StartLogic recensie

De kern van StartLogic is een visie om kleine bedrijven te helpen hun potentieel online te ontdekken door hen in staat te stellen websites te maken. Dit bedrijf wil bedrijven de ruimte en een platform geven om niet alleen te gedijen, maar ook om online te groeien. Vanaf het moment dat ze begonnen, in 2003 tot nu toe, is het bedrijf enorm gegroeid tot het huidige klantenbestand van meer dan 100.000, verspreid over de hele wereld.


Met meer dan een decennium aan zakelijke ervaring kan StartLogic er nu trots op zijn dat ze de eisen van de consument ten aanzien van webhosting volledig begrijpen. Ongeacht de ervaring, behoeften en het verhaal van kleine bedrijven, StartLogic is vastbesloten om superieure webervaring en de beste waarde aan hun klanten te bieden. Het bedrijf biedt een aantal van de meest betaalbare hostingoplossingen voor persoonlijke blogs, online portfolio en volwaardige e-commerce websites.

Hun samenwerking met Google in 2011 zorgde ervoor dat ze meer moeite deden om bedrijven te helpen hun voetafdruk online vast te stellen. Samen met de internetgigant heeft StartLogic een programma uitgeroepen dat bekend staat als “Get Your Business Online”, dat nuttige hulpmiddelen voor het bouwen van websites, onderwijs en kennis bood om te groeien en te gedijen op het web.

De volgende beschrijving schetst een succesvol webhostingbedrijf, maar de vraag die de meeste mensen regelmatig stellen op internet is: kan StartLogic zijn beloften waarmaken?

Om de bovenstaande vraag en vele andere zorgen te beantwoorden, vind ik het belangrijk om te kijken naar enkele van de functies die zijn geïntegreerd in de hostingservice van StartLogic. Dit omvat onder andere de hostingplannen, prijzen, klantenondersteuning, uptime-trackrecord. Bij de beoordeling wordt ook gekeken naar eventuele voor- en nadelen, zodat u, wanneer u besluit uw website op StartLogic te hosten, begrijpt waar u aan begint.

Webhostingplannen door StartLogic

Voordat u zich verdiept in de fijne kneepjes van hostingplannen en hun functies, is het belangrijk om te beseffen dat StartLogic heeft geïnvesteerd in een verscheidenheid aan hostingplannen gericht op kleine bedrijven. Om deze reden wordt hun prijsstelling gedaan op een manier die past bij kleinere budgetten die typisch zijn voor deze kleine bedrijven. Het aantal hostingplannen dat ze aanbieden is in totaal 6, waarvan 3 gedeelde hostingplannen zijn en de andere 3 virtual private server (VPS) -plannen. Afgezien hiervan kunt u domeinnamen rechtstreeks bij StartLogic kopen, evenals vele andere producten en diensten die u zullen helpen uw bedrijf online te verankeren voor succes.

Gedeelde webhosting

StartLogic maakt gebruik van op Linux gebaseerde servers in plaats van Microsoft in hun gedeelde webhosting. De startprijs is $ 4,50 per maand, wat misschien wel een van de goedkoopste is onder webhostingproviders. Bij gedeelde webhosting worden websites voor kleine bedrijven op dezelfde server geplaatst en mogen ze de hostingruimte delen. In de backend worden de servers beheerd door StartLogic, wat betekent dat alle installaties van serversoftware, technische ondersteuning en beveiligingsupdates worden verzorgd. Het voordeel van StartLogic door het hosten van websites op het Linux-besturingssysteem is de veiligheid en betrouwbaarheid.

Als u een bedrijf of een persoon bent die op zoek is naar eenvoudige website-oplossingen, dan kan StartLogic u zeker helpen via hun gedeelde webhostingplannen. Met dien verstande dat zelfs binnen shared hosting gedifferentieerde behoeften bestaan, besloot het bedrijf zijn hostingpakketten aan te passen en deze in drie categorieën te verdelen: Express, Pro en Supercharge. Elk van deze plannen geeft zoals verwacht toegang tot een breed scala aan functies en tools die nodig zijn om uw website te starten zonder veel van uw middelen te besteden.

Uitdrukkelijk plan

Je hebt geen ervaring nodig met het runnen van een website om er een online te starten. Dit is het bericht dat StartLogic verzendt via het Express shared hosting-abonnement dat $ 4,50 per maand kost. Dit is gewoon de perfecte oplossing waar bedrijven naar op zoek waren, met name kleine basisbedrijven, nieuwkomers, persoonlijke sites en technofoben. Dit plan is ook geschikt voor mensen met een drukke agenda die niet kan gaan zitten om een ​​website samen te stellen. Door u te abonneren op dit plan, bent u binnen enkele minuten verzekerd van een volledig functionele website.

