50+ måter å drive trafikk på nettstedet

50+ måter å drive trafikk på nettstedet


Har du prøvd alle metoder der ute, men nettstedet ditt får fortsatt ikke trafikk på nettstedet?

Sliter du med å gjøre nettstedet ditt til en inntektsgivende eiendel?

Ikke bekymre deg – det kan ta litt tid å få trafikk til nettstedet ditt, men hvis du følger de riktige trinnene, vil du fremskynde prosessen.

Her er 50 effektive måter å øke nettstedstrafikken din i 2020.

Contents

Hvordan føre trafikk til nettstedet ditt med SEO

#1. Forbedre SEO-siden din

Det som kan hjelpe deg med å lade resultatene dine, er å lære deg de riktige SEO-strategiene og de beste fremgangsmåtene for bruk av mål søkeord.

Du kan forbedre SEO på siden gjennom søkeordundersøkelser og akkurat riktig optimalisering av innholdet på nettstedet ditt.

For eksempel kan du:

 • Optimaliser nøkkelordene i SEO-tittelen din
 • Sett viktige nøkkelord i overskriftene på nettstedets artikler
 • Legg til nøkkelord i bildefilenavnene dine, slik at søkemotorene vet hva de handler om
 • Gjør nettadressene dine så SEO-vennlige som mulig ved å optimalisere sneglene.
 • Forsikre deg om at du inkluderer minst hovednøkkelordet i metabeskrivelsen

Googles algoritmefaktorer i alle disse rangeringskriteriene før den bestemmer hvordan du skal rangere innholdet ditt.

For å gjøre det enklere for deg selv å optimalisere SEO på siden, kan du vurdere å installere plugins som Yoast SEO og bruke Ahrefs eller HubSpots SEO-verktøy.

# 2. Forskning på nye nøkkelord

Søkeordforskning handler ikke om å finne ett nøkkelord med høyt volum og rangering for det eneste søkeordet alene.

Det handler om å komme opp med en søkeordstrategi med en rekke vilkår som er relevante for produktet og bransjen din.

Men hvis det er for smalt, ikke vær redd for å utvide forskjellige søkeord i bransjen din. For eksempel er det helt akseptabelt for et nettsted som tilbyr hosting-tjenester å lage en innholdsstrategi for en blogg som dekker temaer om hosting sammen med bredere emner om webutvikling, CMS-plattformer, WordPress-feil og mer.

Hvis du utvider nye søkeordfamilier, er det bare å glemme det identifiser søkeintensjon bak seg og prøv å tjene den søkeintensiteten med innholdet ditt.

# 3. Optimaliser innholdet med nøkkelord med lang hale

Ikke gå med de mest populære overordnede nøkkelordene i bransjen. Bruk for eksempel ikke “forretningsidéer” – fordi dette er et nøkkelord på toppnivå som er svært konkurransedyktig, og det vil være vanskelig for et nytt nettsted å rangere etter det.

I stedet, bruk nøkkelord med lang hale som “mest lønnsomme forretningsidéer 2020.” Søkeord som dette har vanligvis et lavere volum, men de er ikke like konkurransedyktige – det er lite hengende frukt som er lettere å snappe.

Ahrefs søkeordverktøy
Bruke verktøy som Ahrefs eller Google nøkkelordplanlegger kan hjelpe deg med å undersøke søkeordvolum og vanskeligheter.

Dessuten rangerer søkemotorer nettsteder basert på faktorer som størrelse, popularitet og alder på en skala fra 1-100. Dette kalles DA (domene myndighet), en rangeringsscore for søkemotorer utviklet av Moz.

For eksempel, hvis nettstedet ditt er nytt – det har en domeneautoritet på 1, mens plattformer som Facebook har en domeneautoritet på 99.

Det er vanskelig for et nettsted med lav domene autoritet å rangere for korte hale nøkkelord med 100 000 søk per måned. Et nytt nettsted vil ha større sjanser til å rangere etter nøkkelord med lang hale fordi det er langt mindre konkurranse.

# 4. Bygg videre på konkurrentens nøkkelord

Du kan vurdere å se nærmere på konkurrentenes innhold og søkeordstrategier hvis du er tom for ideer.

Ahrefs 'innholds gap verktøy

Funksjoner som Ahrefs ‘Content Gap-analyse kan hjelpe deg med å identifisere søkeordene dine konkurrenter rangerer for, men det er du ikke.

# 5. Gjør noen få gode innlegg hver måned

Linkbygging, eller for å være mer nøyaktig, et nettsted tilbakekoblingsprofil er en av Googles rangeringsfaktorer og en flott måte å øke trafikken på nettstedet ditt. Lenkene som fører til nettstedet ditt heter koblinger.

