Side5 gjennomgang

Site5 er en veteran i webhotellvirksomheten da de ble grunnlagt allerede i 1999. Målet med den opprinnelige ledergruppen var å bygge webhotellene deres rundt å være morsomme, enkle, tilgjengelige, pålitelige og enkle å bruke. De ville ha noe som ikke skulle forvirre den gjennomsnittlige eieren av nettstedet, og som ikke var smertefull å bruke.


Totalt sett virker det som om de fem byggesteinene har holdt seg som grunnlaget i dag. Per i dag er Site5 en av de høyest rangerte brukervurderte webvertene du finner. De har titusenvis av glade brukere og har virkelig jobbet hardt for å skape et av de bedre omdømme du vil finne.


Men hva er det med Site5 som gjør dem forskjellige fra noen annen web-vert? La oss se på noen av funksjonene de tilbyr:

Funksjoner og fordeler du kanskje liker

Funksjonene som tilbys på Site5, vil definitivt ikke blåse deg bort. Det betyr imidlertid ikke at de ikke har mye imponerende ting å tilby sine brukere.

Mulighet for å velge serverplassering

Det kanskje mest unike med Site5 er at du har muligheten til å velge en serverplassering som fungerer best for den fysiske plasseringen av deg og ditt målmarked. De har godt over et dusin byer å velge mellom, og du kan finne en server i fire forskjellige kontinenter. For amerikanske brukere har de tjenester på begge kysten og lar deg til og med velge områder i Canada.

SiteAdmin

SiteAdmin er kontrollpanelet som Site5 bruker. De gikk litt ut på en lem da dette kontrollpanelet ble utviklet i egen regi av deres helt eget ingeniørteam. De nevner at det er basert på cPanel og er designet for å gjøre ting enklere med de andre unike funksjonene på nettstedet deres. Det er veldig få nettstedshager der ute som vil forsøke å gå vekk fra å bruke cPanel som flaggskipets kontrollpanel, men Site5 ser ut til å ha noen klager på det frem til dette tidspunkt.

Pålitelighet

Site5 har flyttet serverne sine 3-4 ganger siden de startet virksomheten, noe som har ført til noen få små lapper av inkonsekvens med påliteligheten. Lederteamet som overtok i 2008, har imidlertid virkelig tatt påliteligheten til et annet nivå og gjort dem til en av de mest pålitelige webvertene som er tilgjengelige. Og basert på noe informasjon hentet fra fora ser det ut som ledelse tar personvern og sikkerhet for brukerne deres så alvorlig som du vil finne.

Gratis migrasjonstjeneste

Svært få nettsteder tilbyr gratis migrasjonstjenester til kundene sine. Dette skyldes mest hvor tidkrevende og vanskelig denne prosessen kan være, da den generelt krever at trente eksperter skal fullføre. Site5 tilbyr imidlertid det og markedsfører det klokt som en mulighet til å bygge et gjensidig tillitsforhold mellom vertsbrukeren og vertsleverandøren.

Kundeservice

Det har blitt vanlig i webhotellbransjen at hver vert hevder at de gir “best mulig kundestøtte til sine brukere!”

Site5 er ikke annerledes ved at de også hevder å tilby utmerket kundeservice. De gir den typiske 24/7 supporten via live chat, e-post eller telefon og har også et supportsenter hvor du kan søke etter svar på spørsmålene dine umiddelbart.

Noe av det unike ved kundesupportteamet på Site5 er at de alle har vokst med teamet i huset. De legger ikke ut noen av supportpersonalet og er stolte av å være rett frem med kundene sine om deres problemer og løsninger.

Ulemper

Selv om du absolutt kan finne ganske mange dårlige anmeldelser i de tidlige stadiene av selskapet, har gjennomgangsregistrene deres vært krystallrensede helt siden det nye ledergruppen tok over i 2008. Det er imidlertid noen få ulemper knyttet til tjenestene deres.

Fokus på utviklere og nettdesignere

Teamet på Site5 har i det siste sagt at deres hovedmål er å bli et topp valg blant utviklere. Dette betyr at mange av innstillingene og alternativene på kontrollpanelet er basert på behovene og ønskene til utviklerne de målretter mot. Det betyr også at de kanskje ikke er det beste alternativet for en ikke-teknisk erfaren bedriftseier som ønsker å utvide sin produktbaserte virksomhet på nettet.

Sidehastighet

Mens de har et rykte for pålitelighet, er en av undergangene til tjenestene deres i den gjennomsnittlige lastehastigheten for basistjenestene deres. De er litt under dagens standard for lastehastighet, selv om det ikke ser ut til å være et stort avvik.

Begrensede alternativer

Et av de største grepene om Site5 har å gjøre med mangel på alternativer og tilleggsprogrammer. Dette er noe de imidlertid er stolte av, da de er fullt ut forpliktet til å være et nettsted som er fokusert på enkelhet og brukervennlighet.

Priser

Prisstrukturen som tilbys av Site5 er omtrent så enkel som den blir. De har tre planer som inkluderer:

 1. hostBasic – $ 5,95 / måned x 12 måneder foran. Dessverre tilbyr de ikke et betalingsalternativ fra måned til måned med hostBasic.
 2. hostPro – $ 10,95 / måned eller $ 9,95 / måned x 12 måneder foran
 3. hostPro + Turbo – $ 13,95 / måned eller $ 12,95 / måned x 12 måneder foran.

Den største forskjellen for “Turbo” -alternativet er at du vil ha en dedikert IP-adresse og vil ha muligheten til å gi hvert nettsted du oppretter sitt eget kontrollpanel.

Den beste verdien de har er deres 24-måneders plan som er $ 4,95 per måned for hostBasic, $ 8,95 / måned for hostPro og $ 11,95 / måned for hostPro + Turbo.

Det er også en 45 dagers pengene tilbake-garanti tilbys til alle brukere.

Det endelige ordet

Totalt sett er det faktisk noe overraskende at Site5 ikke er mer populært enn det er i dag. Mens de fleste som er kjent med bransjen, i det minste vil kjenne igjen navnet, virker det som om de burde ha en bredere tilstedeværelse og bli bedre verdsatt i vertssamfunnet for nettsteder.

Noe av det mest spennende med virksomheten deres er at ledergruppen deres er veldig gode på når de arbeider med forskjellige problemer og svarer på spørsmål fra brukere. Du vil ofte se toppekspeditørene deres svare på spørsmål og hjelpe folk ut gjennom fora og forskjellige sosiale medieplattformer. De er veldig greie på hva de tilbyr og stolte over å fortelle deg at de aldri vil forsøke å lure deg gjennom skjulte gebyrer.

Hvis du leter etter noe som vil hjelpe deg med å vokse en produktbasert virksomhet, er sannsynligvis ikke Site5 det beste alternativet. For servicebaserte virksomheter bør du imidlertid absolutt gi dem et skudd. Med deres pengene-tilbake-garanti er det virkelig ingen risiko for å gjøre det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map