33 måter å tjene penger på et nettsted / blogg

Inntjening-a-nettstedÅ tjene penger på nettstedet ditt er ikke en myte. Det gjøres av noen.


Faktisk – å gjøre en deltids-, hobbyblogg eller nettsted til en inntektsgivende eiendel er ganske vanlig med litt flaks og litt hardt arbeid.

I det minste skal du kunne tjene nok til å dekke basisutgiftene for et domene og hosting. Du kan til og med være i stand til å erstatte inntektene dine (og deretter tjene litt mer).

Husk at strategiene nedenfor er alt fra enkle og passive til de som krever TON av pågående arbeid (så sørg for at du velger noe som passer til nettstedet ditt og livsstilspreferanser)..

Det er 33 tips i denne guiden, men la oss begynne med de ti mest populære (og forutsigbare) tips om inntektsgenerering.

Hvis du ønsker å opprette et nettsted som du planlegger å tjene penger på, kan du bruke disse trinn-for-trinn-veiledningene til å opprette din egen hjemmeside til den billigste prisen.

De 10 vanligste måtene å tjene penger på nettstedet ditt

Det er ikke enkelt å tjene penger på nettstedet ditt. Disse ti tipsene er sannsynligvis det beste alternativet for å komme i gang.

1. Markedsføring av tilknyttede selskaper (.. og tilknyttede lenker)

Affiliate markedsføring (metode 1)
Eksempler på et vellykket tilknyttet nettsted: Booking.com

Affiliate markedsføring er en av de mest populære (for ikke å nevne raskeste) måter å tjene penger på nettstedet eller bloggen din.

Begynn med å finne et produkt du liker og vil anbefale. Deretter støtter du på nettstedet ditt produktet og markedsfører det for besøkende på nettstedet og abonnenter på e-post. Hvis produktet eller tjenesten resonerer med disse menneskene, klikker de på ditt tilknyttet lenke, kjøper produktet (mens du får en splitt av salgsprisen).

Provisjonen kan være hvor som helst fra 30% av produkt- eller tjenesteprisen, opp til så høyt som 70%. For eksempel, hvis delingen er 50% og du markedsfører en e-bok som koster $ 100, får du $ 50 for ganske enkelt henviser kjøperen. Ganske søt avtale, ikke sant?!

Hvor kan jeg finne produkter jeg skal markedsføre?

 • Kommisjonskryss – tilbyr pålitelige produkter med betalinger i tide.
 • ShareASale – hovedsakelig klær, tilbehør og andre offline varer.
 • Clickbank – høye prosentvise utbetalinger, men det mangler gode produkter å markedsføre.

2. “Betal per klikk” -annonsering (Google Adsense)

AdWords er annonsene som vises på toppen av Googles søkeresultatsider.

AdSense er motsatt, slik at utgivere kan benytte seg av Googles enorme annonsenettverk slik at andre annonsører kan publisere annonser på nettstedet sitt.

Det beste med dette systemet er hvor enkelt alt er.

Når du registrerer deg, vil Google plassere en enkel kode på nettstedet ditt som vil identifisere innholdet på nettstedet ditt og begynne å vise relevante annonser. Hvis nettstedet ditt for eksempel handler om kjæledyr (hunder og katter), vil Google AdSense begynne å vise de besøkende annonser for kattemat, hundetrening og mer.

Du får betalt hver gang noen klikker på annonsen. (Ja, det er virkelig så enkelt!)

Snittet ditt kan være fra $ 0,50 til $ 5 per klikk. Når nettstedet ditt har nok trafikk, kan du tjene hundrevis (om ikke tusenvis av dollar) hver måned.

Hvordan søke om Google Adsense?

 • Søk om AdSense – Før du søker, må du følge med på det siste Vilkår for bruk. Google har veldig strenge regler, så det er vanskelig å få (og bli) godkjent.

3. Selg annonseplass

ISelge annonseplass (metode 3)Å selge Googles AdSense på nettstedet ditt er bare en måte å tjene penger på online annonser.

En annen er å ganske enkelt selge din egen annonseplass direkte til selskaper som ønsker å sponse forskjellige blogger. Du kan komme med en pris for hver plass, for eksempel: advertising_on_website“Sidebar banner annonser vil koste $ xxx per måned”.

Du kan få betalt avhengig av hvor mange besøkende du får. Vanligvis er det sitert som et dollarbeløp per tusen visninger (eller CPM). Du kan se den som $ 5 CPM. Hvis nettstedet får 100 000 besøk i måneden, tilsvarer den annonseprisen 500 dollar.

