Online forretningsidéer

Idé
27 Lett å starte online forretningsidéer

Blir 2020 det året du endelig skal opprette en lønnsom online virksomhet?


Du har tenkt på det hvert år. Du har gått over utallige forretningsidéer på hodet og forestilt deg hvordan livet ditt ville se ut hvis du kunne slutte i jobben din og generere penger på internett.

Du kan reise verden rundt med letthet, skape en komfortabel livsstil for deg selv og familien og oppnå økonomisk frihet. Du kan endelig unnslippe begrensningene i 9-5-livsstilen og eie tiden din fullstendig.

Men hva, hva skjer? Vanligvis bruker du litt tid på å vurdere ideene, men til slutt vende tilbake til komfortsonen din.

Den stabile inntekten av den sikre jobben din, det enkle å ha noen andre til å fortelle deg hva du skal gjøre hver dag (i stedet for å prøve å finne ut av det fra bunnen av), og den jevnlige planen.

Du sier til deg selv, “vet du hva? Dette året er litt for sprøtt. Jeg starter den online virksomheten neste år! ”

Men “neste år” kommer aldri.

Vi er her for å fortelle deg at 2020 er året du bør starte din online virksomhet. Det er flere muligheter enn noen gang, og du bør dra nytte!

For å hjelpe deg med å komme i gang, vil vi legge opp 27 forretningsidéer online. Les gjennom dem, se hva du kobler til, og begynn å forske. Så kom i gang med en, den er at enkel!

27 “Lett å starte” online forretningsidéer

Her er listen over 27 forretningsidéer for 2020:

1. Start en blogg og tjene penger på den

Vi snakker mye om hvordan du starter en blogg på denne nettsiden, og med god grunn. I 2020 er det lettere å starte en blogg enn noen gang før, og bloggen din kan også være en stor potensiell inntektskilde (hvis du vet hvordan du kan tjene penger på den).

Husk at du ikke bare starter en blogg og forventer at pengene ruller inn. Du må lage innhold konsekvent, og det må også være innhold som utdanner, informerer eller underholder mennesker. Det må med andre ord fange interessen deres på noen måte.

Dessuten må du selge noe gjennom bloggen. Dette kan være annonseplass, produkter, digitale produkter, sponsede innlegg, coaching, ebøker osv.

Men hvis du er villig til å sette i gang arbeidet og du er i det på lang sikt, kan blogging være ekstremt lønnsomt (noen bloggere tjener $ 50 000 per måned eller mer).

Her er noen ressurser for å hjelpe deg med å komme i gang med din første blogg:

 • Hvordan tilpasse WordPress Blog
 • Slik installerer du WordPress Blog på Bluehost
 • Hvordan øke bloggtrafikken

2. Kom i gang med tilknyttet markedsføring

Lær tilknyttet markedsføringAffiliate markedsføring er i utgangspunktet prosessen med å tjene en provisjon ved å markedsføre andres produkt.

Det er to hovedmåter folk flest markedsfører tilknyttet selskaper:

 • Informasjonsprodukter. Du markedsfører produkter som ebøker, medlemssider, videoserier osv. Denne typen tilknyttet markedsføring kan gi deg opptil 50% i provisjon, har relativt lave hindringshindringer, og det er lett å finne produkter å markedsføre.
 • Amazon-partnere. Mange tilknyttede markedsførere har suksess med Amazon. Det er bokstavelig talt millioner av produkter å velge mellom, og det kan være ganske lønnsomt. For mer informasjon, kan du sjekke ut Amazon Associates-programmet.

Rask sideanmerkning: Før du begynner tilknyttet markedsføring, hjelper det å ha minst en grunnleggende kunnskap om SEO og tekstforfattere (mer om hver av disse senere).

Når det er sagt, kan du lese noen få tekstforfatterbøker og se gjennom nybegynnerguiden til SEO fra SEO Moz for å hjelpe deg i gang.

3. Sett opp et nettsted for e-handel

En av de beste måtene å tjene penger på nettet er ved å etablere en e-handelsbutikk. Dette er plussiden: hvis du prøver å gå ruten for tilknyttet markedsføring, er de beste markedsførerne fokusert på tre viktigste nisjer; dating, vekttap og tjene penger på nettet. Du må konkurrere med de beste av de beste, og det er ikke lett.

Med netthandelsruten, i mange markeder, vil du konkurrere mot forretningsfolk fra gamle skoler som kanskje ikke har noen markedsføringserfaring på internett. Mange av dem har glitrende, utdaterte nettsteder, noe som gir deg mye rom for forbedring, og du kan dra nytte av manglene deres.

