DigitalOcean gjennomgang

9.5 Generell vurdering
Sikker, pålitelig og svært skalerbar alt-i-ett-nettskyvertsløsning

DigitalOcean er et New York City-hovedkvarterende vertsfirma som spesialiserer seg på nettskyvertsløsninger. Infrastrukturen deres er svært skalerbar og målrettet mot utviklere som bygger applikasjoner og nettsteder. Avhengig av lagringsbehov, kan du velge hvilken som helst plan fra de 19 dråpeplanene de tilbyr. Prisene deres er svært konkurransedyktige, og fra så lite som $ 5 per måned kan du få serververt.

PROS
 • Sikker infrastruktur
 • API og kontrollpanel
 • Avansert utstyr
 • Ustyrt hosting
 • Forutsigbare priser
 • Aktivt kunnskapsrike samfunn
ULEMPER
 • Begrenset kundesupport
 • Ikke tilbud grunnleggende hosting
 • Datacentre i få regioner

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for blogghosting for Digital Ocean fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for dedikert hosting for Digital Ocean fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

9.5 VPS-vurdering

Pris
$ 5

DigitalOcean har spesialisert seg på å tilby netthistorie. På grunn av dette har de investert i avansert teknologi, tilbehørstjenester og profesjonell support for å sikre at du får mest mulig ut av skyhotellplanen din. Selv om det ikke er noe som et totalt katastrofesikkert system, har selskapet konfigurert skyserverne sine for å minimere skadevirkningene av driftsstanser og tap av tjenester.

Det er to hovedkategorier med hostingplaner selskapet tilbyr: Standard Droplets og CPU Optimized Droplets.

Standard dråper

Hvis du er ute etter hosting-løsning for nettstedet ditt eller et iscenesettelsesmiljø, er Standard Droplets svært fleksible for brukere med lite intensitets beregne behov.

Planene varierer i minnet fra 1 GB til 192 GB. De er også forskjellige i SSD-disk og VCPU-kapasiteter. En VCPU står for en virtuell sentral prosessenhet, og en eller flere av disse tilordnes en virtuell maskin i et skymiljø. Jo mer VCPU-er i en plan, jo høyere er datamaskinen.

Standard dråper-kategorien har totalt 14 planer. Planen du velger vil avhenge av beregningsbehov og budsjett.

HUKOMMELSE vCPUs SSD DISKOVERFØREPRIS
1GB 1 vCPU 25 GB 1 TB $ 5 / mo
$ 0,007 / t
2 GB 1 vCPU 50 GB 2 TB $ 10 / mo
$ 0,015 / t
3 GB 1 vCPU 60 GB 3 TB $ 15 / mo
$ 0,022 / t
2 GB 2 vCPUer 60 GB 3 TB $ 15 / mo
$ 0,022 / t
1 GB 3 vCPUer 60 GB 3 TB $ 15 / mo
$ 0,022 / t
4 GB 2 vCPUer 80 GB 4 TB $ 20 / mo
$ 0,030 / t
8 GB 4 vCPUer 160 GB 5 TB $ 40 / mo
$ 0,060 / t
16 GB 6 vCPUer 320 GB 6 TB $ 80 / mo
$ 0,119 / t
32 GB 8 vCPUer 640 GB 7 TB $ 160 / mo
$ 0,238 / t
48 GB 12 vCPUer 960 GB 8 TB $ 240 / mo
$ 0,357 / t
64 GB 16 vCPUer 1,25 TB 9 TB $ 320 / mo
$ 0,476 / t
96 GB 20 vCPUer 1,88 TB 10 TB $ 480 / mo
$ 0,714 / t
128 GB 24 vCPUer 2,5 TB 11 TB $ 640 / mo
$ 0,952 / t
192 GB 32 vCPUer 3,75 TB 12 TB $ 960 / mo
$ 1,429 / t

For eksempel, hvis du er en liten bedriftsbruker eller et hjemmebasert foretak, er 8 GB RAM, 160 GB SSD-disk, 4 vCPUer og 5 TB månedlig overføringsplan som koster $ 40 per måned, egnet for deg.

CPU-optimaliserte dråper

Denne kategorien dråper er designet for intensive applikasjoner. Hvis du er den typen brukere som leter etter serverressurser som kan støtte maskinlæring, videokoding, aktive front-end-webservere, batchbehandling og annonsevisning, er CPU-optimaliserte dråper best for deg. Alle CPUene er Intel-type med dedikerte hypertråder.

