Vliegwiel recensie

9.2 Algemene beoordeling
Uitstekende snelheid, betrouwbare uptime, hackervrije, beheerde WordPress-hosting

Flywheel managed WordPress-hosting is gebouwd met de eindgebruiker in gedachten. Of u nu een freelancer, een opkomende onderneming of een gevestigde onderneming bent, de hostingfuncties en omgeving die Flywheel u biedt, zullen uw processen en workflows stroomlijnen.

PROS
 • Hacker-vrije beveiliging
 • Snelle snelheden
 • Dagelijkse back-ups
 • Wereldwijde datacenters
 • Vereenvoudigde SFTP-toegang
 • Op maat gemaakt voor WordPress
 • 24/7 ondersteuning
CONS
 • Mist ingebouwde Git-omgeving.
 • Geen SSH-verbinding
 • Prijzig

We hebben nog geen Blog Hosting-optie voor Flywheel beoordeeld, omdat ze momenteel niet lijken te bieden dit type hosting.

We hebben nog geen Dedicated Hosting-optie voor Flywheel beoordeeld omdat ze momenteel niet lijken te bieden dit type hosting.

We hebben nog geen VPS Hosting-optie voor Flywheel beoordeeld omdat ze momenteel niet lijken te bieden dit type hosting.

9.2 Beoordeling van WordPress

Prijs
$ 15

Managed WordPress-hosting geeft u de ervaring van het hebben van een stand-by persoonlijk technisch team om al uw hostingproblemen op te lossen. Flywheel maakt deze ervaring nog beter met super-geoptimaliseerde functies voor sites die op WordPress draaien.

Het bedrijf richt zich op freelancers, bureaus en ondernemingen in hun hostingoplossingen. Daarom, als u op zoek bent naar een hostingoplossing die u een veilige omgeving, automatische updates, supersnelheid, automatische back-ups en ondersteuning garandeert, dan is dit het juiste platform om u te abonneren.

Hostingplannen en prijzen

Flywheel heeft in totaal 5 pakketten die geschikt zijn voor alle webhostingbehoeften, van individuele sites tot kleine bureaus en multinationale bedrijven.

Klein

Dit is de beginnersoplossing voor beginners onder Flywheel-abonnementen. Het heeft de volgende kenmerken:

 • Het kan bezoeken tot 5000 per maand afhandelen
 • 5 GB opslagschijf
 • Een bandbreedte tot 250 GB

Daarnaast krijg je een gratis SSL-certificaat en migratieondersteuning. Als u per maand betaalt, bedragen de kosten $ 14, terwijl dit jaar per jaar wordt gefactureerd tegen $ 165.

Persoonlijk

Dit plan voor één site biedt u een veel hogere schijfopslag van maximaal 10 GB en 500 GB aan bandbreedte. Als u een hoog siteverkeer voor uw site projecteert of momenteel bezoekersaantallen tot 25.000 of daaromtrent registreert, is dit plan geschikt voor u.

Afgezien van het gratis SSL-certificaat en migratieondersteuning, krijg je gratis staging voor je aankomende website. Dit alles kost $ 28 per maand of $ 330 als u jaarlijks betaalt.

Professioneel

Dit plan is bedoeld voor bedrijven en individuen wier activiteiten vrij snel toenemen. Ondanks dat het een plan voor één site is, kan het professionele pakket bezoekersverkeer tot 100.000 per maand verwerken dankzij de 20 GB schijfopslag en 1 TB bandbreedte.

Alle andere functies, waaronder een gratis SSL-certificaat, gratis enscenering en gratis migratieondersteuning zijn hetzelfde als de andere abonnementen. De kosten bedragen $ 69 per maand, maar als u jaarlijks betaalt, bedraagt ​​de rekening $ 825.

Freelance

Het bedienen van een groeiende klantenlijst vereist een best presterende hostingoplossing. Het Freelance-plan heeft de capaciteit uitgebreid om WordPress-sites te installeren. U kunt tot 10 sites opzetten en gemakkelijk siteverkeer van 150.000 bezoeken per maand beheren.

De schijfopslag is 40 GB en je hebt tot 4 TB bandbreedte. Dit plan biedt u ook CDN-opslag om de laadtijden van uw server te versnellen. De kosten zijn $ 92 per maand en als u liever jaarlijks factureert, komt dit op $ 1100.