Det gode med denne tilnærmingen er at hvis nettstedet ditt får massevis av trafikk fra forskjellige kilder, kan din enkle bannerannonseprisering gå opp til så høyt som $ 5000 per måned! Den åpenbare ulempen er at hvis nettstedet ditt ikke får mye trafikk, kan du heller ikke forvente å tjene mye.

Den andre vanlige metoden når du selger annonseplass direkte fra nettstedet ditt, er en enkel direkte pris. Du bare kaller en pris (basert på hva du synes det er verdt, i forhold til hva konkurransen kan belaste), og får forhåndsbetalt i begynnelsen av hver måned. Denne prisingen er også vanligvis en enkel flat avgift, ikke bundet til en pris per klikk som AdSense.

Hvor kan jeg gi andre beskjed om at nettstedet mitt selger annonseplass?

 • BuySellAds – Det mest populære miljøet for å gi beskjed om at du selger annonseplass.

4. Selg ditt eget digitale produkt (ebook for eksempel)

Selge digitalt produkt (metode 4)Du har potensial til å tjene mest mulig penger per salg når du kan selge dine egne direkte.

Det er fordi det ikke er noen mellommenneske eller person mellom deg og kjøperen som tar et “kutt” fra pengene du har tjent.

Denne tilnærmingen virker ganske grei fordi du ganske enkelt kan selge disse produktene direkte gjennom nettstedet ditt og få betalt umiddelbart. Dessverre er det ikke så enkelt i virkeligheten.

Å lage gode produkter som er godt laget og polert, krever massevis av tid og ekstra ressurser (som design, innhold, etc.). Det er mange ‘skjulte kostnader’ både i tidsbruk og i entreprenørene å samarbeide med. Å selge egne produkter på nettstedet ditt bringer også opp problematiske problemer som betalingsportaler, frakt og avgifter.

Hvis det ikke høres ut som nok arbeid allerede, trenger du også en godt designet, overbevisende destinasjonsside for å sikre at produktet ditt har en sterk konverteringsfrekvens. En liste over de beste landingssidebyggerne finner du her.

Tilleggsressurser:

Slik selger du produkter på nettstedet ditt.

5. Godta gaver fra besøkende

Godta donasjoner (metode 5)Hvis du ikke har massevis av månedlige besøk, men du har et sterkt, engasjert samfunn? Bare les leserne å donere!

Å godta engangsdonasjoner er ikke en rask vei til rikdom, men det kan hjelpe deg å dekke utgifter på kort sikt hvis folk liker det du har å si og ønsker å støtte reisen din.

PayPal tilbyr for eksempel små donasjonsknapper som bare tar omtrent ti minutter å legge til på nettstedet ditt. Disse knappene gir deg en rask måte å hente inn det du kanskje vil bruke på en god webhotell, nye produktoppretting, forskning og alle de andre kostnadene for å opprettholde en sunn, aktiv blogg.

For eksempel, web.archive.org tjener mye penger på donasjoner (sannsynligvis på grunn av deres millioner besøkende per måned).

Hvordan sette opp donasjonsknapper?

6. Selg sponsede innlegg (… men bruk Nofollow-tag)

Sponsede innlegg og artikler (metode 6)En av de vanlige måtene å tjene mer penger på nettstedet ditt, betyr å få de besøkstallene opp.

Når du har gjort det harde arbeidet med å bygge jevn trafikk til nettstedet ditt med et engasjert samfunn, er det noen forskjellige måter å tjene penger på det harde arbeidet ditt.

For eksempel går mange selskaper ut av deres måte å lete etter blogger som vil inneholde sponset innhold. ‘Innfødt reklame“Som dette fungerer bra fordi det stemmer overens med nettstedets primære innhold og kommer over som relevant og gjennomsiktig.

Du kan også se på produktene fra et selskap i en “advertorial” som er delinnhold, delreklame. Hvis nettstedet ditt for eksempel handler om de nyeste iOS-spillene for iPhones og iPads, ville skaperen av en av disse annonsene ELSKET at du skal se gjennom og gi appen deres til fansen din.

Når du gjør det riktig, kan dette skape et vinn / vinn-scenario. Imidlertid – gjort dårlig, med irrelevant eller inauthentisk sideinnhold, kan det erodere all leserens velvilje du har jobbet så hardt for å lage i utgangspunktet.

For videre lesning:

7. Generer ‘Leads’ for andre selskaper

Få kundeemner til andre selskaper (metode 7)Bedrifter trives med nye kundeemner som kommer inn for å spørre om deres produkter eller tjenester.

Det er ingen overraskelse at de er det bestandig på utkikk etter å søke etter kreative måter å finne nye kilder til potensielle kunder for å hjelpe dem med å vokse.

