StartLogic gjennomgang

I hjertet av StartLogic er en visjon å hjelpe små bedrifter med å oppdage potensialet sitt på nettet ved å gjøre det mulig for dem å opprette nettsteder. Dette selskapet har et ønske om å gi virksomheter plass og en plattform for ikke bare å trives, men også vokse på nettet. Fra det tidspunktet de startet, tilbake i 2003 til dags dato, har selskapet vokst enormt til sin nåværende kundebase som er godt over 100 000, spredt over hele kloden.


Med mer enn ti års forretningserfaring kan StartLogic nå skryte av at de fullt ut forstår forbrukernes krav når det gjelder webhotell. Uansett erfaring, behov og historie fra små bedrifter, er StartLogic fast bestemt på å levere overlegen webopplevelse og best verdi til sine kunder. Selskapet tilbyr noen av de rimeligste hostingløsningene for personlige blogger, online portefølje og fullverdige netthandelsnettsteder.

Partnerskapet deres med Google i 2011 fikk dem til å forsøke å hjelpe bedrifter med å etablere fotavtrykk på nettet. Sammen med internettgiganten rullet StartLogic ut et program kjent som “Get Your Business Online” som tilbød nyttige nettverksbyggingsverktøy, utdanning og kunnskap for å vokse og trives på nettet..

Den følgende beskrivelsen maler et vellykket webhotellfirma, men spørsmålet folk flest regelmessig stiller på nettet er: kan StartLogic oppfylle løftene?

For å svare på spørsmålet ovenfor og mange andre bekymringer, føler jeg det er viktig å se på noen av funksjonene som er integrert i StartLogics hosting-tjeneste. Dette inkluderer vertsplaner, priser, kundestøtte, oppetid track record blant andre funksjoner. Gjennomgangen vil også se på fordeler og ulemper, slik at når du bestemmer deg for å være vertskap for nettstedet ditt på StartLogic, forstår du hva du får deg til.

Webhotellplaner av StartLogic

Før du går inn på det vanskelige ved hostingplaner og deres funksjoner, er det viktig å sette pris på at StartLogic har investert i en rekke hostingplaner rettet mot små bedrifter. Av denne grunn er prisene deres gjort på en måte som imøtekommer mindre budsjetter som er typiske for disse små virksomhetene. Antall hostingplaner de tilbyr er totalt 6, 3 delte hostingplaner og de andre 3 virtuelle private server (VPS) planer. Bortsett fra dette kan du kjøpe domenenavn rett fra StartLogic, så vel som mange andre produkter og tjenester som vil hjelpe deg med å forankre virksomheten din online for å lykkes.

Delt webhotell

StartLogic bruker Linux-baserte servere i stedet for Microsoft i deres delte webhotell. Startprisen er $ 4,50 per måned, noe som uten tvil er en av de billigste blant webhotellleverandører. I delt webhotell blir nettsteder for små bedrifter lagt på samme server og tillatt å dele vertsområdet. På backend blir serverne administrert av StartLogic som betyr at installasjoner av serverprogramvare, teknisk support og sikkerhetsoppdateringer blir ivaretatt. Fordelen StartLogic har ved å være vert for nettsteder på Linux-operativsystem er sikkerheten og påliteligheten.

Hvis du er en bedrift eller en person som leter etter enkle nettstedsløsninger, kan StartLogic definitivt hjelpe deg gjennom deres delte webhotellplaner. Med den forståelse at selv innen delt hosting er det differensierte behov, bestemte selskapet seg for å tilpasse hostingpakkene sine og kategorisere dem i tre: Express, Pro og Supercharge. Hver av disse planene som forventet gir deg tilgang til en lang rekke funksjoner og verktøy som er nødvendige for å starte nettstedet ditt uten å bruke mye av ressursene dine.

Ekspressplan

Du trenger ikke erfaring med å drive et nettsted for å starte et online. Dette er meldingen StartLogic sender gjennom Express-delt hostingplan som koster $ 4,50 per måned. Dette er ganske enkelt den perfekte løsningen virksomheter har sett etter, spesielt grunnleggende små bedrifter, nybegynnere, personlige nettsteder og technophobes. Denne planen passer også for personer som har så travle planer at de ikke kan sette seg ned for å sette sammen et nettsted. Å abonnere på denne planen garanterer deg et fullt funksjonelt nettsted, som er igang og kjører i løpet av få minutter.

