Online bedrijfsideeën

Idee
27 eenvoudig te starten online bedrijfsideeën

Wordt 2020 het jaar waarin u eindelijk een winstgevend online bedrijf gaat creëren??


Je hebt er elk jaar over nagedacht. Je hebt talloze online zakelijke ideeën in je hoofd opgesomd en je voorgesteld hoe je leven eruit zou zien als je je baan zou opzeggen en geld zou kunnen genereren op internet.

U kunt gemakkelijk de wereld rondreizen, een comfortabele levensstijl voor uzelf en uw gezin creëren en financiële vrijheid bereiken. Je zou eindelijk kunnen ontsnappen aan de beperkingen van de 9-5 levensstijl en je tijd volledig in je bezit hebben.

Maar wat gebeurt er dan? Meestal besteed je wat tijd aan het bedenken van de ideeën, maar uiteindelijk neem je je toevlucht tot je comfortzone.

Het vaste inkomen van je veilige baan, het gemak om iemand anders je te laten vertellen wat je elke dag moet doen (in plaats van het helemaal opnieuw te proberen uit te zoeken), en het consistente schema.

Je zegt tegen jezelf: ‘Weet je wat? Dit jaar is het iets te gek. Ik begin dat online bedrijf volgend jaar! “

Maar “volgend jaar” komt nooit.

We zijn hier om u te vertellen dat 2020 het jaar is waarin u uw online bedrijf moet starten. Er is meer kans dan ooit en u moet hiervan profiteren!

Om u op weg te helpen, gaan we 27 online bedrijfsideeën opmaken. Lees ze door, kijk waar u verbinding mee maakt en begin met uw onderzoek. Begin er dan mee, het is dat gemakkelijk!

27 ‘Eenvoudig te starten’ online bedrijfsideeën

Hier is onze lijst met 27 online bedrijfsideeën voor 2020:

1. Start een blog en verdien er geld mee

We praten veel over het starten van een blog op deze website, en terecht. In 2020 is het gemakkelijker om een ​​blog te starten dan ooit tevoren, en je blog kan ook een grote potentiële inkomstenbron zijn (als je weet hoe je er inkomsten mee kunt genereren).

Houd er rekening mee dat u niet alleen een blog start en verwacht dat het geld binnenkomt. U moet consistent inhoud maken en het moet ook inhoud zijn die mensen informeert, informeert of vermaakt. Met andere woorden, het moet op een of andere manier hun interesse wekken.

Bovendien moet je via de blog iets verkopen. Dit kan advertentieruimte, producten, digitale producten, gesponsorde berichten, coaching, e-boeken, enz. Zijn.

Maar als je bereid bent om het werk te doen en je bent er voor de lange termijn in, kan bloggen buitengewoon winstgevend zijn (sommige bloggers verdienen $ 50k per maand of meer).

Hier zijn enkele bronnen om u op weg te helpen met uw eerste blog:

 • Hoe WordPress Blog aan te passen
 • Hoe WordPress Blog op Bluehost te installeren
 • Hoe blogverkeer te vergroten

2. Ga aan de slag met affiliate marketing

Leer affiliate marketingAffiliate marketing is in feite het verdienen van commissie door het promoten van andermans product.

Er zijn twee manieren waarop de meeste mensen affiliate marketing doen:

 • Informatieproducten. U promoot producten zoals e-boeken, lidmaatschapssites, videoseries, enz. Dit type affiliate marketing kan u tot 50% of meer aan commissie opleveren, heeft relatief lage toetredingsdrempels en het is gemakkelijk om producten te vinden om te promoten.
 • Amazon-partners. Veel affiliate marketeers hebben succes bij Amazon. Er zijn letterlijk miljoenen producten om uit te kiezen en het kan behoorlijk winstgevend zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de Amazon Associates-programma.

Snelle kanttekening: Voordat u met affiliate marketing begint, helpt het om op zijn minst een basiskennis te hebben van SEO en copywriting (meer hierover later).

