Slik legger du til et abonnement på nyhetsbrev på e-post til nettstedet ditt

Slik legger du til et nyhetsbrev på e-post


Hvis du vil vite hvordan du legger til et e-post-nyhetsbrev-abonnement på nettstedet ditt, så har vi noen trinnvise instruksjoner for deg her.

Det som følger er a nybegynnervennlig opplæring om hvordan du legger til en pen abonnementsboks til ditt WordPress-nettsted, og hvordan du kobler den til en e-postmarkedsføringstjeneste. Det beste av alt, dette vil ikke koste deg en krone.

Tingene du trenger før du kan legge til et abonnement på nyhetsbrev på e-post til nettstedet ditt

Den gode nyheten her; du trenger i utgangspunktet ingenting på toppen av det du allerede har, som er:

 • et fungerende WordPress-nettsted
 • en admin-konto på det nettstedet
 • omtrent 15 minutter av tiden din

Det er bare tre trinn til hele prosessen:

 1. �� Registrer deg med konstant kontakt
 2. �� Lag et registreringsskjema for nyhetsbrev
 3. �� Legg til skjemaet på nettstedet ditt

Slik kommer du gjennom dem alle (ingen kodingsferdigheter kreves).

Trinn 1: �� Registrer deg med konstant kontakt

“Hva er konstant kontakt?” – vi hører deg spørre. For å si det enkelt, Constant Contact er et verktøy som vil ta seg av abonnentene på nyhetsbrevet og levere e-postmeldingene dine til dem.

“Ok, men hvorfor kan jeg ikke bare sende nyhetsbrevene mine fra Gmail?” Dette er et vanlig spørsmål. Og med rette – det er en intuitiv ting å spørre.

Vel, like mye som Gmail fungerer fint når du sender en e-postmelding til en person (et klassisk tilfelle av personlig bruk), fungerer ikke ting like bra når du begynner å sende den samme meldingen til flere mottakere – som du ville gjort med et nyhetsbrev.

Etter en stund med å gjøre det, blir e-postene dine merket som spam og slutter å bli levert til mottakerne helt. Dette er grunnen til at du vil at noen andre skal ta seg av den faktiske sendingen av e-postmeldinger. Ideelt sett bør dette være et selskap som har et godt omdømme og ikke får merket meldinger.

Det er her Constant Contact spiller inn.

Dette er hva du bør vite om Constant Contact når du bruker det til å håndtere nettstedets integrasjon av abonnement på nyhetsbrev på e-post:

 • Det er en 30-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan teste ut plattformen og se hvordan du liker den.
 • Den lar deg lage e-postene dine i et visuelt grensesnitt, ved å bruke dra og slipp-funksjonalitet.
 • Den har avanserte automatiseringsfunksjoner for markedsføring via e-post som hjelper deg med å samhandle med abonnentene dine mer effektivt.
 • Constant Contact vil sørge for å holde listen over abonnenter trygg og i samsvar med de internasjonale lovene om personvern.
 • Constant Contact vil også håndtere nye abonnementer som kommer inn og sørge for at alle som har valgt å motta nyhetsbrev fra deg, faktisk vil motta dem.
 • Konstant kontakt kan enkelt integreres med nettstedet ditt.
 • Du får ytterligere verktøy for sosiale medier (for å legge ut nye oppdateringer), og til og med en nettstedsbygger gratis.

Konstant kontakt starter fra $ 20 / month. For den prisen kan du sende et ubegrenset antall e-postmeldinger til en liste med 500 abonnenter.

For å komme i gang med Constant Contact, gå til ConstantContact.com og klikk på knappen merket REGISTRER DEG NÅ.

Registrering av konstant kontakt

Under påmeldingsprosessen må du oppgi din personlige informasjon og også oppgi detaljene for betalingsmåten din (du vil ikke bli belastet i løpet av de første 30 dagene).

Hvis alt går bra, vil du motta en e-postbekreftelse og kunne logge på brukerpanelet ditt.

Som standard oppretter Constant Contact en primærliste med kontakter for deg og legger din egen e-post i den – så du er din første abonnent. Det er også her alle dine faktiske abonnenter blir tildelt når de registrerer seg for å motta nyhetsbrevene dine. Du kan finne den listen over kontakter ved å klikke på Kontakt fra hovedmenyen.

Kontakter med konstant kontakt

Bare for å gi deg en ide om hva Constant Contact kan gjøre for deg, her er de andre seksjonene som er tilgjengelige via hovedmenyen på dashbordet:

 • kampanjer – det er her du kommer til å sende ut nye nyhetsbrev
 • rapportering – når du har sendt et par nyhetsbrev, er det her du vil se rapporter om effektiviteten til kampanjene dine, klikk, åpninger og mer.
 • Registreringsskjemaer – det er her du kan opprette nye påmeldingsskjemaer for deretter å legge dem til på nettstedet ditt
 • Bibliotek – Constant Contact gir deg tilgang til arkivfotografering i samarbeid med Shutterstock
 • Sosial – dette er Constant Kontakts bonusfunksjon som lar deg legge ut oppdateringer direkte til sosiale medieprofiler
 • integrasjoner – en katalog over mulige integrasjoner med tredjeparts verktøy og tjenester
 • nettsted – en fullt utstyrt nettsted byggherre.

Trinn 2: �� Opprett et registreringsskjema for nyhetsbrev

Et utmerket sted å starte ditt virkelige arbeid med Constant Contact, er ved å opprette et nytt påmeldingsskjema – dvs. skjemaet som folk vil bruke for å komme inn på nyhetsbrevlisten..