StartLogic heeft een sitebouwer die bekend staat als Site Expresso en die het zware werk doet en alle complexe dingen die nodig zijn bij het opzetten van een website. De sitebouwer gaat zelfs door met het genereren van unieke inhoud voor uw website, zodat u veel geld en tijd kunt besparen bij het samenstellen van inhoud. Bij het genereren van de inhoud gebruikt Site Expresso de basisinformatie die u verstrekt bij het opzetten van de website. U hoeft slechts een paar vragen te beantwoorden terwijl u de website opzet en in een mum van tijd heeft u een voltooide site die volledig is aangepast aan uw behoeften.

Andere functies die u onder dit plan zult genieten, zijn 5 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte, 5 e-mailadressen en $ 175 aan gratis advertentietegoed. Het maximale aantal websites per account is hier slechts één en u heeft ook toegang tot één MySQL-database.

Pro Plan

Dit gedeelde webhostingplan is bedoeld voor bedrijven en individuen die online een krachtigere voetafdruk willen maken. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen website aan te passen. Als u een klein bedrijf, een blogger, een non-profitorganisatie of een creatieve professional bent en op zoek bent naar een ideale oplossing om u te helpen bij het bouwen van flexibele websites, dan is het Pro Plan van StartLogic het echte werk.

Vanaf $ 5,99 per maand biedt het Pro Plan u onbeperkte schijfruimte, schaalbare bandbreedte, onbeperkte websites per account, onbeperkte e-mailadressen, gratis advertentietegoed ter waarde van $ 175 en 10 MySQL-databases.

Met dit plan kunt u vanaf het begin een website bouwen met veel flexibiliteit en gemak met behulp van hun Drag-and-Drop Site Builder, Weebly en Site Expresso. Het heeft geen zin in het proces dat je wordt blootgesteld aan complexe software of lastige code, het enige dat je zult ervaren is een soepel proces dat je in een mum van tijd een gloednieuwe website zal opleveren..

Supercharge-plan

Dit is de crème de la cr29ème van StartLogic’s gedeelde webhostingplan. Het ecosysteem is ontworpen voor grote en drukbezochte websites die een hoge snelheid, beveiliging en optimale prestaties vereisen. Als u een ondernemer, geavanceerde webontwikkelaar, e-commerce website-eigenaar of een snelgroeiende website heeft, is dit plan iets voor u. De kosten van dit abonnement zijn $ 8,99 per maand.

Het Supercharge-abonnement is het enige van de gedeelde webhostingplannen met een technologie van ondernemingsniveau die u de kracht en razendsnelle laadsnelheid geeft om krachtige websites te beheren. Daarnaast biedt het u verschillende websitebouwers om uit te kiezen. Er zijn de Site Expresso, Drag-and-Drop Site Builder en Weebly.

Met dit plan kunt u een krachtige website lanceren met razendsnelle snelheden en een geavanceerd beveiligingsprofiel. In feite hebben mensen die zich op dit plan hebben geabonneerd, het beschreven als een kans om te genieten van het beste van twee werelden: eersteklas prestaties en de eenvoud van het bouwen van websites.

Andere kenmerken van het Supercharge Plan zijn onbeperkte schijfruimte, schaalbare bandbreedte, onbeperkte websites per account, onbeperkte e-mailadressen, gratis advertentietegoed ter waarde van $ 175, e-commerce-functionaliteiten en onbeperkte MySQL-databases.

In vergelijking met andere webhosts zoals BlueHost heeft StartLogic ongeveer dezelfde aanbiedingen, maar is het iets goedkoper qua prijs. Dit is waarschijnlijk de reden waarom StartLogic geen promotie- of speciale introductieprijzen biedt voor hun gedeelde webhostingplannen.

Virtual Private Server Hosting Plan

Een gedeeld hostingplan hebben is vooral lovenswaardig voor een startup. Door het ontwerp is gedeelde webhosting echter niet geschikt voor websites met veel verkeer vanwege de beperkte hostingbronnen. Wanneer u op dat punt komt waarop u denkt dat uw gedeelde hostingplan de groeivooruitzichten van uw website op een manier belemmert, kunt u overschakelen naar virtual private server hosting. StartLogic wil niet dat je verhuist, maar upgrade in plaats daarvan naar een ruimer hostingplan dat je ruimte geeft om uit te breiden.

