Kajian Galaxy 4 Web

Harga, Rancangan & Ciri Galaxy 4 Web – 2020

Ciri-ciri Utama

 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Komitmen Masa Masa 99.94%
 • Nama Domain & SSL Percuma
 • Pemindahan Laman Web Percuma
 • Hoskan Laman Web Tanpa Had
 • Ruang cakera RAID10 berlebihan
 • Harga Pembaharuan Sama
 • Pangkalan Data Tanpa Had
 • Akaun E-mel Tanpa Had
 • Ruang & Jalur Lebar SSD tanpa had

Rancangan Hosting Berkongsi

Nama PelanOSRuangLebar jalurPanelBilangan Laman webHarga
PEMULALinux11CPANEL141
ASASLinux31CPANEL182
DASAR PLUSLinux51CPANEL1123
DASAR PROLinux101CPANEL1164
Lihat perbandingan Shared Hosting

Pelan Hosting VPS

Nama PelanOSRuangCPURamTerasHarga
STANDARDLinux2022849
PERNIAGAANLinux40241499
PROFESIONALLinux80362649
ElitLinux120483599
Lihat perbandingan VPS Hosting

Pelan Hosting Awan

Nama PelanOSRuangCPURamLebar jalurHarga
KELAB PERIBADILinuxTanpa had22Tanpa had399
KELAB PERNIAGAANLinuxTanpa had44Tanpa had699
KELAB PROFESIONALLinuxTanpa had66Tanpa had899
Lihat perbandingan Cloud Hosting

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Apa itu Galaxy 4 Web

Kami di Web 4 Galaxy. sentiasa percaya bahawa web hosting harus Cepat, Selamat, Boleh dipercayai, Canggih dan berpatutan. Kami telah memulakan usaha hosting web ini untuk menyokong perniagaan dalam talian yang terus berkembang dan memenuhi harapan pengguna perniagaan dengan harga yang berpatutan.

Perkhidmatan hosting web yang ditawarkan oleh Web 4 Galaxy. merangkumi teknologi, masa operasi dan 24x7x365 sokongan pelanggan eksklusif. Kami berkeupayaan untuk menawarkan perkhidmatan hosting kepada semua sektor dan perniagaan dari semua saiz. Kami mempunyai tawaran perkhidmatan dari akaun Basic Hosting hingga kelompok Server Dedicated yang kompleks di pelbagai platform.

Pasukan dan Nilai Kita
Pasukan kami terdiri daripada pentadbir sistem Linux & Windows yang berpengalaman yang komited untuk menawarkan perkhidmatan bertaraf dunia 24×7. Semua pentadbir sistem kami mempunyai kepakaran dalam panel kawalan cPanel & Plesk, teknologi virtualisasi dan mempunyai rekod prestasi yang terbukti dalam penghijrahan pelayan. Pakar pelayan kami mengusahakan masalah kompleks yang berkaitan dengan pelayan untuk mengurangkan waktu henti, meningkatkan prestasi dan membantu pelanggan kami meminimumkan kos sokongan mereka.

Kami merasakan bahawa pengalaman pelanggan terbaik ditawarkan dengan memusatkan perhatian pada perspektif pelanggan. Kami merancang semua produk dan perkhidmatan kami dengan mempertimbangkan kepuasan pelanggan. Kemudahan penggunaan dan kejelasan dalam persembahan adalah beberapa faktor utama kejayaan kami, dan kami menikmati memberikan pengalaman menarik kepada pelanggan kami setiap hari.

Kami telah merancang produk dan perkhidmatan kami sedemikian rupa untuk memastikan pengalaman dan kepuasan pelanggan yang terbaik. Tidak kira sama ada pelanggan mempunyai pakej hosting bersama, VPS atau pelayan khusus; kami memperlakukan mereka semua sebagai pelanggan eksklusif kami dengan itu memberikan mereka sokongan 24×7 kedudukan tertinggi.

Mengapa Kita Berbeza Dengan Orang Lain

Berkomitmen Untuk Memberikan Yang Terbaik
Orang-orang di Web 4 Galaxy. telah bertahun-tahun berada di industri hosting web, kami sangat mengetahui fungsi industri hosting web dan kami dapat memberikan yang terbaik. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan untuk semua tahap kemahiran, tidak kira sama ada anda seorang pemula atau benar-benar mahir dalam laman web. Kami memberi peluang kepada pelanggan kami untuk membuka sepenuhnya potensi web dan memanfaatkannya sepenuhnya. Memandangkan hakikat bahawa pelanggan mahukan nilai untuk wang, kami telah menggabungkan perkhidmatan kami dengan ciri-ciri terkemuka di industri dan bantuan di lokasi 24/7 juga tersedia sepanjang tahun untuk memastikan semuanya sempurna dengan laman web anda.

Produk Berkualiti Hebat
Kami menawarkan penyelesaian hosting standard dan khusus untuk semua jenis laman web dan perniagaan. Pelbagai rangkaian produk kami merangkumi Nama Domain, Hosting Bersama, Hosting Reseller, Hosting VPS, Hosting E-mel, pelayan khusus, hosting eCommerce, sijil SSL, hosting CMS, G-Suite dll. Ini bukan semua, kami terus berusaha ke arah menambah ciri baru dan penambahbaikan untuk rangkaian produk kami. Kesungguhan kami untuk terus mengemas kini produk telah membantu kami terus maju dalam persaingan; ini digambarkan dengan sempurna melalui rangkaian produk hosting kami.

Harga Bersaing
Kita mesti melakukan yang terbaik dalam industri yang sangat kompetitif. Tidak seperti pemain besar, kami tidak mempunyai pangkalan pelanggan berjuta-juta sehingga kami tidak layak mendapat potongan besar, tetapi tetap kami berusaha sebaik mungkin untuk memberikan perkhidmatan hosting dengan harga yang berpatutan. Kami menjalankan perniagaan dan jelas kami perlu menjana wang, tetapi kami tidak tamak untuk membuat bayaran secara berlebihan dan mendapat keuntungan.

Perkhidmatan Pelanggan yang unggul
Kami menyedari hakikat bahawa terdapat banyak cabaran teknologi ketika datang ke platform hosting web anda, oleh itu kami berada di sini 24 jam sehari, setiap hari sepanjang tahun. Perkhidmatan pelanggan adalah tulang belakang perniagaan kami dan di sinilah kami berusaha bersungguh-sungguh untuk membuat perbezaan. Galaksi Web 4. techni

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map