Najboljši WordPress popusti, kuponi in promocije za 4. julij 2019

Najboljši WordPress popusti, kuponi in promocije 4. julija

Vesel 4. julija! V ZDA je to velik dopust za družinske žare, izlete na plažo in mega prodajo na skoraj vse. Na srečo vseh vas so na prodaj tudi naše najljubše tematske trgovine WordPress, razvijalci vtičnikov, gostujoča podjetja in viri spletnega oblikovanja (sr!.


Pregledali smo splet in zbrali vse najboljše ponudbe za WordPress 4. julija in kuponi zate. Oglejte si te super ponudbe in jih pridobite, ko lahko. Mnogi so samo za teden (ali samo en dan), zato delujte hitro! In ne pozabite se vrniti – naš seznam bomo vsak dan posodabljali, ko se bodo pojavile nove ponudbe.

Teme WordPress Kuponi in popusti

juli-4-tema-popusti

Številne najbolj prodajane teme so v tem tednu v prodaji, zato jih boste želeli zagrabiti, dokler lahko. Za 10–75% prihranka, zakaj ne bi dobili teme ali dveh (ali treh, petih – ali celo članstva).

Skupaj WordPress tema 33%

Pridobite 33% svojega nakupa Total – naša najbolj prodajna tema WordPress in ena izmed najbolj prodajanih tem povlečenja in spuščanja na spletu. Popust je že uveljavljen nobena koda ni potrebna, vendar se ta posel konča 7. julija 2019, zato delujte hitro!

Prihranite 33% na temi WP

TemplateMonster Dan neodvisnosti

Prihranite 97% in pridobite sveženj dneva neodvisnosti TemplateMonster za samo 39 dolarjev! Na voljo je s 50 osnovnimi potrebščinami spletnega oblikovanja, vključno s tremi vrhunskimi WordPress temami, vse za eno nizko ceno. Ponudba se konča 5. julija 2019.

Prihranite 40% pri TemplateMonster

MyThemeShop $ 19 Teme

MyThemeShop je znižal cene in trenutno je vsaka tema samo 19! Samo uporabite kodo Svoboda19 ko v košarico dodate teme, ki jih imate radi. Ponudba se konča 7. julija 2019.

Shranite na MyThemeShop teme

CyberChimps 15% popusta

Prihranite 15% pri vsaki ponudbi spletnega oblikovanja pri CyberChimps! Samo obiščite njihovo spletno mesto, da dobite kodo kupona po meri. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 15% pri CyberChimps

33% popusta na ShowThemes

ShowThemes vam ponuja 33% popusta na katero koli od njihovih tematik WordPress za upravljanje premijskih dogodkov s kodo SVOBODA. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 33% pri ShowThemes

WordPress gostovanje popusti

juli-4 gostovanje-popusti

Danes je odličen dan, da najdete nov načrt gostovanja za vas ali vaše stranke, poleg tega pa lahko s temi nori ponudbami prihranite veliko. Oglejte si nekaj najboljših popustov za WordPress gostovanje, ki so trenutno na voljo!

WP Engine 3 mesece BREZPLAČNO Upravljano gostovanje

Nove stranke lahko pri uporabi kode prihranijo 10% pri prvem plačilu in 2 meseca brezplačnega gostovanja wpe3free. Tako bi dobili 3 mesece za brezplačno gostovanje WordPress-a brezplačno! Ponudba se kmalu konča.

Prihranite na gostovanju pri WP Engine

SiteGround 70% popust na gostovanju

Stranke v ZDA lahko pri izbiri letnega obračuna prihranijo neverjetnih 70% pri skupnih gostovalnih načrtih s strani SiteGround, nobena koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite na gostovanju s strani SiteGround

WordPress vtičniki kuponi in popusti

juli-4-plugin-popusti

Naj bo vaše spletno mesto WordPress še bolj čudovito s temi odličnimi popusti za 4. julij na nekatere najboljše premium vtičnike na trgu! S klikom gumba dodajte dodatno funkcijo na svoje spletno mesto.

MyThemeShop 19 $ Vtičniki

MyThemeShop je znižal cene in danes je vsak vtičnik le 19 $! Uporabite kodo Svoboda19 ko v košarico dodate vtičnike, ki jih imate radi. Ponudba se konča 7. julija 2019.

Shranite na MyThemeShop Vtičnike

WarfarePlugins 30% popusta

Za kratek čas lahko s kodo prihranite 30% pri vseh novih nakupih na WarfarePlugins JULYFOURTH19. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% na WarfarePlugins

EnviraGallery 20% popusta

Prihranite 20% na enem najboljših vtičnikov galerije za WordPress – EnviraGallery. Samo uporabite kodo GET20 na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% na EnviraGallery

Soliquy 10% popusta

Uporabi kodo SAVE10 da vzamete 10% popusta za nakup strani Sopiloque odzivni WordPress. Toda pohitite, ta ponudba se kmalu konča.

Prihranite 10% na Soliloquy

WPForms 50% popusta

Za določen čas lahko uporabite kodo SAVE50 za 50% popust pri nakupu WPForms, enega najnaprednejših vtičnikov za ustvarjanje obrazcev za WordPress. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na WPForms

MonsterInsights 50% popusta

Izboljšajte svoje spletno mesto z lahko razumljivimi poročili Google Analytics zahvaljujoč MonsterInsights in prihranite 50% s kodo INTRO50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na MonsterInsights

OptinMonster 50% popust

Ko se v OptinMonster prijavite za nov načrt optimizacij pojavnih oken in pretvorb, izkoristite 50% svojega nakupa – nobena koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% pri OptinMonster

CSSHero 65% popusta

Pri nakupu premium načrta CSSHero prihranite do 65% – to je eden najlažjih načinov za prilagajanje spletnega mesta. Samo uporabite kodo HEROV4 shraniti. Ponudba se konča 7. julija 2019.

Pri CSSHero prihranite do 65%

Viri za spletni dizajn WordPress Kuponi in popusti

juli-4-web-design-popusti

Ne pozabite na vse dodatke, ki jih morda želite za svoja spletna mesta. Prihranite pri vzdrževanju WordPressa in virih spletnega oblikovanja, vključno s pisavami, zalogami fotografij, PSD-ji in še več, kar je v prodaji ta teden.

MightyDaals 20% popusta

Uporabi kodo HAPPY4TH2019 prihranite 20% pri več sto noro ponudbah na predlog spletnega mesta, pisave, fotografije, orodja za fotošop, logotipe, tržna sredstva in še veliko več. Ponudba se konča 5. julija 2019.

Prihranite 20% pri MightyDeals

Ustvarjalne ponudbe na trgu

Na Creative Marketu je na prodaj na stotine artiklov! Obiščite njihov promocijski odsek in si oglejte, katere teme, pisave, filtri za Photoshop in drugo so v tem tednu na popustu. Preverite posamezne ponudbe, če želite videti rok trajanja.

Shranite na izdelkih kreativnega trga

Ali smo kaj pogrešali?

Upajmo, da je bil kakšen popust ali dva, ki je vrhunec vašega zanimanja. Če smo zamudili super ponudbo, pustite komentar spodaj in to bomo preverili. Veselimo 4. julija – upamo, da bomo ta teden videli veliko novih in osupljivih projektov spletnega oblikovanja ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map