Names.co.uk gjennomgang

Names.co.uk eller ganske enkelt Namesco er et Storbritannia-basert selskap som har vært i verts- og domenevirksomheten i nesten to tiår. Bortsett fra webhotell tilbyr den andre e-handelsløsninger som e-posthotell, bygging av nettsteder, dedikerte servere, VPS, blant andre.


Som en kort bakgrunnsmann på selskapet, Namesco er en del av det europeiske konglomeratet Dada Group, som har mange verts- og reklamefirmaer under vingene. Names.co.uk er basert på Worcester, selv om Dada har kontorer i andre deler av Europa som Italia, Spania, Frankrike, Irland, Nederland og Portugal. Names.co.uk henvender seg hovedsakelig til britiske småbedrifter. Sjekk listen vår over de beste webhotellleverandørene i Storbritannia.

Names.co.uk Web Hosting logo
OPPETID
965
HASTIGHET
938
BRUKERSTØTTE
935
PRIS
929
FUNKSJONER
965
GRØNN
975
NYSKAPENDE
938

Hastighet og pålitelighet – Vi testet serveren deres fra Dallas, TX, og ladetiden var imponerende 2,99 sekunder på en sidestørrelse på 1,4 MB. Namesco har en garantert oppetid på 99,9% slik at kundene kan være sikre på at nettstedene deres vil være tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken uten driftsstans.

Namesco introduserte nylig sitt gjennombrudd SSD plattform. Den nye NetApp-lagrede lagring muliggjør flytting av de mest populære dataene på et nettsted til SSD-lagring. Dette fører til at data blir levert enda enklere til sluttbrukeren.

Namescos Apache webhotellplattform er også blitt styrket med F5 Viprion lastbalanser som fungerer som en omvendt proxy, og distribuerer nettverkstrafikk på noen servere. Denne forbedringen lar webhotellleverandøren gi en uavbrutt opplevelse til sine kunder.

Dessuten har vertsleverandøren nylig lagt til ekstra funksjoner som er designet for å gi kundene mer verdi for pengene. Det er et bredere utvalg av gratis domenenavn som tilbys av Namesco. Dessuten kan Namesco-kunder bedre beskytte sine nettsteder og klienter med et SSL-sertifikat som er gratis i ett år.Namesco er også stolt av å være den første britiske hostingleverandøren som tilbyr PHP 7 på et delt vertsmiljø. Dette var etter at selskapet investerte stort på sitt datasenter inkludert oppgradering av maskinvaren.

I følge firmaet er fordelen med PHP-versjonens hostingspakker at de kan være katalogspesifikke. Klienter kan dermed fortsette å kjøre PHP 5.6 på sine nettsteder, mens de fortsatt kan kjøre en test for neste iterasjon av sine nettsteder på en underkatalog som kjører på PHP 7 uten å bekymre seg for hvilken innvirkning det vil ha på de nåværende nettstedene..

Funksjoner – Hostingpakkene til Namesco er beskrevet på et greit språk, så det ville være enkelt selv for ikke-tekniske brukere å forstå vilkårene. Det er også god hjelp gitt til ikke-teknologibrukere.

Det er fire pakker som tilbys av Namesco – starter, profesjonell, premium og platina. Det er tre betalingsplaner eller vilkår for disse pakkene – månedlig, ett år og to år. Avgiftene er lavere i ettårsperioden, og lavest i den toårige kontrakten eller ordningen.

Startpakken er for eksempel bare 48 pund med ettårsplan eller rundt 3,99 pund per måned. Den profesjonelle pakken er bare £ 72 i året eller rundt £ 5,99 per måned. Premium-pakken er festet til £ 114 i året, eller rundt £ 9,50 i måneden. Da er platinapakken priset til £ 210 i året eller omtrent £ 17,50 i måneden.

Men hvis du nøyer deg med den månedlige pakken, er startplanen £ 5,99 per måned; proffpakken er nesten £ 9. Premium-pakken er £ 19 sammenlignet med £ 15 i måneden i ettårsarrangementet, mens platinapakken er £ 35 per måned.

Både start- og profesjonelle planer har de grunnleggende funksjonene som eiere av små bedrifter ønsker fra en vertsplan. Som du kan forvente av de to lavest prisede planene, er det grenser for lagring og database. Til og med e-postkontoer er begrenset – 10 for startpakken og 100 for proffpakken.

Startpakken er tilgjengelig på Linux eller Windows. Resten av pakkene er tilgjengelige som doble plattformplaner. Nettplass på startpakken er begrenset til 50 GB, mens det er ubegrenset webplass for de tre andre pakkene.

Startpakken kan bare være vert for ett domene. Den profesjonelle pakken kan være vert for opptil fem domener mens det ikke er noen begrensninger for antall domener som er hostet i platina og premium-pakker.

Uansett hvilken plan du benytter deg, lover Namesco følgende – ubegrenset båndbredde, UK-basert 24/7 support og 99,9 prosent oppetidsgaranti. Du kan også få tilgang til vertsverktøyene dine gjennom det tilpassede kontrollpanelet. Dessuten vil dine ofte tilgjengelige data lagres på de raske SSD-ene til Namesco.

Et av de viktigste salgsargumentene til Namesco er den ubegrensede båndbredden den tilbyr. Dette tilbudet er tilgjengelig for hver webhotellpakke i selskapet. Forutsigbart ber den sine klienter om å bli vurdert til sine delte verts naboer. De ber også kundene følge selskapets policy for god bruk.

