Kostnader for vedlikehold av nettsteder

Kostnader for vedlikehold av nettstederNår det gjelder nettsteder, er forebygging alltid bedre enn kur. Et defekt nettsted koster ikke bare mer penger å reparere, men kan også skade virksomhetens image og velvilje. Dette er grunnen til at du må investere i vedlikehold av nettsteder.


Med det sagt:

Du må vite hva slags vedlikehold nettstedet ditt trenger. Ulike nettsteder krever ulik grad og vedlikeholdstyper. Men hvordan nøyaktig finner du ut av dette?

Ikke bekymre deg.

Nedenfor finner du de forskjellige vedlikeholdskostnadene per kategori på nettstedet, en oversikt og et grovt estimat for hver, i tillegg til en prøveoppdeling for en liten restaurantbedrift.

Så la oss komme i gang.

Kostnader etter nettstedskategori

Ikke alle nettsteder trenger samme type og grad av vedlikehold. Det lille hobbynettstedet ditt trenger ikke den samme grafikk- og e-postmarkedsføringen på profesjonelt nivå som en seriøs bedriftsnettsted vil. Dette er hva hver nettstedskategori trenger og de estimerte månedlige kostnadene.

 • Hobby– Domener og hosting er de eneste kostnadene du trenger for en hobbynettsted siden du stort sett vil gjøre alt selv. Disse kostnadene er estimert til $ 3 til $ 25 per måned.
 • Personlig– I likhet med en hobbynettsted, er domene og hosting de eneste kostnadene du trenger for disse nettstedene. Disse kostnadene er estimert til $ 3 til $ 25 per måned.
 • Virksomhet – Avhengig av størrelsen på virksomheten din, kan du forvente å betale $ 225 (domene, hosting, grafikk, markedsføring via e-post) til $ 2750 (domene, hosting, grafikk, markedsføring via e-post, nettstedoppdateringer og vedlikehold) per måned.
 • eCommerce – Avhengig av nettbutikkens størrelse, kan du forvente å betale $ 450 (domene, hosting, generelle oppdateringer, grafikk, e-postmarkedsføring) til $ 6000 + per måned (domene, hosting, e-postserver, grafikk, e-postmarkedsføring, teknisk support, nettstedoppdateringer og vedlikehold, sikkerhet, sporing og analyse).
 • Konsern – Disse nettstedene har en tendens til å være de største og utbredte. De vil kreve mest å vedlikeholde sammenlignet med de andre nettstedskategoriene. Du kan forvente å betale $ 5150 til $ 9740 + per måned for et bedriftsnettsted.

10 vanlige nettsteder koster fordeling

Ovennevnte vedlikeholdskostnader er det minste minimum som kreves for hver nettstedkategori. Her er en oversikt over hver kostnad for å hjelpe deg med å forstå deres formål og hvorfor de kan være påkrevd.

1. Domeneregistrering

Hvor mye du betaler domeneregistratoren per år for domenenavnet ditt. Denne kostnaden avhenger av domeneregistratoren din.
 • 10 til 20 dollar per år

2. Hosting

Hvor mye du betaler for en hostingplan (server). Ulike hostingplaner tilbyr forskjellige funksjoner for nettstedet ditt. Kategorien og størrelsen på nettstedet ditt bestemmer også hvilket hostingnivå du trenger.
 • Liten til middels blogg – $ 2 til $ 20 per måned
 • Medium til stor blogg – $ 25 til $ 100 per måned
 • Liten til middels e-handel – $ 25 til $ 100 per måned
 • Medium til stor e-handel – $ 100 til $ 500 per måned

3. Innhold

innholdskostnadskostnader

Ingen nettsider er komplette uten innhold. De fleste ganger er det det som tiltrekker besøkende til nettstedet ditt.
 • Gode ​​forfattere starter vanligvis på $ 0,15 per ord.

4. E-postserver

Å skaffe nettstedet ditt en tilpasset posttjeneste, gir nettstedets profesjonelle bilde. Noen vertsleverandører inkluderer imidlertid ikke en posttjeneste gratis. Så det kan hende du må hente din fra en tredjepart-leverandør.
 • $ 0 til $ 5 per bruker per måned

5. Generelle oppdateringer

Hvor mye du betaler for vedlikeholdsverktøy eller profesjonelle tjenester for å holde nettstedet ditt oppdatert. Dette inkluderer oppdatering av plugins, temaer og CMS generelt.
For eksempel vil en ansatt profesjonell være ansvarlig for automatisk oppdatering av pluginsene for WordPress-nettstedet ditt, og sørge for at det fungerer med den nyeste versjonen av WordPress. Den profesjonelle er også ansvarlig for å gjøre endringer i artiklene dine, formatere et blogginnlegg, legge til / redigere et produkt.
 • $ 0 til $ 190 per måned

6. Designoppdateringer

Designoppdateringer gjør at nettstedet ditt ser friskt ut med moderne design og grafikk. Du abonnerer enten på en grafisk programvareplan for å gjøre designendringer – ved å lage grafikken selv – eller leie en profesjonell til å gjøre dette for deg.
 • $ 0 til $ 1600 per måned

