Vultr Review

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for blogghosting fordi det ikke ser ut til å tilby denne typen hosting nå.


5 Dedikert vurdering

Pris
$

Bare Metal Forenklet

Hvis du utvikler ressurskrevende nettsteder eller applikasjoner, er Bare Metal Simplified-planen egnet for deg. Det gir deg dedikerte serverressurser du kan bruke til å distribuere verden rundt i løpet av få minutter. Imidlertid er Bare Metal Simplified foreløpig bare tilgjengelig i Asia, Nord-Amerika og Europa.

For øyeblikket har denne løsningen bare en underplan som koster $ 120 / måned. Dette gir deg:

 • To 240 GB SSD
 • 8 CPUer med en klokkehastighet på 3,8 GHz
 • E3-1270v6 prosessor
 • 32768MB-minne
 • 5000 GB båndbredde

Fakturering skjer på timebasis, og når du trenger ekstra ressurser, kan du alltid skalere opp.

 • Zero Noisy Neighbours – Du får 100% av serverens maskinvare. Dette betyr ingen delte ressurser, ingen inngangs- / utgangsoperasjoner per sekund (IOPS) ressursgrenser og målte CPU-er. Dette er hva det egentlig betyr å leve som en leietaker i et servermiljø.
 • Direkte tilgang til maskinvare – Det er ikke noe visualiseringslag i Vultr Bare Metal. Dette betyr at du har direkte tilgang til alle serverressursene, en perfekt mulighet til å akselerere ressurskrevende applikasjoner.
 • 10GbE-tilkobling – Med alle dedikerte serverforekomster får du en sprengbar 10GbE-nettverkstilkobling. Dette gir høy hastighet og lav latenstid gjennomstrømning mye nærmere sluttbrukere.

Pengene tilbake-garanti
N / A
Diskplass
ubegrenset
Domenenavn
GRATIS (1 år)
Se planer
5 VPS-vurdering

Pris
$

Dedikerte forekomster

Denne planen er en hybrid mellom Cloud Compute (VC2) og Bare Metal Simplified. Det gir deg dedikerte ressurser snørt med skyens fleksibilitet. Akkurat som Bare Metal Simplified, deler du ikke ressurser med noen annen bruker.

Forskjellen som Dedikerte forekomster bringer inn i vertsområdet er at du kan leie spesifiserte prosenter av dedikerte serverrom og nyte timefakturering og rask klargjøring.

Det er fire delplaner under Dedikerte forekomster. Den laveste planen koster $ 60 per måned og gir deg 120 GB SSD. Den høyeste planen gir deg totalt 480 GB SSD for $ 240 per måned.

 • Dedikerte vCPU-er – Dedikerte forekomster gir deg opptil 8 vCPU-er å velge mellom. Det er ingen CPU-deling overhodet.
 • Nettverkstilkobling – Hver forekomst har tilgang til 1GbE opplink og opptil 40 TB båndbredde for dataoverføring.
 • Gratis distribuert denial of service (DDOS) beskyttelse i Nord-Amerika – DDOS Protection overvåker all innkommende trafikk for eventuelle avvik. Dette gir deg ro i å konsentrere deg om virksomheten din for å øke produktiviteten.

Pengene tilbake-garanti
N / A
Diskplass
ubegrenset
Domenenavn
GRATIS (1 år)
Se planer

Vi har ennå ikke vurdert et WordPress Hosting-alternativ, fordi det ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Skyen er en teknologispelbytter og har potensial til å drive forretningsinnovasjon. En av grunnene til at bedrifter ennå ikke utnytter kraften i skyen Å skifte konkurransedyktige landskap skyldes delvis kompleksiteten. Vultr er ute etter å forenkle dette gjennom tilpassede høyytelses skybaserte hostingløsninger.

Oversikt

Vultr ble lansert i februar 2014 og gjennom årene har de gjort prisverdige fremskritt både med å utvide dekning av datasenter og teknisk infrastruktur. I mai 2015 introduserte de for eksempel høye CPU-planer, og i mars 2016 lanserte de sin blokklagringsløsning.