Tilbakekoblinger viser søkemotorer at innholdet ditt får industrien anerkjennelse og at det gir verdi for både brukere og nettsteder.

Nå skal vi også snakke om naturlig lenkeoppbygging, og det er den ideelle måten å få mer lenkesaft på – men det er mer en passiv strategi – etter at du har produsert bra innhold, vil du sitte ender.

Du kan også bruke en mer proaktiv måte å øke tilbakekoblingsprofilen din – gjestepost.

Gjestepostering kan hjelpe deg med å lande tilbakekoblinger og styrke tilbakekoblingsprofilen din, og føre trafikk til nettstedet ditt.

Hvis du når ut til nettsteder i din nisje og bransje, betyr det at du får lenken din foran potensielle nye lesere og besøkende som er i målgruppen..

Nå innebærer selvfølgelig gjesteinnleggelse en slags utveksling mellom de to aktuelle nettstedene, og det kan være den gode gamle lenkeutvekslingen.

Men nøkkelen til å lande noen få gode gjesteposter hver måned er en strømlinjeformet e-poststrategi. Og siden det ikke er noe du enkelt kan lære ved å lese 100 ord, les opp på det litt mer og begynn å optimalisere dine nåværende prosesser!

Husk at noen nettsteder har retningslinjer for innsending av gjestepost. Så følg retningslinjene for hvert nettsted nøye hvis du vil lande en lenke.

# 6. Natural Link Building

Naturlig lenkeoppbygging skjer når andre nettsteder, bloggere og webeiere fra din nisjelenk til innholdet ditt på egen hånd.

Hvis det var enkelt å tjene backlinks av god kvalitet fra autoritative nettsteder, ville vi ikke ha myntet uttrykket “link building”. Når det er sagt, med nok innsats vil du til slutt få nettstedet ditt oppe, og den mest enkle måten å gjøre det på er ved å lage verdifullt innhold folk vil ønske å koble til.

Men hva er “verdifullt innhold?”

Vel, mer om det i neste avsnitt.

Hvordan drive trafikk med innholdsmarkedsføring

# 7. Lag innhold som folk vil dele (og lenke til)

Hvis du tenker på det, er de tingene vi har en tendens til å dele eller lenke til på egen hånd, godt undersøkt, virkelig nyttige eller relevante og noe vi anser som pålitelige. Når det gjelder flott innhold, vil du oppdage at det viktigste er å tenke på verdi den gir.

Hvis du tror kvaliteten på kopien din er der med storhetene, er neste trinn å berike det med media – ved å bruke overbevisende og relevante bilder.

Men hvorfor ikke gå hele veien? Det er alltid en god idé å legge til en video til innholdet på nettstedet ditt (en veiledningsveiledning eller et produktvindu for eksempel). Hvis du er bekymret for produksjonskostnadene, kan du alltid lage en infographic. Eller faen, til og med en tilpasset GIF.

Disse visuelle elementene har potensial til å gjøre innholdet ditt mer delbart – og media gjør det alltid enklere å bruke innholdet på nettstedet til sosiale medier.

# 8. Lag infografikk

Hvert solid innhold kan presses til utmerket med den rette infografien som er både lærerik og underholdende.

Infographic om hvordan du kan øke nettstedstrafikken
Infographic om hvordan du kan øke nettstedstrafikken. Kilde: CometChat.

Iøynefallende infografikk øker trafikken på nettstedet fordi de kan brukes av andre nettsteder som publiserer innhold i samme nisje – og de er lett delbare.

# 9. Produser videoinnhold

Statistikk viser at markedsførere som bruker video økte inntektene 49% raskere enn de som ikke gjør det og 92% prosent av kundene sier at grafikk er den mest innflytelsesrike faktoren i deres kjøpsbeslutninger.

# 10. Intervjuledere i bransjen

Hvis du brainstormer innholdsidéer, er dette et tips: du vil bli overrasket over hvor mange store navn i bransjen som vil være villige til å gjøre et intervju hvis du bare spør dem. Send ut e-post eller kontakt bransjeledere i din nisje på sosiale medier og be om et intervju.

Forbered tankevekkende spørsmål og publiser dette innholdet på nettstedet ditt.

Den beste delen? De vil sannsynligvis dele intervjuene sine med publikum.

# 11. Legg til sosiale aksjeknapper

Det er ikke slik at søkemotorer tar hensyn til hvor mye oppmerksomhet nettstedet ditt får på sosiale medier. Men det kan forsterke de faktiske rangeringsfaktorene, og å legge til sosiale delingsknapper koster ikke noe.

