A2Hosting gjennomgang

A2 Hosting har levert høydrevet hosting i mer enn 15 år. Enten du er en ekspert på nettutvikling eller du aldri har arbeidet med å bygge et nettsted, er selskapet i stand til å tilby en rekke webhotelløsninger som er enkle å bruke og skreddersydd for å imøtekomme dine forskjellige webhotellbehov.


A2Hosting-logo
OPPETID
975
HASTIGHET
965
BRUKERSTØTTE
970
PRIS
988
FUNKSJONER
965
GRØNN
945
NYSKAPENDE
960

Mens de fleste hosting-selskaper tilbyr standard 24/7 kundestøtte og løftet om raske og effektive servere, tar A2 Hosting det et hakk høyere ved å introdusere tre funksjoner som er unike bare for deres selskap:

Server spole tilbake – Server Rewind-funksjonen er som din standard “Undo” -knapp, men i stedet for bare å angre endringer som er gjort i en tekst eller et bilde, lagrer den kontoen din for å hjelpe deg med å gjenopprette alle filer, databaser eller brukerkontoer du kan ha fjernet ved et uhell. Dette er gjort mulig, ettersom funksjonen tar jevnlige stillbilder av filene dine som sikkerhetskopi. Det er gratis å bruke og kan nås raskt via kontrollpanelet.

CloudFlare – Lastetid er avgjørende for suksessen til ethvert nettsted. Jo raskere en side lastes inn, desto raskere formidles informasjonen til besøkende, slik at de til enhver tid blir engasjert. Det er her CloudFlare kommer inn. Denne CDN-en er designet for å laste inn innholdet ditt 200 ganger raskere sammenlignet med andre CDN-er i markedet. Det er også kjent å lagre og laste hurtigbufret innhold raskt, slik at du er trygg på at nettstedet ditt vil vise alt innholdet på en gang.

HackScan – Du kan aldri gå galt med å ha ekstra sikkerhet i hosting. Bortsett fra det standard sikkerhetssystemet som følger med hostingplanen din, inkluderer A2-hosting også HackScan-funksjonen. Å fungere som en brannmur, og er i stand til å forhindre uønskede angrep mot nettstedet ditt selv før de oppstår, noe som gir deg ekstra sikkerhet og trygghet.

A2Hostings vertsplaner

A2 Hosting tilbyr et bredt utvalg av høydrevne webhotellplaner designet for spesifikke behov. Hvis du bare ønsker å være vertskap for et personlig nettsted eller ønsker å sette opp bedriftens nettsted, har A2 Hosting en tilsvarende plan som vil gi deg det du trenger for å hjelpe deg med å nå dette målet.

Delt hosting

Shared Hosting-planen er perfekt for deg som ønsker å sette opp sitt eget webdomen, og er optimalisert for WordPress, Joomla eller Drupal. Den bruker A2 Hosting’s Turbo-servere som lar nettstedssidene dine laste tjue ganger raskere enn den gjennomsnittlige hostingleverandøren.

Shared Hosting-planen gir kundene tre typer alternativer for webhotell:

 • Lite – Lite-løsningen er for kunder som ønsker å sette opp et enkelt nettsted. Til 3,15 pund per måned kan kundene være vert for ett nettsted med fem databaser. Det tilbyr også ubegrenset lagring og filoverføring, en gratis SSD-hastighetsøkning og en pengene-tilbake-garanti som kan kreves når som helst i løpet av abonnementsperioden.
 • Fort – Til £ 3,94 per måned gir Swift-alternativet kundene god verdi for pengene sine ved å la dem lage ubegrensede nettsteder støttet av ubegrensede databaser, lagring og overføring. Det kommer også med en gratis SSD-hastighetsøkning og en pengene-tilbake-garanti som kan benyttes når som helst.
 • Turbo – Regnet som fastet blant alle Shared Hosting-løsninger, gir Turbo hosting-alternativet ubegrensede funksjoner, men med en ekstra fordel – A2 Hosting’s Turbo Server som gjør det raskere og mer effektivt. Turbo-alternativet lar deg sette opp ubegrensede nettsteder med ubegrensede databaser, overføringer og lagring. Den har også et gratis SSD-løft, en pengene-tilbake-garanti og A2 Site Accelerator for økt hastighet. Det vil koste deg £ 7,49.

VPS Hosting

For de som leter etter optimal hastighet og sikkerhet, er A2 Hosting VPS-plan for deg. Denne planen er designet for å være utviklervennlig, og gir deg muligheter til å tilpasse nettstedets generelle funksjonalitet ved installasjon.

VPS-planen gir trekraftige alternativer, hver med sitt eget unike sett med fordeler:

 • uovervåkede – Fra kun 4,03 pund i måneden, lar alternativet Unmanaged full tilpasning slik at du kan opprette og konfigurere nettstedet ditt fra grunnen av. Alternativet gir root-tilgang til systemadministratoren, sammen med muligheten til å kjøre nettstedet ditt på et Linux OS. Det kommer også med en lagring på 20 GB, 2 TB overføringskapasitet og 512 MB RAM.
 • Fikk til – Det administrerte alternativet lar A2 Hosting supportteam administrere nettstedet ditt for deg helt fra starten. Til £ 26,56 i måneden gir alternativet full Hostguard-ledelse som overvåker nettstedet ditt for eventuelle hostingproblemer. Det administrerte alternativet kommer også med et gratis kontrollpanel, 75 GB lagringsplass, en 2 TB filoverføringskapasitet og 4 GB RAM også GRATIS SSL og SSD.
 • Core VPS – Samme som maneged, men med Root Access.

