55 velikih blagovnih znamk, ki uporabljajo WordPress (in zakaj)

Ljudje bodo povedali karkoli, da bi nadaljevali z zvijanjem, in WordPress – tako kot vsak drug projekt, ki ga je ustvaril človek – je dobil svoj pravičen delež slabega brušenja. Ljudje (ki ne vedo toliko o WordPressu ali njegovem potencialu) povedo vse stvari proti platformi. Na primer, ni tako težko naleteti na komentarje, kot so:


 • WordPress je BREZPLAČEN, kako je lahko kaj dobrega za komercialni projekt?
 • WordPress ni razširljiv
 • WordPress ni varen in podobno

No, prosim za dovoljenje, da pokličem bika zaradi vseh teh neutemeljenih obtožb. Mislim, če WordPress ni bil ljubček, ki ga vsi poznamo, zakaj bi se velike blagovne znamke odločile, da na platformi ne bodo uporabljale ne enega, ne dveh, ampak več svojih spletnih mest (in aplikacij)?

Če želim te in druge mite o WordPressu počivati, bom omenil nekaj (približno deset) razlogov, zakaj priljubljene blagovne znamke ljubijo in uporabljajo WordPress. V članku vas bom opozoril na manj kot 55 velikih blagovnih znamk, ki uporabljajo WordPress samo za razširitev moje trditve. Vidite, kaj sem pravkar naredil tam? Povej moj argument?

Razlogi, zakaj velike blagovne znamke ljubijo in uporabljajo WordPress

Vstopimo torej – tu je deset razlogov, ki jih te blagovne znamke ljubijo in2 uporabljajo WordPress za upravljanje svojih spletnih mest.

1. WordPress je enostaven za uporabo

Moram to razložiti? WordPress je od namestitve do trenutka, ko zaženete svoj blog / spletno mesto, povezan z enostavno uporabo. Za uporabo programa WordPress vam ni treba brati priročnikov niti se udeležiti posebnih tečajev, če želite postati WordPress razvijalec. Enostavnost, enostavnost in večja enostavnost je način WordPressa.

Nedavna raziskava WordPress-a, ki je sodelovala pri @kaiserfamfound, je pokazala, da so vsi, ki so “… govorili, rekli, da je WordPress najboljša izbira za enostavnejšo uporabo, intuitivnost in enostavnejši potek dela.” # Beseda.

BBC America je dejal: “Uspeli smo dobiti enaka orodja za urejanje in enostaven za uporabo vmesnik v roke vseh naših urednikov. “

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: NASA

2. NASA

NASA je dodala: “Netehničnemu osebju omogočim, da prispeva k blogu naše ekipe, in dejansko lahko ugotoviti v WordPressu. “

Potrebujete več dokazov? Počakaj, imaš? Ali ne uporabljate WordPress-a? Haha.

2. WordPress je lepa

Ali ni to prav? Nekatera najlepša (in intuitivna) spletna mesta trenutno tam delujejo na WordPressu. Naj vam pokažem nekaj primerov:

007: Znotraj sveta James Bond oboževalce po vsem svetu redno posodablja zgodovino enega bolj razvpitih agentov na svetu, zakulisne funkcije, trenutne / prihajajoče promocije in še več.

Enterprise Magazine UK deli ustrezne potovalne nasvete in vodnike za stranke najema avtomobilov. Ker uporabljajo WordPress, jim je enostavno prilagoditi spletni dizajn, hkrati pa ohranjati mobilnost prijazno (ker so njihove stranke / bralci zasedeni s vožnjo).

Rolling Stones promovirajo svojo uspešnost, novo turnejo, glasbo, film, razstavo v Las Vegasu in aktualne novice s svojim WordPress spletnim mestom in morate priznati – drzne barve in postavitev so osupljivi.

Jay Z vodi WordPress svoje spletno mesto Life + Times, kjer deli tisto, kar ga zanima, vključno s slogom, umetnostjo, tehnologijo, športom in seveda glasbo.

Usain Bolt (ja, tudi najhitrejši človek na planetu teče na WordPressu) je svojo spletno stran zgradil z WordPressom. Za izmenjavo novic, nastopov in drugih medijev uporablja temo “Bolt” po meri.

WordPress na vsakem spletnem mestu izgleda odlično in kdo je boljši od Van Heusena (ene najbolj prodajanih blagovnih znamk oblačilnih majic), da vam pokaže, kaj je v spletu modno?