Å ikke legge dem til nettstedets innlegg går glipp av en enorm mulighet til å øke organisk trafikk.

# 12. Skriv Knowledge Base-artikler

Når det gjelder innholdsmarkedsføring, er det noe å si om lengde.

Artikkellengden er viktig av flere grunner.

Først av alt, Google liker lengde. En QuickSprout-undersøkelse fant det ut lengre innhold rangerer høyere i Googles søkeresultater.

Gjennomsnittlig innholdslengde for en webside som rangeres blant de ti beste resultatene for alle søkeord på Google har minst 2000 ord.

Sekund, du ikke vil ha en haug mindre, lignende artikler som fokuserer på lignende nøkkelord som kanibalisere hverandre i SERP-ene.

Tredje, Hvis du fokuserer på å lage den beste, mest informative og uttømmende artikkelen om et gitt emne, som også kommer til å bli lengre, har du sjansen til å takle noen mindre relaterte søkeord naturlig, noe som betyr at artikkelen din dukker opp i flere søkeresultater..

Og sist men ikke minst, lesere elsker virkelig nyttige pilarartikler og en lett å navigere i kunnskapsbase.

Det er flott for nettstedstruktur, det er flott for lesere, og det er flott å koble til som en relevant ressurs i gjesteposter, eller hvis du tilfeldigvis driver med lite nøkkelmarkedsføring for å hjelpe folk i fora som Quora eller Reddit.

#1. 3. Koble innholdet ditt internt

Du skjønner, styrken på nettstedet ditt bestemmes ikke bare av hvor mange andre nettsteder som lenker tilbake til deg. Det kommer også an på din intern lenke struktur.

Ha en ny kunnskapsbasepilarartikkel klar?

Koble den sammen med dine mindre eksisterende brikker for å sikre at du gir en bedre brukeropplevelse og forbedrer nettstedets koblingsstruktur.

På den måten vil du la leserne dine være på nettstedet ditt en stund lenger, slik at du får andre ressurser til å snakke i stedet for å forlate nettstedet ditt det andre de avslutter å lese artikkelen din.

# 14. Legg til nytt innhold ukentlig

Regelmessig aktivitet på bloggen din lar deg akselerere veksten – jo mer innhold du har, desto større er sjansene dine for rangering på flere søkeresultater. Når du begynner å etablere din tilstedeværelse, kan du også lære publikum å forvente nytt innhold på et bestemt tidspunkt.

Hvis du ikke klarer å skrive nye artikler ukentlig, bør du ansette en innholdsforfatter.

Bruk litt tid på å planlegge en ekte innholdsstrategi og bruk en eller annen type innholdskalender. Innholdsproduksjonen din bør ikke være en ettertanke.

# 15. Hold innholdet ditt oppdatert

Åh, og en ting til – hvis du vil forbli en relevant aktør i din nisje – oppgradere gammelt innhold.

Søkemotorer som nytt og nytt innhold og oppgradering er en flott måte å øke siden på det er ikke helt rangering.

Her er noen gode måter å oppgradere utdatert innhold:

 • Legg til medier – bilder, infografikk, videoer
 • Fjern foreldet informasjon
 • Sikkerhetskopier innholdet ditt med flere eksterne kilder
 • Koble sammen med nyere innhold for å øke nettstedets struktur

Kjør trafikk ved å dele ekstra godbiter

# 16. Lag gratis produkter / verktøy

Nå som emnet for kvalitetsinnhold er ute av veien, er det rom for noen spesielle omtaler: å gi publikum en grunn til å besøke nettstedet ditt ved å gi dem noe gratis.

Hvilken gratis godbit du kan tilby avhenger selvfølgelig av bransjen din, så det er smart å undersøke hva konkurrentene dine gjør for inspirasjon. Men det kan være hvilken som helst type produkt – noe du kan gi kundene til et bestemt antall bestillinger eller for å kjøpe et spesifikt produkt.

Moz tilbyr gratis verktøy for å gi besøkende et insentiv til å gå tilbake til nettstedet deres.
Moz tilbyr gratis verktøy for å gi besøkende et incitament til å gå tilbake til hjemmesiden sin.

Det kan til og med være et gratis verktøy – en strategi som fungerer spesielt bra for SaaS-selskaper, for eksempel.

# 17. Vertkonkurranser og gaver

En annen måte å trekke flere besøkende til nettstedet ditt er ved å være vert konkurranser og gaver.  De spiller på kraften som haster og redselen for å gå glipp av, og de er gode for å generere potensielle kunder og maksimere eksponering av merkevarer.

