Kinsta gjennomgang

8.3 Generell vurdering
Avansert teknologi, 24/7 ekspertstøtte, administrert WordPress hosting

Kinsta er en administrert leverandør av WordPress-hosting som utnytter avansert teknologi for å tilby startups og etablerte virksomheter topp-of-the-range tjenester. Selv om kraften fra Google Cloud Platform, forsikrer Kinsta deg at dataoverføringene dine er trygge og raske. Uavhengig av hvor du er, vil deres 24/7 support støtte deg.

PROS
 • Raskere hastigheter
 • Sikkert nettverk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis nettsted migrering
 • Automatiske sikkerhetskopier
 • Utmerket støtte
ULEMPER
 • Priser
 • Begrenset serverarkitektur
 • Minimal kontroll
9.7 WordPress Rating

Pris
$ 30
Kom i gang

Hvis du er en liten bedrift eller har et nettsted med høy trafikk, er det fornuftig å få Kinstas administrerte WordPress-hosting. Når nettstedet vokser, kan du enkelt skalere uten å bekymre deg for oppetid, hastighet, sikkerhet og oppdateringer. Nedenfor er planene Kinsta tilbyr til WordPress-baserte nettsteder.

Starter

Denne planen er egnet for bedrifter med månedlige besøk på omtrent 20 000. Serverressursene gir mulighet for en WordPress-installasjon, men du får opptil 3 GB SSD-lagring. SSD er et høyytelseslager som reduserer ventetiden betydelig og forbedrer lastetidene for besøkende.

I denne planen gir Kinsta deg gratis 50 GB CDN-lagring. Denne lagringen fungerer som en erstatning for din normale server ved håndtering av statiske filer. Gjennom CDN-lagring vil du lagre serverressursene dine ved å redusere antall serverbelastningsforespørsler. Dette er gunstig når du leverer store filer som installasjonspakker og videoer.

Startplanen gir deg både daglige sikkerhetskopier og manuelle sikkerhetskopieringspunkter. Dette fungerer som et tilbakeslag i tilfelle nettstedet ditt blir hacket og ressursene dine ødelagt.

Andre fordeler som følger med denne $ 30 per måned planen inkluderer:

 • En sikkerhetskopiering på 14 dager
 • PHP 7-støtte
 • Gratis og importerte SSL-sertifikater
 • 30 dager pengene tilbake-garanti i tilfelle du finner løsningen upassende for ressursbehovet.

Pro

Hvis du har to nettsteder og leter etter hosting-løsning, er Kinsta Pro-planen passende for deg. Denne planen kan håndtere månedlige besøk på opptil 40 000 og tilbyr deg SSD-lagring og gratis CDN-lagring på henholdsvis 6 GB og 100 GB.

Når du overfører nettstedet ditt fra en annen vert til Kinsta, gir denne planen deg en gratis migrasjon av hvite hansker. Overføringen av nettstedet ditt blir håndtert av Kinstas ekspertmigrasjonsteam fra begynnelse til slutt uten å involvere deg mye. Når de flytter nettstedet ditt, vil du ikke oppleve noen nedetid, og nettstedet ditt vil bli tildelt et midlertidig domene før det går i live.

En ting til som Pro-planen gir deg som Starter-planen ikke er, er kloning av nettsteder. Med dette kan du opprette en ny webside enten ved å endre eller kopiere et eksisterende nettsted. Dette er en billigere måte å lage nettsteder fordi det eliminerer behovet for å skrive skript.

Kostnaden for denne planen er $ 60 per måned, og du har en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Virksomhet 1

Hvis du projiserer nettstedstrafikken din til å vokse til omtrent 100 000 besøk per måned, vil Business 1 gi deg nok båndbredde til å håndtere belastningsforespørsler. Du kan installere opptil 3 WordPress-baserte nettsteder takket være 10 GB SSD-lagring og 200 GB gratis CDN som Kinsta har tildelt denne planen.

En fordel med Business 1 sammenlignet med både Starter- og Pro-planer, er SSH-tilgang. SSH refererer til Secure Socket Shell og gir administratorene en sikker tilgang til eksterne datamaskiner. Kommunikasjon over internett kan være usikker, og dermed utgjøre en risiko for driften din. Med SSH-tilgang er du imidlertid trygg på sterk autentisering og sikker datakommunikasjon mellom datamaskiner. Alt dette kommer til en kostnad på $ 100 per måned.