Det er fremdeles ikke lett på noen måte. Det krever hardt arbeid, og du må skille seg ut blant hundretusener av e-handelsnettsteder og nettbutikker. Men ved å fylle en unik nisje og utføre riktige markedsføringsteknikker, kan du gjøre e-handelsbutikken din til en lønnsom suksess.

Her er noen tips for å hjelpe deg med å komme i gang med nettbutikken din:

 • Finn et lønnsomt marked. Idédugnad, gjør nøkkelordundersøkelser og prøv å bli så spesifikke som mulig. For eksempel er det sannsynligvis mye konkurranse om å selge surfebrett. Men hvis du begrenser det til surfebrettstativer, har du kanskje en bedre sjanse til å skille deg ut i markedet.
 • Spør deg selv: “Er produktet dyrt?” Det er kostnader forbundet med produksjon, distribusjon, videresalg osv. Hvis produktet ditt ikke er dyrt (minst $ 50 eller mer), kan det være at det ikke er overskudd igjen når du selger produktet.
 • Spør deg selv: “Er produktet i et vekstmarked?” Hvis markedet ditt allerede har passert sitt høydepunkt (dvs. videospillermarkedet) og er på nedoverbakke, ønsker du sannsynligvis ikke å bli involvert. I stedet vil du komme inn i en bransje som er på vei oppover – det er der du vil ha mest mulig gevinst- og vekstpotensial.
 • Vurder å bygge en Shopify-butikk. Shopify er et system som er bygget for e-handel. Med litt grunnleggende nettkunnskap kan du sette opp en flott butikk veldig raskt, med en billig investering og uten koding nødvendig. Shopify har en 30-dagers gratis prøveperiode også, slik at du kan komme i gang uten å bruke en krone.

Her er noen ekstra ressurser for å lage en vellykket nettbutikk:

4. Selvpubliser en bok på Amazon

Publiser en bok på amazonHar du noen gang tenkt på å skrive en bok, men visste ikke hvor du skulle komme i gang? Alt publiserende tull, redigering og formatering, markedsføring osv.?

Med Amazon kan du selv publisere en bok ganske enkelt, og virkelig tjene penger på den. Det er noen enkle og rimelige guider som denne for å hjelpe deg med å skrive boken din, og få den til å generere inntekter.

Her er den hemmelige sausen: Hvis du kan starte boken din og få noen hundre salg i løpet av den første uken, vil Amazon ta over og begynne å markedsføre den for deg. På denne måten kan du tjene penger på det. Det er faktisk enklere enn det høres ut, men vi kommer til det om et minutt.

Her er noen tips for å skrive en bok:

 • Valider boken ved å gi en undersøkelse til venner, en e-postliste og / eller undersøkelsessider som Pickfu. Ved å validere ideen din før du skriver boken, vil du forbedre sjansen for folk som er villige til å kjøpe boken din (og du kaster ikke bort tiden din ved å skrive den.)
 • Lag en disposisjon og hold deg til den hvis mulig.
 • Sett av minst 30 minutter til en time hver dag for å skrive.
 • Formater boken iht Amazons standarder.

Når boken er skrevet og formatert, kan du gå over til KDP.amazon.com. Logg på med din Amazon-konto, og velg deretter “Kindle eBook.” Under “Opprett en ny tittel”.

Her er en god strategi for lanseringsuken for boka (for å få 100+ salg):

 1. Sett prisen til 99 øre for den første uken.
 2. Kjør en kampanje på 99 prosent med nettsteder som Buck Books og Robin Leser.
 3. Legg ut et bokutdrag på en relevant subreddit, og lenk den til boksiden din på slutten.
 4. Legg ut 1-2 gjesteposter i løpet av lanseringsuken som lenker tilbake til boksiden din.
 5. Spreng e-postlisten din flere ganger.
 6. I slutten av uken har forhåpentligvis boken din gått over de øverste 5000 eller 10 000 samlede betalte rangeringen. Derfra hever du prisen til $ 2,99, og fortsetter å heve prisen $ 1 om gangen noen få dager til den slutter å selge (senk den deretter ned med en dollar). Dette vil fortelle deg den optimale prisen for boken din.

(Her er en casestudie av en bok som brukte denne strategien for å starte vellykket og konsekvent få inn $ 3- $ 4K per måned i fortjeneste.)

5. Lag et digitalt produkt eller kurs

Å lage et digitalt produkt eller et kurs ligner på å skrive en ebok. Du tjener penger på ekspertisen din ved å lære den til de andre.