De kan også forlate deg med alle mulige verdifulle data du kan spore og analysere – ved å A / B teste giveaway-annonsene dine kan du få innsikt i hva som tiltrekker kundene dine..

# 18. Lag GRATIS online-kurs

Hvis du vil etablere nettstedet ditt som en autoritet i bransjen din, kan det å være et gratis online kurs være akkurat slik du gjør det.

I tillegg vil du ta med blygenerasjonsskjemaer for alle som ønsker å registrere seg!

Avhengig av ferdighetssett, kunnskap og arten av virksomheten din – finn et emne du tror vil være relevant for kundene dine. Selvfølgelig skal dette være et tema du kan gi nyttig og dyptgående kunnskap om.

Imidlertid, hvis du ønsker å lage et kvalitetskurs på nettet, må du tenke på produksjonskostnader, så planlegg fremover og tenk på om å investere i det for øyeblikket gir mening for markedsføringsstrategien din.

# 19. Kjør webinarer

Online-kurs er eviggrønne, men hvis du vil ha noe lignende som utnytter FOMO, kan du velge et webinar.

Webinarer er en utmerket måte å dele kompetansen din og få kontakt med andre fagpersoner og din målgruppe.

I motsetning til konferanser er det ingen geografiske eller praktiske begrensninger for deltakerne på et webinar.

# 20. Lag quizer med en “Del resultater” -funksjon

Hvorfor er quizer effektive markedsføringsverktøy?

Når brukere avslutter en quiz, får de delbare resultater, og hvis de synes disse resultatene er interessante eller morsomme, vil de sannsynligvis dele dem på sine sosiale mediekontoer, spre ordet og tiltrekke flere besøkende på nettstedet..

# 21. Bruk e-postmarkedsføring

En forskning utført av Backlinko avslørte at 91% av forbrukerne sjekker e-posten deres daglig. Så det er ikke rart at amerikanske selskaper ifølge den samme forskningen brukte 360 ​​millioner dollar på e-postreklame akkurat i 2019.

I lys av denne statistikken kan noen få velkomne tillegg til din e-postmarkedsstrategi føre til mer trafikk til nettstedet ditt.

For eksempel kan hvem som helst opprette en påmeldingswidget som lar brukere abonnere på et nyhetsbrev.

Hvis du har problemer med å bygge en e-postliste eller administrere dine e-postmarkedsføringskampanjer, anbefaler vi at du bruker et av de mange e-postmarkedsføringsverktøyene som er tilgjengelige der ute.

# 22. Merkevarepartnerskap

En annen måte du kan benytte deg av nye målgrupper og føre dem til nettstedet ditt er ved å samarbeide med merker. Solid merkevaresamarbeid kan bygges på:

 • Gjensidig forfremmelse
 • Delte prosjekter

Å samarbeide med andre merker på et delt prosjekt kan føre til publikumsovergang – og merkevarene trenger ikke nødvendigvis være i samme eksakte nisje.

Jeffree Star og Shane Dawson solgte ut skjønnhetspaletten på mindre enn 24 timer
Jeffree Star og Shane Dawson solgte ut skjønnhetspaletten på mindre enn 24 timer. Kilde: Jeffree Star.

For eksempel gikk skjønnhetsgiganten Jeffree Star nylig sammen med en annen berømt YouTuber, Shane Dawson, for å co-opprette en skjønnhetssamling som kjørte så mye trafikk til Shopify-butikken deres på lanseringsdagen at den krasjet og de ikke klarte å behandle bestillinger.

Slik styrer du nettstedstrafikk gjennom sosiale medier

# 23. Lag en Facebook-side og bygg et fellesskap

Når det gjelder å drive trafikk (både organisk og betalt), er sosiale medier fortsatt en av de beste måtene å skape buzz rundt merkevaren din, og å bygge en sterk online tilstedeværelse på Facebook er ganske enkelt markedsføring på sosiale medier 101.

Selv om engasjement i sosiale medier ikke akkurat er en rangeringsfaktor på egen hånd, er det en sterk sammenheng mellom antall aksjer på sosiale medier og tilbakekoblinger. I følge EarnedLinks.com, “Sosial deling kan øke nettstedets lenker med opptil 245% i løpet av et år.”

Så lag en Facebook-side og del blogginnholdet ditt! På toppen av det, sørg for at du optimaliserer det for klikk på nettstedet ved å legge til CTAer designet for å drive kundeemner til nettstedet ditt.

Børst opp med beste praksis på Facebook-markedsføring – bruk originale Facebook-videoer, legg til imponerende bilder – som med alt innhold, Å legge til visuelle elementer gir mer engasjement.

