web, beroemd om zijn lage prijzen en goede beginnersvriendelijke aanpak. We hebben in een ander artikel alle redenen genoemd waarom u Bluehost versus de concurrentie zou moeten gebruiken.
 • OPTIE B). Betreft het verbinden van uw domeinnaam met Gmail – zoals in, Ja, je hebt interactie met je e-mail via een Gmail-achtig paneel, maar je doet dit op een manier waarmee je je aangepaste domein-e-mail kunt gebruiken in plaats van een standaardadres @ gmail.com.

Iets dat we van tevoren moeten toegeven, is dat Path (a) veel beginnersvriendelijker is. We geven het 5/5 op de schaal van ‘gebruiksgemak’. Pad (b) is een matige 3/5.

E-mailaccounts maken voor uw domeinnaam met Bluehost

Zodra u uw hostingplan heeft opgezet en live hebt gezet met Bluehost (www.Bluehost.com), is het maken van nieuwe e-mailaccounts voor uw domeinnaam extra eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is door enkele schermen op het scherm in het Bluehost-gebruikersgebied te gaan.

 • Heeft u nog geen domeinnaam of website? Hier leest u hoe u het aanmeldingsproces kunt doorlopen en alles kunt instellen met Bluehost.

Hier zijn de stappen om e-mailaccounts te maken voor uw domeinnaam met Bluehost:

Log eerst in op uw Bluehost-paneel en ga vervolgens naar E-mail uit de hoofdzijbalk.

Aangezien u daar nog geen e-mailaccounts heeft, ziet u onmiddellijk het formulier voor het maken van e-mail. Zoals deze:

Maak e-mailaccounts voor uw domeinnaam aan met Bluehost

U kunt dat als volgt invullen:

 • E-mail: Voer in wat u maar wilt uw e-mail-ID zijn. Je kunt dit zelfs maken voornaam Achternaam als je ideeën tekort komt.
 • Postvakquota: Afhankelijk van het hostingniveau dat je bij Bluehost hebt gekocht, heb je een andere hoeveelheid schijfruimte beschikbaar. Als u maar één e-mailaccount gaat maken, kunt u het quotum instellen op Onbeperkt, maar een beter idee is om het op 500 MB te houden, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om je e-mail normaal te gebruiken.

Zodra u de velden heeft ingevuld, klikt u op Account aanmaken.

Na letterlijk een seconde, uw e-mailaccount is aangemaakt en klaar voor gebruik. Volgende stap, leren hoe u uw nieuwe e-mail kunt gebruiken:

Wijzig het tabblad in Emailaccounts, zoals zo:

Bluehost-accounts

Daarin ziet u alle e-mailaccounts die actief zijn op uw domeinnaam. Momenteel is er maar één.

Door op te klikken Ga naar Webmail, u kunt uw e-mailaccount meteen gaan gebruiken – via de eigen e-mailclient van Bluehost.

Een waarschijnlijker scenario is echter dat u deze e-mail op uw laptop of iPhone wilt configureren. Klik daarvoor op de Sluit apparaten aan knop. Je ziet een aantal nieuwe opties verschijnen. Klik op degene met het label E-mailclient instellen.

U ziet een geheel nieuwe pagina met instructies voor het doorlopen van het proces met uw favoriete e-mailtool. Het meest interessante is dat Bluehost een reeks auto-configuratie-opties beschikbaar maakt voor veel van de populaire e-mailoplossingen en apps:

Bluehost-configuratie

Verderop op de pagina zijn er ook handmatige configuratiedetails voor het geval u uw tool niet in de lijst hebt gevonden.

�� En dat is het! Op dit moment is uw nieuwe e-mailaccount volledig operationeel.

E-mailaccounts maken voor uw domeinnaam met Gmail

Dit proces omvat een paar stappen meer dan Pad (a). Maar het kan zeker door een beginner worden gedaan, zolang u die stappen zorgvuldig volgt. Als u bovendien e-mailaccounts voor uw domeinnaam wilt maken met Gmail, brengt dit ook een extra vergoeding met zich mee bovenop wat u al betaalt voor uw domeinnaam.

