WooCommerce Hosting – Hva du trenger å forstå?


Woocommerce hosting

Du har kanskje sett mange webhotellfirmaer som tilbyr WooCommerce spesialisert webhotell. I denne guiden vil du vite alt du trenger å vite om WooCommerce Hosting, pluss noen viktige punkter som vil hjelpe deg å velge en WooCommerce spesialisert plan. Før vi kommer dypt inn i WooCommerce Hosting, er det viktig å vite hva WooCommerce er.

Hva er WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce forvandler WordPress-nettstedet ditt til en fullastet nettbutikk i løpet av få klikk. Og dette er valget mellom nesten alle e-handelseiere, det være seg en oppstart med veldig få produkter eller et detaljhandelnettsted med flere produkter. Og det som gjør denne pluginen enda mer populær, er at dette er en plugin fra Automattic, morselskapet til WordPress.

WooCommerce, et populært plugin-program for e-handel for WordPress, styrker mer enn 40% av nettbutikkene og har banet vei for oppstartsbedrifter og gründere for å få virksomheten sin online, uten å måtte brenne et dypt hull i lomma. Og det er ikke en overraskelse at WooCommerce er anerkjent som den beste gratis plugin for WordPress.

I tillegg til å selge fysiske varer, kan du også selge digitale produkter som e-bøker, streamingmedier, lisensnøkler, etc. Og det er ingen begrensning på antall produkter du kan legge til på nettstedet ditt. Men det er sjansene for at webhotellleverandøren du velger kan begrense antallet produkter du legger til. La oss snakke mer om det senere.

Hvordan slå et WordPress-nettsted på WooCommerce nettsted?

Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere WooCommerce-plugin på WordPress-nettstedet ditt. Og i løpet av få klikk, blir WordPress-nettstedet ditt omgjort til et fullt utstyrt e-handelsnettsted eller nettbutikk.

WooCommerce leveres også med best mulige alternativer for lagerstyring. Ulike betalingsportaler tilbys også for å gjennomføre betalingene på en sikker måte. Med WooCommerce får du full kontroll over dataene dine.

Og det er flere utvidelser tilgjengelig for WooCommerce, som du kan bruke til å legge til flere funksjoner i nettbutikken din. Disse utvidelsene kan lastes ned og installeres fra WordPress.Org-biblioteket eller WooCommerce-utviklernettstedet.

Du kan tilpasse WooCommerce-nettstedet til det minste elementet på nettstedet ditt, da WooCommerce fint integreres med alle funksjonene som allerede finnes på et WordPress-nettsted. Og ditt WordPress-nettsted vil være fullt skalerbart med WooCommerce-plugin. Derfor trenger du ikke tenke to ganger om å bytte WordPress-nettsted til et WooCommerce-nettsted.

Du kan opprette kuponger og rabatter for produktene du ønsker, og du får også et flott forsendelsesstyringssystem. Du kan enkelt få tilbakemeldingene fra kundene. Og en annen flott og virkningsfull funksjon som følger med WooCommerce er dens innebygde analyse- og SEO-verktøy. Du trenger ikke lenger å stole bare på andre SEO-verktøy for å rangere høyere og forbedre synligheten til nettstedet ditt og dets produkter.

Hvorfor er WooCommerce hosting nødvendig?

WooCommerce kjører på WordPress, og du må finne hosting fra en webhotellleverandør for å være vert for eCommerce-nettstedet. Ja, det er et alternativ å kjøpe hosting fra WordPress. Men du vil ikke få spesialisert WooCommerce Hosting fra WordPress.

Sammen med webhotell trenger du også et domenenavn. Og et SSL-sertifikat er et must hvis du vil ha muligheten til online-betalinger på nettstedet ditt og for å gjøre nettstedet ditt sikrere. Det er forskjellige alternativer for webhotell som du kan velge mellom hvis du vil være vert for et normalt nettsted. Og mange webhotellleverandører tilbyr spesialisert WordPress-hosting for å være vert for WordPress-nettsteder.

