WordPress Inspiration: super spletna mesta iz resničnega življenja z uporabo celotne WordPress teme

Na WPExplorer vodimo priljubljen blog s številnimi članki, nasveti, vadnice in priročniki za delo z WordPressom, razvijamo pa tudi brezplačne in vrhunske WordPress teme. Naša najbolj priljubljena in najboljša tema vseh časov je tema Total WordPress, ki je na tej točki že presegla 24.500 prodaje ob ohranjanju a 5 zvezdic in dosledne posodobitve.


Tema Total WordPress je zelo vsestranska in skozi leta smo videli, da je tema dobro izkoriščena. Številne naše stranke so s temo ustvarile zares čudovita spletna mesta in počutili smo se, kot da je čas, da delimo nekaj teh spletnih mest z vami kot navdih in tudi zato, da vidite, kaj je tema sposobna. To je le nekaj izbranih spletnih mest od številnih tam, ki smo jih sčasoma zaznamovali, vendar obstaja veliko drugih neverjetnih mest, zgrajenih s pomočjo Total. Če imate vgrajeno eno, prosimo, delite v spodnjih komentarjih! Če še niste uporabili naše teme, si oglejte naše predstavitve v živo in to temo kupite še danes.

Aplikacije socialnega pretoka

Aplikacije za socialni tok: Skupaj WordPress tema

Ste vedeli, da Total deluje neverjetno s priljubljenim vtičnikom WordPress za socialni tok Flow-Flow (resno najboljši vtičnik za socialni vir, ki ga lahko kupite denar)? Ta dva skupaj delujeta tako dobro, da Izgleda čudovito (ustvarjalci Flow-Flow) so se odločili za uporabo Total za predstavitveni demo Flow-Flow! Kako super je to?

Univerza na Havajih

Univerza na Havajih: Skupaj WordPress tema

Univerza na Havajih je bila ustanovljena leta 1907 in je sestavljena iz 10 kampusov po vsej otoški državi s poudarkom na raziskavah in trajnosti. Ta slikovit kolegij se ponaša z majhnimi stopnjami podiplomskega, podiplomskega in doktorskega študija, ki se ponaša z majhnimi velikostmi razredov in pomembnimi alumni, kot so starši bivšega predsednika Obame.

Vzmeteno

Vzmet: Skupaj WordPress tema

Čeprav je spletna stran madebysprung.com dokaj enostavna izvedba teme Total, smo jo uvrstili na vrh, saj je to podjetje, ki je v lasti Claya Johnstona, eden naših najboljših strank s skupnimi temami s tonami in tonami nakupov. Sprung je ustvaril veliko super spletnih mest z uporabo Total in toplo priporočamo njihove storitve.

Actian upravljanje podatkov

Actian: Skupna WordPress tema

Actian je hibridno podjetje za upravljanje podatkov in integracijo podatkov, ki ponuja podatkovne storitve za finančno, zdravstveno, SaaS / programsko in naftno in plinsko industrijo. Velika imena, kot so banka Citi, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit in mnogi drugi, se za upravljanje in analizo svojih podatkov zanašajo na Actian.

Končni član

Končni član: Skupaj WordPress tema

Ultimate Member je odličen vtičnik WordPress, ki vam bo omogočil enostavno ustvarjanje spletne skupnosti brezplačno! Vtičnik je poln neverjetnih funkcij in lahko kupite razširitve, da boste še boljši!

WPPronto

WP Pronto: Skupna WordPress tema

WPPronto je gostiteljsko podjetje, ki se osredotoča na spletna mesta, na katerih se izvaja WordPress. Leta 2009 so zagnali prvotno omrežje CDN za WordPress in visoko zmogljivo gostovanje. Zdaj pod imenom WPPronto ponujajo napredno WP gostovanje z integriranim CloudFlare CDN in Railgun pospeševanjem.