Til dags dato har selskapet hatt over 17 millioner forekomster distribuert og betjent mer enn 100 000 kunder spredt over hele verden. Derfor, hvis du leter etter skyservere for beregne forekomster eller dedikerte servere som vil komme deg i gang på få minutter, har Vultr noen av de mest innovative vertsløsningene i bransjen.

Vultr Hosting Services

Som leverandør av høyytelses-SSD-skyservere, tar Vultr sikte på å kontinuerlig forbedre påliteligheten og effektiviteten til deres hosting-tjenester. Enten du er en utvikler, en liten bedrift eller en multinasjonal, vil du finne Vultrs standardiserte plattform en av de mest fleksible og konkurransedyktige prisene.

På grunn av de økende og differensierte kravene fra de forskjellige kategoriene kunder Vultr-mål, har de utviklet seg forskjellige typer vertsalternativer. Hvert alternativ har funksjoner som svarer til markedssegmentet som serveres. Når det er sagt, kan du også skalere serverressursene dine basert på dine unike behov. Følgende er vertsalternativene:

Vultr Cloud Compute (VC2)

Hvis du er ute etter skybasert hosting, men ikke er forberedt på en langsiktig forpliktelse, kan cloud compute (VC2) tjene deg godt. Dette er en kraftig beregning som lar deg distribuere over hele verden gjennom Vultrs 100% SSD-lagring på knappe 60 sekunder.

Blant andre fordeler gir dette vertsalternativet deg:

 • Avansert nettverkstilkobling – Via Cloud Compute (VC2) kan du legge til flere IPv4-adresser for hver virtuell privat server, etablere isolerte regionale private nettverk for dine instanser og aktivere IPv6-tilkobling.
 • Distribusjonsautomatisering – Du kan enkelt automatisere distribusjonene dine ved å bruke Vultrs første-oppstartsskript og stillbildefunksjoner. Du kan bruke disse funksjonene direkte fra Vultrs tilpassede API.

Dette er et anbefalt alternativ hvis du kommer i gang med forhåndsvert.

Bare Metal Forenklet

Dette alternativet er designet for brukere med ressurskrevende nettsteder og applikasjoner. Den beste måten å beskrive Bare Metal Simplified er å tenke på tilpasset dedikert serververt. En av de største fordelene med denne hostingplanen er at den lar deg distribuere på få minutter.

Hvis webkravene dine øker på et gitt tidspunkt, kan du enkelt spinne opp flere serverressurser ved å bruke automatisering. De dedikerte hostingfunksjoner i denne planen gir du deg full kontroll over ditt vertsmiljø og ubegrenset tilgang til all den fysiske maskinvaren som støtter nettressursene dine.

Dedikerte forekomster

Dette er et innovativt alternativ til Bare Metal Simplified-planen. I dette alternativet lar Vultr deg leie brøkdeler av en dedikert server. Ta en forekomst der du bare vil at 50% av en dedikert server skal være vert for nettstedet ditt. Dette er mulig med dedikerte forekomster, takket være fleksibiliteten.

Ideelt sett er brukere som synes cloud computing-planen er litt restriktive og Bare Mental Simplified-planen for mye for deres behov, best tjent med Dedicated Instances.

Blokkering av lagring

Dette er ikke en hosting-løsning, snarere en lagringstjeneste. Ved å tilby Block Storage-tjenesten ønsker Vultr å lage utvidbare lagringsvolumer som du kan bruke med hvilken som helst av planene deres. For tiden er Block Storage begrenset til New Jersey Cloud Center og er derfor ikke tilgjengelig i de andre 14 datasentrene.

Hver blokklagring er replikert i tre eksemplarer og lagret i en svært tilgjengelig klynge. På denne måten kan du alltid ha en sikkerhetskopi i tilfelle serverfeil eller andre tekniske problemer.

Når det gjelder ytelse og pålitelighet er Block Storage rangert høyt. Det støttes av NVMe Enterprise SSD, som er et høyhastighets vertskontrollergrensesnitt designet for bedrifter, klientsystemer og datasentre. Det gir mulighet for høy hastighets dataoverføring på opptil 1200 MB per sekund.

