10 beste AI Chatbots

Beste AI Chatbots


Tenker du å legge til en AI-drevet chatbot på nettstedet eller meldingsplattformen din? Eller kanskje du ønsker å oppgradere en eksisterende chatbot-løsning til en med kunstig intelligens?

Det er en god ide.

For å finne ut hvilken som er den beste AI chatbot-løsningen for deg, må du vurdere en rekke faktorer:

 • Budsjett – fordi kunstig intelligens og automatisering kommer til en pris.
 • kanaler – trenger du hjelp på nettstedet, appen din, sosiale medier, e-post eller meldingsplattform?
 • Hensikt – f.eks. salg og markedsføring automatisering, kundesupport, enkel hjelp med spørsmål-og-svar.
 • Oppsett av chatbot og arbeidsflyt – slik at du kan faktorere kostnadene for en utvikler om nødvendig.
 • App-integrasjon – slik at chatboten din kan bruke og forbedre eksisterende kundedata.

Med riktig chatbot på din side, kan du få mye mer gjort … og mer effektivt også. Så, hva velger du?

Nedenfor finner du anbefalingene våre for de 10 beste AI-chatbotene på markedet i dag.

De beste AI Chatbots for nettstedet ditt

En chatbot kan være veldig nyttig når det gjelder å styre kundeopplevelsen. En bot drevet av maskinlæring og naturlig språkprosessering, derimot, kan være en ekte spillbytter.

Det er fordi kunstig intelligens gir oss muligheten til å gi en menneskelignende stemme og prosesseringsevner til det som ellers bare ville vært et annet stykke programvare.

Som et resultat kan kundene bli bedre ivaretatt mens du er frigjort til å gjøre mer enn å bli fast i å måtte svare på de samme spørsmålene om og om igjen.

Dette forutsetter selvfølgelig at chatboten din er godt designet. Ved å starte med en av de beste AI-chatbotene, vil du være en del av veien dit. Det er da opp til deg å bygge chatbot kundene dine og bedriften din vil dra nytte av de fleste.

La oss prøve å finne ut hvilken som vil hjelpe deg å gjøre det best:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - en av de beste AI-chatbottene i 2020ManyChat er en Facebook Messenger-markedsføringstjeneste. Mens chatbot er kjerneelementet, kan du gjøre mer med denne programvaren, inkludert sending av SMS-meldinger og kjør AI-drevne Facebook-annonser.

På chatbotsiden av ting er det mange ting du kan oppnå. Din messenger-bot kan:

 • Start chatbot-samtaler med første gangs besøkende.
 • Kvalifiser kundeemner med en serie spørsmål.
 • Gi tilbud til interesserte potensielle kunder.
 • Send kuponger til lojale kunder.
 • Bestill avtaler og reservasjoner.
 • Selg dine produkter eller tjenester og behandle betalinger.

I utgangspunktet kan en ManyChat chatbot hjelpe deg med å starte, pleie og holde fast i kundeforhold – alt gjennom Facebook Messenger.

Når det er sagt, er ManyChat ikke en frittstående løsning. Det integreres med andre verktøy du bruker, som Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe og Zapier.

Når det gjelder å komme i gang, er det et stykke kake. Du kan enten bygge din bot fra en forhåndsdesignet mal, eller du kan bruke dra-og-slipp-byggherren til å lage din egen chatbot og flyt.

Hvis du er ny på chatbots, får du gratis planen opp med alt du trenger, inkludert dryppssekvenser, publikumssegmentering og en visuell flytbygger.

Hvis du leter etter en oppgradering, koster Pro-planen $ 10 i måneden og kommer med avanserte maler, ubegrenset tilgang til markedsføringsverktøy og integrasjon med andre kanaler (som SMS, Facebook-annonser og e-post).

2. Intercom (Premium)

Intercom - Chatbot-løsningIntercom er en fullskala løsning for forretningskommunikasjon. I sentrum av det er Business Messenger, dets chatprodukt.

Business Messenger er imidlertid ikke en chatbot i én størrelse. Du kan lage arbeidsflyter for å fullføre en rekke oppgaver.