Klikk på for å begynne Registreringsskjemaer i toppmenyen.

Konstant Kontakt nytt skjema

Deretter klikker du på Lag registreringsskjema knapp. Constant Contact vil gi deg et valg mellom fire forskjellige former:

Konstante kontaktskjemaer

Siden vi i dag diskuterer hvordan du legger til et nyhetsbrev / e-post på e-post til nettstedet ditt, vil du sannsynligvis være interessert i Pop-up eller en På linje danne. Vi går sammen med sistnevnte.

Rett ut av porten viser Constant Contact deg en grunnleggende versjon av skjemaet:

Konstant kontakt grunnleggende skjema

Du kan tilpasse dette skjemaet uansett hvordan du ønsker ved å klikke deg gjennom alternativene som er tilgjengelige i sidefeltet, skrive din egen kopi, justere bakgrunnen, påmeldingsknappen og også velge settet med felt som du vil sette på skjemaet (går med bare e-post vil generelt gi deg flere abonnenter – å registrere deg vil ikke være noe problem for dem).

Apropos å skrive en effektiv kopi, er dette noe du må finne ut av på egen hånd. Du bør tenke på hvordan du kan gjøre meldingen unik for nettstedet ditt og hvilken type målgruppe du vil nå.

Når du er ferdig med å jobbe med skjemaet ditt, klikker du på publisere -knappen i øverste høyre hjørne.

Du får se en suksessmelding sammen med noen instruksjoner om hva du skal gjøre videre.

Konstant suksess for kontaktskjema

 • Klikk på Inline Code lenke (se på skjermdumpen over) og kopier og lim den inn et sted som er praktisk – som i en ny fil på skrivebordet ditt.
 • Gjør det samme med Universell kode.

Konstant kontakt inline-kode

Trinn 3: �� Legg til påmeldingsskjema for nyhetsbrev på nettstedet ditt

Det siste som er igjen å gjøre er å legge til påmeldingsskjema for nyhetsbrev på nettstedet ditt.

Konstant kontakt begrenser ikke hva du kan gjøre her på noen måte. Du kan effektivt inkludere skjemaet hvor som helst du vil – i sidefeltet, under blogginnleggene dine, på hjemmesiden, bokstavelig talt hvor som helst.

Dette gjøres ved å bruke de to kodekodene du fikk i forrige trinn: Universell kode og Inline Code.

Vi gjør det Universell kode først.

Konstant kontakt universell kode

Konstant kontakt ber deg om å lime den inn rett før stengingen -koden til nettstedets kildekode. Men ikke bekymre deg hvis du ikke er helt sikker på hva dette betyr. I praksis er det en praktisk løsning vi kan bruke her.

Vi kommer til å bruke nettstedet vårt widgets å håndtere Universell kode inkludering. Siden widgets vanligvis er til stede på alle undersider på et WordPress-nettsted, kan det å legge et stykke kode til en widget fungere like bra som å legge det til før avslutningen stikkord.

Gå til WordPress-oversikten Utseende → Widgets. Ta tak i Tilpasset HTML widget og dra den til et av widget-områdene du har tilgjengelig – helst et område i bunnteksten. Lim inn din Universell kode der. Som så:

widget i bunntekst

Klikk på Lagre.

På dette stadiet er du halvveis i å legge til abonnementsskjema for nyhetsbrev på nettstedet ditt!

Nå skal du ta din Inline Code og lim det nøyaktig der du vil at abonnementskjemaet skal vises.

To populære muligheter:

 • (a) Plassere abonnementsskjemaet under blogginnlegg
 • (b) Plassere abonnementsskjemaet i sidefeltet eller i et annet widget-område

(a) Plassere abonnementsskjemaet under blogginnlegg

Når du jobber med et blogginnlegg, klikker du på “+” for å legge til en ny blokk, og velg Tilpasset HTML blokkerer fra listen.

tilpasset html

Lim inn din Inline Code inn i blokka. Som så:

kode i blokk

Når du har lagret innlegget, vises abonnementsskjemaet ditt nøyaktig der du plasserte den tilpassede HTML-blokkeringen.

(b) Plassere abonnementsskjemaet i sidefeltet eller i et annet widget-område

Å legge til et abonnementsskjema til sidefeltet til nettstedet eller i et annet widget-område er sannsynligvis den mest populære tilnærmingen som folk flest bruker.

For å gjøre det, bare gå til Utseende → Widgets i WordPress-oversikten. Velg et widget-område (ditt sidebar, for eksempel) og legg til Tilpasset HTML widget til det – det er samme type widget som vi brukte til Universell kode et par trinn over.

Denne gangen, lim inn din Inline Code der og klikk på Lagre.

På dette stadiet er registreringsskjemaet ditt for nyhetsbrev lagt til et widget-område, og det er fullt operativt. Alle som besøker nettstedet ditt vil kunne se det!

Gjort og gjort! ��

Det er det; Vi har nettopp klart å legge til et e-post-nyhetsbrev-abonnement på nettstedet ditt. Er du fornøyd med hvordan registreringsskjemaet har vist seg? Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?

Hvis du vil lære mer om å bygge et WordPress-nettsted og hvordan du bruker det til å markedsføre virksomheten din, har vi mer info på nettstedet:

 • Hvordan opprette e-postkontoer for ditt domenenavn
 • Hvordan lage et nettsted
 • Slik starter du en nettbutikk
 • Slik starter du en blogg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map