Agentschap

Als u bulksites wilt installeren, is dit het meest populaire plan. Hiermee kunt u tot 30 WordPress-sites installeren met een gecombineerde maandelijkse bezoekerscapaciteit van maximaal 600.000. Om deze schaal mogelijk te maken, heeft Flywheel 120 GB schijfopslag en bandbreedte tot 8 TB gereserveerd.

Wat het Agency-plan onderscheidt, is het feit dat u een toegewijde accountmanager krijgt toegewezen en dat u geniet van korting op CDN-kosten. De prijs per maand is $ 229 en als je jaarlijks betaalt, komt de rekening op $ 2.750.

Als een van de bovenstaande plannen niet aan uw behoeften voldoet, biedt Flywheel u de optie van een op maat gemaakt hostingpakket. Hiervoor wijst het bedrijf u een expert voor enterprise-oplossingen aan om u te begeleiden naar de beste functies die u in uw aangepaste plan kunt opnemen.

 • Hacker-vrije beveiliging
 • Snelle snelheden
 • Dagelijkse back-ups
 • Wereldwijde datacenters
 • Vereenvoudigde SFTP-toegang
 • Op maat gemaakt voor WordPress
 • 24/7 ondersteuning

Ga nu aan de slag met Flywheel.


Geldteruggarantie
72 uur
Schijfruimte
5 GB – 120 GB
Domeinnaam
N.v.t.
Zie plannen

Flywheel is een beheerde WordPress-hostingoplossing die is ontworpen voor freelancers, bureaus, sites met veel verkeer en bedrijfsteams. De oplossing bevat ook workflowtools waarmee u snel en eenvoudig uw WordPress-sites kunt bouwen en beheren.

Naarmate uw activiteiten groeien, kunt u met het platform uw webbronnen schalen om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van uw klantenkring. In het geval dat u migreert van andere hosts naar Flywheel, zullen de professionals hier u helpen om kosteloos met de details om te gaan.

Overzicht van vliegwiel

Het zoeken naar een geschikte host voor uw website is een belangrijke zakelijke beslissing die tijd, technisch inzicht en een goed budget vereist. Er zijn veel hostingbedrijven die u beloven dat u geavanceerde technologie en ultramoderne functies zult gebruiken om uw site naar een geheel nieuw niveau te tillen. Sommigen komen hun beloften niet na, maar Flywheel doet dat wel. Ze zijn consistent en volgen op om ervoor te zorgen dat uw ervaring de moeite waard is.

Ongeacht uw werkomgeving, met een krachtig WordPress-platform kunt u enerzijds het gedoe van hosting besparen en u anderzijds helpen uw processen te stroomlijnen.

Flywheel heeft hun managed WordPress-hosting als volgt onderscheiden:

 • Klein – Dit is een startoptie voor één locatie met een capaciteit voor maximaal 5000 maandelijkse bezoeken. Het kost 14 dollar per maand.
 • Persoonlijk – Dit is een abonnement voor één site dat wordt gefactureerd voor $ 28 per maand met schijfopslag tot 10 GB.
 • Professional – Naarmate uw bedrijf een piek bereikt en uw serverbehoeften stijgen, heeft het professionele plan u gedekt. Je krijgt 20 GB schijfopslag en 1 TB bandbreedte voor $ 69 per maand.
 • Freelance – Dit is een plan dat u tot 10 WordPress-installaties en 4TB bandbreedte biedt voor $ 92 per maand.
 • Agentschap – Dit is het echte werk om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Voor $ 229 per maand krijg je tot 30 WordPress-installaties en een capaciteit om 600.000 maandelijkse bezoeken af ​​te handelen.

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte hostingoplossing voor uw enterprise-sites, heeft Flywheel experts in enterprise-oplossingen in huis om uw behoeften in detail te bespreken. Enterprise-abonnementen beginnen bij $ 1.500 per maand.

Voor wie is Flywheel gebouwd?

Er zijn 4 categorieën gebruikers Vliegwieldoelen met hun hostingoplossing.