Dat gezegd hebbende, je kunt een paar copywritingboeken lezen en er doorheen kijken de beginnershandleiding voor SEO van SEO Moz om u op weg te helpen.

3. Zet een e-commerce site op

Een van de beste manieren om online inkomen te verdienen, is door een e-commerce winkel op te zetten. Hier is de positieve kant: als u probeert de weg van affiliate marketing te volgen, zijn de beste affiliate marketeers gericht op 3 hoofdniches; dating, gewichtsverlies en online geld verdienen. Je zou moeten concurreren met de beste van de beste, en dat is niet eenvoudig.

Met de e-commerce-route concurreert u in veel markten met old-school zakenmensen die al dan niet ervaring hebben met internetmarketing. Velen van hen hebben glitchy, verouderde websites, waardoor u veel ruimte voor verbetering heeft en u kunt profiteren van hun tekortkomingen.

Het is nog steeds niet gemakkelijk. Het vereist hard werken en u moet opvallen tussen de honderdduizenden e-commerce websites en online winkels. Maar door een unieke niche in te vullen en de juiste marketingtechnieken uit te voeren, kunt u van uw e-commerce winkel een winstgevend succes maken.

Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen met uw e-commerce winkel:

 • Zoek een winstgevende markt. Brainstorm over enkele ideeën, doe trefwoordonderzoek en probeer zo specifiek mogelijk te worden. Zo is er waarschijnlijk veel concurrentie voor het verkopen van surfplanken. Maar als u het beperkt tot surfplankrekken, heeft u misschien een betere kans om op te vallen in de markt.
 • Vraag jezelf af: “Is het product duur?” Er zijn kosten verbonden aan productie, distributie, doorverkoop, enz. Als uw product niet duur is (minstens $ 50 of meer), is er mogelijk geen winst meer tegen de tijd dat u het product verkoopt.
 • Vraag jezelf af: “Is het product in een groeimarkt?” Als uw markt zijn hoogtepunt al heeft bereikt (d.w.z. de VCR-markt) en op de helling zit, wilt u waarschijnlijk niet meedoen. In plaats daarvan wil je instappen in een sector die in opkomst is – daar heb je het meeste winst- en groeipotentieel.
 • Overweeg een Shopify-winkel te bouwen. Shopify is een systeem dat is gebouwd voor e-commerce. Met wat basiskennis op het web kunt u heel snel een mooie winkel opzetten, met een lage investering en zonder codering. Shopify heeft ook een gratis proefperiode van 30 dagen, dus je kunt aan de slag zonder een cent uit te geven.

Hier zijn enkele aanvullende bronnen voor het creëren van een succesvolle online winkel:

4. Zelf een boek publiceren op Amazon

Publiceer een boek op AmazonHeb je er ooit aan gedacht om een ​​boek te schrijven, maar wist je niet waar je moest beginnen? Alle onzin bij het publiceren, bewerken en opmaken, marketing, enz.?

Met Amazon kunt u een boek vrij eenvoudig zelf publiceren en er echt geld mee verdienen. Er zijn enkele eenvoudige en goedkope gidsen zoals deze om u te helpen uw boek te schrijven EN het een consistent inkomen te laten genereren.

Hier is de geheime saus: Als je je boek kunt lanceren en in de eerste week een paar honderd verkopen kunt krijgen, zal Amazon het overnemen en het voor je gaan promoten. Op deze manier kun je er echt geld mee verdienen. Het is eigenlijk makkelijker dan het klinkt, maar daar komen we zo op terug.

Hier volgen enkele tips voor het schrijven van een boek:

 • Valideer het boek door een enquête te geven aan vrienden, een e-maillijst en / of enquêtesites zoals Pickfu. Door uw idee te valideren voordat u het boek schrijft, vergroot u de kans dat mensen uw boek willen kopen (en u verspilt uw tijd niet door het te schrijven.)
 • Maak een omtrek en houd je daar indien mogelijk aan.
 • Reserveer elke dag minstens 30 minuten tot een uur om te schrijven.
 • Maak het boek op volgens Amazon’s standaarden.

