123-reg Hosting Review

123-reg er den største domeneleverandøren i Storbritannia med over 3 millioner domenenavn registrert og er vert for over 1,7 millioner nettsteder.


Uansett hvilken virksomhet du kan få det på nettet 123-reg. De gir en vinnende kombinasjon av svært høy kvalitet, teknisk avanserte, men kostnadseffektive online produkter som registrering av domenenavn, webhotell og hosting av e-post for bedrifter for å hjelpe enhver bedrift å starte sin online reise. Smarte, effektive og brukervennlige online apper er nøkkelen som gjør at alle, uansett ferdighetsnivå, kan låse opp nettets full kraft.

De fleste webhotelltjenester i markedet i disse dager blender ofte kundene med sitt brede spekter av funksjoner, nyskapende teknologi og hva som ikke. Imidlertid kan svært få tilby det folk flest ser etter i et webhotellfirma – alle de riktige verktøyene og støtten samlet i en enkel pakke. Dette er hva 123 Reg er i stand til å levere til sine kunder med sine webhotellplaner.

123REG-logo
OPPETID
915
HASTIGHET
780
BRUKERSTØTTE
800
PRIS
945
FUNKSJONER
915
GRØNN
850
NYSKAPENDE
860

Cloud Hosting

Skybasert hosting har gjort sin vei til å bli en standard når det gjelder webhotell. Med muligheten til å få tilgang til og laste opp filer eksternt, gjør det det enklere for kundene å oppdatere nettstedets informasjon, noe som gjør det til en kritisk del av enhver webhotelltjeneste.

123 Reg tilbyr rask og pålitelig skybasert hosting som sikrer at nettstedet ditt holder seg oppe og går 24/7. Hastigheten gir rask lasting av all nettstedinformasjon takket være det sikre datasenteret som kjører på en 10 GB / s nettverkstilkobling. Den enorme lagringen derimot gir deg rom for å sette opp butikk, og gir deg også muligheten til å få mer i tilfelle du planlegger å oppgradere til et større nettområde.

123 Regs skybaserte hosting gir deg tilgang til nettstedet ditt hvor som helst og når som helst. Den leverer rask lastehastighet med sin 10 GB / s nettverkstilkobling, og gir deg også en stor lagringsplass som gir deg fleksibilitet til å oppgradere hvis behovet skulle dukke opp.

Sikkerhetsegenskaper

Sårbarheten på nettet er et av de mange problemene som plager eiere av nettsteder. Det er av denne grunnen at sikkerhetsfunksjonene for webhotell har blitt en av de mange tingene kunder ser etter når de benytter seg av en webhotellplan.

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr 123 Reg en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt. Selskapet gir muligheten til å blokkere IP-adresser og svarteliste dem for å forhindre at de får tilgang til nettstedet ditt. Det er også et innebygd antivirus for e-posten din for å sikre at nye e-postmeldinger som kommer inn er fri for virus.

123 Reg tilbyr også et program som heter Site Scanner som sjekker nettstedet ditt for skadelig infeksjon eller sårbarhet som kan brukes til å utnytte nettstedet ditt. Nettstedsskanner kan til og med overvåke ditt domene omdømme, spesielt når det kommer til spamblokkerende liste.

123 Regs sikkerhetsfunksjoner hjelper deg med å sikre at nettstedet ditt er trygt mot skadelig programvare eller andre online angrep. Med et bredt utvalg av sikkerhetsverktøy til disposisjon, er du trygg på å være dekket fra alle fronter.

Ubegrenset båndbredde

Webhotellfirmaer har en tendens til å begrense båndbredden på nettstedet ditt, avhengig av planen du benytter. Dette skjer ikke med 123 Reg.

123 Reg tilbyr ubegrenset båndbredde på tvers av alle sine hosting-pakker fra det vesentlige Planlegg helt til Premium-planen. Dette sikrer at all informasjon blir overført til nettstedet ditt raskt, forbedrer 123-kundeopplevelsen og reduserer eventuelle forsinkelser i lastingstiden.

Det beste her er at uansett hvor stort nettstedet ditt blir, trenger du ikke å betale noe ekstra beløp bare for ekstra båndbredde.