HUKOMMELSEDEDIKERT VCPUerSSD DISKOVERFØREPRIS
4 GB 2 vCPUer 25 GB 4 TB $ 40 / mo
$ 0,060 / t
8 GB 4 vCPUer 50 GB 5 TB $ 80 / mo
$ 0,119 / t
16 GB 8 vCPUer 100 GB 6 TB $ 160 / mo
$ 0,238 / t
32 GB 16 vCPUer 200 GB 7 TB $ 320 / mo
$ 0,476 / t
64 GB 32 vCPUer 400 GB 9 TB $ 640 / mo
$ 0,952 / t

En viktig fordel med å registrere deg på DigitalOcean Droplets er at du vil glede deg over den samme infrastrukturen som tilbys deres bedriftskunder. Dette er ikke vanlig blant mange vertselskaper. Tradisjonelt er vertsplaner på samme plattform begrenset til infrastrukturen de har tilgang til.

 • Sikker infrastruktur
 • API og kontrollpanel
 • Avansert utstyr
 • Ustyrt hosting
 • Forutsigbare priser
 • Aktivt kunnskapsrike samfunn

Kom i gang med Digital Ocean nå.


Pengene tilbake-garanti
N / A
Diskplass
25 GB – 3.840 GB
Domenenavn
N / A
Se planer

Vi har ennå ikke vurdert et WordPress Hosting-alternativ for Digital Ocean fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Når du setter opp virksomheten din og spesielt nettstedet ditt, er et av aspektene du bør legge vekt på forretningskontinuitet. Når du har startet hjemmesiden din, vil kundene dine forvente å finne deg online hele tiden, og noe mindre enn dette vil øke tvilen til din pålitelighet.

DigitalOcean Oversikt

DigitalOcean er en nettskyvertsleverandør dedikert til å tilby deg veldig konfigurerbare virtuelle servere. Serverressursene deres er distribuert i 8 dataregioner over hele kloden. Dette betyr at i tilfelle man går ned eller utvikler tekniske problemer, vil nettstedet ditt ikke lide konsekvensene av driftsstans.

For å skille seg fra konkurranse har det New York-baserte selskapet pakket masse avanserte, utviklervennlige funksjoner i produktene sine. For eksempel kan du:

 • Reduser risiko for nedetid ved bruk av flytende IP-er
 • Sikre nettressursene dine ved hjelp av en skybrannmur
 • Legg til lagringsplass i henhold til prosjektbehovene dine
 • Administrer hver komponent i det samlede oppsettet ditt gjennom et tilpasset API

Et første blikk på DigitalOcean skaper inntrykk av at de kun er designet for erfarne brukere. Sannheten er imidlertid at selskapet retter seg mot alle, fra eiere av nettsteder til avanserte utviklere. Du kan enkelt finne din plass innenfor spekteret.

I DigitalOcean-lingo er de virtuelle maskinene som egentlig er servere, kjent som Droplets. Droppene som kjøres på Linux-operativsystemer, er fleksible og kan tilpasses basert på forretningsbehovene dine.

Dette betyr at når bedriften vokser og etterspørselen etter nettressurser øker, kan du enkelt oppgradere. På samme måte, hvis serverens behov reduseres, kan du nedskala og betale mindre.

DigitalOcean Storage Resources

Hvis du har store datamengder, DigitalOcean lar deg lage mellomrom i løpet av sekunder for å lagre dataene dine. Disse mellomrommene er fullstendig skalerbare og dataoverføringer er sikret med HTTPS. Den ideelle typen data å lagre i Spaces er video, lyd, tekst og bilder.

Du har muligheten til å bruke Spaces som en frittstående tjeneste eller kombinere den med andre produkter på DigitalOcean, for eksempel Droplets. Prising for Spaces er både forutsigbar og rimelig. For eksempel kan du få 250 GB lagringsplass fra $ 5 per måned. I tilfelle du overskrider lagringspakken og vil legge til mer, betaler du bare 0,02 dollar per GB ekstra lagringsplass.

Mens Spaces har å gjøre med objektlagring, er det en annen lagringsløsning kjent som Block Storage som omhandler databaser, oppgavekritiske applikasjoner og serversidespråk. På samme måte som Spaces, er Block Storage praktisk og fleksibelt.