StartLogic har en nettstedsbygger kjent som Site Expresso som gjør tunge løft og alle de kompliserte tingene som er involvert i å sette opp et nettsted. Nettstedsbyggeren fortsetter til og med å generere unikt innhold for nettstedet ditt, slik at du kan spare mye penger og tid på å kurere innhold. Ved generering av innholdet bruker Site Expresso den grunnleggende informasjonen du oppgir når du setter opp nettstedet. Du trenger bare å svare på noen få spørsmål når du setter opp nettstedet, og på kort tid vil du ha et ferdig nettsted som er fullstendig tilpasset dine behov.

Andre funksjoner du vil glede deg over under denne planen inkluderer 5 GB diskplass, 100 GB båndbredde, 5 e-postadresser og gratis reklamekreditter på $ 175. Det maksimale antallet nettsteder per konto her er bare ett, og du har også tilgang til en MySQL-database.

Pro-plan

Denne delte webhotellplanen er rettet mot bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å gjøre et kraftigere fotavtrykk online. Det gir deg muligheten til å tilpasse din egen webside. Hvis du er en liten bedrift, blogger, ideell organisasjon eller kreativ profesjonell, som leter etter en ideell løsning for å hjelpe deg med å bygge fleksible nettsteder, er StartLogics Pro Plan den virkelige avtalen.

Fra $ 5.99 per måned gir Pro Plan deg ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde, ubegrenset nettsteder per konto, ubegrensede e-postadresser, gratis annonseringskreditter til en verdi av $ 175 og 10 MySQL-databaser.

Denne planen lar deg bygge et nettsted helt fra bunnen av med mye fleksibilitet og letthet ved å bruke deres Drag-and-Drop Site Builder, Weebly og Site Expresso. Det er ikke noe poeng i prosessen at du vil bli utsatt for noe kompleks programvare eller vanskelig kode, alt du vil oppleve er en jevn prosess som til slutt gir deg et helt nytt nettsted på kort tid.

Supercharge Plan

Dette er crème de la cr29ème til StartLogics delte webhotellplan. Økosystemet er designet for å imøtekomme store og høye trafikknettsteder som krever høy hastighet, sikkerhet og optimal ytelse. Hvis du er en gründer, avansert webutvikler, eieren av e-handel, eller driver et raskt voksende nettsted, er denne planen for deg. Kostnaden for denne planen er $ 8.99 per måned.

Supercharge-planen er den eneste av de delte webhotellplanene som har en teknologi i bedriftsklasse som gir deg kraft og lynraskt lastehastighet til å drive kraftige nettsteder. I tillegg tilbyr det forskjellige nettstedbyggere å velge mellom. Det er Site Expresso, Drag-and-Drop Site Builder og Weebly.

Med denne planen kan du lansere et kraftig nettsted som har lynrask hastighet og avansert sikkerhetsprofil. Faktisk har folk som har abonnert på denne planen beskrevet det som en mulighet til å glede seg over det beste fra verdens toppnoteringsytelse og enkelheten i nettstedsbygging.

Andre funksjoner i Supercharge Plan inkluderer ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde, ubegrenset nettsteder per konto, ubegrensede e-postadresser, gratis annonseringskreditter til en verdi av $ 175, e-handelsfunksjoner og ubegrenset MySQL-databaser.

Sammenlignet med andre webhoteller som BlueHost, har StartLogic omtrent de samme tilbudene, men det er litt billigere med tanke på priser. Sannsynligvis er dette grunnen til at StartLogic ikke tilbyr salgsfremmende eller spesielle introduksjonspriser for deres delte webhotellplaner.

Virtual Private Server Hosting Plan

Å ha en delt hostingplan er prisverdig, spesielt for oppstart. Imidlertid kan delt webhotell ikke ha plass til nettsteder med stor trafikk på grunn av de begrensede hostingressursene ved design. Når du kommer til det punktet der du føler at den delte hostingplanen din på en måte hindrer vekstutsiktene på nettstedet ditt, kan du bytte til virtuell, privat serververt. StartLogic ønsker ikke at du skal flytte, men oppgraderer i stedet til en mer romslig hostingplan som gir deg rom til å utvide.