# 24. Start en YouTube-kanal

Som Jeffree Star-eksemplet tydelig viser, med mer enn en milliard aktive brukere, Youtube har blitt et viktig verktøy for markedsførere som leter etter måter å få trafikk på nettstedet.

YouTube-statistikk
YouTube-statistikk. Kilde: Hubspot.

Siden du ikke bruker YouTube som en primær inntektskilde, men som en verktøy For å øke trafikken til nettstedet ditt, må du tenke på hvordan du som merkevare kan utnytte potensialet ditt.

Generelt kan vi bare skissere noen få veldig effektive videoinnholdstyper, så tenk på hvilke som passer dine behov best:

 • Kundevurderinger
 • Veiledning og veiledningsvideoer
 • On-demand produkt demonstrasjonsvideoer
 • Hendelsesvideoer

YouTube-videoer kan enkelt brukes på nytt – forkortes til bruk som innfødte videoer på Facebook og Instagram eller innebygd i et blogginnlegg på nettstedet ditt.

# 25. Gå live

Statistikk viser at 80% av brukerne heller vil se livevideo fra et merke enn å lese et blogginnlegg. Å bruke livevideoer for å markedsføre merkevaren din gir deg muligheten til å tiltrekke publikum oppmerksomhet.

Live-videoer er spesielt effektive for å dele bedriftsnyheter og promotere kommende arrangementer og produktlanseringer – så sørg for at du bruker dem for å få mer merkevareksponering.

# 26. Bruk Instagram for å drive trafikk

En fersk undersøkelse utført av HubSpot viste at syv av ti hashtags på Instagram er merket.

#PutACanOnIt - RedBull-merket hashtag
#PutACanOnIt – RedBull-merket hashtag kjørte mer enn 1000 følgere til å ta bilder av seg selv med en RedBull-boks. Kilde: Instagram.

Så hvis du ikke har funnet på å lage en tilpasset hashtag for merkevaren din, er det nå riktig tidspunkt!

Tross alt er dette plattformen der brukerne driver mest mulig med merkevareinnhold. Statistikk viser det merkevarer får 10 ganger høyere engasjementsgrad på Instagram enn de gjør på Facebook.

Det sier seg selv at du må legge ut bilder av høy kvalitet som er i tråd med merkevarestetikken din.

Men det alene vil ikke kutte det – hver bruker på Instagram gjør akkurat det samme.

Så, hva er noen flere måter du kan drive trafikk på nettstedet gjennom Instagram?

 • Legg til en oppfordring til handling på Instagram-innleggene dine
 • Lag engasjerende, korte videoer (eller repurpose dem) og ta med nettadressen til nettstedet
 • Samarbeid med påvirkere
 • Tilby Instagram-publikummet ditt noe ekstra – bonuser, rabattkoder og spesielle kampanjer som hjelper deg å kjøre dem til nettstedet ditt
 • Inkluder rundt 5 hashtags i innleggene dine for å sikre at de vises i relevante hashtag-feeds
 • Del brukergenerert innhold
FashionNova på Influencer-markedsføring og UGC på Instagram
FashionNova vet hvordan man kan utnytte Influencer-markedsføring og UGC på Instagram og snike seg i en oppfordring til handling.

# 27. Bli involvert med influenser

Her er et morsomt faktum: 89% av markedsførerne sier at ROI fra influencer marketing er høyere sammenlignet med andre markedsføringskanaler.

Å nå ut til påvirkere med store følger kan være en spillveksler, men det kan også være en stor investering, så uansett hva du gjør, ikke glem mikro-påvirkere.

Selv om de har et mindre publikum (la oss si mellom 1000 og 100 000), har de en tendens til å ha høyere engasjementsgrad, og med litt research kan du identifisere enkeltpersoner hvis nisje matcher ditt og som merkevarepersonene er i samsvar med varemerke.

# 28. Bygg et lojal samfunn på Twitter

Det er mange muligheter for å drive trafikk via Twitter (avhengig av din bransje selvfølgelig) og hashtags er i sentrum for det hele. På denne plattformen er det viktig å bruke nisjespesifikke hashtags og lage hashtags også.

Men det viktigste på Twitter er å vite hvem du snakker med. Gi merkevaren din en særegen stemme, eller vink Twitter-innleggene dine for å adressere målgruppen din spesifikt. Gnistrende samtaler og surr er kjernen i tweeting.

Ikke glem å snike deg fremragende bilder i tweetsene dine. I følge Buffer, tweets som har grafikk motta 1,5x flere aksjer.

# 29. Vær aktiv på LinkedIn

Ikke overse LinkedIn. Dette er en plattform som er spesielt laget for forretningsnettverk og fungerer eksepsjonelt bra for B2B-virksomheter. Statistikk viser det 97% av markedsførere bruker LinkedIn til markedsføring av innhold.