Når det er sagt, har du ikke fordelen av at Amazon promoterer kurset ditt. Du må gjøre reklamering for deg selv gjennom ditt eget nettsted, e-postlister og muligens gjennom tilknyttede partnerskap. Du må også lage en overbevisende salgsside som vil overbevise besøkende til å kjøpe fra deg.

Hvis du ikke allerede har et publikum, kan det være bedre å selvpublisere på Amazon først. På den måten kan du validere kursideen din, utvide e-postlisten din (bare sørg for å ha en e-post-opt-in foran og bak på boka!), Og mer eller mindre lage et grovt utkast til kurset (siden det vil sannsynligvis være lik boken).

Her er noen ekstra ressurser for å hjelpe deg med en online kursopprettelse:

 • TheRiseToTheTop.com – David Siteman Garlands nettsted som har hjulpet tusenvis av gründere med å lansere lønnsomme nettkurs.
 • Tjene penger på ekspert Podcast – Nyttige episoder av nettkursekspert Grant Weherley for å hjelpe deg med å starte knyttneven online.

6. Bli en YouTuber

Videoer blir mer og mer populære. Fra Instagram og Snapchat Stories til Facebook Live-video vil videoene bare fortsette å vokse. Hvis du alltid har elsket tanken om å være bak kameraet, er det tiden du kan dra nytte av.

Enten det er å starte en vlog og få annonseinntekter / selge produkter til publikum, eller bygge en YouTube-kanal for å få mer trafikk til nettstedet ditt – 2020 er et flott tidspunkt å komme i gang.

Å lage YouTube-videoer vil ikke bare hjelpe deg med å fortelle bedre historier og gi mer verdifullt innhold til publikum – det kan også hjelpe deg å få lønnsomme talemuligheter.

Det beste er at du ikke engang trenger å gå ut og kjøpe et dyrt nytt kamera – så lenge du har en smarttelefon med et kameralinser av høy kvalitet, kan du begynne å filme din første video akkurat nå!

7. Start apputvikling

Mobilapper blir mer og mer populære med året. Hvis du har en ide om en kul, nyttig og / eller morsom app for en telefon eller et nettbrett, kan dette være veien å gå.

Det hjelper å ha litt kunnskap om koding, men det er ikke en absolutt nødvendighet. Det er mange programvareutviklere som ønsker å samarbeide med mennesker om appoppretting.

Forsiktighetsord: App-markedet er mettet akkurat nå, så pass på at du validerer appen din og gjør undersøkelser før du investerer mye penger i ideen din.

Her er noen ressurser for å hjelpe deg i apputviklingsprosessen:

8. Lær Facebook-annonsering

Facebook fortsetter å utvide og vokse. Derfor bruker bedrifter mer på Facebook-annonser. Men her er problemet: mange gamle skolevirksomheter vet ikke hva de gjør når det kommer til Facebook-annonser. Selv nyere selskaper har ikke tid det tar å lære seg inn- og uttrekk, slik at de får mest mulig avkastning på investeringen i Facebook-annonser.

Følgelig leter de etter spesialister på Facebook-annonser for å gå inn og gjøre det for dem. Heldigvis er dette noe du kan lære ganske raskt. Når du har gjort det, kan du nå ut til bedrifter og tilby å hjelpe til med å lage lønnsomme Facebook-annonser.

Her er noen Facebook-annonseressurser du kan lære av:

9. Lær og mestre SEO

Optimalisering av søkemotorerSEO (Search Engine Optimization) refererer til å få et nettsted til å rangere høyere for visse “søkeord” i søkemotorer som Google. Når et nettsted rangerer høyere, blir det mer relevant trafikk og kan igjen gi mer inntekter.

Dette er en annen høyt verdsatt ferdighet i internettmarkedsføringsverdenen. Når det er sagt, kan det være litt vanskelig fordi Google alltid endrer algoritmer. Med det endres noen av reglene for søk. Du må alltid være i forkant, lære og teste nye strategier.

Hvis du kan mestre SEO, vil selskaper alltid være villige til å betale deg for din hjelp.

10. Bli tekstforfatter

Copywriting er kunsten og vitenskapen om strategisk å levere ord (enten de er skrevet eller snakket) som får folk til å ta noen form for handling. Det kan variere fra alt til salgssider, til markedsføring via e-post, til og med kvalitetsblogginnhold.

Hvis du har en naturlig lyst og lidenskap for å skrive, kan tekstforfattere være din billett til å tjene online inntekter.