Hvis du fortsatt trenger noen overbevisende for deg å flytte til VPS-hosting, bør du vurdere dette:

VPS-hosting fra StartLogic påfører ingen vedlikeholdskostnader. Selskapet mener at siden de er ditt webhotell, er det deres virksomhet å gjøre vedlikeholdet for deg. I tillegg kan en virtuell privat server bli skåret opp for å gi flere enkelt virtuelle maskiner. Dette betyr at du kan ha tilgang til flere virtuelle maskiner på samme server eller dele serveren din med andre brukere uten at de påvirker driften din negativt..

Under VPS-hosting får du en del av serverressursene, og dette gjør at du og trafikken din kan oppleve noen av de raske lastetidene. Som du kanskje vet, nettsteder som lastes sakte kan være en plage for brukere av nettstedet, og har blitt trukket alvorlig ut som en av de viktigste årsakene til avvisningsraten. Med et romslig RAM (random access memory), kraftig sentral behandlingsenhet og mer diskplass, kan du garantere at nettstedets ytelse blir fantastisk.

Et annet utgangspunkt for delt hosting er at VPS hosting gir deg friheten til å velge applikasjoner eller programvare du vil installere. Det er ingen begrensninger, og i hovedsak er du din egen sjef. Prisene er den største fordelen med StartLogics VPS-hosting. I motsetning til dedikert hosting der du har din egen dedikerte server, er VPS hosting en hybrid av delt hosting og dedikert hosting. Her deler du hostingkostnadene med andre brukere som får tilgang til de samme serverressursene som nettstedet ditt. Dette betyr at tjenestene og verktøyene kommer til en mye lavere pris uten at det går utover ytelsen.

VPS-vertsplanen er delt inn i tre forskjellige underplaner: Logic, LogicPro og LogicPremium til en pris av henholdsvis $ 29,99, $ 39,99 og $ 49,99..

vDeck Kontrollerpanel som kan tilpasses

Dette er et fullservicekontrollpanel StartLogic har tilbudt sine kunder. Den har et brukervennlig grensesnitt og speiler funksjonaliteten til cPanel. Den er effektiv og kan utføre alle webmaster-funksjonene sømløst. Med en læringskurve på omtrent 10 til 30 minutter er vDeck lett å bruke spesielt for nybegynnere.

VDeck-versjonen StartLogic bruker er 3.0. Denne versjonen er en komplett automatisert hostingløsning designet for å la deg administrere webhotellkontoen din. Det som er mer tiltalende er at du ikke trenger noen kodingsferdigheter for å bruke vDeck profesjonelt. På grensesnittet kan du utføre en rekke oppgaver som markedsføring av nettsteder, oppretting av nettsteder, oppretting av e-postkonto og statistikkanalyse ved hjelp av en pek-og-klikk-teknikk.

Du kan gjøre følgende med vDeck:

 • Få tilgang til og sjekk postene dine
 • Se og analyser nettstedstatistikken din
 • Overvåk bruken av diskplass og ytelse på båndbredde
 • Last opp filer
 • Administrer kontoen din samt faktureringsdetaljer

VDeck er fullstendig tilpassbar slik at du kan legge til firmalogoen din, endre skrifter og farger, samt legge til kontrollpanelet til det merkede nettstedet ditt. Du kan gjøre alt dette ved hjelp av hypertekstmarkeringsspråk (HTML). Siden du enkelt kan administrere domenene dine herfra, har du de nødvendige verktøyene og tjenestene som trengs for å utvide virksomheten din.

vDeck er løsningen du trenger for å administrere veksten i virksomheten din ved å få tilgang til all nettporteføljen din på et enkelt forenklet kontrollpanel. Den eneste ulempen med vDeck-kontrollpanelet er at den bruker MOJO Marketplace Installer som riktignok er flott, men det kan være litt treg til tider. Mange av StartLogic-kunder ville foretrukket Softaculous Installer i stedet.

E-handel Essentials

StartLogic gir deg verktøyene du trenger for å lansere nettbutikken din med letthet. På netthandelsplattformen kan du legge til en handlekurv, behandle kredittkort og beskytte kundeinformasjonen din. En funksjon som ikke finnes i mange netthandelsplattformer er produktsøket. StartLogic inkluderte dette søket for å gjøre det enkelt for kundene dine å handle på nettstedet ditt. Med den virtuelle handlekurven kan kunden klikke og legge til produkter før han sjekker ut.

