WebHostingHub Private WHOIS-gids

Een groot aantal bezoekers wil misschien de eigenaar van de website bezoeken die ze bezoeken. Een belangrijke reden hiervoor is dat potentiële kopers willen weten of ze een of twee artikelen kunnen ontvangen die ze van plan zijn te kopen. Dit komt omdat er veel frauduleuze zakelijke websites zijn die snelle en betrouwbare verzending beloven, maar soms hebben sommige kopers een week of twee later niets. Dit wordt nog erger als er geen antwoord is op klachten over de bezorging van de verzending door de kopers. Deze problemen maken het voor legitieme zakelijke websites moeilijker om succesvol te functioneren.


Website-domeinen registreren 

Wat de meeste potentiële kopers en websitebezoekers niet weten, is dat bedrijfswebsitedomeinen strikt verplicht zijn om te worden geregistreerd. De overheid eiste van de eigenaar van een bedrijfswebsite dat hun websites werden geregistreerd alsof het fysieke bedrijven waren. De reden hiervoor is dat
Bij het registreren moet de eigenaar van de website enkele persoonlijke basisgegevens verstrekken, zoals:

 •  Naam
 •  Contactgegevens
 •  Thuisadres 

Helaas kan een deel van de persoonlijke informatie die vereist is van de nieuwe website-eigenaar openbaar worden weergegeven. Dit wordt gezien als potentieel gevaarlijk voor de eigenaar van de website vanwege de hoge mate van identiteitsdiefstal. Identiteitsdiefstal is een van de moeilijkste problemen voor de website-eigenaar, aangezien kwaadwillende personen de informatie kunnen gebruiken om een ​​andere bedrijfswebsite te maken om potentiële kopers van hun creditcardgegevens te bedriegen. Dit is waar regelgevers van bedrijfswebsites binnenkomen, omdat ze bedrijfswebsites onthullen die naar behoren zijn geregistreerd in hun staat en degenen die dat niet zijn.

Zakelijke website-regelgevers 

Website-toezichthouders zoals de International Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) eisen nu dat website-eigenaren hun domeinen registreren om in de Whois-database te worden opgenomen. Het doel hiervan is om potentiële kopers de leesbaarheid van de website te laten bepalen, omdat ze nu gemakkelijk kunnen communiceren met de website-eigenaar voor mogelijke problemen. 

Website-eigenaren kunnen hun zakelijke websites in hun woonwijk registreren als ze thuis zijn, op het virtuele werkgebied of in het gebied waar ze een echte fysieke winkel hebben. Icann vereist dat de website-eigenaar de vier belangrijkste informatievelden opgeeft, zoals:

 •  Naam registrant
 •  Postadres
 •  E-mailadres
 • Telefoonnummer

Wat is WhoIs? 

Het Whois-queryprotocol wordt gebruikt om wat basisinformatie over de website en de geregistreerde eigenaar te krijgen. Dit is gemakkelijk te doen met behulp van gratis Whois Lookup-zoekmachines zoals www.domaintools.com. Door het gebruiksgemak van deze applicatie kan de persoonlijke informatie van de website-eigenaar gemakkelijk worden verzameld. Dit is de reden waarom de meeste ondernemers er de voorkeur aan geven gebruik te maken van de privacyoptie die wordt aangeboden door hun webhostprovider.

Privacyopties voor WebHostingHub 

Whois op zichzelf gebruikt is gunstig voor potentiële kopers van zakelijke websites, maar kan helaas worden gebruikt om de persoonlijke informatie van gevestigde website-eigenaren te verkrijgen. De meeste nieuwe website-eigenaren willen niet dat hun persoonlijke informatie gemakkelijk te zien is, omdat ze kwetsbaar zijn voor kwaadwillende handelingen van onbekende personen. Deze informatie kan worden gebruikt door websites en online marketeers om hen naast de spammail ook productaanbiedingen te sturen.
Om dit beveiligingsprobleem te minimaliseren, bieden sommige webhostproviders een Domain Privacy-functie aan, zodat de persoonlijke informatie van de website-eigenaar privé wordt gehouden. De service is niet inbegrepen in de basispakketten die worden aangeboden aan bestaande en nieuwe website-eigenaren en kan tegen een extra vergoeding worden gebruikt. Domeinnamen hebben doorgaans geen standaardoptie voor domeinprivacy.

Voordelen van de Privacy Option Feature 

Het voordeel van het gebruik van de Privacy Option-functie voor WebHostingHub is dat de webhostprovider in eerste instantie alle e-mails ontvangt die naar de website-eigenaar zijn verzonden. Dit betekent dat de

 •  e-mailadres
 •  Contactgegevens
 •  postadres
 • Telefoonnummer

Van de webhost provider wordt geplaatst als de persoonlijke informatie van de geregistreerde eigenaar van de zakelijke website. Alleen de naam van de geregistreerde eigenaar is de werkelijke informatie die door de webhostprovider aan het publiek wordt verstrekt.

Een extra service die wordt aangeboden door de webhostprovider is dat de e-mails die naar de website-eigenaar worden verzonden, worden uitgefilterd. Alle e-mails of de gefilterde e-mails worden vervolgens door WebHostingHub naar een privé-e-mailadres gestuurd voor de website-eigenaar. Afhankelijk van het pakket kan WebHostingHub verkoopgesprekken, ongewenste verzoeken, spam en zelfs domeingerelateerde ongewenste e-mails filteren. Dit is gunstig voor de bedrijfseigenaar op lange termijn, omdat de tijd die wordt besteed aan het verwijderen van ongewenste e-mail uit de e-mailinbox wordt geminimaliseerd. Het extra voordeel van betalen voor de privacyoptie is dat de website-eigenaar een lager risico loopt op fraude, intimidatie en identiteitsdiefstal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me