Virksomhet 2

Når bedriften vokser og antallet nettsteder du har også vokser, må du skalere opp. Business 2-plan er rettet mot slike virksomheter. Du kan være vertskap for opptil 10 nettsteder og håndtere trafikk problemfritt til en grense på 250 000 besøk per måned.

SSD-lagring for denne $ 200 per måned-planen er 20 GB mens den gratis CDN-lagringen er 300 GB. Dette sikrer at nettstedet ditt lastes veldig raskt og at serveren din ikke blir overbelastet. Business 2 gir deg to migrasjoner uten hvite hansker, noe som er en enorm kostnadsbesparelse.

PHP-ansatte per nettsted i denne planen er 4. Dette betyr at nettstedet ditt kan håndtere forespørsler samtidig uten å stille noen i kø. For å begrense tiden det tar å behandle en forespørsel på nettstedet ditt, må du begrense PHP-koden og alltid sørge for at nettstedet ditt er svært optimalisert.

Virksomhet 3

Denne planen håndterer dobbelt så mange WordPress-installasjoner som er tillatt for Business 2. Til en pris på $ 300 per måned gir Business 3 deg 30 GB SSD-lagring og 500 GB gratis CDN. Nettstedstrafikkgrensen er 400 000 besøk per måned, og du får opptil 3 gratis migrering av nettsteder.

Oppbevaring av sikkerhetskopier er utvidet til 20 dager, noe som gir deg mer tid til å få tilgang til sikkerhetskopierte ressursene.

Virksomhet 4

Denne løsningen er skreddersydd for store bedrifter med opptil 40 WordPress-installasjoner. Antall besøkende du kan håndtere per måned uten å belaste serverressursene er 600.000. Mens gratis CDN-lagring forblir den samme som i Business 3, får du 10 GB mer i SSD-lagring.

PHP-arbeidere per nettstedstatistikk er på 6 forespørsler samtidig. I tillegg får du 4 gratis migrering av nettsteder utført av ekspertinnvandringsteamet.

Enterprise 1

Hvis du har en trafikk på 1 million besøk i måneden, er Enterprise 1 en løsning som er bygget for deg. På denne planen kan du installere opptil 60 WordPress-nettsteder, hvorav 5 kvalifiserer for gratis migrering. SSD-lagring og CDN-lagring er skalert opp til henholdsvis 80 GB og 1000 GB.

Oppbevaring av sikkerhetskopieringen er en måned, og du kan håndtere opptil 8 samtidige forespørsler per nettsted. Denne planen koster $ 600 per måned.

Enterprise 2

Dette er den høyeste hostingplanen som tilbys av Kinsta. Det gir deg tilstrekkelig plass til å installere opptil 80 WordPress-nettsteder. Den kan også håndtere et av de høyeste trafikktallene i vertsindustrien med 1,5 millioner besøk i måneden.

CDN-lagring er på 1000 GB mens SSD-lagring er på 120 GB. Hver annen funksjon er som Enterprise 1 bortsett fra antall PHP-ansatte per nettsted som ligger på 10 for denne $ 900 per måned-planen.

 • Raskere hastigheter
 • Sikkert nettverk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis nettsted migrering
 • Automatiske sikkerhetskopier
 • Utmerket støtte

Kom i gang med Kinsta nå.


Pengene tilbake-garanti
30 dager
Diskplass
3 GB – 120 GB
Domenenavn
N / A
Se planer
www.Kinsta.com/wordpress/

Vi har ennå ikke vurdert et VPS Hosting-alternativ for Kinsta fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for dedikert hosting for Kinsta fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Når du ser etter hosting-løsning, er det visse faktorer som bør komme øverst på listen din, for eksempel teknologi, sikkerhet og support. Hosting selskaper har planer som inkluderer disse aspektene, og det er opp til deg å velge det beste avhengig av dine behov.

