Kinsta recensie

8.3 Algemene beoordeling
Geavanceerde technologie, 24/7 deskundige ondersteuning, beheerde WordPress-hosting


Kinsta is een beheerde WordPress-hostingprovider die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om startups en gevestigde bedrijven hoogwaardige services aan te bieden. Hoewel de kracht van Google Cloud Platform, verzekert Kinsta je dat je gegevensoverdracht veilig en snel is. Ongeacht waar u zich bevindt, hun 24/7 ondersteuning dekt u.

PROS
 • Snellere snelheden
 • Beveiligd netwerk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis sitemigraties
 • Automatische back-ups
 • Uitstekende ondersteuning
CONS
 • Prijzen
 • Beperkte serverarchitectuur
 • Minimale controle
9.7 Beoordeling van WordPress

Prijs
$ 30


Begin

Als je een klein bedrijf bent of een website met veel bezoekers hebt, is het logisch om de door Kinsta beheerde WordPress-hosting te krijgen. Naarmate uw site groeit, kunt u eenvoudig schalen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uptime, snelheid, beveiliging en updates. Hieronder staan ​​de plannen die Kinsta aanbiedt aan op WordPress gebaseerde sites.

Beginner

Dit plan is geschikt voor bedrijven met maandelijkse bezoeken van ongeveer 20.000. De serverbronnen maken één WordPress-installatie mogelijk, maar je krijgt tot 3 GB SSD-opslag. SSD is een krachtige opslag die de latentie aanzienlijk vermindert en de laadtijden voor uw sitebezoekers verbetert.

In dit plan geeft Kinsta je 50 GB gratis CDN-opslag. Deze opslag fungeert als vervanging voor uw normale server bij het verwerken van statische bestanden. Door CDN-opslag bespaart u uw serverbronnen door het aantal verzoeken om serverbelasting te verminderen. Dit is handig bij het aanleveren van grote bestanden zoals installatiepakketten en video’s.

Het startersplan biedt u zowel dagelijkse back-ups als handmatige back-uppunten. Dit dient als een terugval voor het geval uw website is gehackt en uw bronnen zijn beschadigd.

Andere voordelen die bij dit plan van $ 30 per maand horen, zijn onder meer:

 • Een bewaarperiode van 14 dagen
 • Ondersteuning voor PHP 7
 • Gratis en geïmporteerde SSL-certificaten
 • 30 dagen geld-terug-garantie voor het geval u de oplossing niet geschikt vindt voor uw hulpbronnen.

Pro

Als je twee websites hebt en op zoek bent naar een hostingoplossing, is het Kinsta Pro-abonnement geschikt voor jou. Dit plan kan maandelijkse bezoeken tot 40.000 verwerken en biedt u SSD-opslag en gratis CDN-opslag van respectievelijk 6 GB en 100 GB.

Wanneer je je website van een andere host naar Kinsta overzet, geeft dit plan je een witte handschoenvrije migratie. Uw sitemigratie wordt van begin tot eind afgehandeld door het deskundige migratieteam van Kinsta, zonder u veel te betrekken. Als ze uw site verplaatsen, ervaart u geen downtime en krijgt uw site een tijdelijk domein toegewezen voordat deze live gaat.

Nog een ding dat het Pro-plan je geeft, wat het Starter-plan niet doet, is het klonen van sites. Hiermee kunt u een nieuwe website maken door een bestaande website te wijzigen of te kopiëren. Dit is een goedkopere manier om websites te maken, omdat u geen scripts hoeft te schrijven.

De kosten van dit plan zijn $ 60 per maand en je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Zakelijk 1

Als u verwacht dat uw siteverkeer zal groeien tot ongeveer 100.000 bezoeken per maand, biedt Business 1 u voldoende bandbreedte om laadaanvragen af ​​te handelen. Je kunt tot 3 op WordPress gebaseerde websites installeren dankzij de 10 GB SSD-opslag en 200 GB gratis CDN die Kinsta aan dit plan heeft toegewezen.

Een voordeel van Business 1 in vergelijking met zowel Starter- als Pro-abonnementen, is SSH-toegang. SSH verwijst naar Secure Socket Shell en biedt uw beheerders veilige toegang tot externe computers. Communicatie via internet kan onveilig zijn en vormt daarom een ​​risico voor uw activiteiten. Met SSH-toegang bent u echter verzekerd van sterke authenticatie en veilige datacommunicatie tussen computers. Dit alles kost $ 100 per maand.

