InMotion Private WHOIS Guide

Wat wordt bedoeld met Private WHOIS?

Alle contactgegevens die u tijdens het registratieproces van de domeinnaam hebt ingevoerd, worden automatisch opgeslagen in de WHOIS-database, een openbare database met alle contactgegevens en registratiegegevens en informatie voor elk domein dat bij een bepaalde registrar is geregistreerd. Deze informatie is openbaar beschikbaar en is toegankelijk voor iedereen die dat wil. Aangezien de informatie openbaar wordt gemaakt, betekent dit dat deze onbeschermd is.
Er is echter een manier om uw informatie te beschermen die is opgeslagen in de WHOIS-database. Dit WHOIS-databasebeveiligingsproces wordt de Private WHOIS genoemd, ook wel Domain Privacy genoemd. Domeinprivacy helpt uw ​​persoonlijke informatie te beschermen door deze te verbergen voor de nieuwsgierige blikken van het publiek, die u op hun beurt helpen beschermen tegen spammers, telemarketeers en andere gewetenloze personen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie.


Biedt InMotion Private WHOIS aan en hoe werkt het??

Als onderdeel van InMotion’s toewijding om haar klanten een veilige en gezonde hostingervaring te bieden, biedt InMotion Domain Privacy Services aan haar klanten. De service is echter geen standaardfunctie van het hostingpakket, maar wordt eerder aangeboden als een add-on-service. Als een add-on service betekent dit dat de service wordt aangeboden tegen een kostprijs, die momenteel kan worden gekocht voor een prijs van $ 9,99 per jaar per domein. Hoewel de kosten als een beetje duur kunnen worden beschouwd, weegt het voordeel dat het biedt aan diegenen die hun privé-informatie willen beschermen veel zwaarder dan de kosten.

Zodra de klant domeinprivacy koopt, vervangt InMotion de openbare informatierecords voor de domeinnaam door InMotion’s eigen informatie. Vervangen informatie omvat het e-mailadres, telefoonnummer en het fysieke adres, behalve de organisatienaam, aangezien het de wettelijke eigenaar van het domein is.
De privé-WHOIS of domeinprivacy is beschikbaar voor alle domeinen, behalve voor domeinen met een .us-extensie.

Hoe kan ik de Domain Privacy-service van InMotion krijgen??

Het is vrij eenvoudig om uw WHOIS-informatie te beschermen door InMotion’s Domain Privacy. Volg gewoon de volgende stappen:

 •  Eerst moet u inloggen op uw Account Management Panel of AMP;
 •  Zodra je bent ingelogd, markeer je de “Domeinen” en klik je vervolgens op “Domeinen beheren”;
 •  U wordt dan naar een pagina gebracht waar uw domeinen worden vermeld. Aan de rechterkant van uw domeinen is een link “Privacy toevoegen”, klik op de link die overeenkomt met het domein dat u privé wilde zijn.
 •  Als u op de knop klikt, gaat u naar een factureringspagina waar u transacties kunt aangaan met de factureringsafdeling van InMotion over uw nieuwe service. U kunt ervoor kiezen om uw bestaande creditcardgegevens die in hun systeem zijn opgeslagen te gebruiken of u kunt een nieuwe toevoegen. Het is belangrijk dat u akkoord gaat met hun Servicevoorwaarden door deze zorgvuldig te lezen en vervolgens, zodra u ze hebt begrepen en overeengekomen, op Verzenden te klikken. Het is belangrijk op te merken dat hoewel de privacyservice aan uw domein is toegevoegd nadat u op “Verzenden” hebt geklikt, het tot 24 uur kan duren voordat andere mensen de updates WHOIS-informatie kunnen zien.

Huidige klanten kunnen een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 888-321-4678 of 757-416-6575 (voor internationale klanten), terwijl nieuwe klanten of klanten die nog geen InMotion-hostingaccounts hebben, contact kunnen opnemen met [email protected] of bel de bovenstaande nummers.

Kan ik mijn WHOIS-gegevens nog wijzigen of bijwerken??

U kunt uw WHOIS-gegevens eenvoudig wijzigen of wijzigen door uw registratiegegevens te wijzigen. Registratiegegevens kunnen worden gewijzigd via uw accountbeheerpaneel. Dit is wat je moet doen.

 •  Log in op uw Account Management Panel (AMP);
 •  Plaats de muisaanwijzer op de domeinen in het hoofdmenu en klik vervolgens op Domeinen beheren;
 •  Klik op het domein waar u een wijziging wilt aanbrengen in een lijst met gepresenteerde domeinen;
 •  Dit brengt u naar een pagina waar u een lijst met links ziet, zoek en klik op de link “Controleer of wijzig uw registratiegegevens”;
 •  Klik in het volgende scherm op de knop “Bewerken” naast de details die u wilt wijzigen;
 •  Nadat de informatie is toegevoegd, bekijkt u deze zorgvuldig en klikt u vervolgens op ‘Verzenden’. Uw gegevens moeten nu worden gewijzigd, maar het duurt meestal tot 24 uur voordat wijzigingen op de WHOIS beschikbaar zijn.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map