Dedikert hosting

Den dedikerte planen er utformet for å imøtekomme de mest intensive forretningsbehovene. Det gir deg muligheten til å konfigurere nettressursene dine, gi fullstendig isolasjon og lar deg velge ledelsesnivået til nettstedet ditt.

Den dedikerte hosting-planen har fire alternativer:

 • Semi-dedikert server – Til £ 7,49 i måneden gir Semi Dedicated plan kundene mer kontroll og isolasjon enn de vanlige delte hostingplanene. Det leveres med et gratis kontrollpanel og tilbyr full Hostguard-administrasjonsstøtte for å sikre at nettstedet ditt fungerer problemfritt. Alternativet gir også 75 GB lagringsplass, 2 TB filoverføringskapasitet og 4 GB RAM.
 • Ikke-administrert Flex Server – For de som ønsker å få utviklerne sine til å sette opp sin hjemmeside, tilbyr Unmanaged Flex Server full tilpassing av websider og hosting. Alternativet gir en root-tilgang og muligheten til å velge Linux OS du vil bruke. Den kommer også med 2×500 GB lagring, 10 TB overføringskapasitet og 8 GB RAM. Det vil koste deg £ 80,17.
 • Administrert Flex Server – Til £ 113,58 per måned gir alternativet Managed Flex Server full Hostguard-støtte og eliminerer bryet med å administrere nettstedet ditt og dets hosting på egen hånd. Bortsett fra full håndterbarhet, leveres alternativet med et eget cPanel-kontrollpanel, 2×500 GB lagring, 10 TB overføringskapasitet og 8 GB RAM.
 • Core Flex Server – Det samme som Managed Flex Server, men med root-tilgang. Prisen er £ 113,58 per måned.

Hvorfor rangerte vi A2Hosting som nr. 2

Alle A2Hosting-planene har et cPanel-kontrollpanel og gratis SSL og SSD.

A2 Hosting Kontrollpanel

Enkel og enkel å bruke – det er hva du kan forvente av A2 Hosting’s Kontrollpanel. Kontrollpanelet viser bare A2 Hosting-logoen på en grønn bakgrunn, og gir et greit utseende som viser alle verktøyene og du kan bruke og applikasjoner du kan kjøre.

På et øyeblikk gir kontrollpanelet deg markedsførings- og salgsfremmende verktøy som MailChimp, Constant Contact og Free Bing / Yahoo-kreditter. Det gir deg også tilgang til applikasjoner som du kan integrere på nettstedet ditt som WordPress, Drupal, Pivik og Elgg.

Til slutt gir den deg en rekke SEO- og markedsføringsverktøy som kan hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt og innholdet når det er gått i live.

BESØK A2Hosting-logo OG FÅ VÅR 50% RABATT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-stasjoner for alle planer
 • Perfekt til grunnleggende nettsteder, blogger og e-posthotell
 • Flere serverplasseringer
 • Veldig rask hostinghastighet
 • cPanel og SSH Access
 • A2Hosting bruker egne webservere
 • Ikke ha datasenter i Storbritannia

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • Live Chat Support
 • Guider og vanlige spørsmål
 • 24/7 Support Line
 • E-poststøtte med 24-timers svarvindu
 • Billettstøtte
 • Vi fant ingen

Priser

 • Veldig billig for de leverte tjenestene
 • Fleksible planer
 • Servermigrasjonsavgifter
 • Svingende priser
 • Turbo-server er bare tilgjengelig for Turbo-brukere

Konklusjon

Speed ​​er A2 Hosting topp prioritet, og for å sikre at kundene får glede av dette, har selskapet satt opp en rekke maskinvare- og programvarefunksjoner for å øke hostinghastigheten. De delte hostingplanene kjøres på en blanding av 10 GB nettverk, 12-kjerne-server, 64 GB RAM og er samlet med CloudFlare CDN-støtte og gir dem god hastighet til å behandle informasjon. Turbo-planbrukere derimot får også tilgang til Railgun Optimizer-funksjonen som lar websidene deres laste inn 140% raskere.

Spredt over Michigan, Amsterdam og Singapore, trenger du ikke å bekymre deg for at publikum i disse regionene får langsom lastingstid når de besøker nettstedet ditt. Ved å spre serverne deres, sikrer A2 Hosting at deres vertshus nettsteder vil lastes raskere og spre informasjon raskere.

Takket være sine pålitelige og stabile servere, er A2 Hosting i stand til å gi maksimalt 99,9% oppetid, noe som sikrer at deres vertshus nettsteder forblir i drift til enhver tid. Forekomster av nedetid er ganske sjeldne, og hvis det skjer, vil A2 Hosting’s 24/7 supportteam være klar til å få nettstedet ditt i gang på kort tid.

A2 Hosting er kjent for sin Turbo Server-funksjon som gir klienter en nedlastingstid som er tjue ganger raskere enn vanlige hosting-servere. Problemet her er at det bare er tilgjengelig med Turbo-planer. Siden de fleste av disse er høye nivåer, vil ikke grunnleggende og mellomtone vertsplaneiere kunne benytte seg av dette, noe som får dem til å gå glipp av en forbedring av serverhastigheten.

Du kan også sjekke de andre beste webhotellfirmaene i Storbritannia her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map