TMDHosting Review

Hoe heeft TMD de top van de Britse webhostingbedrijven gehaald? Tl; DR


Zoals u al weet, vermelden we alleen gerenommeerde bedrijven met de beste hardware waarmee uw projecten soepel verlopen. Wat het verschil maakt, is hoe serieus een bedrijf de ondersteuning en beveiliging neemt.

TMDHosting-nieuw-logo-zwart-500px
UPTIME
995
SNELHEID
998
ONDERSTEUNING
977
PRIJS
982
KENMERKEN
972
GROEN
970
INNOVATIEF
989

Bij TMDHosting nemen ze beide ter harte. U kunt alles vragen in het ticketsysteem dat gemiddeld binnen 15 minuten wordt beantwoord, de ondersteuning is in-house sysadmin-personeel dat er 24/7 is, zelfs op feestdagen. Ze hebben een back-upschema dat al uw bestanden minstens één keer per week opslaat op een externe locatie. De ping naar Londen vanuit het datacenter in Amsterdam is slechts 8,5 ms. U krijgt een CPanel en Softaculou zodat u uw project binnen 30 seconden kunt implementeren. Bovendien hebben ze een geld-terug-beleid van 60 dagen, zodat u de service veilig kunt testen. Probeer het eens op www.tmdhosting.com en laat ons weten wat je ervan vindt.

Overzicht

TMD hosting is opgericht in 2007 met 4 werknemers en gedurende 7 jaar groeien ze uit tot meer dan 70 werknemers en ongeveer 70.000 gehoste websites. Deze gestage groei is een van de indicatoren van een kwaliteit in een hostingdienst.

Het bedrijf is gevestigd in Orlando, FL, maar ze zijn uitgebreid en hebben nu colocated hardware van het hoogste niveau in 4 datacenters, waarvan één in Amsterdam en heeft een snelle responstijd naar het VK en zoals we weten, is de locatie van uw project van belang zowel SEO als UX verstandig.

De hosting is schaalbaar en je kunt klein beginnen en als je projecten in de loop van de tijd groeien, hebben de jongens van TMD hosting de kracht om je op een betere machine te krijgen. Ze bieden verschillende abonnementen zoals gedeelde webhosting, resellerwebhosting, dedicated serverhosting, e-commerce hosting.

Technologie

De uptime voor het afgelopen kalenderjaar is 99,9996% en hier is een ping-probe van een van onze in Amsterdam gevestigde servers naar een GTMetrix-test IP-adres, gevestigd in Londen:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) bytes aan gegevens.
64 bytes van 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 tijd = 8,53 ms
64 bytes van 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 tijd = 8,45 ms
64 bytes van 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 tijd = 8,48 ms
64 bytes van 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 tijd = 8,44 ms
64 bytes van 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 tijd = 8,49 ms

Ze gebruiken hardware van het hoogste niveau met SSD-schijven die een paar keer per jaar worden vervangen en de servers zijn supersnel. Je kunt het testen door een WordPress of Joomla te installeren en het binnen 30 seconden (inclusief de klikken) aan de slag te krijgen.

Je krijgt een CPanel dus u krijgt alle tools die nodig zijn om uw project in een mum van tijd naar de server te migreren. Met Softaculou tot uw beschikking, kunt u uw favoriete app installeren en binnen 30 seconden starten.

Ondersteuning

De goede dingen van TMD-ondersteuning zijn dat u een gratis migratie van uw bestaande project krijgt. Het ondersteunend personeel is ervaren, intern, gevestigd in Europa en met het ticketsysteem krijgt u uw problemen binnen gemiddeld 15 minuten opgelost (in ons geval werden beide tickets die we tijdens het testen hebben gepost, binnen 7 minuten beantwoord)

Wat we leuk vinden aan TMDhosting is hun houding ten opzichte van de ondersteuning, hier is wat ze hebben beantwoord toen we hen ernaar vroegen:

“We besteden geen enkele functie buiten ons pand uit. Om meer kwaliteit te leveren op elk serviceniveau – infrastructuur, klantenservice en technische ondersteuning – zijn veel mensen nodig die als één werken. Dit gebeurt zelden met uitbestede functies en we offeren nooit kwaliteit op We hebben 24/7 klantenservice, technische ondersteuning en systeembeheerders beschikbaar, zelfs op feestdagen.

Aanvragen worden in eerste instantie binnen 15 minuten ingediend en we streven ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden, gemiddeld ongeveer 20 minuten na de eerste reactie. Het hangt echter sterk af van het verzoek, maar de meeste worden binnen de eerste 15 minuten na indiening beantwoord. Meer gecompliceerde duurt 20 tot 30 minuten en als iets echt moeilijk is, kan het een uur duren, maar dat is vrij zeldzaam. “

Het nadeel is dat er geen telefoonnummer voor ondersteuning in het VK is en dat we geen optie voor livechat konden vinden in het gebruikersgedeelte (er is livechat op de startpagina, dus als je een dringend probleem hebt, kun je ze proberen, ze waren nuttig bij het testen van de service).

Ook is het gedeelte Tutorials op de site verouderd. Maar dat wordt gecompenseerd door de gratis migratie en de snelle ondersteuning. Dus onthoud – als je vragen hebt – plaats een supportticket.

