Easyspace Review

Klanten zullen niet aarzelen om een ​​premie te betalen zolang ze de kwaliteitsservice krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Easyspace komt mogelijk niet zo redelijk geprijsd uit in vergelijking met de andere webhostingbedrijven op de markt. Het brede scala aan innovatieve functies, beveiliging en een uitstekend klantenondersteuningsproces maken het echter tot een webhostingservice die het extra geld waard is.


EasySpace-logo
UPTIME
946
SNELHEID
928
ONDERSTEUNING
907
PRIJS
898
KENMERKEN
923
GROEN
920
INNOVATIEF
858

Innovatieve en veilige hostingomgeving – Easyspace biedt een hostingomgeving die wordt ondersteund door een verscheidenheid aan online functies en tools om u te helpen de hostingomgeving van uw website gemakkelijk in te stellen en u tegelijkertijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Elke hostingomgeving wordt geleverd met een eigen cloudopslag die is opgeslagen in een privé en beveiligd netwerk. De opslag draait op afzonderlijke fysieke databaseservers om hogere snelheid en prestaties te leveren. Deze databases zijn ook uitgerust met clusters met meerdere knooppunten, SSD Caching & Varnish-geheugencache en kunnen Google mod_pagespeed inschakelen.

Op het gebied van beveiliging is de hostingomgeving van Easyspace aangepast om DDos-beveiligd te zijn en is gebouwd om te worden geleverd met een eigen virusscanner en malwarescansysteem. De virusscan is 24/7 operationeel en kan de meeste, zo niet alle, virussen detecteren die het web teisteren. Deze veiligheidsmaatregelen helpen ervoor te zorgen dat uw website niet crasht in het geval van online aanvallen en bieden u 24 uur per dag bescherming tegen kwaadaardige virussen.

Ondersteunt Linux en Windows OS – sommige webhostingbedrijven zijn beperkt tot het gebruik van Windows of Linux als basisbesturingssysteem. Ze hebben niet de mogelijkheid om beide systemen te gebruiken. Dat is niet het geval bij Easyspace.

Easyspace biedt de mogelijkheid om Linux of Windows te gebruiken voor uw webhostingbehoeften om het beheer van uw website gemakkelijk te maken. Hierdoor kunnen klanten met elk van deze besturingssystemen het besturingssysteem selecteren en gebruiken waarmee ze vertrouwd zijn.

Belangrijk

Natuurlijk heeft elk besturingssysteem zijn eigen functies die vooraf zijn geïnstalleerd. Klanten die voor Linux kiezen, krijgen MySQL-databases, PHP, Perl, phpMyAdmin en Python gebundeld in hun webhostingpakket. Windows-klanten krijgen daarentegen ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 en de mogelijkheid om MSSQL te installeren.

Op het VK gebaseerde datacenters – de algehele serverprestaties en -operaties zijn iets dat Easyspace serieus neemt en daarom heeft het bedrijf geïnvesteerd in het opzetten van 10 datacenters in het Verenigd Koninkrijk. Zes van deze datacenters zijn rechtstreeks eigendom van Easyspace, wat bijdraagt ​​aan het versterken van de hostinginfrastructuur en het bedrijf in staat stelt om een ​​enorme hoeveelheid gegevens op te slaan. Deze investering verbetert ook de hostingbetrouwbaarheid van Easyspace door eventuele downtime en andere hostingproblemen te minimaliseren.

Afgezien van het verminderen van de kans op hostingproblemen, geven de meerdere datacenters verspreid over het Verenigd Koninkrijk webmasters het voordeel om er een te selecteren die zich in hun buurt bevindt, wat resulteert in een snellere laadtijd.

Deze datacenters worden ook beheerd en ondersteund door het eigen team van technici van Easyspace in plaats van door een ondersteuningsteam van derden. Dientengevolge kunnen ze eenvoudig on-site-ingenieurs toewijzen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en eventuele problemen te onderzoeken die kunnen ontstaan ​​door het netwerk of de server.

Britse datacenters

Easyspace heeft geïnvesteerd in het opzetten 10 datacenters rond het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteitsondersteuning – Easyspace weet hoe belangrijk het is om klanten een kwaliteitsondersteunende service te bieden om hun vragen en zorgen te beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat zijn klanten de hulp krijgen die ze nodig hebben, heeft het bedrijf een eigen 4-stappen ondersteuningsproces opgezet dat het volgende biedt:

 • Systeemstatusupdate. Dit biedt klanten de nieuwste webhosting- en onderhoudsupdates van Easyspace. Of het nu gaat om routinematig systeemonderhoud of het oplossen van een hostingprobleem, u kunt een update krijgen over wat er precies aan de hand is.
 • Help-gidsen. Easyspace heeft een eigen kennisbank en zelfhulpgedeelte met diepgaande gidsen om u door de functies en processen te leiden. Deze handleidingen helpen u een beter begrip te krijgen van hoe u de nieuwe online functies van het bedrijf kunt gebruiken, terwijl u niet in de rij hoeft te wachten totdat een klantvertegenwoordiger uw oproep aanneemt.
 • Help Desk Chat. Voor zorgen die meer vereisen dan alleen een eenvoudige doorloop, heeft Easyspace een online chatfunctie die wordt ondersteund door het Britse klantenserviceteam dat 24/7 klaar staat om hulp te bieden. Klik gewoon op het chatpictogram en u kunt met een van de Easyspace-medewerkers van de klantenservice praten om uw bezorgdheid te uiten.
 • Contact Centrum. Easyspace biedt ook een contactcenter waar u terecht kunt voor dringende zaken. Hoewel hun klantenondersteuningslijn niet 24 uur per dag beschikbaar is, betekent dat niet dat ze uw telefoontje niet kunnen beantwoorden en u niet kunnen helpen met eventuele zorgen. Hun kantooruren beginnen van maandag tot en met vrijdag met een schema van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Integratie van gratis webhosting online tools – Webhosting met Easyspace biedt u een scala aan online tools die u in uw website kunt integreren om de algehele functionaliteit te verbeteren. Het beste is dat u hier niets voor hoeft te betalen en dat u kunt genieten van exclusieve promoties die door deze tools worden aangeboden.

