30 strokovnjakov za WordPress, ki jih lahko spremljate na Twitterju

30 strokovnjakov za WordPress, ki jih lahko spremljate na Twitterju

Povejte vsem strokovnjakom za WordPress kot tudi popolnemu začetniku, ki se pripravlja na velik potop. To je posebna predanost vsem, ki se jim zdi, da ne dobijo dovolj WordPress-a. Res ste ljubica, zato se pripravite na nekaj zabave.


Pred približno letom dni smo objavili objavo, 25+ Amazing WordPress Blogi, ki bi jim morali slediti, ki so od vas zbrale odlične povratne informacije. Govorimo o osupljivih in nostalgičnih komentarjih, kot so:

To je ena odlična kolekcija Freddy! Moji najljubši so WPExplorer, WPKube in seveda Blog za WPMU Dev. Všeč mi je tudi vsebina na WPLift in WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Ali pa…

Freddy, to je neverjeten seznam, ki si ga sestavil. Najlepša hvala za omembo WP Superstars – jaz in ekipa to zelo cenim. – Adam Connell @wpsuperstars

In lahko grem naprej in naprej, ker skačeš. Vsak od vas. Radi slišimo vaše misli, med vami in menoj pa vaši komentarji ponujajo prepotrebno okrepitev morale. Danes bomo nadgradili ta duh družabništva z objavo, ki vas zbliža in zapre s creme de la creme skupnosti WordPress.

Usmerimo vas k 30 strokovnjakom za WordPress, ki jim boste sledili na Twitterju. Ti fantje (in dekleta) so oboroženi z najboljšimi nasveti, novicami, vajami, orodji in še veliko več. Z drugimi besedami, to je vrsta množice, s katero se želite družiti, da ostanemo pred krivuljo, kjer gre za WordPress..

Si lačen in žejen najnovejših dogodkov v svetu WordPress? Če je to odmevno, si oglejte naslednje račune na Twitterju in ne oklevajte, da pritisnete ta gumb za sledenje. Pripravljeni? Dobro.

Vsi strokovnjaki za WordPress

strokovnjaki za WordPress, ki jim bodo na Twitterju

To ni vaja. To je posebna omemba za vse strokovnjake za WordPress po vsem svetu. Če imate radi in / ali uporabljate WordPress, spadate v to kategorijo. Če nameravate uporabljati WordPress, se potopite že in ne zamerite nobenemu; prišli ste na pravo mesto.

Škoda, da nimamo tvojega Twitterja, da bi ti stresel roko in vas osebno napotil. Vendar obstaja.

Ne glede na to, ali ste začetnik WordPress-a ali uporabnik energije, vas vabimo, da nam v komentarjih izpišete vrstico in vaš Twitter, tako da vas lahko hvalimo in prepoznamo kot ključnega zobnika v orodjih, ki poganjajo WordPress. Če ste popoln začetnik, lahko sledite @WordPress na Twitterju.

WP Explorer

Wordpress-strokovnjaki za spremljanje wpexplorerja

Prednost ali brez pristranskosti, WPExplorer je en Twitter račun, ki mu morate slediti. AJ Clarke in Kyla sta na mojem seznamu vrhunski strokovnjaki za WordPress in tega ne trdim, ker so mi znižali čeke. Ne, to ni to.

Gledal sem, da je duet ta blog rasel od drobcene pikice v ogromnem vesolju WordPress do velike svetle zvezde, kakršna je danes. WPExplorer Twitter feed je obremenjen z najboljšimi mnenji WordPress-a, novicami, vajami, nasveti, deli in še veliko več.

Devesh Sharma

Wordpress strokovnjaki za spremljanje wpkube

Dvignite roke, če ste bili na katerem koli od Devovih številnih WordPressovih spletnih mest. Eden najbolj gorečih strokovnjakov za WordPress, ki je kdaj poželel splet, Deveški tvit @wpkube. Tweets se vrti okoli razvoja WordPress-a, tem, vtičnikov, novic, vadnic in še veliko več.

ZmagaWP

wordpress-strokovnjaki za spremljanje-winwp

Kustosi Brin Wilson, samooklicani navdušenec nad WordPressom iz Londona, @winningWP deli bogato znanje in znanje WordPress, ki so ga prispevali strokovnjaki WordPressa z vsega sveta..

Syed Balkhi

wordpress-strokovnjaki, ki naj sledijo syedbalkhi

Ne vem, ali naj se povežem z osebnim računom Twitterja Syeda @syedbalkhi ali njegove bolj priljubljene @wpbeginner račun, ker sta oba super. Syed je tisti, ki stoji za drugimi ugodnimi projekti WordPress, kot so Soliloquy, Easy WP Forms, Galerija Envira, Optin Monster in še veliko več.

Tom McFarlin

wordpress-strokovnjaki-to-follow-tommcfarlin

Tom je obiskal WordPress, kar je s super koncerti na simpatičnih spletnih mestih, kot so Tuts + Code, CareerBuilder.com in Smashing Magazine, če omenim le nekaj. Občasno govori na WordCamps in MeetUps tako kot bloger in kot razvijalec. Njegovo delo boste našli tudi v repozitoriju vtičnikov WordPress in GitHub. Ustanovil in vodil je @pressware.

