Hoe u kwalitatieve leads voor uw bedrijf genereert met WordPress

Er zijn maar drie manieren om uw bedrijf te laten groeien:


 • Vind nieuwe klanten
 • Laat huidige klanten meer uitgeven
 • Verhoog uw prijs

Of u nu een fysieke winkel beheert die voedsel verkoopt, uw eigen dierenartspraktijk runt of een e-commerce winkel runt, om meer inkomsten te genereren, moet u actie ondernemen tegen een of meer van de bovenstaande.

Het verhogen van uw prijs is het laaghangende fruit omdat het geen moeite kost, maar het heeft twee problemen:

 • U kunt voorkomen dat nieuwe klanten uw service gebruiken en huidige klanten wegduwen
 • Het is geen schaalbare of duurzame oplossing voor continue groei

Dus dat laat je met # 1 en # 2.

In de komende zes minuten laat ik u een stapsgewijze handleiding zien over het genereren van leads via WordPress die elke bedrijfseigenaar of interne marketeer kan volgen.

Aan het einde van de zes minuten leer je:

 • Welke plug-ins en e-mailtools je moet gebruiken voor WordPress (je hebt er maar twee nodig)
 • Hoe u de juiste inhoud maakt om leads te genereren
 • Hoe u leidt naar uw website
 • Hoe u uw volledige leadgeneratieproces op automatische piloot zet
 • Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw nieuwe klanten geld blijven uitgeven aan uw bedrijf
 • De vier grootste fouten die eigenaren van kleine bedrijven maken bij het genereren van leads

Tools die je nodig hebt om te beginnen

Je hebt maar twee tools nodig om te beginnen; de installatie duurt maar een paar minuten en ik heb het hele installatieproces in mijn blog uitgelegd, Hoe Constant Contact en OptinMonster voor WordPress in te stellen.

Gereedschap 1 – OptinMonster

De eerste tool die u nodig heeft, is een soort formulier waarmee websitebezoekers u hun gegevens (e-mailadres) kunnen geven.

Een voorsprong is per definitie als volgt:

“In marketing is leadgeneratie het initiëren van interesse van de consument of onderzoek naar producten of diensten van een bedrijf. Leads kunnen worden gemaakt voor doeleinden zoals lijstopbouw, e-nieuwsbrieflijstverwerving of voor verkoopleads. ” – Wikipedia

Je mag alleen maar om de naam van een lead vragen en e-mailadres maximaal. Je denkt misschien:

“Bleh, is hun telefoonnummer niet beter?”

Natuurlijk kan het zijn dat u items met een hoog ticket verkoopt, maar u kunt uw proces voor het genereren van leads niet automatiseren door mobiele nummers te krijgen. U kunt ook later via e-mail naar hun telefoonnummer vragen wanneer u de aanloop iets meer hebt opgewarmd.

Als bedrijfseigenaar weet ik dat u niet elke dag uren wilt werken aan het genereren van leads, en daarom is e-mail de beste optie.

En dat is waar OptinMonster binnenkomt.

Het werkt direct met WordPress, vereist geen codeerervaring en heeft een zeer eenvoudig te gebruiken interface om uw formulieren in te stellen.

OptinMonster toont uw websitebezoekers een formulier waarmee ze hun gegevens kunnen invoeren en ze worden in uw lijst opgeslagen. Het werkt ook met tientallen e-mailservices die vervolgens uw leads geautomatiseerde e-mails kunnen sturen zonder dat u iets hoeft te doen (verder uitgelegd in dit artikel).

OptinMonster verstuurt geen e-mails met leads – het is slechts een hulpmiddel om leads te verzamelen.

Gereedschap 2 – Constant contact

OptinMonster wordt vooraan op uw WordPress-website weergegeven; iedereen kan het zien en het belangrijkste doel is om e-mails te verzamelen.

Constant Contact draait op de backend van uw website en is de tool die al uw leads verwerkt, in verschillende segmenten plaatst en ze geautomatiseerde e-mails stuurt.

Het is het meest geschikt voor kleine bedrijven en het is ongelooflijk eenvoudig in te stellen.

Dit zijn de enige twee tools die je nodig hebt om tientallen leads per dag te genereren.