Det er en flott måte å oppnå frihet i livet ditt. Ikke bare tillater tekstforfattere å jobbe eksternt, men det lar deg også kontrollere timeplanen din. I tillegg vil du lære ferdighetene i seg selv hjelpe deg på mange områder av online virksomhet (dvs. bygge en blogg, tilknyttet markedsføring, etc. – når du kan skrive på en overbevisende måte, blir alle disse mye enklere!)

11. Skype Coaching

Har du en ekspertise du ønsker å hjelpe folk med? Da kan Skype-coaching være et potensielt alternativ for deg. I utgangspunktet hopper du på Skype og gir assistanse til coachingklientene dine. Dette kan komme i form av daglige, ukentlige eller månedlige samtaler.

Det er Skype-trenere for omtrent alt – livstrenere, helsetrenere, datingtrenere osv.

Merk: Det er mye lettere å markedsføre coachingtjenestene dine når du også har en blogg om coachingemnet ditt.

12. Kjøp og vipp domener

Du har sikkert hørt om folk som kjøper og “vipper” eiendom, ikke sant? De kjøper et hus til en relativt god pris, fikser det opp litt, og videreselger det deretter for et pent overskudd.

Det er den samme ideen for å kjøpe og bla i domener. Enten det er ditt eget domene, eller om du ønsker å kjøpe noen andres nettsted og snu den, kan dette være en god kilde til online inntekt.

Du kan bruke ressurser som Empire Flippers å både kjøpe og selge domenene dine.

13. Start en Podcast

PodcastingEn podcast kan være en stor inntektsgenerator.

Når du vokser podcasten din, kan du tilby betalte sponsorater og selge dine egne produkter og tjenester. Gjennom podcasten vil du kunne tjene lytterne dine, noe som gjør dem så mye mer sannsynlig å kjøpe det du har å tilby.

14. Dropshipping

Dropshipping er når du oppretter en nettbutikk for å selge andre menneskers produkter (dvs. at du ikke driver med produksjon eller frakt). Deretter får du en provisjon for hvert salg.

Fordelen her er at du ikke trenger å risikere å kjøpe opp lager i et produkt og tape penger hvis det ikke selger. Inngangsbarrieren er lavere, og du trenger ikke å investere nesten like mye for å komme i gang.

Hvis du ønsker å lære deg dropship, Drop Ship Lifestyle er en av de beste ressursene for å hjelpe deg i gang.

15. Konsulent for frilans betale per klikk

(Dette er PPC-annonser)

Har du noen gang sett de sponsede annonsene øverst i Googles søkeresultater? Det er PPC-annonsering som betaler per klikk.

Det er en form for internettmarkedsføring der annonsører betaler et gebyr hver gang en av annonsene deres klikkes. Enkelt sagt er det en måte å kjøpe besøk på nettstedet ditt.

Hvis du kan mestre denne ferdigheten, kan du tilby tjenesten til andre virksomheter.

16. Selg produkter på eBay

Selg på ebayVisst er det litt gammel skole, men folk tjener fortsatt mye penger på eBay. For å begynne å selge, kan du gjøre noe enkelt som å ta turen til en lokal klesbutikk og kjøpe noen klær på salg.

Deretter kan du liste den på eBay for en høyere pris, og hvis den selger, kan du reinvestere overskuddet i mer klær og fortsette å tjene mer.

Det krever litt strategi og planlegging, men er sikkert en lønnsom måte å drive online virksomhet på.

17. Bli nettutvikler

En nettutvikler er noen som vet hvordan man bygger en webside nedenfra og opp. For å gjøre dette, må du lære koding, noe som vil ta tid og hardt arbeid. Men hvis du er villig til å satse, kan det lønne seg ganske bra.

Her er noen tips for å lære å kode og komme i gang med webutvikling.

18. Invester tiden din i grafisk design

Har du noen gang sett en vakker salgsside eller et nettsteddesign som virkelig hopper ut mot deg? Det skyldes en grafisk designer.

Grafiske designere er i utgangspunktet visuelle formidlere. De designer nettsider, salgssider, logoer og egentlig alt annet som trenger å se skarpt ut.

For å være en flott grafisk designer trenger du ikke å være flink til å tegne, du trenger ikke en høyskoleutdanning, og du trenger ikke å kjøpe en dyre datamaskin. Men du trenger å være en visuell tenker, du trenger å spesialisere deg i noe, og du trenger definitivt en portefølje.