For eksempel kan du vurdere å tilpasse startskjermen til forskjellige brukere (f.eks. Nye besøkende kontra kvalifiserte kundeemner). La boten sende egendefinerte meldinger til hver.

Du kan også programmere chatbotten din for å snakke med folk i riktig sammenheng. Med sin avanserte målrettingsfunksjon kan den for eksempel identifisere potensielle potensielle kunder, samle relevant informasjon fra dem og deretter overføre dem til en live-representant for å avslutte avtalen.

AI chatbot kan også lære å forutse brukernes spørsmål ved å matche dem til de som tidligere er løst. Det trenger ikke å gå gjennom en serie spørsmål heller. Den kan forutse spørsmålene og dele svarene proaktivt bare ved ordene brukeren skriver.

Og den kan hente inn og utveksle data med alle de viktigste forretningsappene dine, for eksempel Slack, Google Calendar, Stripe, Jira, Zoom. Bare for å nevne noen få.

Det er like enkelt å designe en intercom chatbot som å konfigurere et kontaktskjema i WordPress. Ingen kode er nødvendig. Bare konfigurer hver av innstillingene, programmer spørsmålene dine og publiser boten din.

For å få tilgang til Intercoms chatbot-løsning, må du abonnere på planene Start, Grow, Accelerate eller Scale.

 • Starts priser starter på 39 dollar i måneden og det er for grunnleggende chat og utgående meldinger.
 • Grows priser starter på $ 99 per måned. Du kan opprette en lederkvalifiseringsbot eller en artikkelforslag med en bot.
 • Akselerer starter på $ 499 i måneden og skala starter på $ 999 i måneden. Begge gir deg muligheten til å lage tilpassede roboter.

Hvis du vil tilby avansert kundesupport eller leadgenerering, krever det en ekstra oppgradering.

Den gode nyheten med denne chatbotten er at den kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode. På den måten trenger du ikke å forplikte deg til et dyrt programvare uten å ta det først.

3. ChatBot for LiveChat (Premium)

ChatBot for LiveChatLiveChat er en fullskala kundeserviceplattform. Hvis du vil ha fordelene med AI-automatisering, må du investere i ChatBot-integrasjonen.

Med ChatBot for LiveChat oppretter du ikke en grunnleggende spørsmål om svar på bot til felt. Dette er ment som et verktøy for å forbedre ditt eksisterende kundeservicetilbud. Som sådan kan du lage roboter som:

 • Fjern spam-kommentarer fra køen.
 • Gi støtte etter timer.
 • Kvalifiser og fange potensielle kunder.
 • Planlegg salgsavtaler med kundeemner.
 • Merk samtaler slik at de blir sendt til de rette forretningsappene i arsenalet ditt (som du kan programmere gjennom Zapier) og dataene blir lagret riktig.
 • Lag supportbilletter med det første inntaket som allerede er håndtert.
 • Triage høyt prioriterte spørsmål til liveagenter gjennom LiveChat.

En annen flott ting med ChatBot er at du kan programmere den til å fungere på tvers av alle kundeserviceplattformene: WordPress-nettstedet ditt, Facebook Messenger, WhatsApp, Apple Business Chat, SMS og mer.

I utgangspunktet vil det gjøre kundeserviceoperasjonen din til en ekte omnikanal-løsning.

Du har en rekke alternativer når det gjelder å bygge din chatbot.

Du kan bruke en mal som er bygget spesielt for oppgaven du trenger å bli utført. Du kan bruke dra-og-slipp-chatbot-byggherren til å lage din egen. Eller du kan bruke ChatBots åpne API for å lage noe virkelig tilpasset.

Det er også enkelt å lage “Historier” eller samtalestrømmer. Det som er fint med denne funksjonen er at den lar deg kopiere en gitt historie på flere meldingsplattformer, slik at du kan spare mye tid på å programmere chatbot.

ChatBot har tre planer å velge mellom:

 • Startplanen starter på $ 50 per måned og gir deg 1 chatbot, 1 000 chatter og grunnleggende funksjoner.
 • Teamplanen starter på $ 149 i måneden og gir deg 5 chatbots, 5000 chatter og avanserte funksjoner.
 • Forretningsplanen starter på $ 499 i måneden og gir deg ubegrensede roboter, 25 000 chatter og avanserte funksjoner.

