Kan ik BlueHost altijd annuleren?

Overweeg je om BlueHost te gebruiken en wil je er zeker van zijn dat je nergens aan vast zit?


Geweldig – BlueHost is een verstandige keuze voor webhosting. Je zult blij zijn te weten dat alle BlueHost-abonnementen op elk moment kunnen worden geannuleerd.

BlueHost biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat de investering zorgeloos maakt. Bovendien bieden ze zware kortingen voor abonnementen van 12 maanden, 24 maanden en 36 maanden.

Als je nog geen BlueHost-account hebt, ga dan naar www.BlueHost.com en klik op de knop “Nu aan de slag”. Als u deze link gebruikt, krijgt u de laagste prijzen en ook een GRATIS domein.

Misschien wilt u het aanbod van BlueHost ook vergelijken met een topconcurrent zoals HostGator:

Beste prijs
$ 2,95 / maand $ 5,95 / maand
Maandelijkse betaling
maandelijkse prijs
Geen maandelijkse betalingsoptie. $ 14,95 / maand
Dit kost u $ 179,40 in maand 12.
Geen korting mogelijk.
12mo Plan
$ 59,40 ($ 4,95 x 12 maanden) $ 95,40 ($ 7,95 x 12 maanden)
Gebruik couponcode GET60OFF bij het afrekenen.
24mo Plan
$ 94,80 ($ 3,95 x 24 maanden)
Bespaar $ 179 met dit plan!
$ 166,80 ($ 6,95 x 24 maanden)
Bespaar $ 24 met couponcode GET60OFF bij het afrekenen.
36mo Plan
$ 106,20 ($ 2,95 x 36 maanden)
Bespaar $ 144 met dit plan!
$ 214,20 ($ 5,95 x 36 maanden)
Bespaar $ 72 met couponcode GET60OFF bij het afrekenen.
Bezoek de site
Bezoek HostGator

Meer over het annulerings- en restitutiebeleid van BlueHost

Zoals bij elke webhostingserviceprovider, kunnen site-eigenaren hun account in BlueHost op elk moment binnen hun contractperiode annuleren. De terugbetalingswaarde voor de site-eigenaar zal echter naar rato zijn en exclusief bepaalde website-ontwikkelingskosten zoals domeinnaamregistratie.

BlueHost’s topprioriteit is het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten, en zij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met hun diensten. Maar als u er niet tevreden mee bent en u besluit dat uw account niet aan uw behoeften voldoet, weet dan dat u op elk moment kunt annuleren voor een terugbetaling.

BlueHost’s 30 dagen geld-terug-garantie

BlueHost biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie waarmee u uw account op elk moment kunt annuleren voor terugbetaling, onder de volgende voorwaarden:

 • Als u binnen 30 dagen annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling.
 • Als je annuleert na 30 dagen, ontvang je een pro rata restitutie voor de rest van je hostingperiode.
 • Een niet-restitueerbare domeinvergoeding is inbegrepen zodra u een domein registreert bij BlueHost. Dit dekt de bedrijfskosten en zorgt ervoor dat u uw domeinnaam niet verliest. U bent vrij om het over te dragen na de vereiste vergrendelingsperiodes of u kunt ermee doen wat u wilt, wanneer het u uitkomt. Dit betekent dat u het eigendom van uw domein behoudt tot het einde van de registratieperiode, tenzij u het wilt verlengen.
 • De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van BlueHost is van toepassing op al hun webhostingplannen, maar is niet van toepassing op de meeste van hun add-onproducten. Dit omvat domeinen.
 • BlueHost legt geen verborgen kosten of boetes op voor het voortijdig beëindigen van uw termijn. Er zijn ook geen termijnverplichtingen verbonden aan uw account.

Wijze van annuleren

Er zijn vier beschikbare methoden om uw BlueHost-account te annuleren, waaronder:

 • Online chat
 • Een ticket indienen
 • Een annuleringsformulier voor een account aanvragen
 • Bellen met de BlueHost-klantenservice via het telefoonnummer (888) 401-4678 via de # 4-extensie

Minimale vereisten voor het annuleren van een account

Voordat u een van de bovengenoemde annuleringsmethoden kunt gebruiken, moet u eerst aan de volgende vereisten voldoen:

 • Actief e-mailadres vermeld op de profielpagina van uw BlueHost-account
 • Laatste vier tekens van het wachtwoord van uw BlueHost-bedieningspaneel

Als u al een BlueHost-accounthouder bent en u bent het wachtwoord van uw configuratiescherm vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar BlueHost sturen. Ze sturen u automatisch een nieuw wachtwoord.

De e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord vindt u op de aanmeldingspagina voor uw account onder de link Wachtwoord vergeten.

Stappen voor annulering van BlueHost-account

BlueHost stuurt een annuleringslink via uw vermelde e-mailadres nadat het verzoek tot annulering van het account is goedgekeurd. Vervolgens wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw BlueHost-configuratiescherm om cruciale informatie te verifiëren voordat u het account sluit.

 • U moet bevestigen dat u over alle benodigde back-ups van uw bestanden, databases en e-mails beschikt. De factureringsafdeling kan vervolgens doorgaan met het annuleren en verwijderen van alles dat aan uw account is gekoppeld van de servers van BlueHost.
 • Wijzigingen in DNS-zones zijn niet beschikbaar. Om die services te ontvangen, moet u uw naamservers naar een andere provider verwijzen of uw hostingaccount vernieuwen. Het doel van deze wijzigingen is om te controleren of uw website al is overgedragen aan een andere webhostprovider. Als u het adres van uw website niet hebt verplaatst na het annuleren van uw BlueHost-account, is BlueHost niet langer aansprakelijk voor eventuele fouten of verlies.
 • U moet bevestigen dat u alle voorwaarden begrijpt bij het annuleren van uw account. BlueHost zal daarna alle bestanden en websites voor alle domeinen in uw account verwijderen.
 • U moet uw voor- en achternaam verifiëren.
 • U moet de gewenste verlengingsinstellingen opgeven voor de domeinnamen die u bij BlueHost hebt geregistreerd, evenals voor alle toepasselijke add-onproducten.
 • U moet uw reden voor het annuleren van uw account specificeren, evenals een korte opmerking over uw selectie.

Nadat u het annuleringsformulier heeft ingevuld, klikt u op de Verzenden knop onderaan het formulier. Je ontvangt dan een bericht van BlueHost, bedankt voor je inzending.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map