Block Storage er også tilveiebrakt i generiske blokkeringsenheter kjent som volumer. Når du driver nettstedet ditt, er volumene som lagringsstasjoner som er lokalt tilkoblet. Dette betyr at du kan partisjonere dem, formatere og administrere akkurat som en hvilken som helst diskstasjon.

Hvis du trenger mer lagringsplass, men du vil beholde prosessorkraften til Droplet-planen din, kan du flytte volumene uavhengig fra en dråpe til en annen. Dette skjer jevnt uten at det påvirker dråpestyrken.

Slik kommer du i gang med DigitalOcean

Hvis du vil registrere deg hos DigitalOcean, er prosessen enkel og rask. Alt du trenger er å oppgi firmanavn, e-postadresse og betalingsdetaljer som kan være PayPal eller kort. I løpet av kort tid vil du være logget inn på DigitalOcean-dashbordet.

Selv om dashbordet ser litt teknisk og skremmende ut, er det å sette kursen til sidefeltet og tappe dråpene noe kjent. Når du trykker på create, lar Droplet deg velge hva du vil ha på serveren din.

Det er forskjellige Linux-baserte distroser som Fedora, CentOS, Ubuntu, FreeBSD og Debian du kan velge. Alternativt kan du gå for ett-klikk-appene som LAMP, MySQL, Docker og WordPress.

Bare klikk på opprett-knappen sender instruksjoner til DigitalOcean for å begynne å bygge serveren for deg. Det er mange tilbehørsfunksjoner for serveren din som selskapet leverer, inkludert IPv6, og overvåknings- og varslingsverktøy. I tilfelle viktige serverhendelser, får du varsler i sanntid.

Serveradministrasjon

Når serveren din er oppe og går, vil du se den vises i Droplets-listen. Herfra ser du både serverens IP-adresse og navn. Hvis du vil sette opp et WordPress-nettsted, er alt du trenger å lime inn adressen i et nettleservindu. Resten av detaljene, inkludert navnet på bloggen din, er som alle WordPress som er satt opp på en hvilken som helst vert.

Noe av det du vil synes er litt rart med DigitalOcean, er at de ikke har noen cPanel. På grunn av dette er prosessen med å legge til e-postkontoer relativt vanskelig. For å gjøre dette, må du logge deg på via en nettbasert konsoll eller via SSH og deretter bruke Linux-kommandoer for å konfigurere konfigurasjonen din.

For å hjelpe deg med å navigere i de tekniske bitene, har DigitalOcean en tutorials-seksjon fullpakket med over 2000 trinnvise guider. Dette skal gjøre livet litt enklere, og du trenger ikke å være en Linux-guru for å slå gjennom.

Fordeler med DigitalOcean

Sikker infrastruktur

DigitalOcean er forpliktet til å gi deg et trygt miljø for dine data og andre nettressurser. Noen av initiativene deres inkluderer:

 • Fysisk sikkerhet – DigitalOcean har totalt 12 datasentre lokalisert i noen av de mest fysisk sikre miljøene i Amsterdam, New York og andre byer. Hvert datasenter har 24/7 fysisk sikkerhet på stedet, CCTV-dekning og biometriske lesere for å sikre deres integritet.
 • Infrastructure Security – For å få tilgang til DigitalOceans nettverksinfrastruktur, må du gå gjennom multifaktorgodkjenningspunkter som overvåkes nøye. Tilgang er begrenset gjennom rollebasert tilgangskontroll. Dette betyr at bare brukere som må få tilgang til systemet, kan logge seg på.
 • Sikkerhetskopi av sikkerhetskopi – Sikkerhetskopier og stillbilder lagres på SAN-servere som kjører i et ikke-offentlig synlig nettverk. Som kunde kan du administrere regionene der sikkerhetskopiene dine er lagret for samsvar og sikkerhetsformål.

Tilpasset API og kontrollpanel

Når du har riktig utstyr, kan du enkelt lage applikasjoner og nettsteder. DigitalOcean kompletterer dette med et intuitivt, men enkelt grensesnitt som lar deg organisere og visualisere alle prosjektene dine.

Det tilpassede API gir deg full kontroll over dråpene du oppretter. Siden API er åpen kildekode, den lar deg renovere eller finpusse grensesnittet etter din smak.