3. WordPress je prilagodljiv

Na WordPressu vodim dokaj majhno spletno mesto in to je dejstvo. Enako ne moremo trditi za CNN. O ja, Cable News Network vodijo mrežo svojih blogov mamuta na WordPress-u in brez kolcanja.

Mislim, si lahko predstavljate, koliko ogledov strani CNN potegne v enem dnevu? Če WordPress ne bi bil razširljiv, bi bil CNN v težavah.

CNN tukaj ni osamljen primer, imamo tudi druge velike, velike spletne strani, kot je CBS New York …

… Univerza na Havajih (ki jo prav tako poganja tema Total WordPress)…

… In Boise State University, če omenim le nekaj.

4. WordPress je popolnoma brezplačen

To bi moralo biti najprej, a ne bi bilo to očitno? WordPress je popolnoma brezplačen za uporabo ali po lastnih besedah:

WordPress je projekt z odprto kodo, kar pomeni, da na njem dela na stotine ljudi po vsem svetu. (Več kot večina komercialnih platform.) To pomeni tudi, da ga lahko uporabljate za karkoli, od domače strani mačke do spletnega mesta Fortune 500, ne da bi kdo plačeval licenčnino in številne druge pomembne svobode..

– WordPress.org

5. WordPress vam omogoča, da imate svoje podatke

Velike blagovne znamke, kot je SONY Playstation, generirajo na tone podatkov, od katerih so nekateri morda občutljivi. Ustvarjate tudi svoje podatke in ne potrebujete, da se kdo zmeša s svojimi bajti. Toda ob strani je celovitost pomemben vidik pri velikih blagovnih znamkah in edini način za zagotovitev integritete podatkov je lastništvo vsega.

WordPress je le založniška platforma, varna založniška platforma, ki omogoča izdelavo neverjetnih spletnih mest. Imate svoje podatke – vsak posamezen bajt in nihče, tudi zaposleni v WordPressu, ne bodo poškodovali vaše vsebine – zato blagovna znamka, kot je Microsoft, izbere WordPress.

6. WordPress vam omogoča hitro zagon

WordPress skrbi za osnovno (ali strukturno) bazo kod, tako da vam ni treba pisati kode iz nič, ko želite zagnati nove aplikacije. Če vaše spletno mesto deluje na WordPressu, potrebujete samo vtičnike ali nekaj dodatnih vrstic kode, da lahko katero koli aplikacijo zaženete in zaženete. Za ustvarjanje novih aplikacij vam ni treba porabiti ur, ker so velike možnosti, da obstajajo vtičniki samo za to.

Predstavljate si, koliko časa bi potrebovali, da ustvarite in preizkusite novo aplikacijo za statično spletno mesto HTML + CSS? Možnost hitrega lansiranja je razlog, da so velike blagovne znamke, kot je revija Time, poskušale ustvariti večino svoje spletne vsebine na WordPressu.

“Skoraj vsa naša nova spletna vsebina je zdaj ustvarjena na WordPressu,” poroča časnik Time. Vendar se še ne konča – drugi odlični primeri velikih blagovnih znamk, ki ustvarjajo novo spletno vsebino (in aplikacije) s programom WordPress, vključujejo:

TechCrunch – eden najboljših virov za tehnologijo, medije in kulturo nerd-ov na spletu.

Po isti liniji je The Next Web blog napredne tehnologije, ki zajema najnovejše in največje dosežke na področju znanosti, računalništva, inženiringa in še več. Poznajo svoje stvari – in izberejo WordPress.

7. WordPress je enostavno povezati s socialnimi mediji in drugimi storitvami

WordPress je morda blogerska (CMS) platforma, vendar njegova sposobnost, da se dobro integrira in se igra z drugimi storitvami, uvršča precej nad pregib. S pomočjo nekaj vtičnikov za družabna omrežja lahko sporočilo enostavno in hitro razširite po družbenih medijih.

To še ni konec. Velike blagovne znamke, kot je AMC’s Walking Dead, so vključile storitev, znano kot StorySync ki združuje oboževalce z vsega sveta. Zahvaljujoč tej genialni storitvi lahko oboževalci znane televizijske serije Walking Dead delijo “… posneti zvitke, kul trivia, ekskluzivne video posnetke in gledanje epizod v živo.” Povej mi, ali ni to mrtvo kul?

Če zgornja ilustracija Walking Dead ne ustreza za vas, je naslednji primer.

Angry Birds prav tako izvajajo svoje družabne promocije in uporabljajo (uganili ste) WordPress. Presenečeni boste nad tem, kolikor lahko WordPress sega do integracije z drugimi storitvami!

