One.com recensie

Goedkoop is niet een van de kwaliteiten waar webhostingservices bekend om staan, maar de mensen bij One.com zou dat idee willen weerleggen. Erkend door het VK als een van de beste budgetwebhostingbedrijven, heeft One.com betaalbare webhostingoplossingen geleverd voor zowel beginners als professionals om hen te helpen hun eigen websites te maken en hun online aanwezigheid te vestigen zonder het gedoe met daadwerkelijke codering.


One.com-logo
UPTIME
975
SNELHEID
965
ONDERSTEUNING
950
PRIJS
988
KENMERKEN
965
GROEN
945
INNOVATIEF
950

Gratis voor het eerste jaar – One.com heeft naam gemaakt door te bieden wat de meeste webhostingbedrijven niet zouden durven doen: gratis webhosting voor een jaar. Door u aan te melden voor het Starter-pakket, krijgt u uw eigen website. Het pakket bestaat uit één domeinnaam samen met 15 GB opslag, één database, SSL voor verbeterde online beveiliging en 512 MB RAM.

Hoewel het Starter-abonnement uw website mogelijk niet toestaat om een ​​enorme hoeveelheid dynamische inhoud te bevatten, is het in staat om een ​​blog of een eenvoudige statische website te hosten, waardoor het een goed plan is voor beginnende website-eigenaren en kleine bedrijven.

Hoewel u hiervoor geen hosting- of abonnementskosten betaalt, berekent One.com de standaard opstartkosten van £ 10,80, maar alleen voor het eerste jaar. Voor de komende jaren hoeft u geen opstartkosten te betalen, zelfs niet als u besluit uw lidmaatschap bij het webhostingbedrijf te verlengen.

Andere hostingplannen van One.com Hoewel het Starter Plan misschien al een koopje is, kunnen de andere webhostingplannen van One.com de lat hoger leggen door meer functies en oplossingen te bieden, terwijl de kosten toch minimaal worden gehouden:

 • Professioneel – Voor £ 1,94 per maand is het Professional-pakket van One.com gebouwd voor diegenen die een breed scala aan interactieve en dynamische inhoud op hun website willen integreren. Aangezien dit type inhoud ruimte en snelheid vereist om te laden, biedt het pakket 1 GB RAM en 100 GB opslag voor de bestanden van uw website. One.com’s Professional-pakket biedt het gebruik van één domein en wordt ook geleverd met meerdere databases, SSH, verbeterde SSL en een 2 x CPU om de functies en processen van uw website te versnellen.
 • Professioneel plus – Het Professional Plus-pakket wordt beschouwd als een grote broer van het professionele hostingplan van One.com en biedt tools en functies die geschikt zijn voor diegenen die hun eigen WordPress-blog willen opzetten. Met een maandelijks tarief van £ 2,69 per maand biedt het Professional Plus-abonnement u 200 GB opslagruimte, 2 GB RAM, het gebruik van meerdere domeinen en talloze databases. Om het pakket compleet te maken, biedt One.com ook verbeterde SSL- en SSH-functies, evenals 4x CPU. Met deze tools krijg je niet alleen de mogelijkheid om een ​​WordPress-blog te maken, je krijgt ook de nodige componenten om het te ondersteunen.
 • Bedrijf – Beschouwd als het meest geavanceerde hostingpakket van One.com, is het Business Plan geschikt voor bedrijven die grote en complexe websites willen opzetten. Dit abonnement kost £ 4,64 per maand en biedt u een enorme opslagcapaciteit van 500 GB voor uw bestanden, meerdere domeinen, meerdere databases, 4 GB RAM, 8x CPU, SSH en strakke beveiliging door middel van SSL.

Winkel opzetten – Nadat een plan is geselecteerd, is de volgende stap het bepalen van het type website dat moet worden gemaakt. One.com biedt drie verschillende typen die klanten kunnen bouwen, elk met een unieke set tools om ze te helpen opzetten:

In het configuratiescherm hebben ze de mogelijkheid om auto update Joomla en WordPress, en hoe actueler uw CMS is, hoe kleiner het risico om er kwaadaardige toegang toe te krijgen. Om een ​​beveiligde website te hebben, moet je een beveiligde server hebben!