Zodra het boek is geschreven en opgemaakt, kun je naar KDP.amazon.com gaan. Log in met je Amazon-account en selecteer onder ‘Een nieuwe titel maken’ de optie ‘Kindle eBook’.

Hier is een goede strategie voor de lanceringsweek van uw boek (om meer dan 100 verkopen te genereren):

 1. Stel de prijs voor de eerste week in op 99 cent.
 2. Voer een promotie van 99 cent uit met sites zoals Buck Books en Robin leest.
 3. Plaats een boekfragment op een relevante subreddit en koppel het aan het einde aan je boekpagina.
 4. Plaats tijdens de lanceringsweek 1-2 gastposts die teruglinken naar uw boekpagina.
 5. Blaas je e-maillijst meerdere keren op.
 6. Tegen het einde van de week heeft uw boek hopelijk de hoogste 5.000 of 10.000 totaal betaalde ranking overschaduwd. Van daaruit verhoogt u de prijs naar $ 2,99 en blijft u de prijs om de paar dagen $ 1 per keer verhogen totdat deze stopt met verkopen (en vervolgens weer met een dollar verlagen). Dit vertelt u de optimale prijs voor uw boek.

(Hier is een casestudy van een boek die deze strategie gebruikten om succesvol te lanceren en consistent $ 3- $ 4K per maand winst opleverden.)

5. Maak een digitaal product of cursus

Het maken van een digitaal product of cursus is vergelijkbaar met het schrijven van een e-boek. U verdient geld met uw expertise door deze aan de anderen te leren.

Dat gezegd hebbende, u heeft niet het voordeel dat Amazon uw cursus promoot. U moet zelf reclame maken via uw eigen website, uw e-maillijsten en mogelijk via gelieerde partnerships. U moet ook een aantrekkelijke verkooppagina maken die bezoekers zal overtuigen om bij u te kopen.

Als je nog geen publiek hebt, is het misschien beter om eerst zelf op Amazon te publiceren. Op die manier kunt u uw cursusidee valideren, uw e-maillijst laten groeien (zorg ervoor dat u een e-mailoptie voor en achter in het boek heeft!) En maak min of meer een ruwe opzet van de cursus (aangezien het zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met het boek).

Hier zijn enkele aanvullende bronnen om u te helpen bij het maken van een online cursus:

 • TheRiseToTheTop.com – De website van David Siteman Garland die duizenden ondernemers heeft geholpen winstgevende online cursussen te lanceren.
 • Verdien geld met uw expertise-podcast – Handige afleveringen van online cursusexpert Grant Weherley om u te helpen bij het starten van uw eerste online cursus.

6. Word een YouTuber

Video’s worden steeds populairder. Van Instagram- en Snapchat-verhalen tot Facebook Live-video, video’s blijven alleen maar groeien. Als je altijd al van de gedachte achter de camera hield, is dit het moment waarop je kunt profiteren.

Of het nu gaat om het starten van een vlog en het genereren van advertentie-inkomsten / het verkopen van producten aan uw publiek, of het bouwen van een YouTube-kanaal om meer verkeer naar uw website te leiden – 2020 is een goed moment om te beginnen.

Het maken van YouTube-video’s helpt je niet alleen om betere verhalen te vertellen en meer waardevolle inhoud aan je publiek te bieden, het kan je ook helpen winstgevende spreekmogelijkheden te krijgen.

Het beste is dat je niet eens uit hoeft te gaan om een ​​dure nieuwe camera te kopen – zolang je een smartphone hebt met een hoogwaardige cameralens, kun je nu beginnen met het filmen van je eerste video!

7. Start App-ontwikkeling

Mobiele apps worden met het jaar steeds populairder. Als je een idee hebt voor een coole, nuttige en / of leuke app voor een telefoon of tablet, dan is dit misschien de juiste keuze.

Het helpt om wat codeerkennis te hebben, maar het is geen absolute noodzaak. Er zijn tal van softwareontwikkelaars die met mensen willen samenwerken bij het maken van apps.