Hier is een lijst van bedrijven die samenwerken met Easyspace en hun gelijkwaardige promotie-aanbieding:

 • Google AdWords. Klanten die gebruikmaken van de webhostingservice van Easyspace, kunnen gratis advertentievouchers van AdWords krijgen om hun bedrijf te promoten.
 • Mailing Manager. Door zich aan te melden bij Easyspace, krijgen klanten gratis credits van Mailing Manager waarmee ze e-mailmarketingberichten naar hun klanten kunnen sturen.
 • WordPress. De samenwerking van Easyspace met WordPress biedt u de tools om uw blog of e-commerce winkel op te zetten met slechts een klik op de knop, zodat u binnen enkele minuten uw website kunt maken.
 • Backup herstel. Deze online tool biedt een gratis proefversie van zijn product voor Easyspace-klanten om hen een idee te geven van hoe efficiënt ze zijn in het beschermen van uw database en webruimte.
 • Open Exchange. Het openen van een webhostingaccount bij Easyspace geeft u de mogelijkheid om OpenExchange uit te proberen om u te helpen bij het beheren van uw gedeelde informatie, waaronder agenda-evenementen, documenten en andere taken.

Meerdere betalingsmogelijkheden – Easyspace ondersteunt een breed scala aan klanten, waarvan sommige in het buitenland zijn gevestigd. Voor klanten die in het buitenland wonen, zijn niet alle betalingsmethoden beschikbaar die gewoonlijk worden gebruikt door klanten die in het Verenigd Koninkrijk wonen. Dit is de reden waarom Easyspace meerdere betalingsopties heeft ingesteld om het voor buitenlandse klanten gemakkelijker te maken om hun rekeningen te betalen.

Met Easyspace kunnen klanten hun rekeningen betalen in twee valuta’s: dollars of ponden. Het accepteert ook alle soorten grote creditcards, waaronder American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo en Visa. Deze veelheid aan betalingsopties is de manier waarop Easyspace hun klanten gemak biedt.

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • Onbeperkte Bandbreedte. Dit is van toepassing op alle Easyspace-webhostingplannen en zorgt ervoor dat uw website sneller wordt geladen en actief blijft voor uw klanten.
 • Gratis domeinnaam. Elimineert het gedoe van extra betalen om een ​​domeinnaam te laten maken en registreren
 • 10 Datacenters
 • Gratis installatie; Overdracht
 • Onbeperkt verkeer, e-mails, databases
 • De servers zijn te traag in vergelijking met de beste webhostingbedrijven

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • Een kennisbank met helpgidsen
 • Live online chat
 • Contact Centrum
 • We hebben er geen gevonden

Prijzen

 • Flexibele plannen
 • Kan maandelijks worden gekocht
 • 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. De 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van Easyspace is misschien wat kort in vergelijking met wat u meestal door andere bedrijven wordt aangeboden. Als u binnen deze periode echter niet helemaal tevreden bent met de service die u heeft ontvangen, vergoedt Easyspace alle hostingkosten die u heeft betaald..

Het Easyspace-configuratiescherm

In tegenstelling tot andere webhostingbedrijven die op slechts één type bedieningspaneel vertrouwen, biedt Easyspace zijn klanten verschillende variaties, waardoor ze de mogelijkheid hebben om het systeem te selecteren dat ze prettig vinden om te gebruiken. Dit maakt het gemakkelijker voor hen om hun websites te beheren, omdat ze het kunnen uitvoeren met een systeem dat ze gewend zijn te gebruiken.

Bedieningspanelen die momenteel door Easyspace worden aangeboden, zijn onder meer het populaire cPanel-systeem, VMware en Plesk. Met dit systeem hebben klanten volledige controle en beheerbaarheid van hun website, inclusief de mogelijkheid om accountinformatie te beheren, e-mails in te stellen, uw hosting te configureren en domeinen op te zetten om er maar een paar te noemen. Als klanten extra hostingtools nodig hebben, kan Easyspace hen tegen een gelijkwaardige vergoeding voorzien van wat ze nodig hebben.

Conclusie

Ten slotte biedt het Easyspace-configuratiescherm een ​​installatieprogramma met één klik waarmee u uw systeem kunt instellen. De systemen die onder deze unieke functie vallen, zijn WordPress, Joomla, b2evolution en Drupal. In tegenstelling tot wat u ziet van andere hostingbedrijven die vereisen dat u complexe navigaties doorloopt om deze services in te stellen, kunt u met Easyspace’s installatieprogramma met één klik uw website zo snel en efficiënt mogelijk configureren.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map