Overzetten van sites weg van WebHostingHub

Kan ik mijn site overzetten van WebHostingHub?

Als u uw site die wordt gehost door WebHostingHub naar een andere host wilt overzetten en twijfelt of dit mogelijk is, is het antwoord ja; u kunt en mag uw site van WebHostingHub overzetten. Het moet echter eerst duidelijk zijn wat u moet doen, of u uw domeinnaam wilt overdragen aan een andere domeinregistreerder of u uw abonnement eenvoudig wilt annuleren met WebHostingHub. Met betrekking tot de opzegging van uw abonnement kan elke klant zijn abonnement opzeggen wanneer hij daar behoefte aan heeft. Klanten die hun abonnement opzeggen, worden vergoed op basis van de tijd dat ze hun site bij het bedrijf hebben gehost.


U kunt uw domeinnaam echter ook overdragen aan een andere domeinregistreerder, maar WebHostingHub nog steeds toestaan ​​uw websitebestanden te hosten. Om dit te doen, moet u een A-record naar de WebHostingHub-server verwijzen met de nieuwe registrar of u kunt de namen van de naamserver wijzigen in WebHostingHub nadat de overdracht is voltooid.

Het is belangrijk dat u begrijpt dat uw domeinregistratie / -beheer niet hetzelfde is en los staat van uw hosting. Het overdragen van de domeinbeheerrechten heeft op geen enkele manier invloed op uw hostingaccount dat actief blijft. De enige manier om het hostingaccount te deactiveren is door opzegging.

Wat moet ik doen om mijn site van WebHostingHub over te zetten?

Voordat u uw domein van WebHostingHub kunt overzetten, moet u een verzoek indienen om uw domein vrij te geven. Het verzoek moet in de vorm van een e-mail komen en moet worden verzonden naar [email protected] en moet vergezeld gaan van uw accountverificatie en het e-mailadres van de beheerder. Hiermee wordt het domeinregistratieproces gestart, aangezien deze nodig zijn door het bedrijf om uw domein voor u te ontgrendelen. Het is ook belangrijk op te merken dat u de domeinprivacy van uw domein moet verwijderen om het ontgrendelingsproces te beïnvloeden.

Zodra het domein is vrijgegeven en u al over de autorisatiecode beschikt, die u via uw beheerdersmail ontvangt, kunt u doorgaan naar uw nieuwe domeinregistreerder en het domeinoverdrachtproces starten. Het duurt doorgaans 7-10 dagen voordat de overdracht is voltooid, hoewel de tijd van voltooiing varieert, afhankelijk van de registrar. Het is belangrijk dat u weet dat wanneer DNS-wijzigingen worden aangebracht of domeinen worden overgedragen, een DNS-propagatieperiode van ongeveer 7-24 uur wordt waargenomen terwijl de wisselaar plaatsvindt.

Wat zijn de gebruikelijke redenen waarom mensen weggaan bij hun hostingbedrijf?

Er zijn zoveel redenen waarom er zoveel individuen of bedrijven zijn die willen overstappen naar een ander webhostingbedrijf. Het varieert van het alledaagse tot de meest complexe reden. Deze redenen zijn onder meer:

 •  De klant kan teleurgesteld zijn in de service.
 •  De behoefte aan meer middelen zoals opslagruimte en bandbreedte en de behoefte aan meer applicaties.
 • De klant heeft het misschien moeilijk gevonden om het bedrag van de maandelijkse rekeningen te betalen en heeft misschien ergens een betere prijs gevonden.
 • Ze kunnen ontevreden zijn over de klantenservice.

Welke basisstappen en aanbevelingen moet ik volgen tijdens het overdrachtsproces?

Er zijn enkele basisaanbevelingen die klanten voor en tijdens het overdrachtsproces moeten doen. Dit zijn:

 • Eerst moet u de meest geschikte webhostingprovider selecteren door deze te vergelijken met uw huidige provider. Overwegingen moeten zijn:
 •  Het type besturingssysteem dat wordt gebruikt en dat compatibel moet zijn met de vereisten van uw website;
 •  De vereisten voor schijfruimte; en
 •  De bandbreedte;
 • U moet een back-up maken van alle bestanden van uw bestaande website door al uw oude accountbestanden te downloaden. U kunt FTP-toegang gebruiken of exporteren met phpMyAdmin, afhankelijk van welke werkt. Zoek in het algemeen naar een host die FTP-toegang biedt.
 •  Zorg ervoor dat u e-mails kunt ontvangen door goed te controleren of uw e-mails werken en actief zijn.
 •  Het wordt aanbevolen dat u ervoor zorgt dat uw website- en domein-e-mailaccounts actief zijn tijdens het overdrachtsproces door uw bestaande webhostingaccount open te houden totdat het proces is voltooid.
 •  Vergeet niet uw account te annuleren zodra alles is voltooid.

Waar moet ik op letten als ik overstap naar een nieuwe webhost?

Als u besluit om over te stappen naar een nieuwe webhost, zorg er dan voor dat u alles kunt overwegen wat nodig is. Een ding dat je moet onthouden, is dat je moet zoeken naar de reden waarom je van gastheer bent veranderd en het als maatstaf moet gebruiken om niet opnieuw in hetzelfde probleem te vervallen. Enkele van deze overwegingen zijn:

 •  U wilt niet dat uw klanten met veel downtime teleurgesteld zijn over uw website terwijl de overdracht van kracht wordt. Maak de overdracht zo naadloos mogelijk.
 •  U moet grondig onderzoek doen naar uw toekomstige webhost. Mogelijk moet u het volgende weten:
 •  Wat betekent dat ze het uploaden van bestanden toestaan.
 • Haal hun DNS-informatie op en zorg ervoor dat u uw domeinaccountgegevens bij de hand heeft, zodat u de instellingen zo snel mogelijk kunt wijzigen.
 •  Zorg ervoor dat u uw tijdelijke URL bij de hand heeft, zodat u kunt testen voordat u de DNS wijzigt.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map