Kinsta er en av de best administrerte WordPress-hostingene med funksjoner designet for både nybegynnere og avanserte utviklere. Det gode med Kinsta er at alle tekniske aspekter ved WordPress administreres av deres erfarne team. De har over 10 års kombinert erfaring, og deres supportteam er tilgjengelig 24/7.

Dette er en problemfri løsning for bedrifter og gir deg rom for å skalere opp etter hvert som dine behov vokser. Selv om du ikke er teknisk fortrolig med servere og hvordan kontrollpaneler fungerer, kan Kinsta fremdeles fungere for deg på grunn av brukervennligheten til funksjonene deres. Administrert WordPress-hosting gir deg den tryggheten du trenger for å konsentrere deg om kjernevirksomheten din.

En oversikt over Kinsta

Kinsta WordPress hosting er en løsning som bruker kraften fra Google Cloud Platform for å gjøre ressursene på nettstedet tilgjengelig online. At det administreres, betyr at du vil ha mindre arbeid med servervedlikehold, overvåking og andre tekniske biter. Dette øker produktiviteten din indirekte, da det gir deg mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

I tilfelle du lurer på om du vil ha noen kontroll over nettstedet og andre ressurser på nettet, er svaret ja. My Kinsta gir deg et oversikt over dashbord der du kan se alt på ett sted. Herfra kan du spore båndbredde, opprette SSL-sertifikater, se besøksstatistikker og annen viktig nettanalyse.

Kinsta bruker de nyeste teknologiene som PHP 7, Nginx, LXD programvarebeholder og Maria DB for å gi deg raske lastetider på serveren. På sikkerhetsfronten er nettressursene dine overvåket og overvåket 24/7. Dette er viktig for å avverge angrep og ondsinnede hensikter.

Uansett utviklingsstabel, har Kinsta en maskinvare- og programvareinfrastruktur for servere for å sikre at nettstedet ditt fungerer problemfritt.

Kinstas administrerte WordPress Hosting Plans

Populariteten til WordPress har gjort at leverandørene spesialiserer seg og tilbyr administrerte WordPress-hosting. Dette betyr ganske enkelt at alle dine tekniske aspekter ved å administrere WordPress blir tatt opp av verten din. Kinsta er en av de berømte spillerne på dette rommet. De har flere hostingplaner for å imøtekomme forskjellige nivåer av forretningsbehov.

Det er viktig å nevne fra begynnelsen at serverarkitektur av alle disse planene er spesialisert for WordPress. De administrerte WordPress-planene de tilbyr deg er:

 • Starter – Dette gir en WordPress-installasjon og opptil 20 000 besøk per måned. Til en pris på $ 30 per måned får du 3 GB SSD-lagring og 50 GB CDN-lagring.
 • Pro – Denne planen gir deg 2 WordPress-installasjoner og har plass til opptil 40 000 besøk per måned. Det koster $ 60 per måned og tilbyr deg 6 GB SSD-lagring og 100 GB gratis CDN.
 • Virksomhet 1 – Denne pakken har spor for 3 WordPress-installasjoner, gir deg SSH-tilgang, 10 GB SSD-lagring og 200 GB gratis CDN. Det er passende for nettsteder med besøk på opptil 100 000 per måned. Kostnaden er $ 100 per måned.
 • Virksomhet 2 – Denne løsningen tillater opptil 10 WordPress-installasjoner og 250 000 besøk per måned. Med henholdsvis 20 GB og 300 GB SSD- og CDN-lagring vil serveren din ha lite å håndtere. Dette vil øke hastigheten. Kostnaden for denne planen er $ 200 per måned.
 • Virksomhet 3 – Dette er for ganske store bedrifter med omtrentlige besøk på opptil 400 000. Du kan installere 20 WordPress-nettsteder og glede deg over opptil 500 GB CDN-lagring. Kostnaden er $ 300 per måned.
 • Enterprise 1 – Massive foretak med en million besøk per måned kan velge denne planen. Den tillater opptil 60 WordPress-installasjoner og gir deg 80 GB SSD-lagring og 1000 GB CDN-lagring. Kostnaden er $ 600 per måned.
 • Enterprise 2 – Dette er den høyeste planen under Kinsta administrerte WordPress-løsninger. Det gir deg plass til å installere opptil 80 nettsteder og har plass til opptil 1,5 millioner besøk per måned. SSD- og CDN-lagring er på henholdsvis 120 GB og 1000 GB. Dette vil koste deg $ 900 per måned.

