Vultr recensie

We hebben een Blog Hosting-optie nog niet beoordeeld omdat ze dit type hosting momenteel niet lijken te bieden.


5 Toegewijde beoordeling

Prijs
$

Bare Metal vereenvoudigd

Als u resource-intensieve websites of applicaties ontwikkelt, is het Bare Metal Simplified-plan geschikt voor u. Het biedt u toegewijde serverbronnen die u kunt gebruiken om binnen enkele minuten over de hele wereld te implementeren. Bare Metal Simplified is momenteel echter alleen beschikbaar in Azië, Noord-Amerika en Europa.

Op dit moment heeft deze oplossing slechts één subplan dat $ 120 / maand kost. Dit geeft je:

 • Twee 240 GB SSD
 • 8 CPU’s met een kloksnelheid van 3,8 Ghz
 • E3-1270v6-processor
 • 32768MB geheugen
 • 5000 GB bandbreedte

Facturering vindt plaats op uurbasis en wanneer u extra middelen nodig heeft, kunt u altijd opschalen.

 • Zero Noisy Neighbours – U krijgt 100% van de serverhardware. Dit betekent geen gedeelde bronnen, geen invoer / uitvoerbewerkingen per seconde (IOPS) -bronlimieten en gemeten CPU’s. Dit is wat het echt betekent om als single-tenant te leven in een serveromgeving.
 • Directe toegang tot hardware – Er is geen visualisatielaag in Vultr Bare Metal. Dit betekent dat u directe toegang heeft tot alle serverbronnen, een perfecte gelegenheid om resource-intensieve applicaties te versnellen.
 • 10GbE-connectiviteit – Met elke dedicated serverinstantie krijgt u een burstbare 10GbE-netwerkconnectiviteit. Dit brengt de doorvoer met hoge snelheid en lage latentie veel dichter bij uw eindgebruikers.

Geldteruggarantie
N.v.t.
Schijfruimte
Onbeperkt
Domeinnaam
GRATIS (1 jaar)
Zie plannen
5 VPS-beoordeling

Prijs
$

Toegewijde instanties

Dit plan is een hybride tussen Cloud Compute (VC2) en Bare Metal Simplified. Het biedt u toegewijde resources met cloudflexibiliteit. Net zoals Bare Metal Simplified, deel je geen bronnen met andere gebruikers.

Het verschil dat Dedicated Instances in de hostingruimte brengt, is dat u gespecificeerde percentages van dedicated serverruimtes kunt huren en kunt genieten van facturering per uur en snelle levering.

Er zijn 4 subplannen onder Dedicated Instances. Het laagste abonnement kost $ 60 per maand en geeft je 120 GB SSD. Het hoogste abonnement geeft je in totaal 480 GB SSD voor $ 240 per maand.

 • Dedicated vCPU’s – Dedicated Instances biedt u tot 8 vCPU’s om uit te kiezen. Er is helemaal geen CPU-sharing.
 • Netwerkconnectiviteit – Elk exemplaar heeft toegang tot 1GbE-uplink en tot 40 TB bandbreedte voor gegevensoverdracht.
 • Gratis Distributed Denial of Service (DDOS) -bescherming in Noord-Amerika – De DDOS-beveiliging controleert al het inkomende verkeer op eventuele afwijkingen. Dit geeft u gemoedsrust om u te concentreren op uw bedrijf om de productiviteit te verhogen.

Geldteruggarantie
N.v.t.
Schijfruimte
Onbeperkt
Domeinnaam
GRATIS (1 jaar)
Zie plannen

We hebben nog geen WordPress Hosting-optie beoordeeld omdat ze dit type hosting momenteel niet lijken te bieden.

De cloud is een technologische gamechanger en heeft het potentieel om bedrijfsinnovatie te stimuleren. Een van de redenen waarom bedrijven nog geen gebruik hebben gemaakt van de kracht van de cloud het verschuiven van hun competitieve landschappen komt mede door de complexiteit ervan. Vultr wil dit vereenvoudigen door middel van op maat gemaakte, hoogwaardige cloudgebaseerde hostingoplossingen.

Overzicht

Vultr werd gelanceerd in februari 2014 en in de loop der jaren hebben ze lovenswaardige vooruitgang geboekt, zowel in de uitbreiding van de dekking van het datacenter als de technische infrastructuur. Zo introduceerden ze in mei 2015 hoge CPU-plannen en in maart 2016 lanceerden ze hun block storage-oplossing.

Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 17 miljoen instanties geïmplementeerd en heeft het meer dan 100.000 klanten verspreid over de hele wereld bediend. Daarom, als u op zoek bent naar cloudservers voor rekeninstanties of speciale servers waarmee u binnen enkele minuten aan de slag kunt, heeft Vultr enkele van de meest innovatieve hostingoplossingen in de branche.

Vultr Hosting Services

Als aanbieder van krachtige SSD-cloudservers streeft Vultr ernaar de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun hostingservices continu te verbeteren. Of u nu een ontwikkelaar, een klein bedrijf of een multinational bent, u zult het gestandaardiseerde platform van Vultr vinden als een van de meest flexibele en scherp geprijsde.

Door de toenemende en gedifferentieerde eisen van de verschillende categorieën klanten die Vultr target, hebben ze zich ontwikkeld verschillende soorten hostingopties. Elke optie heeft functies die reageren op het marktsegment dat wordt bediend. Dat gezegd hebbende, kunt u uw serverbronnen ook schalen op basis van uw unieke behoeften. Dit zijn de hostingopties:

Vultr Cloud Compute (VC2)

Als u op zoek bent naar cloudgebaseerde hosting, maar niet bent voorbereid op een langetermijnverplichting, dan kan cloud computing (VC2) u goed van dienst zijn. Dit is een krachtige rekenmachine waarmee u wereldwijd in iets minder dan 60 seconden kunt implementeren via de 100% SSD-opslag van Vultr.

Naast andere voordelen biedt deze hostingoptie u:

 • Geavanceerde netwerkconnectiviteit – via Cloud Compute (VC2) kunt u meerdere IPv4-adressen toevoegen voor elke virtual private server, geïsoleerde regionale privé-netwerken opzetten voor uw instanties en IPv6-connectiviteit inschakelen.
 • Deployment Automation – U kunt uw implementaties eenvoudig automatiseren met behulp van Vultr’s opstartscripts en snapshotfuncties. U kunt deze functies rechtstreeks gebruiken vanuit de aangepaste API van Vultr.

Dit is een aanbevolen optie als u aan de slag gaat met geavanceerde hosting.

Bare Metal vereenvoudigd

Deze optie is bedoeld voor gebruikers met bronnenintensieve websites en applicaties. De beste manier om Bare Metal Simplified te omschrijven is het bedenken van op maat gemaakte dedicated server hosting. Een van de grootste voordelen van dit hostingplan is dat u het binnen enkele minuten kunt implementeren.

Als uw webvereisten op een bepaald moment stijgen, kunt u gemakkelijk extra serverbronnen laten draaien met behulp van automatisering. De speciale hostingfuncties in dit plan geeft u volledige controle over uw hostingomgeving en onbeperkte toegang tot alle fysieke hardware die uw webbronnen ondersteunt.

Toegewijde instanties

Dit is een innovatief alternatief voor het Bare Metal Simplified-plan. Met deze optie kunt u met Vultr fracties van een dedicated server huren. Neem een ​​voorbeeld waarbij u slechts 50% van een dedicated server wilt hebben om uw website te hosten. Dit is mogelijk met Dedicated Instances dankzij de flexibiliteit.

In het ideale geval worden gebruikers die het cloud computing-plan een beetje beperkend vinden en het Bare Mental Simplified-plan te veel voor hun behoeften, het beste bediend door Dedicated Instances.

Blokkeer opslag

Dit is geen hostingoplossing, eerder een opslagdienst. Bij het aanbieden van de Block Storage-service wil Vultr uitbreidbare opslagvolumes creëren die u kunt gebruiken met al hun plannen. Momenteel is Block Storage beperkt tot het New Jersey Cloud Center en daarom niet beschikbaar in de andere 14 datacenters.

Elke Block Storage wordt gerepliceerd in 3 exemplaren en opgeslagen in een zeer beschikbare cluster. Op deze manier kunt u altijd een back-up maken in geval van serverstoringen of andere technische problemen.

In termen van prestaties en betrouwbaarheid wordt Block Storage hoog gewaardeerd. Het wordt ondersteund door NVMe Enterprise SSD, een supersnelle hostcontrollerinterface die is ontworpen voor bedrijven, clientsystemen en datacenters. Het zorgt voor een hoge gegevensdoorvoer tot 1.200 MB per seconde.