Med ubegrenset båndbredde som tilbys i alle webhotellpakker, sikrer 123 Reg nettstedets effektivitet ved å overføre data til nettstedet ditt på en rask og sikker måte minus tilleggskostnadene.

Ett-klikk WordPress og App Hosting

WordPress har blitt et populært valg blant eiere av nettstedet – spesielt bloggere – takket være det rene og brukervennlige grensesnittet. Imidlertid kan det være vanskelig å sette det opp med webverten, spesielt for de som ikke er dyktige med denne oppgaven.

123 Reg eliminerer dette bryet med sin ett-klikk-WordPress-vertsfunksjon som er tilgjengelig i forretnings- og ubegrensede pakken. Kompatibel med begge deler Linux og Windows, lar denne funksjonen installere WordPress med bare et klikk på en knapp som lar deg begynne å bruke bloggen eller nettstedet ditt på en gang.

Andre apper som også kan integreres på denne måten inkluderer bbPress Forum, Form to Email, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Shopping Cart. For en full liste over apper, sjekk listen deres her: GRATIS programvare for nettstedet ditt uten koding nødvendig

123 Reg gjør det enkelt for brukere å integrere WordPress og andre kompatible applikasjoner i webhotellsystemet. Ett-klikk-funksjonen sikrer at kundene ikke trenger å håndtere noen kompliserte installasjonsprosesser.

Storbritannia-basert støtte

I disse dager har selskaper en tendens til å outsourcet kundesupportteamet sitt utenlands. Dette fører til kommunikasjonsproblemer som gjør det vanskeligere for kundene å få den hjelpen de trenger.

123 Reg eliminerer dette problemet ved å ha et team av britisk-basert personell som er i stand til å tilby kundestøtte via telefon, en live chat som er tilgjengelig mandager til fredager fra 9 til 19 eller via e-post. Enten det er en enkel henvendelse eller et komplekst problem som krever litt feilsøking, er du trygg på å få den nødvendige hjelpen du trenger for å løse det webhotellproblemet du har å gjøre med.

123 Reg tilbyr 24/7 kundestøtte via telefon, chat eller e-post for å adressere alle dine bekymringer uansett hvor store eller små de måtte være. Med hele supportteamet som er basert i Storbritannia, får du kundeservice av høy kvalitet når du ringer.

Teknisk

 • Ubegrenset båndbredde. Enten du får den grunnleggende essensielle planen eller den endelige Premium-planen, har du garantert ubegrenset båndbredde gjennom hele oppholdet med 123 Reg.
 • Høy brukervennlighet. Med sin kombinasjon av lynraskt lastetid og en uendelig tilførsel av båndbredde har ikke dine kunder problemer med å få tilgang til og bruke nettstedet ditt.
 • En database for hver plan. 123 Reg sikrer at alle planene deres har sin egen database som gir deg muligheten til å installere og drifte programvare som WordPress eller andre e-handel og innholdsapper.
 • Begrensede e-postkontoer. Mens hver plan på 123 Reg gir kunder et antall postbokser, er det bare Unlimited- og Premium-planene som har ubegrensede kontoer. For de som bruker Essential- og Business-planene, vil du ikke få så mye i forhold til andre webhotellfirmaer.
 • Liten lagringsplass. Det opprinnelige webområdet tildelt av 123 Reg for deg er ganske lite sammenlignet med konkurrentene. Essential-planen tilbyr bare 10 GB nettplass, mens Business- og Premium-planene bare gir 100 GB. Bare dets ubegrensede plan gir ubegrenset plass å bruke.

Brukerstøtte

 • U.K-basert kundesupport. 123 Regs kundesupportteam er basert i Storbritannia, så hvis du bor der, er hjelpen bare et steinkast unna. Dette eliminerer alle kommunikasjonsproblemer som du normalt støter på når et supportteam er basert utenlands.
 • U.K-basert kundesupport. Selv om det er en fordel å ha sitt supportteam i Storbritannia, fungerer det også mot 123 Reg, spesielt hvis kundene deres drar til utlandet. Selv om det fortsatt er mulig å ringe dem, vil det å koste dem mer å ringe lang avstand bare for å få teknisk rådgivning.
 • Live chat er ikke tilgjengelig 24 timer. 123 Reg har bare en fast plan for sin Live Chat-funksjon. I motsetning til andre live chat som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, er live chatfunksjonen deres bare tilgjengelig fra mandager til fredager, fra 9:00 til 19:00, London tid.