8. WordPress je 100% odziven in mobilni

Ko svoje spletno mesto postavite na WordPress, vam ni treba razbijati nazaj, če želite prilagoditi zaslone mobilnih telefonov. Platforma je zgrajena po najnovejših spletnih standardih, kar pomeni, da lahko v nekaj minutah zgradite popolnoma odzivne spletne strani.

wptouch-free-wordpress-pluign

Če vse drugo odpove, se lahko vedno zanesete na vtičnike, kot je WPtouch, za prikaz vašega spletnega mesta na manjših (beri mobilnih napravah) zaslonih. Naj preizkusimo odzivno obliko WordPress. Takoj zaženite nov zavihek in pojdite na katero koli od naslednjih mest:

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Kremen

20. Kremen

Quartz je digitalna novica s poudarkom na zagotavljanju mobilnih novic (oblikovanih za vašo ročno elektroniko) o poslovanju in globalnem gospodarstvu.

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Vogue

21. Vogue

Vogue je eno najbolj znanih modnih imen in lahko stavite, da je njihovo spletno mesto brez težav pripravljeno za mobilne naprave (in zgrajeno na WordPressu),

Metro UK je revija za novice o zvezdnikih in zabavnih zabavah, ki ima tudi spletno stran, pripravljeno za WordPress.

Harvard Gazette deli vse uradne novice s Harvarda in različnih šol. Harvard poleg vrhunske vsebine ve, da je WordPress preprosto najboljši, ko gre za ustvarjanje kakovostnega bloga.

Ali ste katero od zgornjih mest odprli v novem zavihku? Dobro. Zdaj odprite isto spletno mesto na svoji mobilni napravi in ​​doživite odziven dizajn v najboljših močeh. WordPress = odzivnost.

9. WordPress je dinamičen, WordPress je živ

WordPress je dokaj prilagodljiv in absolutno ni omejitev, kaj lahko s platformo dosežete. Še boljše je dejstvo, da WordPress nenehno izboljšuje svetovna ekipa sodelavcev. Z vsako novo posodobitvijo smo deležni novih funkcij, dinamičnost platforme pa se nikoli ne ustavi. Iščete več odličnih primerov? Oglejte si ta spletna mesta:

Target deli dnevne dogodke, promocije in osebne zgodbe na spletnem dnevniku Target Pulse WordPress.

People Magazine je mogoče najti na vseh prodajnih mestih, dostop do najnovejših novic in tračev o slavnih pa je še lažji na spletnem mestu WordPress.

Mercedes Benz poznajo po vsem svetu po svojih kakovostnih avtomobilih, zato je smiselno le, da njihovo spletno mesto poganja vrh linije WordPress..

10. WordPress je več kot programska oprema, to je komunikacijay

Začel bom s citiranjem Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Interaktivna

27. Interaktivni

“To je moč odprtokodne skupnosti, ki WordPress naredi tako dober, kot je.” – Interaktivna

“Odlično se počuti, ko lahko ponudimo popravke, ki lahko pomagajo celotni skupnosti.” – BBC America

“Če imamo na voljo vso to kodo in jo delimo z ostalo skupnostjo WordPress, nam olajša delo na spletnem mestu.” – NASA

Moram povedati več?

Še več blagovnih znamk velikega imena, ki uporabljajo WordPress

Zdaj, ko smo razkrili, zakaj velike blagovne znamke ljubijo WordPress, in delili 27 super podjetij, ki izberejo WordPress za svoja spletna mesta, za katere smo mislili, da bomo nadaljevali. Zakaj bi se ustavili zdaj? Torej tukaj je še VEČ velikih blagovnih znamk, ki uporabljajo WordPress.

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Obama

29. Obama

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Življenjski fitnes 60 dnevni izziv

37. Življenjski fitnes 60 dnevni izziv (kar se zgodi za drugega uporabnika teme Total)

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: The Download

53. Blog za prenos (od Cnet)

Velike blagovne znamke, ki uporabljajo WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (ustanovitelj programa WordPress seveda)

Zaključek

Ugotovil sem, da če samo predložim povzetek 55 velikih blagovnih znamk, ki uporabljajo WordPress, ne bi bilo dovolj materiala, ki bi ga lahko žvečil. Zdaj, ko veste, zakaj te priljubljene blagovne znamke ljubijo in uporabljajo WordPress, boste morda naklonjeni vodenju svojega naslednjega spletnega projekta na WordPressu. Če izberete to pot, obljubim, da ne boste nikoli razočarani. Se vidimo okrog ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map