Zakelijk 2

Naarmate uw bedrijf groeit en het aantal websites dat u heeft ook groeit, moet u opschalen. Business 2-plan is gericht op dergelijke bedrijven. U kunt tot 10 websites hosten en probleemloos verkeer afhandelen tot een limiet van 250.000 bezoeken per maand.

De SSD-opslag voor dit abonnement van $ 200 per maand is 20 GB, terwijl de gratis CDN-opslag 300 GB is. Dit zorgt ervoor dat uw site zeer snel laadt en uw server niet overbelast raakt. Business 2 biedt u twee migraties zonder witte handschoenen, wat een enorme kostenbesparing is.

De PHP-workers per site in dit plan zijn 4. Dit betekent dat uw site gelijktijdige verzoeken kan afhandelen zonder in de rij te hoeven staan. Om de tijd die nodig is om een ​​verzoek op uw site te verwerken, te beperken, beperkt u de PHP-code en zorgt u er altijd voor dat uw site sterk is geoptimaliseerd.

Zakelijk 3

Dit plan behandelt het dubbele aantal WordPress-installaties dat is toegestaan ​​voor Business 2. Business 3 biedt u voor 300 dollar per maand 30 GB SSD-opslag en 500 GB gratis CDN. De limiet voor siteverkeer is 400.000 bezoeken per maand en u krijgt maximaal 3 gratis sitemigraties.

Het bewaren van back-ups wordt verlengd tot 20 dagen, wat u meer tijd geeft om toegang te krijgen tot uw back-upbronnen.

Zakelijk 4

Deze oplossing is op maat gemaakt voor grote bedrijven met maximaal 40 WordPress-installaties. Het aantal bezoekers dat u per maand kunt afhandelen zonder de serverbronnen te belasten, is 600.000. Hoewel de gratis CDN-opslag hetzelfde blijft als die in Business 3, krijg je 10 GB extra SSD-opslag.

De PHP-workers per sitestatistiek zijn op 6 gelijktijdige verzoeken. Daarnaast krijg je 4 gratis sitemigraties gedaan door het deskundige migratieteam.

Onderneming 1

Als u maandelijks 1 miljoen bezoekers heeft, is Enterprise 1 een oplossing voor u. Met dit plan kunt u maximaal 60 WordPress-sites installeren, waarvan er 5 in aanmerking komen voor gratis migratie. SSD-opslag en CDN-opslag zijn opgeschaald naar respectievelijk 80 GB en 1000 GB.

De back-up is een maand en u kunt tot 8 gelijktijdige verzoeken per site behandelen. Dit abonnement kost $ 600 per maand.

Enterprise 2

Dit is het hoogste hostingplan dat door Kinsta wordt aangeboden. Het geeft je voldoende ruimte om tot 80 WordPress-sites te installeren. Het kan ook een van de hoogste verkeersaantallen in de hostingsector verwerken met 1,5 miljoen bezoeken per maand.

De CDN-opslag is 1000 GB, terwijl de SSD-opslag 120 GB is. Elke andere functie is vergelijkbaar met Enterprise 1, behalve het aantal PHP-workers per site dat op 10 staat voor dit abonnement van $ 900 per maand.

 • Snellere snelheden
 • Beveiligd netwerk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis sitemigraties
 • Automatische back-ups
 • Uitstekende ondersteuning

Ga nu aan de slag met Kinsta.


Geldteruggarantie
30 dagen
Schijfruimte
3 GB – 120 GB
Domeinnaam
N.v.t.
Zie plannen
www.Kinsta.com/wordpress/

We hebben nog geen VPS Hosting-optie voor Kinsta beoordeeld omdat ze dit type hosting momenteel niet lijken te bieden.

We hebben nog geen Dedicated Hosting-optie voor Kinsta beoordeeld omdat ze momenteel niet lijken te bieden dit type hosting aan te bieden.

Bij het zoeken naar een hostingoplossing zijn er bepaalde factoren die bovenaan uw lijst moeten staan, zoals technologie, beveiliging en ondersteuning. Hostingbedrijven hebben plannen waarin deze aspecten zijn verwerkt en het is aan jou om het beste te kiezen, afhankelijk van je behoeften.

Kinsta is een van de best beheerde WordPress-hosting met functies die zijn ontworpen voor zowel beginners als gevorderde ontwikkelaars. Het goede aan Kinsta is dat elk technisch aspect van WordPress wordt beheerd door hun ervaren team. Ze hebben meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring en hun ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar.