Alle planene lar deg velge et datasenter av de 17 sentrene under Google skyplattform. Du er også sikret ekspertstøtte, svært sikkert og raskt nettverk. Når du utvikler nettstedet ditt, innstiller, tester eller justerer det, kan du dra nytte av iscenesettelsesområdene. Den kraftige administrasjonen av nettstedet gjennom Kinsta-admin vil gi deg kraftige, men likevel brukervennlige funksjoner.

Pros av Kinsta Web Hosting

Kinsta har bygd sin erfaring over tid og i dag er de blant de beste leverandørene av WordPress hosting i bransjen. De har tatt vare på smertepunktene de fleste virksomheter opplever og pakket målrettede løsninger. Nedenfor er noen av de viktigste fordelene de gir om bord.

Raskere hastigheter

Kinstas administrerte WordPress-hosting-servere er spesielt konfigurert for WordPress. Arkitekturen er designet med teknologier som Nginx, LXD programvarebeholder, PHP 7 og Maria DB. Disse teknologiene sikrer raskere lasting av nettstedsressurser.

I tillegg tildeler Kinsta CPU-belastning og minnekvoter gjennom spesifikke prosesser gjennom ressursisolering. Dette betyr at hvert program som kjører på serveren bare bruker de tildelte ressursene og derfor ikke kan forstyrre andre prosesser. Dette beskytter serveren og gir raskere tilgangstid på nettstedet.

Sikkert nettverk

Sikkerhet er en topp prioritet til enhver hostingløsning. Fra Kinstas side har de både aktive og passive tiltak designet for å stoppe angrep og andre skadelige aktiviteter. Støtteteamet overvåker serverytelsen 24/7 og kan raskt oppdage mistenkelige aktiviteter. Noen av sikkerhetstiltakene de har satt i verk inkluderer:

 • DDoS Attack Prevention – DDoS angrep er ment å ta nettressursene dine offline eller gjøre dem ubrukelige. Kinsta drives av Google Cloud Platform som gir dem tilgang til sine 17 globale datasentre. Dette sprer organisasjonens eiendeler inkludert nettstedet ditt, og øker dermed deres serverresiliens mot DDoS-angrep.
 • Programvarebaserte begrensninger – Dette er tiltak som er iverksatt for å forhindre at uautoriserte programmer kjører på serveren eller datamaskinen din. Dette sikrer at nettstedets ressurser er beskyttet mot sikkerhetstrusler og tilgang fra hackere. Gjennom signering av drivere sikrer de at hvert programvare blir testet og fungerer som de skal før de får lov til å kjøre på serveren din.
 • SSL-støtte – Ekspertgruppen på Kinsta kan hjelpe deg med å opprette en forespørsel om signering av SSL-sertifikater, installasjon av sertifikat, konfigurasjon og fornyelse. Dette sikrer de besøkende at informasjonen deres er trygg hos deg. Dette øker igjen selvtilliten, øker returbesøk og skyver opp konverteringsnålen.
 • Hardware Firewall- Dette tiltaket sikrer datanettverket ditt ved å forhindre uautorisert tilgang og bruk av nettressurser. Maskinvarebrannmuren forbruker ingen ressurser og påvirker ikke serverytelsen.
 • Oppetidsovervåking – Du kan ha roen i å vite at en ekspert holder øye med nettstedet ditt. Overvåkningsteamet er på 17 forskjellige steder og jobber over alle kontinenter med oppetidskontroll med ett minutts intervaller. Når nettstedet ditt er nede, eller det oppdages en sikkerhetstrussel, får du en e-post eller SMS-varsling.

Google Cloud Platform

Kinsta utnytter Google Cloud Platform for å optimalisere skyenettverket for ytelse. Når du abonnerer på den administrerte WordPress-hosting, blir du automatisk på Premium Tier. Fordelen med dette nivået er den sikre og raske transporten av data, samarbeid og produktivitet.

Google Cloud Platform har 17 globale datasentre som sikrer at nettstedets ressurser er trygge. Når bedriften vokser, lar plattformen deg skalere ressursene dine.