Statistikk over B2B-markedsførere som bruker LinkedIn
Statistikk over B2B-markedsførere som bruker LinkedIn. Kilde: Ironpaper.

Så hvordan bygge en sterk tilstedeværelse på LinkedIn?

Først av alt, skape en god flyt mellom nettstedet ditt og LinkedIn – sørg for at du har en LinkedIn-deleknapp på innleggene dine, og send nettstedets innhold direkte til koblingene dine ved å bruke LinkedIn-e-post.

Men uansett hva du gjør, ikke glem å engasjere deg i nettverket ditt! Kommenter innlegg fra andre kanaler. Når du legger ut artikler, kan du ta med ditt personlige syn og legge til spørsmål og avstemninger.

Jo mer engasjerende du er, desto større er sjansene for å få kontakt med LinkedIn-samfunnet ditt og bygge din vei til autoritet.

# 30. Bruk kraften til en god podcast

Podcast er enorme akkurat nå. En fersk undersøkelse viste det 22% av amerikanerne lytter til podcast minst en gang i uken. De er morsomme, populære og når et bredt publikum, så de er en flott måte å både øke nettstedstrafikken og øke merkevarekjennskapen – slik du kanskje blir oppdaget av et nytt publikum.

Hvis du starter en podcast, kan du gjøre intervjuer med tankeledere i din bransje. Eller, hvis du ikke ønsker å gå helt inn i denne typen markedsføring, kan du gjøre et gjesteopptreden på en podcast selv – tenk på dette som et tilsvarer gjesteposteringen.

Hvordan drive trafikk med reklame

# 31. Kjør Facebook-annonser

Med sine algoritmer devaluerer hele tiden organisk rekkevidde (forskning utført av LYFE Markedsføring viste at sider bare når 2% av publikummet sitt gjennom organiske innlegg) en 100% organisk strategi vil bare ikke kutte den.

Tross alt er det at 98% av publikummet ikke ser innholdet ditt jevnlig i innmatingene.

For å være effektiv med annonsene dine, kjør delt testing og oppdag hva som fungerer best for publikum for å gjøre Facebook-annonser til en bærekraftig og lønnsom del av virksomheten din.

# 32. Kjør Reddit-annonser

Bortsett fra å være det tredje mest populære nettstedet i USA, viser statistikk også det Reddit har 330 millioner aktive brukere hver måned.

For å lykkes med å drive trafikk gjennom Reddit, er det første du trenger å gjøre å finne en god subreddit med et publikum som vil være interessert i dine produkter eller tjenester.

Resten er bare å vite hvordan man kan oppnå en god balanse mellom å tilby verdifull informasjon og å være salgsfremmende.

Hvis du vil lykkes, må du engasjere deg i Reddit-samfunnet genuint. Bare da kan du slippe unna med å legge ut annonser og lenker til innholdet på nettstedet ditt aktuell til diskusjonen.

Dette er viktig fordi markedsførere som nettopp legger ut annonser på Reddit, ofte er nedstemt.

Når du engasjerer samfunnet i subredditen din, kan du investere i et sponset innlegg som garanterer at innlegget ditt blir festet til toppen av subreddit.

# 33. Kjør Twitter-annonser

Som tilfelle med noen andre sosiale medienettverk, takket være algoritmeoppdateringer, synker også organisk rekkevidde på Twitter.

Ikke rart det 75% av B2B og 65% av B2C virksomheter kjører Twitter-annonser – og hvis du ikke annonserer på Twitter, er konkurrentene dine allerede et skritt foran deg.

For å få Twitter-kampanjen til en god start, integrer du disse teknikkene:

 • Vær kortfattet
 • Bruk bilder
 • Mål søkeord
 • Stille spørsmål

# 34. Kjør Google Ads (PPC)

Investering i Google-annonser kan være en rask måte å øke trafikken på nettstedet fra søk med kommersiell intensjon med høy verdi – “65% av alle klikk gjort av “brukere som har til hensikt å kjøpe” går til søkeannonser.”

Selvfølgelig har Google-annonsekampanjer litt av en læringskurve, men det er ingenting en god ekspertguide om emnet og noen A / B-tester kan ikke løse.

# 35. Kjør YouTube-annonser

Før du starter en YouTube-annonsekampanje, må du tenke på målgruppen din og hvordan de bruker innhold. Men som alltid er tilfelle med annonser, det er mye prøving og feiling – du kan gjøre A / B-testing for å finne ut hvilke typer annonser som gir best resultater.