  • Gehoste site – De basis van alle instellingsopties, een gehoste site kan van alles zijn, van een bedrijfswebsite tot een persoonlijke website. One.com heeft het creatieproces eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen gemaakt door de verschillende functies op het scherm te tonen en door de drag-and-drop interface. Het gedeelte linksboven toont hoeveel schijfruimte u kunt gebruiken, samen met een optie aan de rechterkant om meer vrije ruimte te krijgen. Het maken van uw website kan zelfs worden gedaan door iemand die niet bekend is met codering, aangezien de website-builder van One.com toegang biedt tot 45 vooraf ontworpen en vier lege websjablonen. Zodra u een sjabloon heeft geselecteerd om te gebruiken, kunt u beginnen met het maken van uw webpagina’s met de geavanceerde inhoudeditor van One.com. De inhoudseditor biedt ook een verscheidenheid aan online tools die in uw website kunnen worden geïntegreerd, waaronder het opzetten van een galerijgedeelte, het insluiten van YouTube-video’s, het toevoegen van links naar sociale media, het uploaden van afbeeldingen en het maken van tabellen.
  • WordPress Blog Via de 1-klik WordPress-instelfunctie kunnen WordPress-bloggebruikers hun blogs nu laten hosten en onderhouden door One.com. Met de 1-klik-optie van WordPress wordt de installatiewizard gestart, waar klanten hun gebruikersnaam en wachtwoord kunnen maken. Nadat u de nodige informatie heeft verstrekt, kunt u uw WordPress-blog integreren en laten hosten via One.com. Afgezien van het gemak waarmee u er een kunt instellen, biedt de WordPress-functie met één klik ook de volgende tools: aanpasbare websjablonen, een functie voor contentbeheer met gebruiksvriendelijke CMS-tools, een breed scala aan plug-ins, verschillende WordPress mobiele apps en sociale media integratie.
  • Online winkel Voor bedrijven die willen profiteren van hun online winkel, biedt One.com de mogelijkheid om er een te bouwen door de handmatige integratie van e-commerce content managementsystemen. Het uploaden van een e-commerce-inhoudssysteem moet gebeuren omdat One.com zijn e-commerce-tool niet levert. Het stelt klanten alleen in staat om andere online winkelplatforms te combineren om hun eigen winkels te creëren. Het instellen ervan is echter niet zo eenvoudig als het lijkt, omdat u het hele e-commercepakket via FTP naar uw website moet uploaden en vervolgens de wijzigingen moet aanbrengen met de installatiewizard van CMS.

Ingebouwde Website Builder – One.com benadrukt het feit dat u uw website met hen kunt bouwen zonder te weten hoe u moet coderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun website builder. Het biedt een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface waar u gewoon afbeeldingen invoegt en inhoud intypt nadat u uw favoriete websjabloon hebt geselecteerd. Zo snel en zo gemakkelijk.

Rendabele plannen – De webhostingplannen van One.com zijn goedkoper in vergelijking met andere hostingplannen, waardoor bijna iedereen zich gemakkelijk kan aanmelden. En ondanks hun lage prijzen bezuinigt One.com niet op functies, dus u krijgt nog steeds de juiste bronnen die u nodig hebt om een ​​website op te zetten en op de juiste manier te laten werken.

Snelle hosting-uptime – Hoewel je van One.com zou verwachten dat het een zeer slechte uptime biedt vanwege hun lage prijzen, levert One.com verrassend snel een uptime met een succespercentage van meer dan 99%. Hierdoor weet u zeker dat uw website de hele tijd actief blijft.

Flexibiliteit in planupgrade – Sommige webhostingbedrijven hebben de neiging om u aan uw bestaande plan te houden. Dat is niet het geval bij One.com. Het bedrijf laat u beginnen met een basisplan en stelt u vervolgens in staat om op een later tijdstip te upgraden naar een nieuwer plan.

Waarom we One.com als # 4 hebben gerangschikt

Alle One.com-abonnementen worden geleverd met een gratis sitebouwer, dus u hoeft niet te knoeien met codering of programmeertalen om uw site te ontwerpen.

Een blik op One.com’s Website Builder Panel

One.com is trots op het feit dat hun websitebouwerspanel geen gebruikers hoeft te coderen om een ​​website in de lucht te krijgen. Om dit te laten werken, heeft het bedrijf het paneel zo ontworpen dat alles wat een gebruiker nodig heeft, gemakkelijk te zien is.

Alle tools zijn eenvoudig en duidelijk in dozen geplaatst, compleet met afbeeldingen en een korte beschrijving, zodat u weet wat ze allemaal doen. Sommigen zijn misschien van mening dat de beschikbare tools beperkt zijn in vergelijking met wat andere webhostingbedrijven te bieden hebben, het is deze eenvoud die One.com populair maakt bij klanten omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over dingen uitzoeken of moeten gaan. diepte en begrijp wat elke tool doet.

Klanten kunnen beginnen met de Web Editor-tool, waar ze kunnen kiezen uit de 45 vooraf ontworpen websjablonen die ze voor hun website kunnen gebruiken. Het biedt een interface met slepen en neerzetten, waardoor het eenvoudig is om tekst toe te voegen, afbeeldingen in te voegen en zelfs video’s in te sluiten. De bewerkingsfunctie wordt ook geleverd met een mobiele weergavefunctie, zodat u kunt zien hoe uw website eruit zal zien zodra deze op een mobiel apparaat wordt bekeken. Het invoeren van aangepaste HTML-codes en JavaScript is ook toegestaan, waardoor ontwikkelaars meer speelruimte krijgen bij het bouwen van hun websites.

