HostClear-recensie

Op het eerste gezicht ziet HostClear eruit als zowat elke andere website-host die er is. Ze bieden veel van de normale functies, lage prijzen en de klok rond ondersteuning die de meeste andere hosts beweren te hebben. Er zijn echter verschillende dingen die HostClear van hun concurrentie scheiden en ze tot een uitstekende keuze en een enorme waarde maken als websitehost.


De eerste vraag die gesteld en beantwoord moet worden bij het overwegen van een website-host is: “Zijn ze betrouwbaar?”

Een niet-betrouwbare host is er een die eenvoudigweg niet als een optie kan worden vertrouwd, vooral als u van plan bent een klein bedrijf vanaf uw site te runnen. Zelfs kleine fouten en blips op de radar kunnen ervoor zorgen dat potentiële bezoekers en potentiële klanten uw site verlaten en nooit meer terugkomen. Verlies van belangrijke gegevens kan ook onherstelbare schade toebrengen aan uw merk of bedrijf.

Gelukkig slaagt HostClear zeker voor deze test. Naast de vele getuigenissen die ze hebben ontvangen van klanten die hun diensten al jaren gebruiken, kunnen ze ook beweren dat ze hun diensten hosten vanuit een eersteklas datacenter. De beveiliging en bescherming die ze bieden, is aanwezig bij zowat elk hostingbedrijf in de branche.

Laten we, aangezien ze de betrouwbaarheidstest hebben doorstaan, eens kijken naar hun prijs en de vele functies die ze bieden:

Belangrijkste kenmerken

De functies van HostClear zijn vrij uitgebreid en omvatten zo ongeveer alles wat de beginnende of gemiddelde websitegebruiker nodig heeft om zijn website te starten, te bouwen en te laten groeien. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat ze bieden:

Gebruik van cPanel

Een van de belangrijkste voordelen van het vertrouwen van HostClear als uw website-host, is dat het configuratiescherm dat ze gebruiken zeer gebruiksvriendelijk is. cPanel, het configuratiescherm dat ze gebruiken, is een van de meer populaire opties op internet. De reden hiervoor is dat het u de mogelijkheid biedt om gemakkelijk door verschillende aspecten van uw website te navigeren en zelfs nieuwe programma’s op uw site te installeren.

Of u nu uw bestanden wilt uploaden en downloaden of uw domeinen snel en gemakkelijk wilt beheren, cPanel heeft alles wat u nodig heeft om uw website zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Klantenservice

De belangrijkste reden dat HostClear snel een van de grootste en beste reputaties in de website-hostingindustrie heeft kunnen ontwikkelen, is te danken aan hun ongelooflijke klantenondersteuning. Als je een nieuwe website-eigenaar bent, kan het een absolute nachtmerrie zijn om zelf de ins en outs uit te zoeken.

Om deze reden biedt HostClear 24/7 ondersteuning. Terwijl vele anderen beweren de klok rond klantenondersteuning te bieden, werd al snel duidelijk dat HostClear een van de weinige was die deze belofte daadwerkelijk kon waarmaken. De gemiddelde responstijd van hun ticketondersteuning is minder dan een uur, wat ongehoord is in deze branche. Ze bieden drie verschillende soorten ondersteuning, waaronder e-mail, livechat en telefoon.

Een ander voordeel van hun klantenondersteuning is dat hun telefonische ondersteuningsteam moedertaal Engels spreekt. Dit kan een absoluut geschenk zijn voor website-eigenaren die gewend zijn om in de wacht te worden gezet door mensen die ze niet eens kunnen begrijpen. Ze hebben zelfs doorloopvideo’s en tal van nuttige artikelen voor zowel gevorderde als beginnende hostgebruikers.

1-klik installaties

Het kan ongelooflijk frustrerend zijn om met een host te werken, waardoor het moeilijk is om nieuwe inhoud te maken of die inhoud efficiënt op uw website te verspreiden. Met de installatieopties met één klik die HostClear biedt, kunt u eenvoudig een blog, CMS toevoegen of zelfs een forum op uw site maken. Het feit dat HostClear ook als websitebouwer kan dienen, betekent dat ze veel gebruikersvriendelijkere functies hebben die klanten kunnen gebruiken dan de meeste hostsites.