Dit is een probleemloze oplossing voor bedrijven en biedt u de ruimte om op te schalen naarmate uw behoeften groeien. Zelfs als je technisch niet bekend bent met servers en hoe bedieningspanelen werken, kan Kinsta nog steeds voor je werken vanwege de gebruiksvriendelijkheid van hun functies. Managed WordPress hosting geeft je de gemoedsrust die je nodig hebt om je te concentreren op je core business.

Een overzicht van Kinsta

Kinsta WordPress-hosting is een oplossing die de kracht van Google Cloud Platform gebruikt om uw websitebronnen online beschikbaar te maken. Het feit dat het wordt beheerd, betekent dat u minder werk zult hebben aan serveronderhoud, bewaking en andere technische stukjes. Dit verhoogt indirect uw productiviteit omdat het u meer tijd geeft om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

Als u zich afvraagt ​​of u enige controle over uw website en andere bronnen online heeft, is het antwoord ja. My Kinsta geeft je een dashboardoverzicht waar je alles op één locatie kunt zien. Vanaf hier kunt u bandbreedte volgen, SSL-certificaten maken, bezoekersstatistieken bekijken en andere belangrijke webanalyses.

Kinsta gebruikt de nieuwste technologieën zoals PHP 7, Nginx, LXD-softwarecontainer en Maria DB om u snelle laadtijden op de server te geven. Op het gebied van beveiliging worden uw webbronnen 24/7 bewaakt en bewaakt. Dit is belangrijk om aanvallen en kwaadaardige bedoelingen af ​​te weren.

Ongeacht je ontwikkelstack, Kinsta heeft een server hardware- en software-infrastructuur om ervoor te zorgen dat je site soepel draait.

Managed WordPress Hosting Plans van Kinsta

De populariteit van WordPress heeft ervoor gezorgd dat hostingproviders zich specialiseren en managed WordPress-hosting aanbieden. Dit betekent simpelweg dat al uw technische aspecten van het beheren van WordPress worden overgenomen door uw host. Kinsta is een van de bekende spelers in deze ruimte. Ze hebben verschillende hostingplannen om tegemoet te komen aan verschillende niveaus van zakelijke behoeften.

Het is belangrijk om van meet af aan te vermelden dat de serverarchitectuur van al deze plannen is gespecialiseerd voor WordPress. De beheerde WordPress-plannen die ze u bieden, zijn:

 • Beginner – Dit zorgt voor één WordPress-installatie en tot 20.000 bezoeken per maand. Voor $ 30 per maand krijg je 3 GB SSD-opslag en 50 GB CDN-opslag.
 • Pro – Dit plan biedt u 2 WordPress-installaties en biedt plaats aan maximaal 40.000 bezoeken per maand. Het kost $ 60 per maand en biedt u 6 GB SSD-opslag en 100 GB gratis CDN.
 • Zakelijk 1 – Dit pakket heeft slots voor 3 WordPress-installaties, geeft u SSH-toegang, 10 GB SSD-opslag en 200 GB gratis CDN. Het is geschikt voor sites met bezoeken tot 100.000 per maand. De kosten bedragen $ 100 per maand.
 • Zakelijk 2 – Deze oplossing maakt maximaal 10 WordPress-installaties en 250.000 bezoeken per maand mogelijk. Met respectievelijk 20 GB en 300 GB SSD- en CDN-opslag heeft uw server weinig te doen. Dit zal de snelheid verhogen. De kosten voor dit abonnement zijn $ 200 per maand.
 • Zakelijk 3 – Dit is voor vrij grote bedrijven met een geschat aantal bezoeken tot 400.000. U kunt 20 WordPress-websites installeren en genieten van maximaal 500 GB CDN-opslag. De kosten bedragen $ 300 per maand.
 • Onderneming 1 – Enorme bedrijven met een miljoen bezoeken per maand kunnen voor dit plan kiezen. Het staat tot 60 WordPress-installaties toe en geeft je 80 GB SSD-opslag en 1000 GB CDN-opslag. De kosten bedragen $ 600 per maand.
 • Enterprise 2 – Dit is het hoogste plan onder door Kinsta beheerde WordPress-oplossingen. Het geeft u ruimte om tot 80 websites te installeren en biedt plaats aan maximaal 1,5 miljoen bezoeken per maand. SSD- en CDN-opslag zijn respectievelijk 120 GB en 1000 GB. Dit kost je $ 900 per maand.

