WebHostingHub Beoordeling

‘Absoluut gericht op nieuwkomers. Uit rapporten blijkt dat de hosting snel is, maar de klantenondersteuning kan traag zijn. ”

WebHostingHub is vrij nieuw in de scene van webhostingservices. Deze provider is pas ongeveer twaalf jaar in gebruik. Maar net als oudere hostingbedrijven heeft WebHostingHub al naam gemaakt.

Het staat bekend als een solide serviceprovider voor persoonlijke en kleine zakelijke websites. Ze zijn gespecialiseerd in het hosten van blogwebsites, zodat hun functies op deze specifieke branche zijn gericht. Dit bedrijf kan bogen op het feit dat iedereen een website kan maken en deze binnen enkele minuten na het aanmelden voor zijn plan online kan zetten. Hun enige gedeelde hostingplan biedt onbeperkte bronnen en andere veelvoorkomende functies. Een reden waarom veel klanten voor WebHostingHub kiezen, is omdat het bedrijf de keuze heeft tussen twee datacenters. Zoals velen weten, kan de nabijheid van een datacenter de prestaties van de website beïnvloeden. Door hun klanten toe te staan ​​het dichtstbijzijnde datacenter te kiezen, genieten hun abonnees van een hogere efficiëntie. Voor een speciale prijs van $ 3,99 per maand is dit al een goede deal voor diegenen die op zoek zijn naar hosting met basisfuncties.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit een actieprijs is. Het normale tarief voor het plan is $ 4,95. Dit is nog steeds veel goedkoper dan de promotietarieven van andere bedrijven.

[layerslider id = ”5 ″]

PRIJS PER MAAND$ 4,99UPTIME & SNELHEID85%
SCHIJFRUIMTEUNLIUW DOMEINVRIJ
BANDBREEDTEUNLIALGEMENE BEOORDELING8/10

Functies en gebruiksgemak

Het is nu zo gebruikelijk dat hostingproviders plannen hebben met onbeperkte functies zoals schijfruimte, ftp-accounts, bandbreedte, databases en e-mailadressen. Dit krijg je als je je aanmeldt bij webhostinghub. Bovendien krijg je ook:

• Toegang tot geavanceerde beveiligingssystemen met suphp
Gemoedsrust voor webmasters komt voort uit de wetenschap dat zijn website beveiligd is tegen elke aanval. Dit is een functie waar WhH of WebHostingHub trots op is.

• Freebies voor webadvertenties
Uw website zal niet overleven tenzij u veel bezoekers krijgt. Advertenties plaatsen op strategische locaties kan u hierbij helpen. Whh geeft hun klanten een tegoed ter waarde van $ 75 voor gebruik op yahoo !, bing en google adwords.

• Gratis domeinoverdracht of registratie
Als u een bestaande geregistreerde domeinnaam heeft, kunt u deze gratis verplaatsen naar uw WebHostingHub-account. Het bedrijf draagt ​​ook de registratiekosten voor uw eerste domeinnaam als u er nog een moet registreren.

• Toegang tot een premium sitebouwer
In de meeste bedrijven krijg je alleen de basisversie als ze je toegang geven tot een sitebouwer. Als u een complexere website wilt maken, moet u extra betalen.

Met webhostinghub kunt u de premium-versie zonder extra kosten gebruiken. Met webhostinghub kunt u de premium-versie zonder extra kosten gebruiken. Dit betekent dat u toegang krijgt tot meer sjablonen, thema’s en tools om uw website visueel aantrekkelijk en zeer functioneel te maken.

Betrouwbaarheid

Net als andere bedrijven, belooft het dat hun uptime boven de 99% zal blijven. Ze upgraden hun systemen voortdurend en gebruiken alleen de nieuwste en snelste servers en andere hardware om geweldige prestaties te garanderen. Hun systeem wordt voortdurend gecontroleerd, zodat elk probleem gemakkelijk kan worden opgespoord en opgelost zonder dat de service wordt onderbroken.

Klantenservice en technische ondersteuning

Als u contact wilt opnemen met de ondersteuningsploeg van webhostinghub, kunt u de typische opties gebruiken: telefoon, e-mail of livechat. Als je begint en niet weet waar je moet beginnen, kun je naar hun officiële website gaan en hun hostinggids lezen om je te oriënteren. Hun kennisbank bevat ook tal van artikelen en videozelfstudies om u te helpen bij veelvoorkomende problemen.

Het definitieve oordeel

Het enige nadeel dat kan worden opgemerkt bij het aanmelden bij WebHostingHub is dat ze alleen gedeelde hosting aanbieden via Linux. Dit is geen probleem als u van plan bent een kleine website te maken. Als u echter een speciale server of vps wilt, of als uw websiteontwikkelaar het gebruik van een op Windows gebaseerde server nodig heeft, moet u mogelijk op zoek naar een ander hostingbedrijf.

ACTIVEREN $ 3,99 COUPON
PLUS: ONTVANG $ 200 AD CREDITS VAN GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Activeer coupon en open site

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map