Pogumni kit

pogumni kit

Brave Whale je agencija za spletni dizajn in trženje. Temo Total niso le uporabili na svojem spletnem mestu, ampak jo uporabljajo tudi številne svoje stranke za ustvarjanje čudovitih spletnih mest. V veliko veselje smo sodelovali z glavnim direktorjem Hrabroga kita (Mark) že večkrat, saj je bil v veliko pomoč pri poročanju o napakah v temah in predlaganju izboljšav in dodatkov za posodobitve skupnih tem. Poleg tega pogumni kit ponuja edinstveno “Storitev skupne nastavitve tem“Če želite uporabiti temo, vendar nimate časa ali strokovnega znanja, da začnete sami.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Skupaj WordPress tema

Lep in eleganten spletni portfelj. Ta spletna stran odlično uporablja funkcijo Total Overlay Header za prikaz medijev pod glavno glavo na moderen način.

Joga v gradnji

Joga v gradnji: Skupaj WordPress tema

Zelo čista in minimalna izvedba teme Total. Nahaja se v Groningenu, Nizozemska. Yoga Under Construction ponuja lekcije joge in pilatesa.

Sistemi4Knees

Systems4Knees: Skupna WordPress tema

Na systems4knees.com lahko kupite vrhunske izdelke za lajšanje bolečin v kolenu. WooCommerce uporabljajo za predstavitev svojih izdelkov in čeprav je trenutna različica Total, ki jo uporabljajo, nekoliko zastarela, spletna stran še vedno izgleda fantastično!

Nad pričakovanji

Nad pričakovanji: Skupaj WordPress tema

Beyond Expeasures je podjetje za načrtovanje dogodkov in porok, ki se nahaja v Surreyu in na jugovzhodu. Osredotočajo se na ustvarjanje elegantnih in elegantnih modelov za praznovanja, poroke in korporacije.

SimplyConfirm

Preprosto potrdite: Skupaj WordPress tema

Simply Confirm je poenoteno upravljanje podjetij in varna komunikacijska aplikacija, ki skupinam pomaga, da bolje sodelujejo. Izdelek vključuje programsko opremo za angažiranje zaposlenih (sledenje angažiranosti zaposlenih v realnem času), pameten upravitelj opravil za upravljanje nalog v vašem podjetju, varen klepet, tako da boste v vašem podjetju dobili takojšnje sporočilo, šifrirano shrambo v oblaku za shranjevanje, upravljanje in skupno rabo datotek znotraj vaše ekipe – in veliko več!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Skupna WordPress tema

Susie Parker, lastnica podjetja Sleep Baby Love, je certificirana prek „Inštituta za družinsko spanje“ in je usposobljena za pomoč družinam, ki se spopadajo z različnimi težavami s spanjem otrok v starosti od 0 do 5 let. Za pomoč vam ponuja različne svetovalne storitve in spletne tečaje.

Metropolitanski veterinarski sodelavci

Metro Vets: Skupaj WordPress tema

Nahaja se v Valley Forge, Pennsylvania, metropolitanski veterinarski sodelavci vse leto nudijo nujne storitve za veterinarsko medicino, operacijo in kritično oskrbo hišnih ljubljenčkov.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Skupaj WordPress tema

Jennifer vodi super blog, kjer deli recepte, samostojne izdelke, obrti, vodnike za fitnes in splošne življenjske nasvete. Na zelo edinstven način je uporabila temo Total z obilico zidanih postavitev po meri, obrazcev po meri in mega menija.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Skupaj WordPress tema

Lepo izdelano spletno mesto za Golden Village Palms RV Resort v Hemetu v Kaliforniji. Bivajte na svojem prostornem, popolnem spletnem mestu, potopite se v katerega koli od treh zunanjih bazenov ali se okrepčajte na igriščih za pickleball na ravni turnirja, oglejte si telovadnico, sobo za mizo ob bazenu, pralnico in drugo!

Spletna rast

Agencija za spletno rast: Skupna WordPress tema

Spletna rast ima svoje korenine pri vhodnem trženju in podjetjem pomagajo od leta 2006. Ponujajo tečaje digitalnega marketinga, ki trenutno vključujejo 8-tedenski spletni tečaj “Temelji” in 1-letni spletni tečaj “Napredno”.