Als u nog steeds wat overtuigingskracht nodig heeft om over te stappen naar VPS-hosting, overweeg dan dit:

VPS-hosting van StartLogic brengt geen onderhoudskosten met zich mee. Het bedrijf is van mening dat, aangezien zij uw webhost zijn, het hun taak is om het onderhoud voor u te doen. Bovendien kan een virtuele privéserver worden opgesplitst om meerdere afzonderlijke virtuele machines op te leveren. Dit betekent dat u toegang kunt hebben tot verschillende virtuele machines op dezelfde server of uw server kunt delen met andere gebruikers zonder dat ze uw activiteiten negatief beïnvloeden.

Onder VPS-hosting krijgt u uw deel van de serverbronnen en hierdoor kunnen u en uw verkeer enkele van de snelle laadtijden ervaren. Zoals u wellicht weet, kunnen websites die langzaam worden geladen, hinderlijk zijn voor sitegebruikers en worden ze afzonderlijk benadrukt als een van de belangrijkste oorzaken van bouncepercentages. Met een ruim willekeurig toegankelijk geheugen (RAM), krachtige centrale verwerkingseenheid en meer schijfruimte, kunt u er zeker van zijn dat de prestaties van uw site geweldig zullen zijn.

Een ander uitgangspunt van shared hosting is dat VPS-hosting je de vrijheid geeft om de applicaties of software te kiezen die je wilt installeren. Er zijn geen beperkingen en in wezen ben je je eigen baas. Het grootste voordeel van de VPS-hosting van StartLogic is de prijsstelling. In tegenstelling tot dedicated hosting waar u uw eigen dedicated server heeft, is VPS-hosting een hybride van shared hosting en dedicated hosting. Hier deelt u de hostingkosten met andere gebruikers die toegang hebben tot dezelfde serverbronnen als uw website. Dit betekent dat de services en tools veel goedkoper zijn zonder concessies te doen aan de prestaties.

Het VPS-hostingplan is onderverdeeld in drie verschillende subplannen: Logic, LogicPro en LogicPremium voor respectievelijk $ 29,99, $ 39,99 en $ 49,99.

Aanpasbaar vDeck-configuratiescherm

Dit is een full-service bedieningspaneel dat StartLogic zijn klanten heeft aangeboden. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en weerspiegelt de functionaliteiten van het cPanel. Het is efficiënt en kan alle webmasterfuncties naadloos uitvoeren. Met een leercurve van ongeveer 10 tot 30 minuten is vDeck gemakkelijk te gebruiken, vooral voor beginners.

De vDeck-versie die StartLogic gebruikt is 3.0. Deze versie is een complete geautomatiseerde hostingoplossing waarmee u uw webhostingaccount kunt beheren. Wat aantrekkelijker is, is dat je geen codeervaardigheden nodig hebt om vDeck professioneel te gebruiken. Bij de interface kunt u een aantal taken uitvoeren, zoals sitemarketing, website maken, e-mailaccounts maken en statistieken analyseren met behulp van een point-and-click-techniek.

Je kunt het volgende doen met vDeck:

 • Toegang tot en controleer uw e-mails
 • Bekijk en analyseer uw websitestatistieken
 • Controleer uw schijfruimtegebruik en bandbreedteprestaties
 • Upload bestanden
 • Beheer uw account en facturatiegegevens

De vDeck is volledig aanpasbaar, zodat u uw bedrijfslogo kunt toevoegen, lettertypen en kleuren kunt wijzigen en het configuratiescherm aan uw merkwebsite kunt toevoegen. U kunt dit allemaal doen met de hypertekst-opmaaktaal (HTML). Aangezien u vanaf hier eenvoudig uw domeinen kunt beheren, beschikt u over de benodigde tools en services die nodig zijn om uw bedrijf te laten groeien.

vDeck is de oplossing die u nodig hebt om de groei van uw bedrijf te beheren door toegang te krijgen tot al uw webportfolio op één enkel vereenvoudigd bedieningspaneel. Het enige nadeel van het vDeck-configuratiescherm is dat het de MOJO Marketplace Installer gebruikt, die weliswaar geweldig is, maar soms ook een beetje traag kan zijn. Veel van de klanten van StartLogic hadden in plaats daarvan de voorkeur gegeven aan Softaculous Installer.

E-commerce Essentials

StartLogic biedt u de tools die u nodig heeft om uw webwinkel gemakkelijk te starten. Op het e-commerceplatform kunt u een winkelwagentje toevoegen, creditcards verwerken en uw klantgegevens beschermen. Een functie die niet op veel e-commerceplatforms wordt gevonden, is het zoeken naar producten. StartLogic omvatte deze zoekopdracht om het uw klanten gemakkelijk te maken om boodschappen te doen op uw website. Met het virtuele winkelwagentje kan uw klant klikken en producten toevoegen voordat hij uitcheckt.