Freelancers

De centrale pijler van freelancen is samenwerking. Flywheel biedt freelancers een robuust WordPress-platform waarmee ze WordPress-sites kunnen bouwen, met hun klanten kunnen samenwerken en afgewerkte producten kunnen ontladen zonder van platform te veranderen. Onder de functies die freelancers genieten op Flywheel zijn:

 • Een gratis demosite – Dit is een investering van nul dollar, een demoserver waarmee u aan de slag kunt met uw projecten terwijl uw site wordt gemigreerd of helemaal opnieuw wordt opgebouwd.
 • Maak snel websitesjablonen – Als u favoriete plug-ins en thema’s heeft, kunt u met Flywheel sneller een geheel nieuwe site maken zonder alles één voor één te hoeven installeren.
 • Samenwerking met gemak – Met het WordPress-platform van Flywheel kunt u bijdragers toevoegen met afzonderlijke logins om u te helpen uw database bij te werken, bestanden te bewerken en uw website te beheren.
 • Facturering overdragen aan klanten: wanneer u een site voor een klant bouwt en het tijd is om live te gaan, kunt u het eigendom meteen aan de klant overdragen. De klant krijgt dan een e-mailmelding met de vraag om te betalen voor de nieuw gemaakte site.

Agentschappen

Als je een bureau runt, heb je ongetwijfeld veel bewegende delen. Flywheel biedt een one-stop WordPress-platform waarmee u eenvoudig uw hosting kunt beheren, kunt samenwerken met uw team en uw klanten kunt factureren.

Met de functies die beschikbaar zijn voor bureaus op het beheerde WordPress-platform van Flywheel, kunt u uw services schalen, nieuwe inkomstenstromen toevoegen en samenwerken met externe belanghebbenden. U krijgt ook toegang tot een staging-omgeving waarmee u site-wijzigingen stressvrij kunt aanbrengen voordat ze live gaan.

Veelbezochte sites

Wanneer uw website bezoekersstatistieken opneemt in honderdduizenden per maand, heeft u superieure webbronnen nodig, inclusief betrouwbare hostingoplossingen. Flywheel maakt gebruik van containertechnologie om uw website de ruimte te geven om onmiddellijk te stijgen als het verkeer stijgt.

De uptime die u krijgt, is van enterprise-kwaliteit, mogelijk gemaakt door Google Cloud. Dit betekent dat elke klant die naar uw website komt, niet gestrand raakt door niet-responsieve pagina’s te klikken.

U kunt ook realtime samenwerken met uw team en klanten. Het WordPress-platform heeft sitebeheer eenvoudig gemaakt.

Enterprise-teams

Als eigenaar of manager van een onderneming is het uw prioriteit om uw productie op de markt te brengen. Om hierin te slagen, heeft u echter een hostingplatform nodig waarmee uw team snel en efficiënt kan handelen.

Flywheel heeft een van de veiligste enterprise hostingoplossingen van Amazon Web Services (AWS). Dit verzekert u dat uw website veilig is en betrouwbaar wordt weergegeven om elk verzoek af te handelen. U zult ook genieten van persoonlijke ondersteuning en een robuuste workflow die op maat is gemaakt voor elk lid van uw team.

Voordelen van Flywheel Web Hosting

Het feit dat Flywheel hun energie en expertise heeft gestoken in het aanbieden van alleen beheerde WordPress-hosting betekent veel voor bedrijven. WordPress hosting is dynamisch en wanneer beheerd door een team van experts, verandert het gemakkelijk in een gouden standaard voor webhosting. Een van de voordelen die Flywheel hun klanten biedt, is:

Hacker-vrije beveiliging

Bij het zoeken naar een hostingoplossing is beveiliging een topprioriteit. Wanneer uw website wordt gehackt en met uw webbronnen wordt geknoeid, kunnen de kosten om de ramp te beheersen en onder controle te krijgen enorm zijn. Om deze reden heeft Flywheel zich via verschillende processen en tools geconcentreerd op beveiligingsbeheer.

Hieronder volgen enkele van de maatregelen die het bedrijf heeft genomen.

 • Wachtwoordhandhaving – Vliegwiel zorgt ervoor dat u sterke wachtwoorden heeft voor al uw aanmeldingen.
 • Beperkte inlogpogingen – Meerdere mislukte pogingen om in te loggen op uw site of server, vragen onmiddellijk om een ​​blokkering. Dit voorkomt kwaadaardige aanmeldingen.
 • Intelligente IP-blokkering – Het Flywheel-beveiligingssysteem detecteert snel indringers en blokkeert hun IP’s binnen enkele seconden.
 • WordPress Updates – Het WordPress-beveiligingsteam verwerkt alle kernupdates voor u om ervoor te zorgen dat u de meest veilige en up-to-date versie van WordPress gebruikt.