Gratis nettsted migrering

Når du flytter nettstedet ditt fra en annen vert til Kinsta, vil du ikke oppleve noe driftsstans. Dette er spesielt viktig hvis bedriften din har et høyt antall besøk, ettersom eventuell driftsstans kan koste deg.

Under overføringen vil teamet tildele nettstedet ditt et midlertidig domene og bekrefte at alt fungerer riktig før du tar det live.

Automatiske sikkerhetskopier

På Kinsta vil nettstedet ditt bli sikkerhetskopiert hver dag. Dette betyr at i tilfelle det verste skjer, vil det være et tilbakeslag som hjelper deg å gjenopprette nettstedet ditt. Enten nettstedet ditt er live eller iscenesatt, vil du dra nytte av de automatiske sikkerhetskopiene.

Ekstra sikkerhetskopiering er også tilgjengelig mot en ekstra avgift. Nettstedet ditt kan sikkerhetskopieres hver time eller en gang hver 6. time. Hvis nettstedet ditt er svært dynamisk eller du gjør hyppige endringer, kan dette være et verdig tillegg.

Utmerket støtte

Kinsta supportteam er tilgjengelig 24/7 og kan tjene deg uavhengig av hvor du er i verden. Kommunikasjonen deres er rask og tydelig. Gjennom sitt enhetlige kommunikasjonssystem overleverer støttepersonell som går mellom skift, anstendige problemer uten problemer. Dette betyr at du ikke trenger å gjenta deg selv hver gang utleveringen blir overlevert til et innkommende personale.

Ulemper

Kinstas administrerte WordPress-hosting, men utmerket, har noen få ulemper. De viktigste bekymringsområdene er rundt pris, grenser og kontroll.

Priser

Sammenlignet med delt hosting er den administrerte WordPress-hostingplanen som Kinsta tilbyr, ganske dyr. Som oppstart kan du få delt hostingplan for så lite som $ 3,95 per måned, men på Kinsta er det minste du kan få $ 30 per måned.

Å drive et stort WordPress-nettsted kommer imidlertid med en rimelig andel av interne kostnader inkludert lønn til systemadministrasjonspersonalet. Hvis du faktorerer alt dette i, er administrert WordPress hosting fortsatt et godt alternativ.

Begrenset serverarkitektur

Alle planene er basert på en WordPress-serverarkitektur, og dette betyr at du er begrenset til å kun kjøre WordPress-nettsteder. Programvarebaserte begrensninger implementert av Kinsta begrenser noen WordPress-plugins og reduserer dermed hele smaken av WordPress-opplevelsen.

Når det er sagt, er det viktig å merke seg at Kinsta bare blokkerer plugins som potensielt utsetter nettstedet ditt for sikkerhetstrusler eller bremser det. Derfor er begrensningene ikke helt en ulempe hvis du har valgt å drive et WordPress-nettsted.

Minimal kontroll

Bortsett fra My Kinsta som gir deg en oversikt over nettressursene og muligheten til å spore båndbredden din, har du ingen full kontroll over nettstedadministrasjonen. De tekniske aspektene blir administrert av teamet på Kinsta og gir deg lite å håndtere.

Spørsmålet om kontroll er ikke bare hos Kinsta, men det er en unik funksjon med all administrert WordPress-hosting. Det er faktisk deres viktigste salgsargument for å minimere bryet for deg.

Konklusjon

Managed WordPress hosting er en mulig hostingløsning for både store og små bedrifter. Med mindre du bare driver en blogg, og i så fall kan du velge vanlig WordPress-hosting, er administrert WordPress-hosting mye forretningsmessig fornuftig.

Som alltid, sørg for at du viser opp alle dine behov og matcher dem med riktig plan. Unnlatelse av å gjøre dette kan se at du abonnerer på en høyere plan med færre behov eller en lavere plan, men du har mange behov.

Forretningslandskapet endrer seg raskt, og outsourcede tjenester blir mer attraktive. Du har ikke råd til å følge med på kjerneaktivitetene dine i den andre enden, og du sliter med å styre den tekniske biten i virksomheten din. Administrert WordPress-hosting er løsningen for dette, og Kinsta har du dekket gjennom mange planer fra Starter til Business til Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map