Youtube har tre typer annonseformater du kan velge mellom:

TrueView-annonse

Etter 5 sekunder med å se denne annonsen, kan brukerne velge å klikke “hopp over.” Du betaler for dette tillegget hvis brukere ser på det i 30 sekunder eller hvis de klikker på annonsen.

TrueView Discovery

Disse annonsene viser under-anbefalte videoer eller på YouTube-søk. Du betaler for denne annonsen hvis brukere klikker på den og ser på videoen.

Støtfanger

Støtfangerannonser er kortere, men også uskiftbare. De blir vist før, under eller etter en video. Du betaler for støtfangerannonser når annonsen din vises 1000 ganger.

# 36. Kjøp annonseplass på lignende nettsteder

Annonsering på sosiale medier er en ting, men annonsering på lignende nettsteder er også en fin måte å øke nettstedstrafikken.

Her er noen av måtene du kan kjøpe annonseplass på:

# 37. Annonser via annonsenettverk

Ved hjelp av annonsenettverk kan hjelpe deg med å generere annonseinntekter fra innholdet ditt. Dette vil gi deg sjansen til å lage digitale annonser som vil målrette mot en fokusert gruppe kunder.

Annonsenettverk kobler kjøpere og selgere. De retter seg mot kunder basert på deres oppførsel, beliggenhet, jobb og interesser, noe som vil være umulig for deg å gjøre det på egen hånd.

# 38. Bruk Retargeting

Flertallet av besøkende får tilgang til nettstedet ditt et par ganger før de kjøper. Imidlertid er det et stort antall besøkende som vil åpne nettstedet ditt bare en gang og aldri komme tilbake.

Retargeting er en cookie-basert teknologi som bruker enkel Javascript-kode for å følge kundene dine og bringe dem tilbake ved å plassere en annonse for produktet eller tjenesten de vurderte.

Retargeting-annonser lar deg føre potensielle kunder tilbake til nettstedet ditt som alltid øker oddsen for konvertering.

Kjør trafikk ved å delta i fellesskap

# 39. Delta i forum

Finn hvor samfunnet ditt er, og nå ut til dem. Bruker de Quora, Reddit eller Yahoo Answers? Eller kanskje er det et annet digitalt samfunn der fagpersoner i din nisje har diskusjoner og deler verdifull innsikt?

Ikke bruk fora for bare å markedsføre produktene dine – det er vanligvis rynket på det. I stedet kan du ta del i diskusjoner og legge til verdifullt innhold. Dette vil hjelpe deg med å bygge relasjoner med fagpersoner i din nisje og i tide, de vil bli interessert i bedriften din.

# 40. Vær aktiv i nisjefokuserte nettfellesskap

Er du kjent med noen nisjeforum relatert til bransjen din? Hvis ikke, kan du starte søket umiddelbart. Denne typen nettsamfunn er en flott måte å nå veldig spesifikke målgrupper.

# 41. Delta i Quora

Quora er et populært forum der folk engasjerer seg i diskusjoner om ethvert mulig tema du kan forestille deg. Det er et flott sted å oppdage hvordan kunder reagerer og opplever tjenester og produkter i bransjen – eller til og med om bedriften din.

Denne typen informasjon kan være uvurderlig – det kan hjelpe deg å lære hvordan du kan forbedre produktene og tjenestene dine.

En ting du kan gjøre er å delta aktivt i Quora. Svar på folks spørsmål om temaer som er knyttet til bransjen din – men prøv å unngå å høres om salget ut.

I disse forumene må du bygge relasjoner og tjene tillit som medlem – ikke skynde deg å legge inn lenker til bloggen på nettstedet ditt. Vær relevant og vær hjelpsom.

Med tiden vil du bygge et lojal fellesskap som vil være mottakelig for nettstedets produkter og tjenester.

# 42. Bruk Reddit for å markedsføre innholdet ditt

Hvis du vil få store mengder trafikk, bør du engasjere deg med samfunnet på Reddit.

Men vær forsiktig, dette er en plattform der leserne ønsker å få et grundig, verdifullt og nyttig innhold. Kort og generisk klarer seg ikke bra – som vi sa, du kan lett bli nedstemt.

Så undersøk litt på subreddit, finn ut hvilken type innlegg som er populær, og legg bare ut ditt beste innhold.

# 43. Del bilder på Pinterest

Hvis du har et B2C-selskap, kan det å hjelpe deg i trafikkavdelingen regelmessig legge ut (eller omgjøre) tiltalende produktbilder og tilpassede visuals og lage brett (med bransjens nøkkelord).

Faktisk viser statistikk det Pinterest driver med 33% mer nettstedstrafikk til kjøpesider enn Facebook.