Priser

 • Fleksible planer
 • Kan kjøpes månedlig
 • Kort pengene-tilbake-garanti. I motsetning til andre webhotell-tjenester, tilbyr 123 Reg et lite vindu med muligheter til å si opp kontrakten din med dem. Skulle du bestemme deg for å avslutte planen din, må du gjøre det innen 15 dager for å få pengene tilbake.

Inne i 123 Regs kontrollpanel

123 Regs kontrollpanel gir deg en rekke funksjoner som hjelper deg å administrere nettstedet ditt effektivt. Verktøy inkluderer domeneadministrasjon, e-handel, markedsføring og sikkerhet. Mens panelet inneholder viktige verktøy for å komme i gang, tilbyr det også andre nyttige funksjoner som du kan kjøpe.

Et av de grunnleggende verktøyene i kontrollpanelet er File Manager-verktøyet. File Manager-verktøyet lar deg redigere HTML-filene dine manuelt. Dette kommer godt med hvis du trenger å gjøre noen raske endringer på sidene dine når du er på farten, eller hvis du ikke har programvare til å lage nett.

En annen funksjon som 123 Regs kontrollpanel tilbyr er maler for nettsteder. Selv om de fleste av malene er enkle i design, vil du ikke opprette layout, hvis disse malene fungerer. Disse malene kan lastes ned og deretter lastes opp via FTP når du har redigert dem. De kan også endres ved hjelp av File Manager-verktøyet.

Selv om kontrollpanelet tilbyr manuell redigering og forhåndsformaterte maler, er en av ulempene mangelen på webhotellverktøy som er gjort tilgjengelig på panelet. En annen bekymring var behovet for å bruke Behandle-knappen for å få tilgang til alle kontrollpanelets verktøy. Hvis du er en ny her og ikke er klar over dette, vil du føle at panelet ikke har noen verktøy du kan bruke.

Oppgraderte planer som 123 Regs forretningsplan tilbyr tilleggsverktøy inkludert AWStats, et nettstedstatistikkverktøy, et kontrollpanel for MySQL-database, et kommandolinjeverktøy, JavaScript-generator, HTML og Perl-validator og et bildebibliotek.

123 Regs kontrollpanel tilbyr også et annet verktøy kalt Instant Site tool. Instant Site-verktøyet som gir deg hundrevis av maler for nettsteder basert på typen nettsted du vil opprette. Malene inkluderer en fotogalleri mal, butikk katalog mal og blogg bare for å nevne noen. Instant Site gir deg også muligheten til å legge til widgeter og skjemaer på nettstedet ditt. Verktøyene tilbyr også to typer oppgraderinger – det er Instant Site Plus priset til £ 2,99 per måned som gir deg et sett med 10 maler og Instant Site Pro som tilbyr 500 sider til £ 4.99 per måned.

Et siste verktøy som du kan integrere med 123 Regs kontrollpanel er Nettstedsbygger. Selv om det ikke er et webhotellverktøy, gir det deg virkemidlene til å lage nettsteder mer effektivt med det brukervennlige dra-og-slipp-grensesnittet. Du får også integrere koblinger, knapper, Google Maps og handlekurver på sosiale medier på nettstedet ditt med dette verktøyet. Pris for nettstedbyggerverktøyet starter på £ 3,99 månedlig.

Les vår beste britiske webhotellvurderingsliste for flere gode webhotelløsninger.

Relaterte ting

 • UK2.NET Hosting gjennomgang
 • Storm Internet Hosting gjennomgang
 • Webfusion Hosting Review
 • eUKhost Hosting Review
 • Justhost Hosting Review
 • iPage Hosting Review
 • Dataflame Hosting Review
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map