Klik hier voor meer informatie over het instellen van OptinMonster en Constant Contact op uw WordPress-website.

terug naar menu ↑

Hoe u de juiste inhoud maakt om leads te genereren

Dus zodra u uw website heeft geoptimaliseerd om leads te kunnen opnemen, moet u nu inhoud maken (of uitbesteden) om mensen naar uw website te leiden om hun e-mails te verzamelen.

Inhoud is alle tekst, visuele of auditieve elementen op een pagina. Dit blogbericht dat ik nu schrijf, is bijvoorbeeld inhoud in de vorm van tekst en afbeeldingen.

Om kwalitatieve leads te genereren, moet u ze een reden om uw website te bezoeken en hun gegevens over te dragen. Niemand geeft zijn e-mailadres af omdat ze graag promotionele e-mails ontvangen.

Welk type inhoud moet u maken?

Als je dierenarts bent, wil je misschien content maken over manieren waarop eigenaren van gezelschapsdieren hun honden kunnen douchen om de kans op luizen te verkleinen.

Als u een makelaar bent, kunt u een korte video of een e-boek maken waarin u voor het eerst een woningkoper laat weten waar hij aan moet denken bij het kopen van een woning.

Als je een fysieke winkel beheert, kun je een visuele blogpost maken met je bestverkopende artikelen of een korte video met verschillende recepten.

De doel van uw inhoud is eenvoudig: de lezer waarde bieden en een indruk van vertrouwen en geloofwaardigheid in uw bedrijf drukken.

Hier is een voorbeeld van HubSpot die een gratis blogbericht van hoge kwaliteit heeft gemaakt 6 stappen om de leiders van uw bureau om te vormen tot consistente contentmakers, en onderaan hebben ze een aanmeldingsformulier waarmee je meer inhoud kunt ontvangen.

U moet precies hetzelfde doen met uw bedrijf.

Je hebt slechts 2-4 stukken kwaliteitsinhoud nodig.

Trap niet in de val van het schrijven van tientallen blogposts per maand; u hoeft dat echt niet te doen totdat uw website duizenden nieuwe bezoekers per dag begint te genereren, of u probeert de SEO van uw website te verbeteren.

Een leadmagneet maken voor uw inhoud

Soms is het gebruik van een OptinMonster-formulier mogelijk niet voldoende om uw lead veilig te stellen.

Consumenten weten dat ze tientallen e-mails zullen ontvangen als ze hun e-mailadres opgeven, en geven het daarom niet licht op.

Daarom heb je downloadbare content nodig (een zogenaamde leadmagneet) die als back-up aan je content is gekoppeld. De HubSpot-blogpost die ik eerder heb gelinkt, biedt hun bezoekers bijvoorbeeld ook een gratis Social Media Strategy Kit.

Zodra u op de afbeelding klikt, vragen ze om uw e-mailadres om u de gratis gidsdownload te sturen.

Hier is nog een van hun blogposts getiteld Hoe Facebook-leadadvertenties te maken: een beginnershandleiding, maar deze keer gebruikten ze een andere loodmagneet:

Beschouw een loodmagneet als een verlengstuk van uw inhoud.

Als u bijvoorbeeld voor het eerst huizenkopers manieren biedt om de beste hypotheek te krijgen, biedt u een gratis hypotheekcalculator of spreadsheet aan waarmee ze de werkelijke kosten van het kopen van een huis beter kunnen begrijpen door het te kunnen downloaden.

Hen een rapport laten zien over de beste plaatsen om een ​​timeshare of luxe villa te kopen, zou niet relevant zijn voor hun behoeften en ze zouden geen reden hebben om het te downloaden.

Hier is een blogpost van Eigenschap Elements makelaars laten zien hoe ze betere foto’s kunnen maken. Onderaan bieden ze hen een GRATIS eBook-gids voor fotografie om te downloaden.

Hun inhoud en leadmagneet spelen elkaar uit en hebben een hoge conversieratio voor het verzamelen van leads.

terug naar menu ↑

Hoe u leidt naar uw website

Als je deze handleiding leest, vermoed ik dat je WordPress-website niet te veel unieke weergaven per dag ontvangt.