Hver bruker av ChatBot får en 14-dagers prøveperiode å starte. Etter det betaler du for en plan basert på hvor mange chatbots du oppretter, hvor mange chats som foregår i løpet av måneden, og hvilket nivå av funksjoner du trenger.

4. Chatfuel (Freemium)

Chatfuel Facebook Messenger ChatChatfuel er et godt alternativ hvis målet ditt er å automatisere Facebook Messenger-samtalene dine med potensielle kunder og kunder.

Ta en titt på nettstedet, så ser du at Chatfuel har vært drivkraften bak noen veldig kjente merkevarer og deres Messenger-kampanjer.

 • LEGO reduserte konverteringskostnadene med 71%.
 • Leeds Beckett University genererte 3,1 millioner dollar i undervisning på bare en dag.
 • HelloFresh reduserte kundens ventetid med 76%.

Hvis du vet at målbrukerne dine er på Facebook og er klare og villige til å engasjere seg i merkevaren din, kan Chatfuel realistisk skyte opp generasjonen og kundeserviceinnsatsen der.

Det er viktig å forstå at en Chatfuel-bot ikke bare svarer på spørsmål og støtte forespørsler om triage. Med Chatfuel kan du gjøre ting som:

 • Kjør A / B-tester for å avgrense chatbot-strømningene.
 • Påminn kundene når de har lagt igjen varer i handlekurvene.
 • Lag lookalike og tilpassede målgrupper for Facebook-annonsekampanjer, og analyser deretter resultatene med boten din.

Og hvis du er et byrå som håndterer Facebook-markedsføring for klienter, kan du hvite etiketten Chatfuel slik at kundene dine bare ser hva du vil ha dem i dashbordet..

Chatfuel tilbyr en gratis plan for bedrifter som bare starter. Så hvis du forventer å ha færre enn 1000 abonnenter og ikke trenger mye mer enn standard botfunksjonene, kan det fungere for deg.

Pro-planen starter på $ 15 per måned (avhengig av hvor stort teamet ditt er). Det er ingen abonnementsgrense, og du får tilgang til avanserte funksjoner og prioritert støtte.

En Premium-plan er tilgjengelig, selv om du må spørre Chatfuel om priser. Dette er det beste alternativet for byråer som trenger ekstra støtte, hvit merking og andre spesialiserte funksjoner.

5. Ada (Premium)

Ada automatisering chatbotAda kaller sin AI-drevne chatbot-plattform frontlinjen av kundeservice.

Det er fordi det integreres med dine eksisterende live chat-leverandører som Salesforce eller Zendesk, slik at agentene dine kan dele av den kjedelige oppgaven med å svare på repeterende spørsmål til chatbot. Og du kan bruke den ganske mye hvor som helst: Twitter, Facebook, Twilio, WhatsApp og mer.

Som du kan forestille deg, er dette ikke bare nyttig for å effektivisere kundeservice og holde kostnadene for chatstøtte nede, men det kan forbedre jobbtilfredsheten ettersom arbeidet liveagentene dine ender opp med å bli mer meningsfylt.

I tillegg til å tilby kundestøtte, kan Ada chatbot hjelpe på andre områder.

Du kan for eksempel programmere den til å selge og kryss selge kunder. Du kan også bruke prediktive forslag for å trene din chatbot til å gi svar før kundene til og med har sendt inn spørsmålene sine.

Og det kan gjøre dette på over 100 språk.

Det er ingen kodingskunnskaper som trengs for å bygge en chatbot. Med dra-og-slipp-byggeklosser er det enkelt nok for alle å bygge, redigere og duplisere samtalestrømmer.

Det betyr at du kan styrke kundeservicepersonell – de som kjenner dine kundeinteraksjoner innvendig og utvendig – til å lage automatiserte arbeidsflyter basert på hva kundene kommer til å spørre og hva slags svar de trenger.

Prisene er ikke offentlig tilgjengelig for Ada. For å finne ut mer, må du planlegge en demo.