7. Teknisk støtte

Hvor mye du bruker på teknisk support. God støtte er viktig når nettstedet ditt opplever problemer som et ødelagt kontaktskjema, handlekurv, serverfeil, håndtering av sikkerhetskopier osv.
 • $ 0 til $ 3000 per måned eller $ 60 per time på et nettsted som kan kodes

8. Sikkerhet

Hvor mye du bruker på et ekstra lag med sikkerhet som spamforebygging, automatiske sikkerhetskopieringer og generelt beskyttelse av nettstedet ditt mot angrep. Avhengig av nettstedet ditt, vil noen land kreve at du har visse sikkerhets- og personvernfunksjoner.
 • $ 0 til $ 100 per måned

9. Sporing og analyse

Hvor mye det koster å få en analyserapport og overvåking for nettstedet ditt. Analytics hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for å få mest mulig ut av pengene.
 • $ 0 til $ 300 per måned

10. Markedsføring

For å hjelpe deg med å markedsføre nettstedet ditt. Dette kan omfatte e-postmarkedsføring, reklame, Facebook-annonser, Google-annonser osv.
 • $ 0 til $ 10000

Eksempel på vedlikeholdskostnader for små bedrifter

Nå:

Du tenker kanskje at “ovennevnte informasjon er bra og bra, men hvordan bruker jeg denne på nettstedet mitt?”

Ikke noe problem. Her er et eksempel jeg har satt sammen for en liten restaurantvirksomhet (jeg sørget for å gjøre det så billig som mulig). Selv om andre nettstedstyper kan trenge forskjellige vedlikeholdskostnader, kan dette eksemplet i det minste hjelpe deg med å estimere vedlikeholdskostnadene.

Et nettsted for små bedrifter kan forvente å betale opp til $ 1.167 per måned for sitt domene. Det er $ 14 per år og inkluderer domenet personvern. Å betale for webhotell gir $ 2,75 per måned til den kostnaden. Du vil se etter en webhotell som tilbyr en gratis e-postserver.

Siden nettstedet ditt ikke blir for stort, bør du kunne håndtere de generelle oppdateringene selv. Imidlertid kan det hende du må betale opp til $ 67 per måned ($ 50 til $ 75 per time i 4 timer hver tredje måned) hvis du vil oppdatere nettstedets design og grafikk.

Teknisk support koster ikke så mye for et lite nettsted. Regn med å betale $ 10 per måned ($ 60 per time hver sjette måned, siden det er en enkel virksomhets- / brosjyreside). Du trenger ikke å betale for nettstedoppdateringer og vedlikeholdskostnader hvis du kan gjøre dem selv.

Nettsikkerhet vil ikke koste deg noe, siden du bare trenger å beskytte nettstedets kommentarer og kontaktskjemaer mot spam (inkludert i de fleste hostingplaner). På samme måte kan du følge Google Analytics for gratis sporing og analyse. Til slutt, siden en liten restaurantnettsted sjelden når 2000 kontakter, kan du få et gratis nyhetsbrev på e-post fra MailChimp.

Alt i alt ser du på bare $ 81 per måned for å opprettholde en liten restaurantnettsted. Imidlertid, hvis du vil markedsføre nettstedet ditt via e-post, reklame, Facebook-annonser og / eller Google-annonser, kan det hende du må legge til opptil 1000 dollar per måned til den totale kostnaden.

Her er en sammenbrudd:

 • Domene: $ 1.167 per måned ($ 14 per år + domenes privatliv)
 • hosting: 2,75 dollar per måned
 • e-post Server: GRATIS (fra hosting)
 • Generell oppdateringer: GRATIS (gjør det-selv)
 • Designoppdateringer for ny restaurantgrafikk: $ 67 per måned ($ 50 til $ 75 per time i 4 timer hver tredje måned)
 • Teknisk hjelp: $ 10 per måned ($ 60 per time hver sjette måned, siden det er en enkel virksomhets- / brosjyreside)
 • Nettstedoppdateringer og vedlikehold: GRATIS (gjør det-selv)
 • Sikkerhet: GRATIS (bare spambeskyttelse, siden den kun håndterer kommentarer og kontaktskjemaer)
 • Sporing og analyse: GRATIS (Google Analytics)
 • E-post nyhetsbrev: GRATIS (Mailchimp, siden en liten restaurantnettsted sjelden når 2000 kontakter. Hvis den overstiger 2000 kontakter, $ 10 per måned for 50 000 kontakter)
 • Totalt (uten markedsføring): $ 81 per måned

Hva skjer når du ikke vedlikeholder nettstedet ditt?

Noen mennesker gjør feilen ved å ignorere vedlikehold av nettsteder for å redusere kostnadene.

Dårlig ide.

Selv om det kan spare deg for penger til å begynne med, kan ikke vedlikehold av nettstedet føre til flere (dyrere) problemer på rad.

Utdatert webdesign betyr svakere brukeropplevelse. Dette fører til slutt til at nettstedet ditt blir presset tilbake i resultatene fra søkemotoren. De samme resultatene skjer når nettstedet ditt har utdatert innhold.

Det verste som skal skje vil være å finne nettstedet, du har jobbet så hardt med, ødelagt på grunn av en utdatert kode.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map