Vultr Block Storage wordt per uur gefactureerd. Het laagste pakket is 10 GB SSD voor $ 1 per maand en het hoogste is 10.000 GB SSD-opslag voor $ 1.000 per maand.

Voordelen van Vultr

Vultr heeft zwaar geïnvesteerd in het verbeteren van hun hostinginfrastructuur van de Cloud Compute (VC2) tot Bare Metal Simplified. Er zijn veel duidelijke voordelen voor eindgebruikers die hiermee zijn gekomen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen waarvan u gegarandeerd zult genieten.

Vrijheid om vanaf elke locatie te implementeren

Vultr geeft je de mogelijkheid om lokaal te ontwikkelen en wereldwijd in te zetten. Ze hebben een van de grootste datacenters van Noord-Amerika tot Oost-Azië. Het totale aantal locaties staat momenteel op 15. Met dit brede aanbod kunt u inzetten op een datacenter dichter bij uw doelgroep.

Een functierijk configuratiescherm

Met het intuïtieve bedieningspaneel van Vultr kunt u direct een krachtige cloud-server implementeren. Het configuratiescherm geeft u toegang tot serverinstanties, snapshots, ISO, SSH-sleutels, firewalls, opstartscripts en gereserveerde IP’s allemaal vanuit één dashboard.

Dit maakt het voor u gemakkelijker om onder andere de gezondheid van uw server te bewaken door middel van parameters zoals bandbreedte en CPU-gebruik.

Flexibele besturingssystemen

U kunt binnen enkele seconden een nieuw exemplaar opstarten met het besturingssysteem van uw keuze. Onder de besturingssystemen om uit te kiezen zijn CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu en Windows. Je kunt ook je eigen besturingssysteem uploaden.

Beveiligde faciliteiten

Alle datacenters zijn veilig en bevinden zich in discrete omgevingen. De fysieke toegang is beperkt tot alleen relevant personeel. In het geval van een storing pakt het back-upsysteem vrij snel op om alles terug te zetten naar de oorspronkelijke staat.

Klantenservice

U kunt contact opnemen met het klantenserviceteam via ticketing, sociale media of e-mail. Als alternatief kunt u profiteren van de schat aan kennis die wordt geboden door de levendige online community van Vultr op discuss.vultr.com. Er zijn ook handige handleidingen, veelgestelde vragen en andere bronnen die u kunt doornemen.

Nadelen

Behalve een paar kleine nadelen, is Vultr een geweldige gastheer. Veel klanten vinden het betalen op de eerste van de maand echter een beetje beperkend. Het goede nieuws is dat u waarde krijgt voor elke cent die u uitgeeft.

Ontwikkelaars kunnen technische problemen tegenkomen, zoals geblokkeerde SMTP. Dit wordt echter snel verholpen door contact op te nemen met het ondersteuningsteam.

Conclusie

Door gebruik te maken van de cloud, kunt u kilometers voorlopen op uw concurrenten. Het hosten van uw webbronnen op een betrouwbare infrastructuur met root-beheerderstoegang, 100% Intel-cores en een oneindig aantal OS-combinaties, garandeert u en uw klanten een hoogwaardige webervaring.

9.6 Algemene beoordeling
Krachtige, veilige en geoptimaliseerde hostingomgeving

Vultr brengt een van de meest efficiënte en betrouwbare hostingoplossingen aan boord voor het lanceren van razendsnelle cloudservers. De SSD-servers zijn wereldwijd aanwezig via 15 datacenters. Dit betekent dat u uw website vanuit elk van deze regio’s kunt lanceren om u te helpen uw services dichter bij uw publiek te brengen. De CPU’s die Vultr gebruikt, zijn de nieuwste generatie Intel-cores. Dit verzekert u van snelle verwerkingstijden en snelle implementaties. Hun prijzen zijn concurrerend en met slechts $ 2,50 per maand kun je een cloudhostingplan krijgen.

PROS
 • Vrijheid om vanaf elke locatie te implementeren
 • Een functierijk configuratiescherm
 • Flexibele besturingssystemen
 • Beveiligde infrastructuur
 • Uitstekende klantenservice
CONS
 • Vooruitbetaling in de eerste maand een beetje beperkend
 • Ontwikkelaars kunnen technische problemen tegenkomen, zoals geblokkeerde SMTP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map