Zeleni standardi

Zeleni standardi: Skupaj WordPress tema

Zeleni standardi pomagajo podjetju pravilno odložiti svoje presežno pisarniško pohištvo in opremo v ZDA in Kanadi. Zagotavljajo strategije darovanja, nadaljnje prodaje in recikliranja, da bi kar najbolj povečali predelavo premoženja, poenostavili darovanje skupnosti in pomagali odstraniti odpadke.

Žlica in hlev

Spoon & Stable: Skupna WordPress tema

Spoon and Stable je restavracija, ki se nahaja v nekdanji hlevi za konje v 19. stoletju v Minneapolisu v Minnesoti. Hrana je osredotočena na sezonskost Srednjega zahoda in navdihuje francoski kuhar.

AliS Fashion Design

Alis Fashion: Skupna WordPress tema

Alis Fashion je bila predstavljena v različnih poročnih virih za neveste. Specializirani so za različne potrebe po oblačilih za poroke, pa tudi za vrhunske spremembe neveste, krojenje moških oblačil in drugo!

Masterstudio

Glavni studio: Skupaj WordPress tema

Masterstudio ponuja storitve spletnega oblikovanja. Trenutno imajo na svoji spletni strani 2 različni ceni (170 USD za standardni paket in 240 USD za celoten paket). Njihova spletna stran je videti super in tako deluje tudi njihova stranka, zato jih ne pozabite preveriti.

Mobkii

mobkii: Skupaj WordPress tema

Mobkii je agencija za spletno / grafično oblikovanje in aplikacije, ki se nahaja v mestu México. Njihova spletna stran prikazuje zelo čisto in elegantno izvedbo teme Total WordPress. Če iščete pomoč pri svojem spletnem mestu in je vaš glavni jezik španščina, jim pošljite sporočilo, da preverite, ali so vam lahko v pomoč.

Moula

Moula: Skupna WordPress tema

Moula je verjetno ena izmed naših najljubših izvedb teme Total zaradi izjemno čistega oblikovanja in naprednih prilagoditev, ki jih izvaja spletni razvijalci. Pri Mouli lahko zaprosite za poslovno posojilo v višini do 250.000 USD!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Skupaj WordPress tema

Denny Karchner je osupljiv umetnik, njegovo spletno mesto pa je izdelala njegova hči pointeradvertising.com s pomočjo teme Total. Ne le, da je odličen umetnik, ampak je razvijalka Lindsay Michael iz PointerAdvertising ena naših najdražjih strank! Kupila je veliko kopij teme Total in z njo ustvarila nekaj neverjetnih spletnih mest. Če iščete dodatno pomoč pri svojem spletnem mestu ali želite spletno mesto po meri, izdelano s Totalom, ne pozabite oglejte njegovega spletnega mesta.

Imeli smo tudi srečo, da smo dobili darilo Dennyja Karchnerja kot darilo, ki je bilo uokvirjeno in obešeno v pisarni – hvala!

Akademija Elit

Akademija Elit: Skupna WordPress tema

Zelo gladek in sodoben korporativni primer teme Total WordPress v akciji, ni vam treba veliko narediti, da bi ustvarili edinstveno spletno mesto, ki ustreza vaši blagovni znamki in dobi vaše sporočilo.

Pravi, da ji gre

Pravi, da počne: Skupaj WordPress tema

Pridobite nasvete, s katerimi boste lažje začeli podjetje, razvijali svoje družbene medije, nasvete za osebni razvoj in še več! Čas je, da začnete svojo podjetniško pot in pravi, da ji bo pomagala, da se odpravite!

Nakit za nohte Bling

Nail Jewelry Bling: Skupna WordPress tema

Nail Jewelry Bling je spletno mesto za e-trgovino, na katerem lahko kupite majhne šarže za nohte, šablone in druga orodja za ustvarjanje Instagram vrednih manikur. Ta ljubka trgovina uporablja Total za celotno trgovino, blog in naročila po meri. Odličen primer, kako svoje podjetje vzpostaviti v spletu.