Er zijn verschillende manieren waarop u een winkelwagentje kunt integreren in uw StartLogic e-commercesite. U kunt ShopSite Shopping Cart, PayPal Payment Services, Agora Shopping Cart, Weebly eCommerce en osCommerce Shopping Cart gebruiken.

Als het gaat om bescherming van klantinformatie, heeft StartLogic een positief SSL-certificaat. Als u echter een hoger beveiligingsniveau nodig heeft, kunt u kiezen voor Comodo Extended Validation Certificate.

Voordelen van StartLogic

StartLogic onderscheidt zich in hun webhostingoplossingen. Ze bieden vooral startups het platform dat ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Tot de voordelen van StartLogic behoren:

Betrouwbaarheid en prestaties

Dit bedrijf biedt 99,9% garantie in uptime, wat volgens sommige gebruikerssectoren meer een industrienorm is. StartLogic probeert echter eventuele downtime te minimaliseren en uit ervaring wordt hun gemiddelde ongeveer 99,95 uptime bewaakt over een testperiode van 10 dagen. De laadsnelheid van de pagina getest in dezelfde periode is ongeveer 1.4466. Dit plaatst het op één lijn met topwebhosts zoals iPage en eHost.

24/7 technische ondersteuning

Klantenservice is belangrijk voor de prestaties van elke website en StartLogic is vastbesloten om haar klanten 24/7 ondersteuning te bieden via livechat, e-mail en telefoon. Hun klantenondersteuning is deskundig en vriendelijk. Er is ook een uitgebreide kennisbank en een uitgebreide gebruikershandleiding met video-tutorials en handige instructies.

Betaalbare hostingplannen

StartLogic heeft niet veel hostingplannen, maar de gedeelde hosting en VPS-hosting die ze hebben, zijn betaalbaar geprijsd om individuen en bedrijven te huisvesten, met name degenen die beginnen. Het gedeelde abonnement begint bij $ 4,50, terwijl het VPS-abonnement begint bij $ 29,99.

Hosting van meerdere domeinen

Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u onbeperkte hosting voor uw domeinen hebben. Eigenlijk is het enige plan dat uw domeinhosting beperkt, het Express Shared hostingplan.

Gratis domeinnaam

Wanneer u zich aanmeldt voor een hostingplan, krijgt u een gratis domein naar keuze, waardoor uw totale kosten voor online gaan dalen.

StartLogic wordt ook vertrouwd door Google en dit is een pluspunt voor zichtbaarheid.

Het nadeel

De afwezigheid van dedicated hosting en managed WordPress-hosting heeft de beoordeling en voorkeur van StartLogic verlaagd. Het feit dat alle sites worden gehost op op Linux gebaseerde servers, sluit ook klanten uit die de voorkeur geven aan op Windows gebaseerde servers. Aangezien vDeck niet tot de meest gebruikte bedieningspanelen behoort, in tegenstelling tot cPanel, vinden sommige klanten de leercurve een beetje lastig. De klantenondersteuning moet ook verbeteren omdat mensen klagen over lange wachttijden en onbeantwoorde vragen.

Het komt neer op

StartLogic is misschien niet de beste webhostingprovider voor iedereen, maar ze zijn boven de maat als het gaat om de kwaliteit van hun diensten. Hun samenwerking met Google bij het leveren van innovatieve oplossingen aan eigenaren van kleine bedrijven is het bewijs dat ze niet uw gewone hosts zijn. Met hun budgetvriendelijke hostingplannen en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wil je ze misschien proberen.

8 Algemene beoordeling
StartLogic recensie

StartLogic heeft op maat gemaakte hosting-, webbouw- en eCommerce-oplossingen voor iedereen, maar vooral kleine bedrijven die behoefte hebben aan extra snelheid en geavanceerde beveiliging. Door uw website op hun servers te hosten, bent u verzekerd van razendsnelle snelheden, gratis marketingkrediet, 24/7 ondersteuning en webbeveiliging.

PROS
 • Hosting van meerdere domeinen
 • Betaalbare hostingplannen
 • Gratis domeinnaam wanneer u zich abonneert op een hostingplan
 • Uitstekend uptime-record van 99,95%
 • Vertrouwd door Google
 • Eenvoudig te begrijpen en te beheren hostingopties
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Uitstekende eCommerce-functies en -services
CONS
 • Lange wachttijden bij klantenondersteuning
 • Beperkt tot op Linux gebaseerde servers
 • Mist toegewijde webhosting en WordPress-hosting
 • Een leercurve van het vDeck-bedieningspaneel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map