Men for å dra full nytte av funksjonene og funksjonene til WooCommerce, anbefales du sterkt å gå etter WooCommerce Hosting. Denne typen hosting kan håndtere et WooCommerce-nettsted utenfor boksen, og du vil bli veiledet av WooCommerce-eksperter hvis du får WooCommerce spesialisert kundestøtte. Men det er alltid bedre å bli hjulpet av personer med inngående kunnskap om WooCommerce og med ekspertisen for å løse problemene relatert til WooCommerce nettsteder.

Og når det gjelder sikkerhet, er ikke WooCommerce det beste i markedet. Og et e-handelsnettsted må være svært bankbart når det gjelder sikkerhet. Fordi det er der brukerinformasjon og viktige data som kredittkortinformasjon og mer lagres. Og du vil ikke ønske å rutte med transaksjonene som skjer på nettstedet ditt. En løsning for denne ulempen med WooCommerce ville være å kjøpe WooCommerce Hosting fra en sikker webhotellleverandør.

Aktiver SSL-sertifikat for å legge til ekstra sikkerhet på e-handelsnettstedet ditt for å utføre transaksjoner. Kjøp derfor denne ekstra SSL-funksjonen sammen med hostingplanen din. Du vil ikke at de besøkende, som også kan være dine potensielle kunder, ender opp med å besøke et nettsted som ikke er tilgjengelig. Sammenlign derfor forskjellige leverandører av webhotell, og sørg for at du velger den med den høyeste oppetiden som er levert.

Når du kjøper delt hosting i stedet for å kjøpe WooCommerce Hosting, får du en begrenset mengde lagringsplass og båndbredde. Og jeg håper du fremdeles husker hva jeg sa tidligere med at WooCommerce lar deg legge til et ubegrenset antall produkter på nettstedet ditt. Og sjansen er veldig mindre for at du får nok ressurser til å utfylle det ‘ubegrensede’ alternativet som tilbys med WooCommerce hvis du kjøper tradisjonell delt hosting. Å kjøpe WooCommerce-hosting vil gi deg uovervåket båndbredde, enorm diskplass, e-postkontoer og mer bortsett fra vanlige vertsfunksjoner.

WooCommerce nettsted betyr et eCommerce nettsted. Og når vi snakker om e-handelsnettsted, er alt vi kan tenke på mange produkter, produktbilder, andre detaljer og mye mer. Og på et e-handelsnettsted, bytter man mellom sider oftere enn på tradisjonelle bloggingsnettsteder. Derfor er hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt den faktoren du aldri bør unnlate å ta hensyn til. Og som du allerede vet effekten av et nettsted med treg lasting, må du sørge for å velge en rask leverandør av webhotell.

Hvem er den beste leverandøren av WooCommerce?

Etter å ha kjent til alle disse viktige punktene om WooCommerce Hosting, er et spørsmål som kan være i hodet ditt, bør jeg bytte til WooCommerce Hosting? La meg gjøre tingene klare for deg.

Det er e-handelsnettsteder som brukes til å selge bare få produkter. For eksempel har en forfatter nettstedet sitt for å selge de to bøkene han har skrevet. I slike tilfeller vil ikke WooCommerce Hosting være en nødvendighet. Et slikt nettsted kan fungere fint med en delt WordPress-hostingplan. Men hvis formålet med nettstedet ditt er å selge flere produkter, og hvis sikkerhet og ytelse er dine viktigste prioriteringer, må du gå for WooCommerce Hosting.

Ting kan bli litt vanskelig når du har mange alternativer å velge mellom, og du er ikke helt sikker på hvilken som er den beste WooCommerce Hosting-leverandøren for WooCommerce-nettstedet. Og nå som du vet alt om WooCommerce-hosting, er det nå på tide å velge WooCommerce-klar webhotell.

Derfor har vi listet opp de 5 beste webhotellleverandørene som tilbyr WooCommerce hosting som kan håndtere et WooCommerce nettsted utenfor boksen.

Bluehost

Bluehost beste Woocommerce hosting

Bluehost er en av markedslederne og er rangert som nr. 1 for småbedrifters webhotellbehov. Og en merkbar fjær i hetten til Bluehost er den som offisielt er anbefalt av WordPress og WooCommerce. De er også de mest pålitelige leverandørene av webhotell når det kommer til kundesupport, ettersom de gir kundesupport 24/7.