Marley kava

Marley kava: Skupaj WordPress tema

Podjetje Marley Coffee je ustanovil Rohan Marley (eden od sinov Boba Marleyja), ko je na Jamajki kupil kmetijo na 52 hektarjev za gojenje trajnostne, organske in okusne kave. Total je bil zelo primeren, saj so vgrajeni drsniki, možnosti barv, prilagoditve tipografije in podpora za WooCommerce Marley Coffeeu olajšali, da je čudovito spletno mesto postavljeno in zagnano v nobenem trenutku.

eStore Coaching

eStore Coaching: Skupna WordPress tema

eStore Coaching je tu, da vam pomaga s pomočjo treh trgovskih stebrov, 30-dnevnega izziva in še več, kar vam bo pomagalo pri gradnji vašega podjetja. Ti strokovnjaki so se odločili za Total, ker vedo, da je v središču vsakega uspešnega spletnega podjetja kakovostno spletno mesto (in Total je res eden najboljših).

Organska rastlina iz lovorja

Lovor: Skupaj WordPress tema

Laurel uporablja cele rastlinske organske izdelke za ustvarjanje kakovostnih izdelkov za nego kože za vse starosti. Uporabljajo samo najbolj kakovostne sestavine, zato so si seveda želeli najboljše teme WordPress za izdelavo svoje spletne strani. Z Totalom so lahko ustvarili čisto in minimalno spletno trgovino, ki krepi čistost in kakovost njihovih izdelkov.

Rajski helikopterji

Paradise Helicopters: Skupaj WordPress tema

Paradise Helicopters ponuja izlete in enovrstne izkušnje na Havajskih otokih. Obiskovalci si lahko ogledajo posnetke v živo iz prejšnjih ogledov helikopterjev in knjižne pakete, vse od osupljivega spletnega mesta po meri, ki je bilo zgrajeno na temi Total WordPress. Če postavitev spletnega mesta ne bo vzela sape, bodo čudoviti scenski videoposnetki.

Dobro & Co

Good.co: Skupaj WordPress tema

Good.co je mreža, ki povezuje strokovnjake z delovnimi mesti. Odgovorili so vam na številna vprašanja, da bi našli svoje glavne prednosti in nato pomagali, da vas povežete z dobrimi podjetji za vašo kvalifikacijsko raven. Odlično so uporabili Total, da prikažejo in razložijo svojo aplikacijo, pa tudi ekipo in znanost, ki stojijo za njo.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Skupna WordPress tema

Pilates Fusion je licencirani studio za vadbo za Stott Pilates, ki je odličen način za izboljšanje dihanja, drže, prebave, kostne gostote, vzdržljivosti in splošnega počutja. Skupaj so uporabili pri ustvarjanju čudovitega spletnega mesta, na katerem so prikazali svoje razrede, lokacijo, prave izjave strank, blog in celo območje samo za člane.

Okvirji zdaj

Okvirji zdaj: Skupaj WordPress tema

Frames Now je odličen primer Total, ki se uporablja za ustvarjanje spletne trgovine. Uporabljali so WooCommerce za prodajo svojih okvirjev po meri in številne druge vgrajene možnosti Total (kot so portfelj, animacije po meri, socialne povezave, blog po meri in več).

Rolajoča se nevihta

Rolling Storm: Skupaj WordPress tema

Rolling Storm je Jason-ov osebni blog, ki poudarja mešanico čudovitih fotografij, kulturnih referenc, okusne hrane in zanimivih likov, ki jih govori o življenju. Vzel je Total in ustvaril enega najbolj kul dnevnikov na spletu (resno – ko začnete brati, se boste odpravili v mesto, da bi se želeli družiti z njim).

Življenjska izguba teže: 60 dnevni izziv

Življenjska doba 60 dni: Skupna WordPress tema

Life Time je eden najboljših fitnes centrov v ZDA in Kanadi, ki se ponaša s fantastičnimi udobji, kot so zdravilišča, saloni, tenis, bazeni velikosti olimpijade (plus vodni park, kot so zunanji prostori), nutricionisti in super osebni trenerji. Ponujajo tudi ekskluzivne spletne breztežne programe, kot je 60 Day Challenge, in s skupno temo delijo novice, recepte in druge vire s svojimi člani..