Jean-Baptiste Jung

wordpress-strokovnjaki za spremljanje-catwhocode

Jean je profesionalni spletni razvijalec, bloger in fant za Cats Who Code in WP Recipes. Spremljate lahko tvite o WordPressu in vsem spletnem razvoju.

Lorelle VanFossen

wordpress-profesionalci-slediti-lorelle

Lorelle VanFossen je tako super, da lahko oboževalca spregovorim v njenem imenu:

Če imate spletno mesto z WordPressom, se naročite na Lorellein blog. Pravzaprav se še vedno naročite, če nimate spletnega mesta, ki podpira WordPress. Piše nasvete in trike za WordPress, pokriva pa tudi splošne nasvete za bloganje. Vsakdo lahko koristi branje Lorelle na WordPressu. – Tyme White, mreža 9 pravil

Carrie Dils

wordpress-strokovnjaki-slediti-carrie-dils

Carrie Dils pozna svoje stvari in njen blog… no… je nekaj drugega. Verjetno je to zato, ker deluje na okvirju Genesis. Sem že omenil, da pozna svoje stvari? Carrie Dils je profesionalna razvijalka in svetovalka za WordPress. Njen vir na Twitterju je točno tam, kjer morate biti. @cdils je ��

Sarah Gooding

wordpress-strokovnjaki-slediti-sarah-dobrobiti

Ta seznam nenehno postaja vedno boljši. Je Sarah med najboljšimi strokovnjaki za WordPress tega obdobja? Prekleto prav je. Je čudaška, smešna in z njimi razpolaga z besedami. Ne da bi jo sladkorno premazala, je odlična blogerka in pletena! Redno tvita @pollyplummer.

Paul Andrew

wordpress-profesionalci-to-follow-speckyboy

Paul Andrew je tip, ki nam je prinesel priljubljeno revijo Speckyboy Design. Ima bogate izkušnje s spletnim oblikovanjem in tvitom o orodjih, virih in inovativnih tehnikah za WordPress in spletni dizajn na splošno.

Chris Lema

wordpress-strokovnjaki, ki naj sledijo wordpress-chrislema

Ta del bi bil nepopoln brez Chrisa Leme, kajne? Je znan profesionalni trener, govornik, pisatelj in bloger. Njegovi nasveti so v veliko pomoč, če morate uporabiti WordPress, lastno bloganje ali oblikovanje ekipe z visoko zmogljivostjo.

Pippin Williamson

Wordpress-strokovnjaki za spremljanje pippinsplugins

Pippin W. iz Pippins Plugins je odličen ljubitelj piva in moški, ki stoji za nekaterimi najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress, kot so RestrictContentPro, Easy Digital Downloads in AffiliateWP. Njegov blog je dom številnih vadnic WordPressa in objav, polnih najboljših nasvetov. Ujemite Pippina na @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

wordpress-strokovnjaki-to-follow-brian-krogsgard

Brian je ustvaril in zdaj vodi Post Status, blog z dolgim ​​obrazcem, namenjen obveščanju strokovnjakov WordPressa o panogi. Na poti poslušajte WordPress podcaste ali preberite članke o jedru WordPressa, novice, razvoj, poslovanje in še veliko več.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweeting od @LisaSabinWilson, Lisa je možgane in napade @AppPresser, solastnik Web Dev Studios in avtor WordPress For Dummies. Vedno je tvitala o poslu, oblikovanju WordPressa, razvoju in življenju nasploh.

Nile Flores

wordpress-strokovnjaki-to-follow-nile-flores

Nile je mati enega sina, Luis Angel Flores. Je profesionalni oblikovalec / razvijalec WordPress in SEO svetovalec. Kadar ne dela, se med drugimi hobiji prepušča risanju, astronomiji in karateju. Tweeta na @blondishnet.

Adii Pienaar

wordpress-strokovnjaki-slediti-adii

Ste že kdaj slišali @WooThemes? Ne? No, naredijo nekaj najboljših tem WordPress. Oh, skoraj sem pozabil; ti so dali WordPress skupnosti najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino, WooCommerce. Zvoni na zvonec?

Adii je soustanovitelj WooThemesa in zdaj deluje @getconversio. Je nov oče in bivši rockstar s sedežem v Cape Townu v Južni Afriki.

Krščanski “Kriesi” Budschedl

wordpress-profesionalci-to-follow-kriesi

Kriesi prodaja visokokakovostne teme WordPress na Kriesi.at. Tako pravi sam in s 17 vrhunskimi temami ter več kot 170 tisoč strankami, ki jih želijo pokazati, je eden najboljših strokovnjakov za WordPress, ki mu morate slediti. Tu in tam se oglasi o WordPressu. Sledi @kriesi.