Met alle plannen kunt u een datacenter kiezen uit de 17 centra onder het Google-cloudplatform. U bent ook verzekerd van deskundige ondersteuning, een zeer veilig en snel netwerk. Bij het ontwikkelen, afstemmen, testen of aanpassen van uw site kunt u profiteren van de staging-gebieden. Het krachtige sitebeheer via Kinsta admin geeft je krachtige maar toch gemakkelijk te gebruiken functies.

Voordelen van Kinsta Web Hosting

Kinsta heeft hun ervaring in de loop van de tijd opgebouwd en vandaag behoren ze tot de beste WordPress-hostingproviders in de branche. Ze hebben gezorgd voor de pijnpunten die de meeste bedrijven ervaren en hebben gerichte oplossingen verpakt. Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste voordelen die ze aan boord brengen.

Snellere snelheden

De door Kinsta beheerde WordPress-hostingservers zijn speciaal geconfigureerd voor WordPress. De architectuur is ontworpen met technologieën zoals Nginx, LXD-softwarecontainer, PHP 7 en Maria DB. Deze technologieën zorgen voor een snellere laadtijd voor websitebronnen.

Bovendien wijst Kinsta door middel van bronisolatie CPU-belasting en geheugenquota toe aan specifieke processen. Dit betekent dat elke applicatie die op de server draait alleen de toegewezen bronnen gebruikt en daarom geen andere processen kan verstoren. Dit beschermt de server en versnelt de toegangstijden voor websites.

Beveiligd netwerk

Beveiliging is een topprioriteit voor elke hostingoplossing. Van Kinsta hebben ze zowel actieve als passieve maatregelen om aanvallen en andere kwaadaardige activiteiten te stoppen. Het ondersteuningsteam bewaakt de serverprestaties 24/7 en kan snel verdachte activiteiten detecteren. Enkele van de beveiligingsmaatregelen die ze hebben getroffen, zijn:

 • DDoS-aanvalspreventie – DDoS-aanvallen zijn bedoeld om uw website-bronnen offline te halen of onbruikbaar te maken. Kinsta wordt mogelijk gemaakt door Google Cloud Platform dat hen toegang geeft tot hun 17 wereldwijde datacenters. Dit verspreidt de bedrijfsmiddelen, inclusief uw website, en vergroot daarmee hun serverbestendigheid tegen DDoS-aanvallen.
 • Op software gebaseerde beperkingen – Dit zijn maatregelen die zijn genomen om te voorkomen dat ongeautoriseerde programma’s op uw server of computer worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw websitebronnen worden beschermd tegen beveiligingsbedreigingen en toegang door hackers. Door het ondertekenen van stuurprogramma’s zorgen ze ervoor dat elk stuk software wordt getest en goed werkt voordat het op uw server mag worden uitgevoerd.
 • SSL-ondersteuning – Het deskundige team van Kinsta kan u helpen bij het maken van een aanvraag voor het ondertekenen van een SSL-certificaat, het installeren, configureren en verlengen van certificaten. Dit verzekert uw bezoekers dat hun informatie bij u veilig is. Dit verhoogt op zijn beurt het zelfvertrouwen, verhoogt het aantal nabezoeken en verhoogt uw conversienaald.
 • Hardware Firewall- Deze maatregel beveiligt uw computernetwerk door ongeoorloofde toegang en gebruik van webbronnen te voorkomen. De hardwarefirewall verbruikt geen bronnen en heeft dus geen invloed op de serverprestaties.
 • Uptime Monitoring – U kunt erop vertrouwen dat een expert uw website in de gaten houdt. Het bewakingsteam bevindt zich op 17 verschillende locaties en werkt op alle continenten met uptime-controles van intervallen van één minuut. Wanneer uw website niet beschikbaar is of een beveiligingsdreiging wordt gedetecteerd, ontvangt u een e-mail- of sms-melding.

Google Cloud Platform

Kinsta maakt gebruik van Google Cloud Platform om uw cloudnetwerk te optimaliseren voor prestaties. Als u zich abonneert op de beheerde WordPress-hosting, komt u automatisch in de Premium-laag. Het voordeel van deze laag is het veilige en snelle transport van gegevens, samenwerking en productiviteit.