Waarschuwing: de app-markt is momenteel verzadigd, dus zorg ervoor dat u uw app valideert en onderzoek doet voordat u veel geld in uw idee investeert.

Hier zijn enkele bronnen om u te helpen bij het app-ontwikkelingsproces:

8. Leer adverteren op Facebook

Facebook blijft groeien en groeien. Daarom geven bedrijven meer uit aan Facebook-advertenties. Maar hier is het probleem: veel oude schoolbedrijven weten niet wat ze doen als het gaat om Facebook-advertenties. Zelfs nieuwere bedrijven hebben niet de tijd om de ins en outs te leren, zodat ze het meeste rendement halen uit hun investering in Facebook-advertenties.

Daarom zoeken ze Facebook-advertentiespecialisten om in te stappen en het voor hen te doen. Gelukkig kun je dit vrij snel leren. Zodra u dit doet, kunt u contact opnemen met bedrijven en aanbieden om winstgevende Facebook-advertenties te maken.

Hier zijn enkele bronnen voor Facebook-advertenties waarvan u kunt leren:

9. Leer en beheers SEO

zoek machine optimalisatieSEO (Search Engine Optimization) verwijst naar het verkrijgen van een website die hoger scoort voor bepaalde “zoektermen” in zoekmachines zoals Google. Wanneer een website hoger scoort, krijgt deze meer relevant verkeer en kan deze op zijn beurt meer inkomsten genereren.

Dit is een andere zeer gewaardeerde vaardigheid in de internetmarketingwereld. Dat gezegd hebbende, kan het een beetje moeilijk zijn omdat Google altijd zijn algoritmen verandert. Hiermee veranderen enkele zoekregels. Je moet altijd toonaangevend zijn, nieuwe strategieën leren en testen.

Als je SEO onder de knie hebt, zullen bedrijven altijd bereid zijn je te betalen voor je hulp.

10. Word een tekstschrijver

Copywriting is de kunst en wetenschap van het strategisch leveren van woorden (zowel geschreven als gesproken) die mensen ertoe aanzetten een of andere vorm van actie te ondernemen. Het kan variëren van alles tot verkooppagina’s, e-mailmarketing en zelfs bloginhoud van hoge kwaliteit.

Als u een natuurlijke neiging en passie voor schrijven heeft, kan copywriting uw ticket zijn om online inkomen te verdienen.

Het is een geweldige manier om vrijheid in je leven te bereiken. Met copywriting kunt u niet alleen op afstand werken, maar kunt u ook uw planning beheren. Bovendien zal het leren van de vaardigheid zelf je helpen op veel gebieden van online zaken (d.w.z. het bouwen van een blog, affiliate marketing, enz. – wanneer je op een dwingende manier kunt schrijven, worden al deze dingen veel gemakkelijker!)

11. Skype-coaching

Heeft u een expertise waarmee u mensen wilt helpen? Dan is Skype coaching wellicht een mogelijke optie voor jou. Kortom, u springt op Skype en biedt hulp aan uw coachingcliënten. Dit kan in de vorm van dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse gesprekken.

Er zijn Skype-coaches voor zo ongeveer alles – levenscoaches, gezondheidscoaches, datingcoaches, enz.

Notitie: Het is veel gemakkelijker om je coachingdiensten op de markt te brengen als je ook een blog hebt over je coachingonderwerp.

12. Koop en draai domeinen

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van mensen die onroerend goed kopen en ‘omdraaien’, toch? Ze kopen een huis voor een relatief goede prijs, repareren het een beetje en verkopen het vervolgens voor een mooie winst.

Het is hetzelfde idee voor het kopen en omdraaien van domeinen. Of het nu van jou is eigen domein, of dat u de site van iemand anders wilt kopen en omdraaien, dit kan een goede bron van online inkomsten zijn.

U kunt middelen zoals gebruiken Empire Flippers om uw domeinen zowel te kopen als te verkopen.

13. Start een podcast

PodcastingEen podcast kan een geweldige inkomstengenerator zijn.