Terwijl standaard @ gmail.com e-mails zijn gratis, Gmail heeft een prijskaartje waarmee u aangepaste e-mailadressen kunt maken en beheren op basis van uw eigen domeinnaam.

Dat premiumpakket heet het G Suite. Het basisplan is $ 5 / gebruiker / maand, maar er is een proefperiode van 14 dagen beschikbaar (creditcard vereist), dus je kunt testen hoe het allemaal werkt voordat je het vastlegt. Hoewel het misschien prijzig klinkt, is G Suite een zakelijk product, dus u krijgt veel meer tools dan aangepaste e-mail.

Als je er klaar voor bent, ga dan hier en klik op een van de Begin toetsen. U ziet een aanmeldingsformulier met een paar basisvragen – om uw bedrijf en behoeften beter te begrijpen.

g suite aanmelden

Onderweg wordt u gevraagd of u al een domein heeft waarmee u verbinding wilt maken met G Suite. Selecteer, Ja.

g suite domein

Voer de domeinnaam in en voer vervolgens de volgende stappen uit. De laatste daarvan is het aanmaken van uw belangrijkste G Suite-gebruiker.

g suite gebruiker

Wanneer alles klaar is, komt u op het inlogscherm van G Suite. Nadat u bent ingelogd, wordt u om aanvullende informatie gevraagd voordat u uw account volledig inschakelt. Als alles goed gaat, zie je dit:

g suite gemaakt

In dit stadium heeft u zich met succes aangemeld bij G Suite. U bent echter nog maar een paar stappen verwijderd van het maken van geheel nieuwe e-mailaccounts voor uw domeinnaam. Dit is wat u nu moet doen:

 1. Controleer uw domeinnaam met G Suite. Dit is alleen om er zeker van te zijn dat u inderdaad de eigenaar bent van de domeinnaam die u tijdens de installatie heeft opgegeven. De wizard laat u een aantal opties zien om te verifiëren. Deze stap is afhankelijk van waar u uw domeinnaam heeft geregistreerd. De wizard van G Suite biedt instructies voor verschillende registrars.
 2. Maak indien nodig extra e-mail- / gebruikersaccounts. Dit is waar u uw eigen account kunt instellen, bijv. [email beveiligd].
 3. Activeer Gmail-accounts voor elk van de accounts die u in de vorige stap heeft ingesteld.

Hier is een algemeen overzicht van hoe het bovenstaande proces stap voor stap verloopt.

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen, heb je een volledig functioneel e-mailaccount (of meer dan één) tot je beschikking en kun je het gaan gebruiken via de standaard gebruikersinterface van Gmail.

Dat gezegd hebbende, als je niet 100% gek bent op de interface van Gmail, kun je je nieuwe e-mailaccounts nog steeds vrij eenvoudig configureren in e-mailtools van derden (bijvoorbeeld, zodat je die nieuwe e-mail op je iPhone of laptop kunt gebruiken).

U kunt dat doen door de POP3- of IMAP-protocollen te gebruiken. G Suite verklaart het verschil vrij duidelijk. Maar in de meeste gevallen wilt u IMAP gebruiken bij het configureren van uw e-mail op moderne apparaten of in moderne software, zoals op een iPhone of in Microsoft Outlook. Hier is hoe door te gaan met die configuratie.

�� Dat is het einde van de weg! Uw nieuwe e-mailaccount is volledig operationeel en voor het gemak geïntegreerd met extra apparaten.

Wat is het volgende?

Aangezien het u net is gelukt om e-mailaccounts voor uw domeinnaam te maken, laten we nu misschien een paar dingen leren over hoe u e-mail in uw voordeel kunt gebruiken bij het vermarkten van uw bedrijf.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map