Det spesialdesignede kontrollpanelet er en sentral funksjon i styringen av nettressursene dine. Det hjelper deg med å organisere de ansatte, administrere domenene dine og gjøre installasjoner med ett klikk. Hvis virksomheten din har vokst og du vil ha mer lagring, kan du tildele med bare et enkelt klikk.

Avansert utstyr

DigitalOcean forstår ganske godt at for å tiltrekke seg kaliberet med applikasjons- og webutviklere som de har i dag, trengte de å investere i det beste utstyret for netthosting. På bare 55 sekunder kan du lage en ny SSD-skyserver som gir deg en ren, rask og kraftfull opplevelse.

Alle servere er forbedret med kraftig maskinvare som HEX Core-maskiner og solid state harddisker. Avhengig av hvor målgruppen din er, kan du velge et datasenter i nærheten.

Ustyrt hosting

Droplet-planene under DigitalOcean gir deg fullstendig uavhengighet og kontroll når du navigerer rundt på nettressursene dine. I motsetning til administrerte hostingplaner, kan du tilpasse serveren etter din smak. Administrasjonsfunksjonen kommer vanligvis mot en ekstra kostnad, og det er derfor DigitalOcean har noe av den mest konkurransedyktige prisingen.

Uansett hvilken måte du tildeler minnet, administrerer båndbredden og programvareinstallasjonene, er det hele opp til deg. Du har valgfriheten.

Forutsigbare priser

Målet med DigitalOcean er å forenkle vertsinfrastruktur inkludert priser. Alle prisbildene deres er enkle og forutsigbare. For eksempel blir alle dråper fakturert per time til du kommer til en månedlig grense på 672 timer. Dette betyr ingen overraskelser når regningen sjekker inn.

Med priser så lave som $ 5 per måned er Droplet-planene rimelige selv for hjemmebaserte bedrifter. Denne all-inclusive prissettingen er det som gjør dem til foretrukne hostingleverandører.

Aktivt kunnskapsrike samfunn

De fleste vertsleverandører har investert i guider og opplæringsprogrammer om hvordan du gjør noen av de grunnleggende eller kompliserte oppgavene. DigitalOcean har en dedikert opplæringsside og et fellesskap av ekspertutviklere. De er veldig lidenskapelig opptatt av hva de gjør og hjelper ofte andre til å navigere i hostingutfordringer.

Spørsmål og svar-miljøet er godt organisert etter kategori. Hvis et spørsmål allerede er besvart tidligere, påpeker de det slik at du raskt kan henvise til det. For å oppfordre så mange mennesker til å hjelpe, la DigitalOcean navnet ditt på opplæringen eller artikkelen du har gitt, og de betaler deg også.

Ulemper

Til tross for avansert utstyr, eksemplarisk kunnskapssenter og mange andre ressurser, kommer DigitalOcean fremdeles til kort på noen områder.

Kundesupporten deres er begrenset. Mens andre vertsleverandører har telefon- og live chat-fasiliteter for å samhandle med kundene sine, har DigitalOcean kun supportbillettsystem. Utviklere har kanskje ikke et så stort problem med dette, men førstegangsbrukere kan få utfordringer.

Selv om DigitalOcean har vennligere priser, er vertsplanene de har, mer rettet mot utviklere enn små nettstedseiere. Nivået på teknologi er avansert, og de tilbyr ikke grunnleggende hosting.

Sammenlignet med sofistikerte tjenester som Microsoft Azure, AWS og Google skylagring, er DigitalOcean ikke til stede i så mange regioner. Hvis du vil lokalisere nettstedet ditt nærmere kundene dine, si Brasil, er de nærmeste datasentrene i New York City.

Konklusjon

DigitalOcean har skapt et miljø der utviklere og store firmaer kan bygge nettsteder og applikasjoner raskere. Administrasjonsverktøyene er enkle å bruke og lagrings- og nettverkstjenestene robuste. Gjennom alt-i-ett-skyløsningen kan du og teamet ditt bruke mer tid på kjernefunksjonene dine for å bygge bedre programvare for kundene dine.

Hvis du vil skalere opp eller ned, avhengig av virksomhetsvolum, har DigitalOcean optimalisert infrastrukturen sin slik at du kan gjøre det sømløst. Ikke bli sittende fast ved å betale høye priser i planer der du bruker halvparten av ressursene. Skala riktig for å dekke de unike behovene til bedriften din. Det er derfor en konkurrerende hostingleverandør hvem som helst kan prøve ut spesielt i skybaserte tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map