Det er forskjellige måter du kan integrere en handlekurv på StartLogic netthandelnettstedet. Du kan bruke ShopSite handlekurv, PayPal betalingstjenester, Agora handlekurv, Weebly e-handel og osCommerce handlekurv.

Når det gjelder beskyttelse av kundeinformasjon, har StartLogic et positivt SSL-sertifikat. Imidlertid, hvis du har behov for et høyere sikkerhetsnivå, kan du velge Comodo utvidet valideringssertifikat.

Fordeler med StartLogic

StartLogic er enestående i sine webhotelløsninger. De gir bedrifter spesielt startups plattformen de trenger for å utvide virksomheten. Blant fordelene med StartLogic inkluderer:

Pålitelighet og ytelse

Dette selskapet tilbyr 99,9% garanti i oppetid, noe som ifølge noen deler av brukerne mer er en bransjenorm. StartLogic prøver imidlertid å minimere eventuell driftsstans, og erfaringsmessig er gjennomsnittet cirka 99,95 oppetid overvåket over en 10-dagers testperiode. Lastingshastigheten for siden som er testet over samme tidsperiode er omtrent 1,4466. Dette plasserer det på nivå med topp webverter som iPage og eHost.

24/7 Teknisk support

Kundeservice er viktig for utførelsen av ethvert nettsted, og StartLogic er fast bestemt på å tilby kundene 24/7 support via live chat, e-post og telefon. Kundesupporten deres er kunnskapsrik og vennlig. Det finnes også en omfattende kunnskapsbase og en omfattende brukerveiledning som samler videoopplæringer og nyttige instruksjoner.

Rimelige vertsplaner

StartLogic har ikke mange vertsplaner, men delt hosting og VPS-hosting de har er rimelig for å imøtekomme enkeltpersoner og bedrifter, spesielt de som begynner. Den delte planen starter på $ 4,50, mens VPS-planen starter på $ 29.99.

Flere domenervert

Avhengig av planen du velger, kan du ha ubegrenset hosting for domenene dine. Egentlig er den eneste planen som begrenser ditt domeneshosting Express-delt hostingplan.

Gratis domenenavn

Når du registrerer deg for en hostingplan, får du et gratis domene etter eget valg som reduserer de totale kostnadene for å gå online.

StartLogic er også klarert av Google, og dette er et pluss for synlighet.

Ulempen

Fraværet av dedikert hosting og administrert WordPress-hosting har trukket StartLogics rangering og preferanse. At alle nettsteder er vert på Linux-baserte servere, sperrer også kunder som foretrekker Window-baserte servere. Siden vDeck ikke er blant de vanligste kontrollpanelene i motsetning til cPanel, synes noen kunder at læringskurven er litt upraktisk. Kundesupporten må også forbedres fordi folk har klaget over lange ventetider og ubesvarte spørsmål.

Bunnlinjen

StartLogic er muligens ikke den beste webhotellleverandøren for alle, men de er over kuttet når det gjelder kvaliteten på tjenestene deres. Samarbeidet deres med Google i å tilby innovative løsninger til eiere av små bedrifter er et bevis på at de ikke er dine vanlige verter. Med deres budsjettvennlige vertsplaner og 30-dagers pengene-tilbake-garanti, kan det være lurt å prøve dem.

8 Generell vurdering
StartLogic gjennomgang

StartLogic har tilpassede hosting-, nettbyggings- og e-handelsløsninger for alle, men stort sett små bedrifter som trenger ekstra fart og avansert sikkerhet. Å være vert for nettstedet ditt på serverne deres sikrer deg lynraske hastigheter, gratis markedsføringskreditt, 24/7 support og websikkerhet.

PROS
 • Flere domener hosting
 • Rimelige hostingplaner
 • Gratis domenenavn når du abonnerer på en hostingplan
 • Utmerket oppetidspost på 99,95%
 • Pålitelig av Google
 • Lett å forstå og administrere vertsalternativer
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Utmerkede e-handelsfunksjoner og tjenester
ULEMPER
 • Lange ventetider i kundesupport
 • Begrenset til Linux-baserte servere
 • Mangler dedikert webhotell og WordPress hosting
 • En vDeck-kontrollpanelets læringskurve
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map