Onbeperkte e-mailadressen

Hoewel veel van de hosts op het web onbeperkte e-mailadressen aanbieden, maakt het configuratiescherm dat HostClear gebruikt het uitzonderlijk eenvoudig voor zelfs onervaren website-eigenaren om te gebruiken. Een van de problemen waar veel beginnende website-hostgebruikers mee te maken krijgen, is dat ze in de war raken over waar ze heen moeten en hoe verschillende dingen precies worden gedaan. HostClear biedt eenvoudig te volgen richtlijnen en biedt zelfs trainingsvideo’s om u door de stappen te leiden die nodig zijn om uw verschillende e-mailadressen aan te maken en te gebruiken.

Extra’s

Elke host op het web is begonnen met het aanbieden van extra’s als een soort marketingtool om waarde toe te voegen aan hun services en het aantal conversies te verhogen. HostClear biedt echter veel extra’s die andere sites niet bieden. Hoewel het kan veranderen, omvatten de belangrijkste extra’s die ze aanbieden $ 100 voor Google Adwords, $ 100 voor Yahoo Bing! Advertentiekredieten, 1 GB cloudopslag op Just Cloud en tal van geweldige WordPress-blogtools. Ze adverteren ook hun gebruik van cPanel als ‘extra’.

Over het algemeen zijn de extra’s die ze aanbieden eigenlijk een beetje meer dan wat de meeste andere sites bieden.

Site Builder

Een van de coolste functies die HostClear in hun arsenaal heeft, is hun sitebouwer. Zelfs als je helemaal nieuw bent in het bouwen van websites of met een websitepresentator werkt, zou het gebruik van hun tools voor het maken van sites een fluitje van een cent moeten zijn. Naast het eenvoudig maken van uw eigen website, beschikt de sitebouwer ook over extra marketingtools die u kunnen helpen uw inhoud op de markt te brengen voor uw doelgroep.

Minpunten

Als er een negatief punt is voor HostClear, is het dat wanneer ze hun websitebouwer gebruiken, hun algemene functies en lay-out meer gericht lijken te zijn op de beginnende website-hostgebruiker dan iemand die geavanceerd is in het proces. De functies zijn meer dan genoeg voor de gemiddelde of beginnende gebruiker, maar gevorderde gebruikers die op zoek zijn naar iets met tonnen opties en intensievere functies, willen misschien ergens anders kijken.

Als u echter ergens anders gaat zoeken, moet u er rekening mee houden dat u hoogstwaarschijnlijk een veel hogere prijs betaalt. Verwacht ten minste het dubbele of drievoudige te betalen van wat HostClear biedt voor een geavanceerdere, maar toch vergelijkbare service.

Een ander licht negatief over HostClear is dat ze geen verschillende abonnementen voor gebruikers hebben. Veel sites hebben hostplannen die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van gebruikers, terwijl HostClear slechts één plan biedt. De enige echte optie in dat plan is om te kiezen tussen het cPanel en hun websitebouwer. Er moet ook worden opgemerkt dat, als u eenmaal het cPanel of de website-builder hebt gekozen, u niet naar de andere kunt overschakelen.

Plannen en prijzen

De prijs van HostClear lijkt sterk op wat u op de meeste hostingsites zult vinden. Hoewel de hoofdprijs die ze adverteren rond de $ 6 / maand ligt, bieden ze ook regelmatige kortingen tot wel 50% op hun normale prijs.

De waarde die HostClear biedt, is zeker hoger dan 80% van de hosts die er zijn. De geweldige en gebruiksvriendelijke functies die ze bieden en de toewijding om er voor u te zijn met 24/7 klantenondersteuning, maken het kleine geld dat u betaalt voor hun service een koopje.

Het laatste woord

Over het algemeen is de door HostClear verstrekte waarde ongeëvenaard. Er zijn maar weinig minpunten om over te spreken als het gaat om hun service en hun lijst met functies lijkt eindeloos. Uiteindelijk is het echter hun vermogen om tegemoet te komen aan zowel de gevorderde als de beginnende webhostgebruiker die hen onderscheidt van hun concurrenten.

Als u op zoek bent naar een voordelige webhost, is het moeilijk om in te gaan tegen wat HostClear te bieden heeft. Het is zeker in uw eigen belang om ze een kans te geven, of u nu wilt overstappen van uw huidige host of een nieuwe site wilt maken, want ze bieden zelfs een geld-terug-garantie aan klanten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map