Een andere tool die door het configuratiescherm wordt aangeboden, is de eigen File Manager-functie waarmee u de bestanden die u nodig heeft voor uw website kunt uploaden en opslaan. Bestanden kunnen afzonderlijk worden geüpload, vergelijkbaar met hoe u bestanden uploadt in WordPress of andere contentbeheersystemen.

One.com biedt ook zijn eigen cloudopslag in de vorm van zijn Bix-tool. Klanten hoeven zich alleen maar gratis aan te melden en ze kunnen hun bestanden uploaden en delen om door andere mensen te downloaden.

BEZOEK ONE.com-logo EN KRIJG ONZE KORTING VAN 50%

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • SSD-schijven voor alle plannen
 • Perfect voor eenvoudige websites, blogs en e-mailhosting
 • Gebruikersapps worden automatisch bijgewerkt
 • One.com heeft 3 datacenters
 • cPanel & SSH-toegang
 • One.com heeft een nauwe samenwerking met HP, IBM en Dell die alle servers voor hun datacenters leveren
 • One.com heeft het recht om een ​​account op te schorten als verkeer naar die website de andere websites van klanten beïnvloedt. De redenering hierachter is dat de bandbreedte die wordt ingenomen door het hoge verkeer de prestaties van de andere websites kan beïnvloeden. Het nadeel hier is dat u niet weet of uw website bijna wordt opgeschort, aangezien One.com geen vaste bandbreedtelimiet biedt waaraan u zich moet houden.

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • Gidsen & FAQ
 • 24/7 Europese supportlijn
 • 24/7 Chat-ondersteuning
 • E-mailondersteuning met 24-uurs reactievenster
 • We hebben er geen gevonden

Prijzen

 • Het is goedkoop, heel goedkoop
 • Flexibele plannen
 • Kan maandelijks worden gekocht
 • Hoewel One.com klanten een geld-terug-garantie geeft, is het niet zo lang in vergelijking met andere webhostingbedrijven. De garantie van het bedrijf is slechts 15 dagen geldig, samen met de vereiste instelkosten op het moment dat u besluit uw account te sluiten.

Backend Review

Hier bieden we u enkele foto’s van de backend van One.com (aangepast paneel). Het is heel eenvoudig, de eerste keer dat u inlogt, verschijnt er een pop-up en kunt u kiezen tussen het maken van e-mails en websites. In het paneel kun je veel dingen doen, zoals:

 • E-mailbeheer
 • Activeer virus- en spamfilter – Indien geactiveerd, analyseert het virus- en spamfilter van One.com inkomende berichten om te bepalen of ze spam zijn of niet, en controleert of ze een virus bevatten of op enige manier schadelijk kunnen zijn.
 • Gebruik de Website Builder
 • Maak een webwinkel – met behulp van de tools van One.com – De winkel is 14 dagen gratis. U moet uw abonnement aan het einde van uw proefperiode upgraden voor 10,00 pond per maand.
 • Beheer uw bestanden
 • Website statistieken bekijken
 • Beheer back-ups en restauraties
 • Beheer uw DNS, PHP & MySQL, domeinprivacy, schijfgebruik, SSL en etc.

Terug naar de basis met One.com

Hoewel het misschien niet zo productief is met betrekking tot tools en functies, biedt One.com een ​​eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen systeem dat het bouwen van websites snel en probleemloos maakt tegen zeer redelijke prijzen. Met zijn eenvoudige webbouwpaneel en kosteneffectieve plannen kan iedereen binnen een mum van tijd een site online hebben.

Prestaties van webhosts

One.com Testresultaten

Het eerste en waarschijnlijk belangrijkste hulpmiddel is Ping-test:

Met Ping kunt u de bereikbaarheid van een host testen en de retourtijd meten voor berichten die van de oorspronkelijke host naar een doelcomputer worden verzonden.

Check-host resultaten tonen snelle ping vanuit het VK – 20ms

One.com Testresultaten

Pingdom testen op snelheid van hun Amsterdamse server.

Zoals u kunt zien, laadde de geteste website, die jarenlang volledig functioneel is, 76% sneller dan de andere geteste sites met 83/100 prestatieklasse.

De laadtijd van de website was 1,80s.

One.com Testresultaten

Een stresstest van LoadImpact helpt bij het bepalen van de mogelijkheid om een ​​bepaald aantal gebruikers (belasting) op uw website af te handelen. Het doel is om te zien hoe uw website presteert wanneer deze wordt blootgesteld aan zowel een verwachte als stressvolle hoeveelheid belasting.

Zelfs met 25 gebruikers die door onze website browsen, is de laadtijd gelijk (2,5s) voor hen allemaal.

Dat zijn enkele zeer goede indicaties.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map