Skulle en kundes nettsted tiltrekke seg en enorm mengde trafikk som kan påvirke ytelsen til de andre nettstedene på Namescos delte hostingklynge, kan selskapet flytte nettstedet til dedikerte servere eller skyservere.

Alle fire webhotellpakkene har også et gratis domenenavn og gratis, 1-klikk installasjoner av vanlige innholdsstyringssystemer (CMS) som Joomla og WordPress.

Namesco-abonnenter kan også få opptil 40 prosent rabatt på lagerbilder fra Shutterstock. Dette er et flott tilbud som eiere av nettsteder bør dra nytte av, ettersom disse bildene kan gi nettstedet sitt liv.

En av de viktigste tingene for eiere av websider er støtten de får fra leverandøren av webhotell.

Sikkerhet – Namesco forstår at sikkerhet er en av de største bekymringene til eiere eller administratorer av nettstedet. Den vet også at mange hackere blir mer sofistikerte i metodene sine for å innhente personlige detaljer, noe som kan utsette klientene for data stjeling. Så det er å bekjempe dette ved å introdusere en FTP-lås.

Brukerstøtte – Et telefonnummer vises fremtredende på nettstedet til Namesco. Dessverre er ikke teknikere i standby døgnet rundt. Kunder kan bare ringe mellom 8 om morgenen til 7 om kvelden på hverdager, og fra 10 om morgenen til 6 om kvelden i helgene.

Men hvis det er sølvfor, må det være den reduserte ventetiden på samtaler. I følge Namescos Twitter-håndtak, den gjennomsnittlige tiden telefonens ventetid er 1 minutt og 30 sekunder. Klienter må kanskje bare gjøre andre ting som å sjekke e-posten deres eller skrive en melding mens de venter på at deres tur skal få hjelp av Namesco kundesupportpersonell.

Snakker om Twitter, er selskapets Twitter-konto aktiv. Noen kunder drar dit for å kommunisere med webhotellleverandøren og videresende sine problemer eller bekymringer. Selskapets Twitter-administrator ber vanligvis klienter om å sende direktemeldinger slik at de kan sende detaljerte instruksjoner til kundene.

Til dags dato har Twitter-kontoen til Namesco mer enn 2000 følgere.

Hvis Twitter ikke er din greie, er det andre måter å kontakte webhotellleverandøren. Klienter kan kontakte kundestøtte gjennom sitt elektroniske kontrollpanel som kan nås på http://admin.names.uk. Det kan også nås via andre sosiale mediekanaler som Google pluss og Facebook.

Det er også et supportsenter på Namesco-nettstedet som klienter kan bla gjennom hvis de vil vite mer om hostingløsningene de planlegger å få, eller hvis de har problemer som de tror de kan løse uten å be om hjelp fra Namescos supportteam.

Denne delen av nettstedet er der klienter kan laste ned hurtigstartveiledninger for online kontrollpanel, administrere domenenavn, administrere e-postmeldinger og være vert for deres domene.

Opplæringsdelen er veldig nyttig for klienter, spesielt de som er forvirret over hostingpakkene for nettstedet de benyttet seg av, eller ønsker å vite hvordan de skal maksimere hostingplanene sine.

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 1-klikk på Installasjoner
 • SSD-lagring
 • Gratis og øyeblikkelig oppsett
 • Linux, Windows eller begge deler
 • Helt nytt Datacenter, som ligger i Thames Valley
 • Veldig sikre datasentre
 • De bruker PHP 7 i delt hosting
 • Vi fant ingen

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • Internutviklere og sys-administratorer
 • Gratis daglig sikkerhetskopi
 • Storbritannia-basert støtte
 • Online Support Center
 • Ikke bruk live chat support
 • Telefonsupport fungerer ikke 24/7 (mandag til fredag ​​08.00-19.00 Helger 10.00-18.00)

Priser

 • GRATIS domenenavn
 • Gratis Fotolia-kreditter
 • Nettbutikk og handlevogn
 • Starter fra 3,99 £ / m.
 • Litt dyrt for flere nettsteder (£ 9,50 / m.)

Backend gjennomgang

Namesco oppdaterte nylig kontrollpanelet med sikte på å gjøre det enklere for kundene å bruke eller konfigurere. Namesco hadde mottatt klager på at kontrollpanelene ser ut datert og klønete å bruke. Kontrollpanelet er nå enklere og raskere å bruke på alle enheter.

Den store endringen i Namesco involverer to områder kunder stort sett er opptatt av – ny fakturering og fornyelse. Kontrollpanelet presenterer nå de to områdene som en enkeltsides applikasjon. Siden er optimalisert slik at kundene enkelt kan se status på kjøpte planer og finne en bestemt tjeneste.

Konklusjon

Names.co.uk har ganske rimelige priser for hosting. Det tjener også godt som hovedmål – britiske småbedrifter som har ansatte som ikke er godt kjent med det tekniske med å drive et nettsted. Som sådan har pakkene funksjoner som kan være til fordel for forretningsfolk og ansatte som ikke har nok tid og kunnskap til å fokusere på de tekniske aspektene ved å administrere et nettsted..

Den største kritikken mot denne hostingleverandøren er mangelen på kundestøtte døgnet rundt, noe som er ganske standard i de fleste webhotellleverandører. Bortsett fra den bekymringen, er Namesco en god leverandør av webhotell for små bedrifter med et begrenset budsjett for webhotell og ansatte med begrenset kunnskap om å opprettholde et nettsted. Vi anbefaler deg å sjekke ut Siteground-gjennomgangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map