6. Flyt XO (Freemium)

Flow XO automatiseringschattplattformFlow XO er et automatiseringsprodukt som forenkler opprettelsen av chatbots samtidig som du fremmer din evne til å betjene potensielle kunder og kunder.

Med Flow XO lager du arbeidsflytene du trenger. For eksempel:

 • Vis en velkomstmelding for å hilse på nye besøkende.
 • Gi interessante fakta eller morsomme GIF-er for å få oppmerksomhet til chatbotten din mens du også viser merkevarens personlighet.
 • Samle informasjon fra kundeemner og la betinget logikk bestemme hvor samtalen går.
 • Gi svar på vanlige spørsmål.
 • Godta betalinger for produkter, fakturaer og tjenester.
 • Overgang fører eller kunder til en chat i sanntid med en representant når det er nødvendig.

Flow XO integreres med over 100 apper, så det er mange måter å tilpasse dette til dine eksisterende arbeidsflyter og for å automatisere utvekslingen av data mellom alle plattformene dine.

Det er også fleksibilitet når det gjelder hvor du bruker den. Flow XO chatbots kan plasseres på nettsteder, apper, Facebook Messenger, Slack og Twilio, blant andre.

Og selv om det er enorme muligheter når det gjelder hvor og hvordan du bruker chatbot, er det veldig enkelt å bygge en. Ved hjelp av en dra-og-slipp-byggherre kan du raskt bygge ut arbeidsflytene dine og koble dem til de aktuelle plattformene gjennom APIer.

Du har to alternativer for å registrere deg.

 • Gratisplanen gir mulighet for 500 interaksjoner, 2 ukers chattlogger og 5 chatbots.
 • Standardplanen koster 19 dollar per måned og gir mulighet for 5000 samhandlinger, 3 måneders chattlogger og 15 bots.

Hvis du overskrider noen av disse grensene, kommer tilleggsavgifter til.

7. Live (Premium)

LivePerson samtale AILivePerson er, som navnet antyder, en live chat-løsning. Målet er å hjelpe bedrifter med å holde kundeservicekostnadene på stedet lave ved å gi eksterne salgs- og supportteam verktøy som de trenger for å få kontakt med og konvertere kunder..

Mens LivePerson gjør det lettere for representanter å administrere flerkanalssamtalene, kommer det også med en samtale-AI-funksjon.

LivePerson chatbot fungerer på et bredt spekter av plattformer:

 • Nettsteder og apper
 • tekstmelding
 • Facebook Messenger
 • Hva skjer
 • Twitter
 • Apple Business Chat
 • Google Rich Business Messaging (RBM)

I følge LivePerson kan omtrent 70% av samtalene kunder har med en chatwidget bli automatisert, så det er en god idé å ha en som fusjonerer AI med menneskelig støtte.

De botene er kun imponerende for kunstig intelligens.

Det starter med LivePersons egenutviklede AI kalt Maven. Den bruker naturlig språkforståelse for å lære om og oppdage brukerens intensjoner. Den ruter deretter henvendelser dynamisk til riktig kanal – det være seg en AI-chatbot eller en live agent.

Naturlig språkbehandling er det som gir bot muligheten til å ta kundenes spørsmål og gi de riktige svarene basert på ordene som brukes og dataene som er gitt.

Intent Manager overvåker chatsamtaler i sanntid og hjelper deg med å optimalisere svarene på stedet. Det kan også automatisere arbeidsflyter hvis den identifiserer en måte å gjøre det på.

Det er ikke bare opp til AI heller.

Dashbordet gir deg data om brukerintensjon, tilfredshet, følelser, samt konverteringsfrekvenser. Når du identifiserer friksjon eller hull i prosessen, kan du gjøre justeringer og endre prioriteringer deretter.

Du kan være nervøs for at noe så avansert ville være vanskelig å bruke, men det er overraskende ikke. LivePerson kommer med botmaler som er spesielt utviklet for bransjebruk, pre-programmerte forbrukerintensjoner, forhåndsskrevne samtaler og appintegrasjoner. Eller du kan bygge din egen hvis du ikke finner det du leter etter.