Vultr Block Storage faktureres per time. Den laveste pakken er 10 GB SSD til $ 1 per måned og den høyeste er 10.000 GB SSD lagring til $ 1000 per måned.

Pros av Vultr

Vultr har investert mye i å forbedre vertsinfrastrukturen fra Cloud Compute (VC2) til Bare Metal Simplified. Det er mange åpenbare fordeler for sluttbrukere som følger med dette. Nedenfor er et sammendrag av de beste fordelene du garantert vil glede deg over.

Frihet til å distribuere fra ethvert sted

Vultr gir deg muligheten til å utvikle deg lokalt og distribuere globalt. De har et av de største nettverkene av datasentersteder fra Nord-Amerika til Øst-Asia. Totalt antall lokasjoner er for øyeblikket 15. Med dette brede valget, kan du distribuere på et datasenter nærmere målgruppen..

Et funksjonsrikt kontrollpanel

Vultrs intuitive kontrollpanel lar deg distribuere en skyyterserver med høy ytelse øyeblikkelig. Kontrollpanelet gir deg tilgang til serverforekomster, stillbilder, ISO, SSH-nøkler, brannmurer, oppstartsskript og reserverte IP-er, alt fra ett dashbord.

Dette gjør det enklere for deg å overvåke serverens helse gjennom parametere som båndbredde og CPU-bruk.

Fleksible operativsystemer

Du kan spinne opp en ny forekomst med ditt operativsystem i løpet av sekunder. Blant operativsystemene å velge mellom inkluderer CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu og Windows. Du kan også laste opp ditt eget OS.

Sikrede fasiliteter

Alle datasentre er sikre og ligger i diskrete omgivelser. Den fysiske tilgangen er begrenset til å kun tillate relevant personell. I tilfelle feil, tar backup-systemet ganske raskt opp for å gjenopprette alt tilbake til sin opprinnelige tilstand.

Kundeservice

Du kan kontakte kundebehandlingsteamet gjennom billettering, sosiale medier eller e-post. Alternativt kan du benytte deg av vell av kunnskap som tilbys av Vultrs pulserende online fellesskap på discuss.vultr.com. Det er også nyttige guider, vanlige spørsmål og andre ressurser du kan gjennomgå.

Ulemper

Spar for noen få små ulemper, Vultr er en stor vert. Imidlertid synes mange kunder å betale den første i måneden litt begrensende. Den gode nyheten er at du får verdi for hver krone du bruker.

Utviklere kan støte på tekniske problemer som blokkert SMTP. Dette blir imidlertid raskt utbedret ved å komme i kontakt med supportteamet.

Konklusjon

Bruk av skyen kan gi deg kilometer foran konkurrentene. Å være vert for nettressursene dine på en pålitelig infrastruktur med rootadministrator-tilgang, 100% Intel-kjerner, og et uendelig antall OS-kombinasjoner, garanterer deg og dine klienter kvalitets webopplevelse.

9.6 Generell vurdering
Høy ytelse, sikkert og optimalisert vertsmiljø

Vultr har med seg en av de mest effektive og pålitelige hostingløsningene for lansering av raske, skyservere. SSD-serverne har en global tilstedeværelse gjennom 15 datasentre. Dette betyr at du kan starte nettstedet ditt fra hvilken som helst av disse regionene for å hjelpe deg med å bringe tjenestene dine nærmere publikum. CPUene som Vultr bruker, er den siste generasjonen Intel-kjerner. Dette sikrer deg raske behandlingstider og raske distribusjoner. Prisene deres er konkurransedyktige, og med så lite som $ 2,50 per måned, kan du få en sky hosting plan.

PROS
 • Frihet til å distribuere fra ethvert sted
 • Et funksjonsrikt kontrollpanel
 • Fleksible operativsystemer
 • Sikker infrastruktur
 • Utmerket kundesupport
ULEMPER
 • Forhåndsbetaling i den første måneden litt begrensende
 • Utviklere kan støte på tekniske problemer som blokkert SMTP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map