19. Bygg nisjesider

Ideen bak et nisjenettsted er å målrette mot en spesifikk nisje (for eksempel en spesifikk type fotografering), rangere på Google etter nøkkelordene relatert til den nisjen, og så gjøre den trafikken til inntekter gjennom tilknyttede tilbud eller gjennom å selge dine egne produkter.

Mye forskning går inn på dette – du bør være klar for litt arbeidsmengde. Hvis du oppretter et godt nisjeside, kan det gi deg ekstra 500 dollar i måneden eller mer.

For ytterligere lesing, sjekk ut dette innlegget fra Sean Ogle: Slik bygger du en nisjeplass i 2018 som gir $ 500 per måned

20. Start en konsulentvirksomhet

Har du mange kunnskaper på et spesifikt felt? Da har du kanskje det som trengs for å være en høyt betalt online konsulent.

Som konsulent må du ganske enkelt bruke kunnskapen, ferdighetene og erfaringene du har i et bestemt felt for å hjelpe klienter med å løse et problem eller et problem de har innen det feltet..

For ytterligere lesing, sjekk ut dette innlegget fra USA Today: Hvordan bli en høyt betalt konsulent

21. Start en betalt privat Facebook-gruppe

En betalt privat Facebook-gruppe gir deg sjansen til å opprette et veldig engasjert samfunn.

Det gir deg et sted å levere innholdet ditt, gjør det mulig for medlemmene i samfunnet å samhandle med hverandre, lar deg begrense tilgangen til kvalifiserte medlemmer, og lar deg også moderere og kontrollere gruppen.

Merk: Hvis du allerede har et nettsted og en e-postliste, er det lettere å opprette en betalt privat Facebook-gruppe, men det er ikke en absolutt nødvendighet.

22. Hjelp med Lead Generation

Bedrifter er alltid på utkikk etter måter å lage nye potensielle kunder. Fører er tross alt livsnerven til bedrifter.

Når du hjelper til med generering av bly, spiller du i utgangspunktet matchmaker. Du kobler virksomheten til kundeemnene som de kan løse problemene for.

23. Instagram sponsing

Elsker du å ta bilder og drømmer om å bygge opp en flott Instagram-følge? Når du vokser etter, vil flere sponsormuligheter bli tilgjengelige. For eksempel, hvis kontoen din er fokusert på kondisjon, kan det hende du kan sponsere produkter som proteinpulver, kosttilskudd osv.

24. Lag SaaS (programvare som en tjeneste)

SaaS virksomhetGoogle Apps, Dropbox, Leadpages – alt dette er SAAS.

SAAS er alle slags online programvare som du betaler for å få tilgang til.

For dette må du først brainstorme / finne en online tjeneste som folk er villige til å betale for fortløpende. Når du har laget den, er utfordringen å vedlikeholde den, noe som ikke er en lett oppgave. Når det er sagt, kan det være ganske lønnsomt hvis du kan få det til å fungere.

25. Teknisk skriving

Noen gang lurt på hvem som skrev bruksanvisningen for den nye TV-en? Det er jobben til tekniske forfattere.

Hvis du har en forkjærlighet for å skrive og liker den tekniske siden av ting, kan du ha det som trengs for å være en teknisk skribent.

Her er en ressurs som kan hjelpe deg i gang: Starte en teknisk forfattervirksomhet fra Scratch

Her er noen nettsteder der du kan finne arbeid:

 • Freelanced.com
 • Upwork.com

26. Fortsett / følgebrevskriving

Folk vil alltid lete etter jobber – de trenger hjelp med CVene og følgebrevene.

Det er her du kan komme inn og hjelpe dem med å lage en fantastisk CV for å få dem ansatt.

27. Teknisk støtte

Med online teknisk support tilbyr du i utgangspunktet ferdighetene dine som en teknisk whiz. Du kan samarbeide med større selskaper eller til og med en-til-en-klienter.

Teknisk støttejobber kan også jevnlig finnes på Upwork.

Konklusjon

Det er et nytt år og en ny sjanse for deg å starte en online virksomhet og skape en absolutt økonomisk og livsstilsfrihet for deg selv.

2020 handler om å ta grep. Med denne store listen over online forretningsidéer har du mange alternativer å komme i gang med. Ikke vent lenger, og definitivt ikke legg den av til neste år!

Ta noen ideer og løp med dem – innen denne tiden neste år kan det hende du har din egen vellykkede og lønnsomme online virksomhet! Bare husk å rapportere tilbake hit og gi oss beskjed om resultatene dine!

Hvis du har andre forretningsidéer du synes er verdt å nevne, må du huske å slippe dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map