Priser for LivePerson er ikke tilgjengelig på nettstedet. Hvis du er interessert i å lære mer om denne AI-programvaren og få et tilpasset tilbud, kan du planlegge en avtale.

8. Driv Chatbot (Premium)

Driv automatisert chatbot-assistentDrift er en flerbruks kommunikasjonsløsning som inkluderer e-post, video, live chat og chatbot programvare.

Selv om du kan bruke Drift Chatbot til å gjøre hverdagslige oppgaver på nettstedet ditt, for eksempel å svare på vanlige besøkende spørsmål og gi grunnleggende navigasjonshjelp rundt nettstedet ditt, er det best brukt for å støtte salgsinnsatsen.

Chatbotten kan gjøre ting som:

 • Kvalifiser og score potensielle kunder. Legg deretter til dataene til CRM og annen markedsføringsprogramvare.
 • Bestill avtaler på dager og til tider når selgerne faktisk er tilgjengelige.
 • Rute fører til rett person basert på faktorer som firmas størrelse, territorium og så videre.
 • Rute eksisterende leder tilbake til representanten de allerede har engasjert seg i.
 • Gi VIP-leder en omkjøring slik at de kan hoppe over å fylle ut skjemaer og begynne å snakke med noen med en gang.
 • Tilby support direkte fra din supportportal eller kunnskapsbase.

Drift integreres med dusinvis av forretnings- og salgsverktøy – mange som du ikke finner støttet av andre intelligente chatbots på denne listen. Du finner apper som MadKudu for leadscoring, optimalt for delt testing og Front for å sentralisere all din forretningskommunikasjon.

Drift kommer også med AI-e-postassistenter.

Tenk på hvor mye det vil koste å betale for virtuelle assistenter for å overvåke hver av kanalens trafikk og innkommende chatter døgnet rundt. Jada, du ville gjenopprette noen av investeringene dine med tilleggssalget du ville stenge, men fortjenestemarginene ville være slanke.

Drift Chatbot er et dyrt verktøy. Imidlertid er det ingen steder så dyrt som et team av agenter og assistenter som prøver å ivareta hver eneste leder eller kunde.

Det er viktig å merke seg at du ikke bare betaler for avanserte AI-funksjoner. Du betaler for Drifts ekspertise.

Når du registrerer deg, jobber Drift med deg for å lage de perfekte arbeidsflytene for din virtuelle assistent.

Teamet vil importere og analysere tidligere kundesamtaler. Identifiser deretter mønstre og kategoriser dem deretter.

Annotasjonsteamet samarbeider med deg for å trene boten din for å oppdage intensjon og gi de perfekte svarene – ikke bare de riktige svarene, men på språket, vil du bruke.

Som allerede nevnt, er Drift Chatbot kostbar.

 • Den essensielle planen starter på $ 400 i måneden og inkluderer leadruting og CRM-integrasjoner.
 • Premium-planen starter på $ 1500 per måned og inkluderer markedsføringsautomatisering.

Du må også betale ekstra for chatseter og kalenderplasser, så husk det.

9. ChatCreate (Premium)

ChatCreate chatbot-tilleggFor å kunne bygge og bruke en ChatCreate AI-assistent, må du allerede tilby kundestøtte gjennom en plattform som ZenDesk, Chatfuel, ManyChat eller LiveChat. Du kan også koble den til andre plattformer ved hjelp av et API.

Fordi dette er et tillegg bygget spesielt for støtteplattformer, er det veldig enkelt å få det installert siden tilkoblingen allerede er der. Det er ganske enkelt opp til deg å lage din bot.

Når det gjelder hvordan denne chatboten fungerer, er det ganske enkelt.

ChatCrates proprietære forslagAI vil identifisere vanlige emner og spørsmål som dukker opp i kundebørsen. Den vil laste inn spørsmålene og svarene i systemet, og det er det chatbot-en din kan håndtere. Mer komplekse emner vil bli dirigert til liveagentene dine.