Bare husk at Pinterest fungerer nøyaktig det samme som andre sosiale medier-plattformer – å legge ut regelmessig er nøkkelen til suksess.

# 44. Utvikle SlideShare-presentasjoner

Visste du at Slideshare er på listen over de 150 mest besøkte nettstedene i verden?

Ikke undervurder denne plattformen – over 80% av SlideShare’s 70 millioner besøkende på nettstedet kommer gjennom organisk forskning!

Dessuten kan du enkelt legge om blogginnhold til en presentasjon og bruke SlideShare som enda en kanal som vil føre trafikk til nettstedet ditt.

Markedsfør nettstedet ditt frakoblet

# 45. Sponsorarrangementer

Sponsing av arrangementer er en flott måte å øke merkevareksponeringen og etablere virksomhetsautoritet i bransjen.

Velg en begivenhet som passer merkevarebildet ditt og sannsynligvis vil bli deltatt av målgruppen din. Eksponering for media og en sjanse til å få merkevarelogoen din der ute er alltid en kraftig måte å skape mer interesse.

# 46. Annonser på konferanser

Hvis du får sjansen til å snakke på en konferanse om et tema relatert til bransjen din eller virksomheten din, må du ikke gå glipp av det. Dessuten er nettverk med bransjeledere aldri en dårlig ting, og det er heller ingen mulighet til å tiltrekke seg nye kundeemner fra deltakernes basseng.

Kjør trafikk ved å optimalisere nettstedet ditt

# 47. Fokus på mobil brukbarhet

Internett-surfing gjøres ikke lenger bare på stasjonære maskiner – flere og flere bruker mobile enheter for å få tilgang til nettet. Faktisk, forskning viser at 70% av nettstedstrafikken skjer på en mobil enhet.

Hvis nettstedet ditt ikke er optimalisert for mobil, er det ikke sannsynlig at mobilbesøkene dine kommer tilbake.

Så sørg for at nettstedet ditt er responsivt på alle enheter, velg et mobil-responsivt tema og sørg for at innholdet på nettstedet ditt ser bra ut på mobilen!

# 48. Fremskynde nettstedet ditt

Å ha et raskt nettsted oversetter til god brukeropplevelse. Forskning viser at besøkende er vil sannsynligvis forlate nettstedet ditt hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste.

Det du alltid kan gjøre er å teste nettstedet ditt, velge en god hostingleverandør og optimalisere bildene (redusere bildestørrelsen) i det minste.

# 49. Optimaliser CTR

CTR (klikkfrekvens) er en av de viktigste beregningene.

Selv om CTR-optimalisering ikke alltid er den mest enkle tingen, kan du:

 • Inkluder nøkkelord i tittelkoden, URLen og metabeskrivelsen
 • Hold dem innenfor karaktergrensen ved hjelp av et verktøy som SeoMofo Snippet Optimizer
 • Bruk maktord
 • Skriv overbevisende titler (se verktøy som Overskriftanalysator)

# 50. Undersøk Analytics-data

Analytics-verktøy som Google Analytics lar deg spore:

 • Hvordan og hvor innholdet ditt blir delt.
 • Mobiltrafikk
 • Mest besøkte sider
 • henvisninger
 • Organiske nøkkelord

Dette kan gi deg utrolig innsikt i publikum og mye mye mer.

I stedet for å operere på en blind gjetning, vil et verktøy som Google Analytics hjelpe deg å ta datadrevne beslutninger om hvordan du forbedrer nettstedet ditt.

# 51. Undersøk konkurrentene dine

Noen av disse måtene å få nettstedstrafikk vil fungere for deg, noen av dem vil ikke.

På slutten av dagen er det ingen generelle regel for alle typer virksomheter.

Men det som generelt fungerer for hver bedrift, er å finne vellykkede eksempler på deres forretningsmodell i samme bransje og lære av bransjeledere.

Derfor trenger du å grave litt – undersøk hva konkurrentene bruker!

 • Hva er deres innholdsstrategi?
 • Hvilke nøkkelord bruker de stadig i PPC?
 • Hvem samarbeider de med?

Det vil alltid være kunnskapen som er mest relevant for du.

# 52. Bestem din beste trafikkilde og skala

Til slutt er det opp til deg å spore resultatene, følge med på analysene dine og bestemme hvor mesteparten av trafikken kommer fra.

Når du har et godt inntrykk av kildetypen som gir størst trafikkmengde, og hvilken prosentandel av trafikken som konverteres, vet du hva du skal investere i. Dobbelt ned på hva som allerede gir resultater!

Har du flere ideer om hvordan du kan øke trafikken til nettstedet?

Del dem nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map