Terwijl je je podcast laat groeien, kun je betaalde sponsoring aanbieden en je eigen producten en diensten verkopen. Via de podcast kun je het vertrouwen van je luisteraars winnen, waardoor ze veel meer geneigd zijn te kopen wat je te bieden hebt.

14. Dropshipping

Dropshipping is wanneer u een online winkel maakt om de producten van andere mensen te verkopen (d.w.z. u doet niets aan productie of verzending). Vervolgens krijg je voor elke verkoop een commissie.

Het voordeel hier is dat u niet het risico hoeft te nemen om aandelen in een product op te kopen en geld te verliezen als het niet verkoopt. De instapdrempel is lager en u hoeft niet zoveel te investeren om aan de slag te gaan.

Als je wilt leren dropshippen, Drop Ship Lifestyle is een van de beste bronnen om u op weg te helpen.

15. Freelance Pay Per Click Consulting

(Dit zijn PPC-advertenties)

Heeft u die gesponsorde advertenties ooit bovenaan uw Google-zoekresultaten gezien? Dat is Pay Per Click (PPC) -advertenties in actie.

Het is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders een vergoeding betalen telkens wanneer op een van hun advertenties wordt geklikt. Simpel gezegd, het is een manier om bezoeken op uw site te kopen.

Als u deze vaardigheid beheerst, kunt u de service aan andere bedrijven aanbieden.

16. Verkoop producten op eBay

Verkoop op eBayNatuurlijk is het een beetje ouderwets, maar mensen verdienen nog steeds veel geld aan eBay. Om te beginnen met verkopen, kun je iets eenvoudigs doen, zoals naar een plaatselijke kledingwinkel gaan en kleding kopen die te koop is.

Vervolgens kunt u het voor een hogere prijs op eBay vermelden en als het wordt verkocht, kunt u de winst herinvesteren in meer kleding en meer winst blijven maken.

Het vereist enige strategie en planning, maar het is zeker een winstgevende manier van online zakendoen.

17. Word een webontwikkelaar

Een webontwikkelaar is iemand die van onderaf weet hoe hij een website moet bouwen. Om dit te doen, moet je codering leren, wat tijd en hard werken zal vergen. Maar als je bereid bent je best te doen, kan het behoorlijk goed betalen.

Hier zijn enkele tips om te leren coderen en aan de slag te gaan met webontwikkeling.

18. Investeer uw tijd in grafisch ontwerp

Ooit een mooie verkooppagina of een website-ontwerp gezien dat echt op je springt? Dat komt allemaal door een grafisch ontwerper.

Grafische ontwerpers zijn in feite visuele communicatoren. Ze ontwerpen webpagina’s, verkooppagina’s, logo’s en eigenlijk al het andere dat er goed uit moet zien.

Om een ​​geweldige grafisch ontwerper te zijn, hoef je niet goed te tekenen, heb je geen hbo-opleiding nodig en hoef je geen dure computer te kopen. Maar je moet wel een visuele denker zijn, je moet je ergens in specialiseren en je hebt zeker een portfolio nodig.

19. Bouw nichesites

Het idee achter een nichewebsite is om een ​​specifieke niche te targeten (bijvoorbeeld een specifiek soort fotografie), op Google te rangschikken voor de zoekwoorden die betrekking hebben op die niche, en dat verkeer vervolgens om te zetten in inkomsten via partneraanbiedingen of door uw eigen producten te verkopen.

Hier wordt veel onderzoek naar gedaan – je zou klaar moeten zijn voor een beetje werklast. Als u een goede nichesite maakt, kan dit u een extra $ 500 per maand of meer opleveren.

Bekijk dit bericht voor meer informatie van Sean Ogle: Hoe u een nichesite bouwt in 2018 die $ 500 per maand oplevert

20. Start een adviesbureau

Heb je heel veel kennis op een specifiek gebied? Dan heeft u misschien wat nodig is om een ​​goedbetaalde online consultant te zijn.

