Kako je celotna WordPress tema postala še bolj osupljiva!

Če sledite WPExplorerju, ste do zdaj verjetno že slišali za našo skupno temo WordPress in ste morda že kupec! In če tega niste, je morda pravi čas, da to preverite in si ogledate, kaj ste pogrešali. Been Ta tema se pojavlja od konca lanskega leta, od izdaje pa sem sprožil veliko posodobitev, ne samo s popravki, ampak nove izboljšave / funkcije. V zadnji različici 1.5 sem resnično prenovil stvari in zato sem mislil, da bom napisal objavo, da si trenutne stranke lahko pogledajo, kaj je novega (menjalniki lahko nekoliko hromijo) in seveda za tiste, ki razmišljate o nakupu tema, upam, da te lahko prepričam, da si končno naredil korak!


Front-End Editing

Verjetno najbolj pričakovana posodobitev je dodatek podpore urejevalniku Visual Composer. Sprednji urejevalnik je osupljiv, toda vključitev podpore v vašo temo, ki ima module po meri (Skupaj vključuje več kot 20 modulov po meri za Visual Composer – portfelsko omrežje, osebje, flekslejder, spretne vrstice, vrtiljak, slikovna mreža … itd.) Je lahko malo zapleteno in zelo zamudno. Nekatere teme (na primer tema DT7) imajo vgrajene module, vendar preprosto ustvarijo nekaj kvadratkov na sprednjem urejevalniku za svoje module po meri (grdo). Če boste podaljšali urejevalnik sprednjega dela, morate to storiti pravilno! Vsi moduli po meri v temi Skupaj so na sprednjem koncu skladatelja vidni natančno, kako se bodo prikazali na spletnem mestu v živo, tako da lahko resnično zgradite spletno mesto s povlekom in spustitvijo.

Primer videoposnetka

Spodaj je kratek video uvod v funkcijo urejanja sprednjega dela v temi Total, ki jo ponuja vtičnik Visual Composer. To nikakor ni neverjeten video (zanič sem pri snemanju zaslonskih oddaj), vendar mislim, da ponuja vsaj razumevanje, kako stvari delujejo, in vam pokaže, kako enostavno je vsebino dodati na svoje spletno mesto.

Možnosti optimizacije

V različici 1.5 sem na ploščo z možnostmi teme dodal nov zavihek, tako da lahko naredite nekaj dodatnih optimizacij za svojo temo, ne da bi morali na vaše spletno mesto dodajati dodatne funkcije / vtičnike. Trenutno ni na voljo več možnosti, vendar bom občasno dodala več možnosti.

Izdelani skripti

Seveda je na voljo več vtičnikov, s katerimi se skripte skrivajo v vaši temi, včasih pa ti vtičniki kodo samodejno razbijejo. Včasih je vaš strežnik že dovolj hiter, da dodajanje dodatnih vtičnikov ni potrebno, vendar lahko z minimiziranjem skriptov tem dodate nekaj večje hitrosti spletnega mesta in ocene strani Googlovih vpogledov. V zadnji posodobitvi sem dodal datoteko style-min.css, ki vključuje vse CSS (style.css, responzivni.css in woocommerce.css) v izmišljeni obliki in datoteko total-min.js, ki vključuje vse vtičnike js (flexslider, caroufredsel, isotope… itd.) in funkcije init za te skripte v izvirni obliki.

Z vgrajeno možnostjo lahko preprosto izklopite skrajšane skripte in naložite standardne skripte za preskusne namene ali če raje uporabite vtičnik tretje osebe.

skupne optimizacije

Hitrejša skrbniška plošča

Plošča s skupnimi možnostmi tem je sestavljena s pomočjo Redux okvir, kar je po mojem mnenju najboljši okvir za ustvarjanje skrbniških plošč. Vključuje na tone različnih vrst možnosti (barvna izbira, besedilo, izbira, radio, potrditveno polje, izbira slike… itd.), Hkrati pa jih je zelo enostavno razširiti in spremeniti. In čeprav je okvir super, je bil včasih zelo počasen (5-7 sekund nalaganja). V sodelovanju z razvijalci ogrodja jim je uspelo ZELO povečati hitrost skrbniške plošče, tako da se bo naložila v manj kot 3 sekunde! Tudi s številnimi možnostmi, ki so na voljo v skupni temi. Tako lahko zdaj uredite svojo temo veliko hitreje!

Če še niste slišali za Redux, bi jih morali popolnoma preveriti (kliknite spodnjo sliko). To je zelo močan okvir in ga podpirajo razvijalci. In ne pozabite podariti, če trenutno uporabljate ali boste okvir uporabljali v svojih projektih!

reduks-okvir

Post Types Grid Composer Modul

Tema Total vključuje veliko naprednih modulov po meri, ki niso vključeni v Visual Composer, kot so vrtiljaki, drsniki, mrežne mreže, polja z ikonami, oblački, gumbi itd. V tej zadnji posodobitvi sem vključil nov modul vrste tipov objav, ki je bil zelo zahtevan, tako da lahko preprosto prikažete mrežo iz katere koli ali več vrst po meri po pošti. To je zelo priročno za ljudi, ki želijo združiti svoje objave na spletnem dnevniku in v portfelju ali prikazati preprosto mrežo izdelkov WooCommerce ali prikazati mrežo objav iz vrste objav po meri, ki so bile dodane prek vtičnika ali podrejene teme.

omrežje total-post-type

Kaj bi radi videli v prihodnjih posodobitvah?

Vedno iščem načine za izboljšanje in razširitev teme Total, je moja najbolj prodajna in najljubša tema do zdaj. Pravzaprav imam seznam prihajajočih sprememb za naslednjo različico v Totalnem dnevniku sprememb, tako da lahko uporabniki vidijo, da si vedno prizadevam za izboljšanje in odpravljanje napak. Če imate kakšne predloge za prihodnje posodobitve, bi jih rad slišal, pustite komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me