WordPress počitniške prodaje in ponudbe 2019 – teme, vtičniki, gostovanje in več

WordPress počitniška prodaja za teme, vtičnike, gostovanje in drugo

Zaključite leto z vsemi najboljšimi prazničnimi prodajami, ponudbami, kuponi in promocijskimi kodami WordPress. Najboljše od vsega – vse smo postavili na eno mesto samo za vas.


Leto 2019 je zagotovo imelo vzpone in padce, ampak zakaj ga ne bi končali na visoki pozornosti? Privoščite si (in svojo spletno stran) novo temo ali morda boljše gostovanje. Za omejen čas lahko prihranite do 50% ali kar 100 dolarjev za premium WordPress teme, WordPress vtičnike, spletno gostovanje in vire spletnega oblikovanja za vsa vaša spletna mesta in projekte.

Ne pozabite – večina teh poslov se kmalu konča (po svojih najboljših močeh smo vključili datume ponudb), zato jih začnite, dokler lahko. In trudili se bomo po najboljših močeh, da bomo naš seznam posodabljali, tako da, če najdete ponudbo, smo zamudili, nas obvestite! Za zdaj vzemite nekaj počitniških nogah in se uvrstite v najboljše praznične ponudbe in kraje leta 2019!

Contents

Prodaja teme WordPress

WordPress tema praznična prodaja

Podarite si darilo povsem novega spletnega dizajna! Vse te prodajalne ponujajo WordPress teme v prodaji za praznike, zato hitro ukrepajte in izkoristite te ponudbe pred iztekom leta.

30% popusta na skupno temo WordPress

Prihranite 30% in pridobite našo # 1 Skupaj tema WordPressa za samo 39 dolarjev Obstajajo nobena koda ni potrebna – samo kliknite povezavo, da shranite! Ponudba se konča 10. januarja 2020.

Prihranite 30% za skupno temo

33% popusta na slikovite teme

Vse je na prodaj pri Imagely, in zdaj lahko prihranite 33% na vseh njihovih temah Photography WordPress s kodo XMAS2019. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 33% pri Imagely

33% popusta na Photocrati

Ta konec tedna lahko za fotografe s kodo s kodo prihranite 33% na portfelju in galeriji Photocrati Pro XMAS2019. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 33% na Photocrati

20% popusta na temo Astra

Prihranite 20% na temi Astra Pro in z WordPressom zgradite svoje lepo spletno mesto. Uporabi kodo BOŽIĆ2019 shraniti. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Prihranite 20% na temi Astra

30% popusta cssigniter

Prihranite 30% na vrhunskih članstvih z veliko lepih, nišnih WordPress-ov iz cssigniterja. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri cssigniterju

30% popusta na CyberChimps

Prihranite 30% na temi CyberChimps Respovable Pro s promocijsko kodo XMAS30. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri CyberChimps

Teme Gorilla 15%

Pri uporabi kode prihranite 15% pri Gorilla Themes v tej sezoni POČITNICE na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 15% pri Gorilla Themes

50% popusta na HappyThemes

HappyThemes ponuja 50% vseh tem in članstva s kodo SAVE50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% pri HappyThemes

33% popusta na ShowThemes

ShowThemes vam za omejen čas ponuja 33% popusta na vse njihove čudovite teme upravljanja WordPress s kodo XMAS2019. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 33% pri ShowThemes

30% popusta na Solwin Infotech

Prihranite 30% za vse WordPress teme in vtičnike pri Solwin Infotechu. No koda potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri Solwin Infotechu

33% popusta TeslaThemes

Pridobite 33% popusta za katero koli temo WordPress ali naročnino s kodo XMAS2019. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 33% pri TeslaThemes

30% popusta ThemeTrust

Prihranite 30% za katero koli WordPress temo za vaše podjetje ali blog iz ThemeTrust s kodo ZIMA30. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri ThemeTrust

30% popusta za tematske teme

Vzemite 30% popusta za vse teme Themify, vtičnike, dodatke, tematske datoteke PSD, nadgradnje članstva in obnovitve s promocijsko kodo XMAS19. Ponudba velja do 3. januarja 2020.