Dataveiligheid

Een van de belangrijkste punten bij het beoordelen van de webhostingbedrijven die we op top5hosting vermelden, is hoe serieus ze gegevensbeveiliging nemen en hoe veilig uw gegevens bij hen zijn. Het datacenter in Amsterdam waar de servers zich bevinden is beveiligd op militair niveau. Dit is wat ze zeiden toen we hen vroegen hoe ze omgaan met de gegevens in het bedrijf:

“We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus en hebben een strikt back-upschema voor al onze platforms (gedeeld, reseller, VPS / Cloud, toegewijd) – we nemen ten minste één keer per week snapshots van bestanden / mappen, terwijl we kopieën maken van MySQL en andere DB-gerelateerde inhoud op dagelijkse basis, met behoud van deze tot 7 dagen terug.

Het proces is geautomatiseerd, maar onze systeembeheerders controleren dagelijks of er momentopnames worden gemaakt. Alle back-upkopieën worden op een externe locatie opgeslagen. In ons team voor systeembeheerders hebben we mensen die toegewijd zijn aan het controleren op mogelijke beveiligingsbedreigingen of patch-releases, die van toepassing zijn op de software die we gebruiken. We reageren op beveiligingsbedreigingen en passen patches toe met ons “zo snel mogelijk” beleid.

We hebben een nauwe relatie met al onze softwareleveranciers, zoals CloudLinux en cPanel en het is niet zeldzaam om een ​​patch toe te passen voordat deze zelfs aan het publiek wordt aangekondigd. We hebben ook verschillende bijdragers aan deze projecten in ons team. “

Dingen om te onthouden bij het zingen

Bewaar uw aanmeldings-e-mails veilig, de DNS-info en de server-IP zouden er moeten zijn als u ernaar op zoek bent (aangezien het niet te vinden is in het gebruikersgedeelte). Als je vragen hebt, plaats dan een supportticket, ze zijn erg behulpzaam. En je kunt het zelf op deze manier testen :)

Zorg ervoor dat uw project wordt ingezet op de Amsterdamse server. Als je niet weet hoe, vraag dan de ondersteuning om het te verplaatsen. (Natuurlijk, als u het VK target en niet de VS of Azië.)

Het opsommen

TMDHosting staat bekend om het leveren van geavanceerde technologieën tegen een betaalbare prijs met geweldige gratis klantenondersteuning. Het is geweldig voor mensen met geen of weinig technische kennis, omdat ze er voordeel uit kunnen halen en tijd en geld kunnen besparen bij het installeren van applicaties, modules enz. Ze hebben ook een geld-terug-beleid van 2 maanden, dus we raden u aan TMDHosting te testen en bij te blijven hen als je de service leuk vindt.

BEZOEK tmdhosting logo EN KRIJG ONZE KORTING VAN 50%

Technisch

  • 99,9% uptime-garantie
  • Gratis installatie; Overdracht
  • Onbeperkt verkeer, e-mails, databases
  • Gratis wekelijkse back-up
  • cPanel
  • Gratis CloudFlare CDN
  • Beste websiteprestaties met SuperCacher
  • Auto-installatieprogramma voor eenvoudige start
  • Nieuwe snelle servers met geweldige prestaties
  • Het dichtstbijzijnde datacenter bevindt zich in Amsterdam

Ondersteuning

  • 24/7 technische ondersteuning
  • Gratis installatie; Overdracht
  • 24/7 Europese ondersteuning
  • SysAdmins om uw tickets in 15 minuten te verzorgen
  • Ze bieden deskundige applicatie-ondersteuning naast hosting (WordPress, Joomla, Magento)
  • Geen Brits telefoonnummer voor ondersteuning
  • Geen live chat in gebruikersgebied

Prijzen

  • Flexibele plannen
  • Kan maandelijks worden gekocht
  • Begint vanaf 1,75 £ / mo.
  • 60 dagen geld terug
  • We hebben er geen gevonden

Backend Review

Hier bieden we u enkele foto’s van de TMD-hostingbackend (cPanel), zodat u een beter idee krijgt van het intuïtieve gebruikersgebied dat u krijgt zodra u zich aanmeldt.

Prestaties van webhosts

tmdhosting Testresultaten

Pingdom testen op snelheid van hun Amsterdamse server.

Zoals u kunt zien, liep de standaard WordPress-installatie die we voor de test hebben gemaakt, zonder cacheplug-ins of snelheidsaanpassingen, 85% sneller dan alle geteste websites.

De laadtijd van de website was 1,29 sec.

tmdhosting Testresultaten

Een stresstest van LoadImpact helpt bij het bepalen van de mogelijkheid om een ​​bepaald aantal gebruikers (belasting) op uw website af te handelen. Het doel is om te zien hoe uw website presteert wanneer deze wordt blootgesteld aan zowel een verwachte als stressvolle hoeveelheid belasting.

Zelfs met 25 gebruikers die door onze website bladeren vanaf de locatie in Brazilië, is de laadtijd gemiddeld 2s.

Dat zijn enkele zeer goede indicaties.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map