Snelle snelheden

Ongeacht uw verkeersnummers, het laatste wat u wilt is een langzaam ladende website. Flywheel heeft de reputatie de prestaties van websites te verbeteren door hun snelheid te verhogen. Ze doen dit via verschillende mechanismen, waaronder Content Delivery Network (CDN) en een robuuste cachetechnologie.

Ze helpen u ook bij het afstemmen van de prestaties om uw configuratie en websitecode te beoordelen. Op deze manier kan uw website in alle dimensies topsnelheden halen.

Dagelijkse back-ups

Zelfs met de beste beveiligingsinfrastructuur kun je nooit een ramp vertellen die dagen of uren verwijderd is. Om dit te overwegen, heeft Flywheel een back-upschema dat elke nacht wordt uitgevoerd. Alle back-upbronnen worden 30 dagen veilig bewaard, zodat u voldoende tijd heeft om te herstellen als dat nodig is.

Er is ook een optie om handmatige back-ups te maken bij het installeren van een plug-in of het bijwerken van een thema, zodat u aan de veilige kant kunt blijven voor het geval de zaken in de war raken. Alle back-ups worden opgeslagen in Amazon S3 Cloud. Dit verzekert u van betrouwbaarheid en veiligheid.

Wereldwijde beschikbaarheid

Flywheel is vastbesloten om u precies in het midden van uw wereldwijde publiek te positioneren. Een deel van hun inspanningen om deze belofte na te komen, is om u te geven tot 10 datacenters om uit te kiezen bij het hosten van uw website. Vier van de datacenters bevinden zich in de VS; twee in Azië (Singapore en Tokio); één in Toronto, Canada en drie in Europa (Amsterdam, Frankfurt en Londen).

Vereenvoudigde SFTP-toegang

In plaats van te worstelen om meerdere inloggegevens te onthouden, kunt u slechts één Flywheel-gebruikersnaam en -wachtwoord hebben waarmee u SFTP-toegang krijgt tot alle sites waaraan u samenwerkt en die u bezit. De SFTP-server brengt al uw websites samen op één plek waar u ze kunt openen met één set referenties. U kunt ook andere mensen intrekken of toegang verlenen.

Op maat gemaakt voor WordPress

Van serverconfiguratie tot geoptimaliseerde cachetechnologie, Flywheel-hosting biedt eigenaren van WordPress-sites een uitstekende 24/7 ondersteuningsinfrastructuur.

De keerzijde van vliegwielhosting

Aangezien Flywheel een beheerde hostingoplossing is, is het onmogelijk om toegang te krijgen tot SSH om uw bestanden en mappen te beheren en hun rechten te wijzigen. Met een team van experts en SFTP-toegang heeft u echter nauwelijks een SSH-verbinding nodig.

Als u een webontwikkelaar bent, kunt u enigszins hinder ondervinden omdat Flywheel geen ingebouwde Git-omgeving biedt. U moet daarom een ​​account hebben bij DeployHQ. Op SSL-certificaten kunt u met Flywheel alleen installeren, maar niet kopen.

In vergelijking met andere webhosts is Flywheel $ 14 per maand voor een enkele site een beetje steiler. Als u echter rekening houdt met de vele extra functies die u in ruil krijgt, kan de prijs gerechtvaardigd zijn.

Conclusie

Flywheel beheerde WordPress-hosting heeft een mooie en goed ontworpen front-end en back-end interfaces. Het dashboard is gemakkelijk te navigeren, zelfs voor starters met weinig ervaring of nieuw bij hosting. Dit bespaart tijd en brengt u sneller naar uw bestemming en verhoogt zo uw productiviteit.

Hun samenwerking met Sucuri zorgt ervoor dat je geniet een veilige hostingomgeving voor uw bedrijf. Het ondersteuningsteam is ook indrukwekkend en proactief. Waar ter wereld je ook bent, je hebt er 24/7 toegang toe. Als u een freelancer, bureau of onderneming bent en op zoek bent naar een betrouwbare managed WordPress-hostingoplossing, dan is Flywheel een goede keuze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map