For eksempel:

La oss si at du har et nettsted om undervisning i matteferdigheter. Leserinformasjonen din (som e-postadressen eller telefonnummeret) vil være av stor verdi for forskjellige online skoler som ønsker å selge kursene sine til ivrige, proaktive elever..

I utgangspunktet kobler du prikkene; å spille matchmaker ved å introdusere to parter som kan være til fordel for hverandre. Selv om det ligner hvordan tilknyttet markedsføring fungerer, betyr det i dette tilfellet faktisk ikke noe om leseren din ender opp med å kjøpe produktet sitt eller ikke. De leter bare etter en introduksjon på dette tidspunktet.

Hvor kan jeg finne slike tilbud?

8. Lag en ‘e-postliste’

Lag en e-postliste (metode 8)Bruk litt tid på å lese bloggvekstips, og du er sikker på å komme over folk som sier “pengene er på listen“.

De viser til e-postlisten din, som inkluderer de mest lojale leserne dine. Målet er å konvertere så mange fremmede som besøker nettstedet ditt for første gang til lidenskapelige følgere som ønsker å holde seg oppdatert om det siste arbeidet ditt eller innholdet..

Riktignok er dette en langsiktig strategi (og du blir definitivt ikke rik over natten). Men det er en av de beste, langsiktige metodene for lønnsomt å utvide bloggen din til en fullverdig, penger å tjene penger.

Ikke mist synet på å skape forhold til dine følgere. Å tilby god informasjon eller gratis hjelp er en perfekt måte å starte. Spamming av personer med uønskede tilbud er en av de raskeste måtene å misbruke leserens tillit og sabotere dine langsiktige mål.

Hvordan fungerer det NØYAKTIG?

9. Konfigurer et nettsted for e-handel (hardt arbeid kreves)

Sett opp et nettsted for netthandel (metode 9)Nettsteder trenger ikke bare handle om innhold. De kan være sentrert rundt verktøy eller produkter i en nettbutikk.

Vær advart:

Det er bokstavelig talt hundretusener av e-handelsnettsteder eller nettbutikker. Forsikre deg om at din fyller en unik nisje, med en detaljert strategi og siste markedsføringsteknikker å skille seg ut fra mengden.

Hvordan lager jeg en vellykket nettbutikk / butikk?

 • Hvordan lage en WooCommerce-butikk (WordPress)
 • Hvordan lage Shopify nettbutikk (Shopify)

10. Vend nettsteder (lag -> Selg -> Reinvest)

Selg nettstedet ditt (metode 10)Tro det eller ei, det er nesten alltid et marked der ute for nettstedet ditt.

Det betyr at hvis du har bygget opp et følgende (eller muligens til og med solgt noen få produkter eller inkludert annonsering på nettstedet ditt), kan du kanskje selge det til noen andre og lage en rask pengene.

For å være ærlig, anbefaler vi vanligvis ikke at folk planlegger å bla gjennom nettstedet eller bloggen sin (vi er en større tilhenger av å lage noe på lang sikt).

Du kan ikke benekte hvor innbringende det kan være. For eksempel, hvis nettstedet ditt tjener $ 500 per måned ved å selge annonseplass, kan det hende du kan selge nettstedet for $ 5000 – $ 10.000 (som er omtrent 12x – 22x månedlig inntekt).sellwebsite

Et annet interessant alternativ er å selge ferdige nettsteder, Disse er MYE billigere, men det er fortsatt noen penger å tjene.

Hvor kan jeg selge nettstedet mitt?

Nå har vi telt ned noen av de mest populære måtene å tjene penger på nettstedet ditt.

Likevel er vi fortsatt bare bare riper i overflaten.

Nedenfor er ytterligere 23 måter å tjene penger på nettstedet ditt.

(Husk at noen av dem er litt tilkoblet med de ovenfor, men de er små ‘ut av boksen’.)

Ytterligere 23 måter å tjene penger på nettstedet ditt

23-måter-å-make-money-med-din-nettsted11. Selg tekstkoblingsannonser (IKKE ANBEFALT) – Det er fortsatt etterspørsel etter tekstkoblingsannonser (tro det eller ei). Men husk at disse krenker Googles vilkår for bruk (som betyr at du risikerer å bli straffet).

For å unngå det, bare hold ‘ingen følgere‘.

12. Sett opp “infolinks” – Infolinks er et flott alternativ til AdSense-annonser, som er veldig enkle å konfigurere. Ulempen er at de ikke har høy konvertering, og utbetalingene (per klikk) er også ganske små.