Ik ga je niet vervelen met manieren om gratis verkeer te genereren, zoals reageren op forums, organische posts op sociale media of SEO, want dat duurt maanden en een veel van uw tijd – tijd die je waarschijnlijk niet hebt.

In plaats daarvan vertel ik je wat je misschien al weet, maar niet doet.

Ga naar een van de grootste online verkeerswinkels en koop superspecifiek websiteverkeer. Ik gebruik graag:

 • Facebook
 • Google

Op Facebook kunt u hun gedetailleerde targetingopties gebruiken om uw leads te segmenteren op leeftijd, geslacht, locatie, staat, stad, postcode en interesses.

Zodra u met de instellingen speelt en zich op uw doelmarkt concentreert, kunt u elke dag een constante stroom van gericht verkeer krijgen.

Facebook is geweldig omdat je hiermee informatie over je ideale lead kunt invoeren en dat zal ook zo zijn enkel en alleen toon uw advertenties aan die groep.

Met Google daarentegen kunt u zoekwoorden targeten en uw website op de eerste pagina van de zoekopdracht naar gerelateerde sleuteltermen plaatsen.

Google en Facebook worden de snelste en meest effectieve manieren om verkeer naar uw inhoud te leiden.

U kunt al op beide platforms adverteren vanaf slechts $ 5 per dag.

terug naar menu ↑

Hoe u uw volledige leadgeneratieproces op automatische piloot zet

Inmiddels had u de volgende dingen moeten doen:

 • Stel uw website in om leads te verzamelen
 • Waardevolle inhoud gemaakt om uw websiteverkeer te tonen
 • Gebruikt Google of Facebook om verkeer naar uw inhoud te leiden

Het laatste deel van uw leadgeneratietrechter is het schrijven (of uitbesteden) van een reeks e-mails die naar uw leads worden gestuurd zodra ze zich aanmelden voor uw lijst automatisch.

Met Constant Contact hoeft u deze e-mails slechts één keer te schrijven en worden ze automatisch gedurende een bepaalde periode naar elke nieuwe lead gestuurd, die u kunt instellen.

Uw e-mailserie kan er ongeveer zo uitzien:

E-mail 1 (verzonden zodra ze zich aanmelden) – Dit is de welkomstmail. Als je een loodmagneet aanbiedt, is dit de e-mail waar ze deze moeten ontvangen.

E-mail 2 (24 uur later) – Dit kan een link zijn naar andere blogposts, aanvullende tips of getuigenissen van klanten. Het doel in Email 2 is om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen.

E-mail 3 (48 uur later) – Dit is het verkooppraatje. Je kunt ze een voucher sturen om in te wisselen in je winkel (vouchers werken ook als geweldige loodmagneten), een link om je kernproduct te kopen, of om een ​​telefoonnummer te vragen als je dure items verkoopt (onroerend goed of dure SaaS) ).

Deze e-mails hoeven maar één keer te worden geschreven en via Constant Contact kunnen ze 100% geautomatiseerd zijn, wat ik in mijn gids hier heb getoond.

Hier is een realistisch voorbeeld van wat ik zojuist heb uitgelegd van Agora Pulse.

Eerst geven ze me een advertentie voor een blogpost, niet een van hun producten.

Hun advertentie wordt aan mij getoond omdat ze mensen proberen te bereiken die geïnteresseerd zijn in social media marketing.

Omdat ik helemaal bezig ben met die social media marketing, klik ik op hun advertentie en ze leiden me naar een blogpost.

Aan de rechterkant ziet u hun aanmeldingsformulier. Terwijl ik deze zin aan het schrijven was, werden ze erg agressief en lieten me toen ook een pop-up zien.

Ik ging door en meldde me aan bij hun e-maillijst en binnen enkele seconden na het aanmelden stuurden ze me een welkomstmail.

Een paar dagen later kreeg ik nog een e-mail.

En daar heb je het. Met OptinMonster, Constant Contact, content en Facebook of Google kunt u uw hele leadgeneratie op automatische piloot zetten, net als Agora Pulse.

Hoe u nieuwe klanten kunt krijgen om geld uit te geven aan uw bedrijf

Dit is het gemakkelijkste onderdeel.

Wanneer u een lead naar een klant converteert, hoeft u alleen maar meer e-mails te sturen om ervoor te zorgen dat ze geld uitgeven.