Frederick Townes

wordpress-strokovnjaki-to-follow-frederick-townes

Če imate radi zelo hitre spletne strani WordPress, bi morali imeti radi W3 Total Cache. Zdaj je Frederick Townes široko objavljeni bloger, ki stoji za tem neverjetnim vtičnikom. Med drugim zajema teme, kot so socialni mediji, spletno gostovanje, spletni dizajn in internetni marketing.

Matt Mullenweg

wordpress-profesionalci-slediti-mat-mullenweg

Kako bi lahko pozabili na Matta Mullenwega, očeta ustanovitelja WordPressa in podjetnika? Njegove biološke povezave na Twitterju na številne WordPress projekte in vir je poln osupljivih posodobitev o poslovanju, podjetništvu in WordPressu, očitno.

Mark Jaquith

wordpress-profesionalci-slediti mark-jaquith

Serijski zavezanec za WordPress in bloger Mark Jaquith se na tem seznamu strokovnjakov za WordPress spominja zaradi svojega ogromnega prispevka k platformi, ki smo jo zelo radi vzljubili. Blogira o WordPressu in nasveti, ki jih ponuja, so neprecenljivi ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec.

Matt Medeiros

wordpress-profesionalci-slediti-mat-medeiros

Če uporabljate (ali nameravate uporabljati) WordPress v svojem podjetju, morate poslušati Mattove poddaje. Pogovori se z ljudmi, ki se preživljajo z WordPressom, in vse to deli na poročilu Matt Report, svojemu blogu. To in on je pronicljiv WordPress bloger, ki ga je vredno preveriti.

WP motor

wordpress-strokovnjaki-to-follow-wp-engine

WP Engine je dobro znano ime v igri. Ti fantje se vedno oglasijo o najnovejših nasvetih in novicah WordPressa.

Ahsan Parwez

wordpress-strokovnjaki-to-follow-ahsan-parwez

Ahsan je vodja skupnosti WordPress v Cloudways, podjetju, ki gostuje v oblaku, kot nobeno drugo. Je tudi WordPress razvijalka in tehnični strokovnjak za SEO, ki se med drugim ukvarja s tvitovi o vtičnikih WordPress, novice, gostovanje in bloganje.

Jeff Chandler

wordpress-strokovnjaki-za-slediti-jeff-chandler

Sodelujoči pisatelj na @wptavern, Jeff je o WordPressu pisal od leta 2007. Poleg tega je gostitelj WordPress Weekly Podcast-a, kar pomeni, da je njegov vir na Twitterju obilo odličnih stvari.

Jesse Petersen

wordpress-profesionalci-to-follow-jesse-petersen

Jesse je priporočeni razvijalec otroške teme Genesis, ki večino svojega časa porabi za razvoj spletnih mest, ki jih pretvarjajo, zabavajo in prodajajo. Na njegovem blogu najdete spletne seminarje, videoposnetke in tečaje o WordPressu, okvirju Genesis in vodenju podjetja s sedežem v WordPressu. Toda tudi pri vseh teh klobukih je na prvem mestu njegova družina.

Alex Vasquez

wordpress-strokovnjaki-to-follow-alex-vasquez

Alex je, spi in sanja o čudovitih spletnih mestih WordPress, ki povezujejo podjetja s strankami. Pomagal vam bo rasti in vas motiviral ob strani z navdihujočimi tvitovi o WordPressu in vsakdanjem življenju.

Informacije o tematiki WP

wordpress-strokovnjaki za spremljanje-wpthemeinfo

Iščete popolno temo WordPress za svoj naslednji projekt? Stavim, da berete kritike in nakupujete samo za najboljše. Podatki o temah WP analizirajo vrhunske WordPress teme in vtičnike, ki vam ponujajo “… enostavne, cenovno dostopne in vrhunske rešitve WordPress za vsako nišo.” Njihov vir za Twitter je poln nasvetov in novic o temah in vtičnikih WordPressa.

C. Bavota

wordpress-profesionalci-to-follow-bavota

Kot vrhunski razvijalec tematike WordPress Bavota pozna vse in druge strani programa WordPress, da vas pouči o vseh veščinah, ki jih potrebujete za preživetje. Vedno je tvitnil o novicah, nasvetih, temah, posodobitvah in veliko več o WordPressu.

Konstantin Kovshenin

wordpress-strokovnjaki-slediti-kovshenin

Razvojni jedr WordPress Kovshenin je več kot primeren za oko. Na dosegu roke ima Python, PHP in WordPress ali drugače, zakaj bi se pojavil kot osrednji govornik na tako številnih dogodkih v WordPressu. Je oče, WordPress geek (odvisnik?) In dela na @automattic vse od Moskve.

Zaključek

Strinjali se boste, da je to seznam. Vseeno je tu še veliko več strokovnjakov za WordPress. Če ne vidite znanega imena (ali Twitter ročaja), lahko delite v spodnjem območju komentarjev. Ne pozabite deliti svojega ročaja na Twitterju, da ta seznam nenehno raste. Na zdravje!

Pssst – opomba WPExplorerja: Freddy je naredil ta osupljiv seznam in se sploh ni vključil! Sledite Freddyju naprej @VistaMediaInc pridobiti veliko nasvetov za WordPress, spletni dizajn, SEO in še več!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map