13. Bruk inntjeningswidgets – Disse ligner også veldig godt på Google Adsense, så de er verdt å prøve ut som et alternativ.

14. Sett opp RSS-feedannonser. – Nøyaktig hvordan de høres ut. Annonseplass til salgs på linje med innhold fra en RSS-strøm.

15. Gi bort premiuminnhold for ekstra $$$ – Hvis du produserer halsbrekk, kjempeflott innhold som besøkende ikke kan få nok av … du kan alltid prøve å be dem betale for noe av det! (Vanvittig konsept, hva ?!) Jeg har det personlig bra med å betale for premiuminnhold. Husk – ikke be folk betale med en gang. I stedet skal du være fokusert på å vokse et publikum og besøkende først.

16. Start et privat forum eller coaching-klasse – De fleste av oss har unike ferdigheter som andre kan dra nytte av. Å sette opp et enkelt forum eller klasser er en enkel måte å hjelpe andre og generere gjentagende inntekter samtidig.

17. Lag et jobbtavle – Å sette opp et jobbtavle på nettstedet ditt er en annen enkel, enkel måte å samle inn ekstra penger når folk aksepterer forskjellige jobbtilbud fra forskjellige selskaper eller enkeltpersoner.

18. Tilby rådgivning – Å tilby konsulentjobber og tilby tjenester kan hjelpe deg med å skaffe anstendige pengesummer mens andre former for ‘passive’ inntekter tar litt tid å bygge opp. Du kan tilby disse tjenestene via e-post, forum eller til og med Skype.

19. Legg til “ansett meg” -siden på nettstedet ditt – Den nye nettsiden eller bloggen din er også et perfekt sted å ha frilansetjenester. Å vise fram prøver eller bevis på tidligere arbeid vil bidra til å øke sjansene dine for å bli ansatt.

20. Selg eller leie interne sider – Dette er ikke veldig vanlig, men du kan bli overrasket over hva folk ville være villige til å leie eller bruke penger på!

21. Vis popup-annonser – Pop-ups kan være ekstremt irriterende. Imidlertid er de også en annen enkel måte å lage noen raske penger.

22. Bruk innholdsskap – ‘Innholdsperring ligner på å skjule eller beskytte innholdsstykker til en besøkende tar noen tiltak for å løse det inn. For eksempel, kanskje du vil at de skal betale et lite beløp, eller kanskje klikke på en annonse.

23. Vis lydannonser – Disse er relativt nye og blir stadig mer vanlige. Personlig har jeg ikke prøvd det. Men jeg har lest noen artikler, og det ser definitivt lovende ut.

24. Selg en e-bok – Denne er en no-brainer. Mange selger e-bøker gjennom nettstedet deres. Noen eksempler: Hvis du har en webside om oppskrifter og matlaging, kan du enkelt lage og selge din egen oppskriftsbok. Det samme gjelder nesten hver nisje.

25. Lag en konferanse rundt nettstedet ditt – Mye arbeid, men en enorm potensiell utbetaling også.

26. Sett opp et undervisningsopplegg – Slike som en krysning mellom å selge eget innhold og tilby rådgivning eller tjenester.

27. Vert betalte webinarer – På lik linje med det siste tipset, som i stor grad er en blanding av rådgivning gjennom innhold og et undervisningsopplegg.

28. Opprett et medlemskapsside – Nok en rekke nivåer på ‘info-business’ modellen som har den ekstra fordelen med å få inn gjentagende inntekter.

29. Tilby kuponger (med tilknyttede lenker) – Folk leter ivrig etter rabatt- og kampanjekoder for alt fra klær til reiser. Hvis du kan (finne og) tilby et gyldig, kan du også få et kutt i inntektene.

30. Vert avstemninger på nettstedet ditt – Vanskelig å tro, men lett å gjøre!

31. Tilby å skrive konserter – Du kan enkelt lage $ 20 – $ 30 per 500-orders artikkel for andre selskaper eller enkeltpersoner. Det er også et stort potensial for flytende høyttalere på forskjellige språk, ettersom mange selskaper ønsker at nettstedene deres blir oversatt av de som snakker morsmålet.

32. Lag en betalt katalog / bedriftsside – Du belaster folk for å ha oppført eller abonnert på siden.

33. Bare kopier det andre gjør – Vår personlige favoritt! ��


PS!. Hvis du ønsker å bruke denne infografien på nettstedet ditt, kan du gjerne gjøre det.

 • Last ned hele infografien her (.png)

P.S.S. Hvis du vet om andre måter å tjene penger på nettsteder, gi meg beskjed i kommentarfeltet. Vi legger den til på listen og krediterer deg ved å legge navnet ditt under den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map