Voor elke $ 1 die in 2016 aan e-mailmarketing werd uitgegeven, genereerden bedrijven $ 38 in omzet, waarbij e-mailmarketing werd verkozen tot het beste kanaal voor ROI.

Met Constant Contact kunt u verdere e-mailseries instellen die naar uw klanten worden gestuurd om ervoor te zorgen dat ze blijven besteden aan uw bedrijf, en dat alles gebeurt op automatische piloot.

terug naar menu ↑

Vier fouten die eigenaren van kleine bedrijven maken bij het genereren van leads

Maak geen van deze fouten voordat u deze handleiding voor uw kleine bedrijf gaat implementeren, want het kost u te veel tijd of geld.
Te veel testen Stel jezelf dit soort vragen niet totdat je elke dag honderden bezoekers naar je website trekt:

 • Zou een schuifbalk beter werken dan een pop-up?
 • Moet ik de kleur van mijn aanmeldingsformulier wijzigen??
 • Zou een andere afbeelding op mijn e-book meer leads genereren??

Verspil geen tijd met het testen van verschillende elementen om de conversies te verhogen totdat u voldoende verkeer en een winstgevende leadgeneratietrechter heeft. Ik heb bedrijfseigenaren elke dag uren besteed aan het testen van micro-elementen die de leadgeneratie met 1-2% kunnen verhogen.

Richt u op het aan de praat krijgen van de basis voordat u besluit iets te optimaliseren.

Je eigen inhoud schrijven als je geen schrijver bent – Als u niet goed bent in het schrijven van inhoud, het maken van leadmagneten of het uitvoeren van Facebook-advertenties, besteed het dan uit aan iemand die dat wel is. Er zijn duizenden freelancers op sites zoals Upwork en Freelancer die je naar behoefte kunt inhuren om je te helpen met alles wat ik heb genoemd.

Besteed geen 10 uur aan het schrijven van een e-book wanneer u de taak voor $ 80 kunt uitbesteden, want ik weet zeker dat 10 uur van uw dag meer dan $ 80 waard is.

Met goedkope tools – Alle goede e-mailserviceproviders hebben meestal een klein maandelijks bedrag om hun diensten te gebruiken. Ik heb de meeste gratis e-mailservices onder de zon gebruikt … en ze zijn allemaal waardeloos.

De meeste gratis services hebben een slechte e-mailbezorging, een gebrek aan automatisering en veel werken niet met WordPress-plug-ins zoals OptinMonster.

Ik stel voor Constant Contact (het beste voor kleine bedrijven) of Get Response (voor bedrijven op bedrijfsniveau); beide werken met OptinMonster.

Te snel opgeven – De eerste keer dat u een trechter met loodmagneet maakt, is de kans groot dat u faalt en bij elke stap een fout maakt.

En dat is oké, iedereen doet het.

Leads genereren en uw bedrijf laten groeien is geen lineair proces. Hoewel de fundamentele stappen voor alle bedrijven hetzelfde zijn, zult u mini-wegblokkades tegenkomen bij het opzetten van advertenties of het vinden van de juiste berichten in e-mails.

Mogelijk merkt u dat u uw targeting moet aanscherpen of een extra e-mail aan de reeks moet toevoegen om de conversies te verhogen. Dat hoort allemaal bij het spel.

Is uw WordPress-leadgeneratie op automatische piloot?

Leadgeneratie is moeilijk als u niet weet waar u moet beginnen of hoe u leads kunt genereren.

Leadgeneratie is eenvoudig wanneer u de te gebruiken tools kent en hoe u uw trechter instelt.

In deze gids heb ik een eenvoudige maar effectieve leadgeneratietrechter beschreven die wordt gebruikt door bedrijven van elke omvang in een aantal niches die u vandaag op uw bedrijf kunt toepassen.

Om uw bedrijf te laten groeien en leads te genereren via WordPress, hoeft u alleen maar elke stap uit te voeren of uit te besteden aan iemand die dat kan.

Ben je klaar om met stap # 1 te beginnen? Bekijk mijn stapsgewijze handleiding over het instellen van OptinMonster en Constant Contact in vijf minuten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map