Når det er sagt, slutter ForslagAI aldri å overvåke samtalene dine. Så hvis det merker at kunder begynner å spørre om noe nytt og det skjer ofte nok, vil spørsmålet bli lagt til i dine automatiserte arbeidsflyter.

Når det gjelder registrering, vil du motta en 7-dagers gratis prøveperiode. Etter det tidspunktet har du valget mellom to planer.

 • Essentials-planen starter på $ 99 i måneden for hver 1000 samtaler boten din har.
 • Enterprise planen krever at du planlegger en demo for å få et tilpasset tilbud. Men hvis du har behov for automatiseringsforslag, API-tilgang, økt kryptering og mer støtte, vil det være verdt å utforske.

10. Freshchat (Premium)

Freshchat kundepratplattformFreshchat er kundestøtteprogramvare som er en del av Freshworks-pakken med forretningsverktøy. Så hvis du allerede er en Freshworks-bruker, kan dette være det beste av de beste AI-chatbotene for deg.

Med Freshchat kan du legge til både live chat og en AI-drevet chatbot på nettstedet ditt, mobilappen eller sosiale messenger-tjenester. Og det kan gjøre en rekke oppgaver:

 • Send presise svar på vanlige spørsmål.
 • Ta kunder gjennom en samtalestrøm for å finne ut det rette handlingsforløpet.
 • Nå aktivt ut til målrettede brukere basert på demografi, oppførsel, forlatte vogner og så videre.
 • Kvalifiser potensielle kunder og få dem planlagt til å chatte med en selger.
 • Rute kunder til en kundeserviceagent for å håndtere mer komplekse saker.
 • Utveksle data mellom appene du allerede bruker (både i og utenfor Freshworks).

Når du bruker en Freshchat-bot, får du fordelene med maskinlæringsteknologi og naturlig språkbehandling. Dette gjør det mulig for boten din å lese intensjonen og holdningen til kundenes meldinger og svare med passende svar eller veiledning.

Når det er sagt, har du litt mer kontroll over hvordan chatboten din fungerer enn noen av de andre produktene her.

I stedet for bare å la det være å studere, lære og forutse kundenes atferd, kan du lage regler som får den til å reagere på en bestemt måte. For eksempel kan du utløse meldinger basert på segmenteringer som:

 • Besøkte sider
 • Tid brukt på stedet
 • Geografisk plassering
 • Enhet brukt
 • Mengde penger brukt

Du kan også planlegge chatboten din til å samhandle med dem akkurat som en salgsrepresentant eller kundesupportagent kan gjøre hvis de aktivt overvåker nettstedet.

Når det gjelder å bygge en Freshchat-bot, er det ganske enkelt. Selv om det ikke er noen dra-og-slipp, er det enkelt å designe flyter og meldinger med en tekstredigerer og innstillingskonfigurasjon.

For å få tilgang til Freshchats AI-drevne chatbot “Freddy”, starter du med en 21-dagers gratis prøveperiode. Etter det har du to valg:

 • Skogplanen koster $ 69 per bruker per måned hvis du betaler årlig (prisen går opp hvis du går måned til måned).
 • The Forest Omnichannel gir deg enda mer kunstig intelligenskraft, men koster 139 dollar per bruker per måned. Hvis nettstedet og messengerne dine trenger taleaktiverte bots, voicebots, chatbots med svar og flyt, agentassistanse og hviteliste, trenger du denne oppgraderingen.

Pakk inn

Jo bedre du designer AI-chatbot, jo flere vil engasjere seg i den.

Jo flere mennesker engasjerer seg i det, desto større blir depotet ditt med data og interaksjoner.

Og jo mer data du har, desto dyktigere blir chatboten din til å håndtere innkommende spørsmål og forutse hva kundene dine trenger.

Dette igjen gjør det mye enklere for salgs-, markedsførings- og kundesupportteamene å fokusere på å løse mer komplekse problemer og ha mer meningsfylte interaksjoner med potensielle kunder og kunder. Mens en grunnleggende chatbot kan få deg en del av veien dit, er AI nøkkelen til å låse opp denne ekstra produktiviteten og suksessen.

Nå som du vet mer om de beste AI-chatbotene, hvilken du vil velge?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map