Restavracija Barrio in bar Tequila

Barrio: Skupna WordPress tema

Barrio je kuhinja v latino slogu in tekila bar, ki Total uporablja za upravljanje svoje spletne prisotnosti. Dodali so galerije, lokacije, menije, rezervacije, gostinske storitve in družabne povezave, vse s pomočjo vgrajenih modulov za skupno gradivo strani.

Vista Outdoor

Vista Outdoor: Skupna WordPress tema

Vista Outdoor je javno zasnovan oblikovalec, proizvajalec in tržnik vrhunskih izdelkov za šport in rekreacijo na prostem. S sedežem v Farmingtonu v Utahu sodelujejo z znanimi blagovnimi znamkami, kot so Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak in Redfield. Vista se odloči, da bo delila vse svoje novice, informacije o SEC-ju, programe za doseg skupnosti in več prek njihovega super spletnega mesta po meri, izdelanega s temo Total WordPress.

Punch Pizza

Punch: Skupna WordPress tema

Punch Pizza (dom okusne pristne neapeljske pizze v odlični zvezni državi Minnesota) zaupa skupno za svojo zaposlitveno stran. Lahko si ogledate njihov drsnik po meri, odprte pozicije, diagram poklicne poti in še več, vse skupaj je sestavljeno s sistemom Total (poleg tega se lahko prijavite tudi za delo, če ste na trgu).

Usposabljanje za vse življenje: Core 3

Življenjska doba Core3: Skupna WordPress tema

Življenjski čas (kot smo omenili) je eden izmed premiernih fitnes centrov v Severni Ameriki, za svoj program treninga Core 3 pa so izbrali Total. Total so uporabili za ustvarjanje osupljive ciljne strani za svoje programe usposabljanja z lepimi ozadji v polni širini, tipografijo po meri, blog po meri in še več.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Skupna WordPress tema

Spoznajte Gavina Kaysena – nagrajenega kuharja, ki ima vse potrebno za vodenje gurmanskih restavracij, vodja ekipe Team USA na mednarodnem kulinaričnem tekmovanju Bocuse d’Or in je polfinalist za nagrado James Beard Foundation Best New Restaurant Award.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Skupna WordPress tema

Kendall Commercial je lokalno podjetje za poslovne nepremičnine v pobratenih mestih Minneapolisa – Saint Paul. Izkoristili so prednosti enostavnih modulov gradbenika Total, prilagodljive noge, podpore za kontaktne obrazce in vrste objave po meri.

Mazina

Mazina: Skupna WordPress tema

Mazina je podjetje za proizvodnjo foto albumov, ki uporablja inovativno tehnologijo FlexBind za ustvarjanje boljših albumov za prikaz vaših fotografij. To družinsko podjetje je izbralo Total za promocijo svojih izdelkov in gojenje svojega poslovanja na spletu.

Mogoče

muve: Skupaj WordPress tema

Muve je podjetje za upravljanje zdravstvenega varstva, ki se osredotoča na potrebe pacientov skupnih nadomestkov. Sodelujejo s kirurgi, zdravstvenimi ustanovami in pacienti, da racionalizirajo in optimizirajo celoten postopek. Ker so tako osredotočeni na to, da bolnikom ponujajo najboljše, seveda uporabljajo močno temo Total za svoje spletno mesto.

Abdo Zoom

Abdozoom: Skupna WordPress tema

Abdo Zoom je spletni vir za otroke, ki se učijo branja učiteljev, ki jih učijo. To je zelo prilagojena različica teme Total WordPress in je odličen primer, kaj lahko nadarjeni razvijalci naredijo z malo kode po meri (preverite te zavihke po meri).

In to je le peščica odličnih spletnih mest, ki uporabljajo temo Total WordPress! Ste ustvarili super spletno mesto z našo temo, ki je ni na seznamu? Pustite povezavo v spodnjih komentarjih. Radi bi jih videli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map