Het Google Cloud Platform heeft 17 wereldwijde datacenters die ervoor zorgen dat de bronnen van uw website veilig zijn. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u met het platform uw middelen schalen.

Gratis sitemigraties

Wanneer je je website van een andere host naar Kinsta verplaatst, zul je geen downtime ervaren. Dit is vooral belangrijk als uw bedrijf veel bezoeken krijgt, omdat downtime u kan kosten.

Tijdens de migratie wijst het team uw website een tijdelijk domein toe en bevestigt dat alles goed werkt voordat het live gaat.

Automatische back-ups

Op Kinsta wordt dagelijks een back-up van je website gemaakt. Dit betekent dat er in het geval van het ergste een terugval is om u te helpen uw site te herstellen. Of uw website nu live is of wordt opgevoerd, u profiteert van de automatische back-ups.

Extra back-ups zijn ook beschikbaar tegen een extra vergoeding. U kunt elk uur of elke 6 uur een back-up van uw site maken. Als uw site zeer dynamisch is of als u regelmatig wijzigingen aanbrengt, kan dit een waardevolle toevoeging zijn.

Uitstekende ondersteuning

Het Kinsta-ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar en kan u van dienst zijn, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. Hun communicatie is snel en duidelijk. Via hun uniforme communicatiesysteem dragen ondersteunende medewerkers die tussen ploegen bewegen, de hangende problemen soepel over. Dit betekent dat u zich niet elke keer hoeft te herhalen wanneer uw probleem wordt overgedragen aan een inkomend personeel.

Nadelen

De beheerde WordPress-hosting van Kinsta, hoewel uitstekend, heeft een paar nadelen. De belangrijkste aandachtspunten zijn prijs, limieten en controle.

Prijzen

In vergelijking met shared hosting is het beheerde WordPress-hostingplan dat Kinsta biedt vrij duur. Als startup kun je een gedeeld hostingplan krijgen voor slechts $ 3,95 per maand, maar op Kinsta is het minste dat je kunt krijgen $ 30 per maand.

Het runnen van een grote WordPress-website brengt echter een behoorlijk deel van de interne kosten met zich mee, inclusief salarissen voor het personeel van de systeemadministratie. Als je dit allemaal meeweegt, is managed WordPress-hosting nog steeds een goede optie.

Beperkte serverarchitectuur

Alle plannen zijn gebaseerd op een WordPress-serverarchitectuur en dit betekent dat u beperkt bent tot het uitvoeren van alleen WordPress-sites. Softwaregebaseerde beperkingen die door Kinsta zijn geïmplementeerd, beperken sommige WordPress-plug-ins en beperken zo de volledige smaak van WordPress-ervaring.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat Kinsta alleen plug-ins blokkeert die je site mogelijk blootstellen aan beveiligingsbedreigingen of deze vertragen. Daarom zijn de beperkingen niet helemaal een nadeel als je ervoor hebt gekozen om een ​​WordPress-website te draaien.

Minimale controle

Afgezien van My Kinsta dat je een overzicht geeft van je webbronnen en de mogelijkheid om je bandbreedte te volgen, heb je geen volledige controle over je sitebeheer. De technische aspecten worden allemaal beheerd door het team van Kinsta, waardoor u weinig te doen heeft.

Het probleem van controle is niet alleen bij Kinsta, maar het is een unieke functie bij alle beheerde WordPress-hosting. In feite is dat hun belangrijkste verkoopargument, om het gedoe voor u tot een minimum te beperken.

Conclusie

Managed WordPress hosting is een haalbare hostingoplossing voor zowel grote als kleine bedrijven. Tenzij u alleen een blog runt, in welk geval u kunt kiezen voor reguliere WordPress-hosting, is managed WordPress-hosting zakelijk logisch.

Zorg er zoals altijd voor dat u al uw behoeften opsomt en deze afstemt op het juiste plan. Als u dit niet doet, kan het zijn dat u zich abonneert op een hoger plan met minder behoeften of een lager plan, maar toch heeft u veel behoeften.

Het zakelijke landschap verandert snel en uitbestede diensten worden aantrekkelijker. U kunt het zich niet veroorloven om uw kernactiviteiten in de gaten te houden, maar aan de andere kant worstelt u om het technische deel van uw bedrijf te beheren. Managed WordPress hosting is hiervoor de oplossing en Kinsta heeft je gedekt door tal van plannen van Starter tot Business tot Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me