Als consultant moet je gewoon de kennis, vaardigheden en ervaring die je hebt op een specifiek gebied toepassen om klanten te helpen een probleem of probleem op dat gebied op te lossen.

Bekijk voor meer informatie dit bericht van USA Today: Hoe u een zeer betaalde consultant kunt worden

21. Start een betaalde privé Facebook-groep

Een betaalde privé Facebook-groep biedt u de kans om een ​​zeer betrokken community te creëren.

Het geeft u een plek om uw inhoud te leveren, stelt uw gemeenschapsleden in staat om met elkaar te communiceren, u kunt de toegang tot gekwalificeerde leden beperken en u kunt ook de groep modereren en controleren.

Notitie: Als je al een website en een e-maillijst hebt, is het gemakkelijker om een ​​betaalde privé Facebook-groep te maken, maar het is geen absolute noodzaak.

22. Assisteren bij het genereren van leads

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om nieuwe leads te creëren. Leads zijn immers de levensader van bedrijven.

Wanneer je helpt bij het genereren van leads, speel je in feite de matchmaker. U verbindt zaken met de leads voor wie zij de problemen kunnen oplossen.

23. Instagram-sponsoring

Ben je dol op het maken van foto’s en droom je ervan om een ​​geweldige Instagram-volgers op te bouwen? Naarmate u meer volgers krijgt, zullen er meer sponsormogelijkheden beschikbaar komen. Als uw account bijvoorbeeld is gericht op fitness, kunt u mogelijk producten zoals eiwitpoeder, supplementen, enz. Sponsoren.

24. Maak SaaS (Software as a Service)

SaaS-zakenGoogle Apps, Dropbox, Leadpages – dit zijn allemaal SAAS.

SAAS is elke vorm van online software waarvoor u betaalt om toegang tot te krijgen.

Hiervoor moet u eerst brainstormen / zoeken naar een online service waar mensen voortdurend voor willen betalen. Als je het eenmaal hebt gemaakt, is het de uitdaging om het te onderhouden, wat geen gemakkelijke taak is. Dat gezegd hebbende, het kan behoorlijk winstgevend zijn als je het kunt laten werken.

25. Technisch schrijven

Heb je je ooit afgevraagd wie de handleiding voor die nieuwe tv heeft geschreven? Dat is de taak van technische schrijvers.

Als je een voorliefde hebt voor schrijven en van de technische kant houdt, dan heb je misschien wat nodig is om een ​​technisch schrijver te zijn.

Hier is een hulpmiddel waarmee u aan de slag kunt: Een technisch schrijfbedrijf starten vanuit Scratch

Hier zijn enkele sites waar u werk kunt vinden:

 • Freelanced.com
 • Upwork.com

26. Hervatten / sollicitatiebrief schrijven

Mensen zijn altijd op zoek naar werk – ze hebben hulp nodig bij hun cv en sollicitatiebrieven.

Dat is waar u binnen kunt komen en hen kunt helpen een geweldig cv te maken om ze te laten aannemen.

27. Technische ondersteuning

Met online technische ondersteuning biedt u in feite uw vaardigheden aan als techneut. Je kunt werken met grotere bedrijven of zelfs een-op-een klanten.

Vacatures voor technische ondersteuning zijn ook regelmatig te vinden op Upwork.

Conclusie

Het is een nieuw jaar en een nieuwe kans voor u om een ​​online bedrijf te starten en een absolute financiële en levensstijlvrijheid voor uzelf te creëren.

In 2020 draait alles om actie ondernemen. Met deze grote lijst met online bedrijfsideeën heb je genoeg opties om mee te beginnen. Wacht niet langer en stel het zeker niet uit tot volgend jaar!

Neem een ​​paar ideeën en voer ze uit – tegen deze tijd van het volgende jaar heb je heel goed je eigen succesvolle en winstgevende online bedrijf! Zorg ervoor dat u hier rapporteert en laat ons uw resultaten weten!

Als u andere online zakelijke ideeën heeft waarvan u denkt dat ze het vermelden waard zijn, laat ze dan in de onderstaande opmerkingen achter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map