Bluehost WooCommerce Hosting starter på $ 6,95 / måned og går helt opp til $ 12,95 / måned. Du vil få en sikker betalingsport for å gjennomføre alle online transaksjoner på nettstedet ditt. Bluehost WooCommerce Hosting kommer med 30 dager pengene tilbake-garanti. Du får også gratis, fullt tilpassbare temaer. Du får også hjelp fra en WooCommerce-ekspert over telefon, som lar deg sette opp WooCommerce-butikken i løpet av to timer.

HostSoch

Hostsoch Billig Woocommerce hosting

HostSoch er et av de mest populære webhotellfirmaene i India. HostSoch er kjent for pålitelighet og førsteklasses webhotell til meget rimelige priser. Dette er også et av de topprangerte webhotellbedriftene når det gjelder hostinghastighet, oppetid og support. HostSoch WooCommerce Hosting-planer starter på bare 99 000 / mnd. Prisene går helt opp til rupier 329 / mo. Du kan velge mellom hvilken som helst av de fire pakkene, nemlig Starter, Advanced, Business og Pro. Du får 99,9% oppetidsgaranti, gratis Cloudflare-beskyttelse og høyytelsesservere.

Du kan få tak i gratis domenenavn hvis du kjøper webhotell fra HostSoch. Du får også et gratis SSL-sertifikat for å gjøre nettstedene dine sikrere. Døgnåpen dedikert support er alltid til tjeneste for deg, noe som sikkert vil forbedre hostingopplevelsen din.

Hostinger

Hostinger's Woocommerce-hostingplaner

Hostinger tilbyr topp WooCommerce-hosting for overlegen ytelse på WooCommerce-nettstedet. Hostinger webhotellplaner kommer med 30 dager pengene tilbake-garanti. Hostinger har ledet webhotellbransjen over hele kloden og er kjent som den beste når det gjelder kvaliteten på hostingtjenesten. De har et ekspertteam som er dedikert til å servere deg 24/7. Prisene på WooCommerce Hosting starter så lave som rupier 45 / mo., Og går helt opp til rupier 189 / mo. Du får også gratis domenenavn med Hostinger premium og forretningshotellplaner.

HostPapa

Hostpapa Woocommerce-leverandør

HostPapa er en av de ledende webhotellleverandørene når det gjelder forbedret hastighet og ytelse. Dette er også en av de topprangerte webhotellleverandørene. De har gjort det mulig for mange småbedrifter å sette et merke på internett med sin verdi-for-pengene-tjeneste. De har en rimelig prisklasse for sine WooCommerce webhotellplaner, som starter fra rupees 199 / mo. går helt opp til rupier 699 / mo. Prisklassen er en indikasjon på fleksibiliteten i priser og funksjoner i planene deres. For å gjøre WooCommerce webhotellopplevelsen trygg og sikker, har de innebygde sikkerhets- og overvåkingsfunksjoner. Du vil også få live ekspertstøtte når du trenger det, døgnet rundt.

A2Hosting

A2hosting Woocommerce-vert

Ren hastighet er det A2 Hosting er kjent for. De tilbyr også opptil 20X raskere server. Derfor kan man utvilsomt forvente topp ytelse fra A2 Hosting-servere. Du får også fordelen med uovertruffen støtte 24/7/365 fra ‘Guru Crew’, som er et team av vennlige og eksperter. A2 Hosting har også pengene tilbake-garanti når som helst. A2 Hosting WooCommerce-planer starter på rupees 269,28 / mo., Går helt opp til rupees 824,36 / måned. Den rimeligste planen vil kjøpe deg fullt optimalisert og administrert webhotell, som er ideell for WooCommerce nettsteder i stor skala.

Konklusjon

Selv om WooCommerce-hosting kan koste deg marginalt mer enn vanlig webhotell, rettferdiggjør fordelene og funksjonene som tilbys av WooCommerce premium prislappen. Derfor er WooCommerce Hosting virkelig verdt å prøve. Hvis du vil komme i gang uten problemer og begynne å selge produktene dine med en gang, er WooCommerce Hosting det du bør velge uten tvil. Mange webhotellleverandører tilbyr WooCommerce Hosting som spenner fra en grunnleggende delt plan til mer forhånd fullstyrt dedikert hosting. Du må velge din i henhold til kravene på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map