Prihranite 30% pri Themify

50 $ s popustom za Themify Lifetime Club

Prihranite 50 $ za člane Themify Lifetime Club s kodo XMASLIFE19 da bi dobili življenjski dostop do vseh njihovih izdelkov, posodobitev in podpore po zelo nizki ceni. Ponudba velja do 3. januarja 2020.

Prihranite 50 $ pri Themify

Ponudbe vtičnikov WordPress

WordPress Plugin praznična prodaja

Ste že nameravali dodati nov socialni vir? Dodaj klepet v živo? Ali pa morda nov drsnik? Tone vtičnikov ponujajo vroče ponudbe, ki vam pomagajo pri posodabljanju spletnega mesta s čudovitimi novimi funkcijami. Poglej!

25% popusta pri BuddyBossu

Prihranite 25% na celotnem BuddyBoss-u, temah in socialnem učenju s kodo XMAS19. Ponudba velja od 21. decembra 2019 do 2. januarja 2020.

Prihranite 25% pri BuddyBossu

25% popusta na WisdmLabs

Prihranite 25% za VSE WisdmLabs izdelke in vrhunske vtičnike s kodo POČITNICA25. Ponudba velja 23. decembra 2019 do 2. januarja 2020.

Prihranite 25% pri WisdmLabs

20% popusta na Ultimate Addons za Beaver Builder

Dodajte 60+ novih modulov ustvarjalcu strani s pomočjo vtičnika Ultimate Addons za program Beaver Builder. Uporabi kodo BOŽIĆ2019 prihranite 20%. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Prihranite na Ultimate Addons za Beaver Builder

20% popusta na Ultimate Addons za Elementor

Ultimate Addons for Elementor je odličen način za dodajanje 35 močnih modulov najljubšemu ustvarjalcu brezplačnih strani. In s kodo lahko prihranite 20% BOŽIĆ2019. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Prihranite na Ultimate Addons za Elementor

20% popusta Pretvori Pro

Prihranite 20% pri Pretvori Pro optin in začnite ustvarjati svoje prilagojene strani po meri s kodo BOŽIĆ2019. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Shranite pri Pretvori Pro

20% nižja shema WP

Izboljšajte in avtomatizirajte oznako sheme s programom Schema Pro – zdaj je s kodo že 20% BOŽIĆ2019. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Shranite na WP shemi

20% popust WP portfelja

Snag WP Portfolio (hiter in preprost način za izgradnjo portfelja na spletu) za 20% s kodo BOŽIĆ2019. Ponudba se zaključi 25. decembra 2019.

Prihranite na portfelju WP

30 $ off članMember

Z licenco s članom lahko prihranite 30 ameriških dolarjev za življenjsko dobo 76ECF909. Ponudba se kmalu konča.

Shranite na aMember

10% popust v galeriji Envira

Pri uporabi kode prihranite 10% pri nakupu vrhunskega vtičnika galerije Envira Gallery WordPress SAVE10 na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 10% v galeriji Envira

40% popusta iThemes

Uporabite kodo kupona POČITNICA40 pri iThemes, da prihranite 40% na vseh WordPress vtičnikih, temah, izobraževanjih, storitvah ali celo orodnikih na svojem spletnem mestu. Ponudba se zaključi 31. decembra 2019.

Prihranite 40% pri iThemes

25% popusta na MotoPress

Pri uporabi kode prihranite 25% pri nakupu katerega koli članstva, teme ali vtičnika MotoPress XMAS2019. Ponudba se zaključi 27. decembra 2019.

Prihranite 25% na MotoPressu

10% popusta na molitev

Prihranite 10% na drsnem vtičniku Soliloquy WordPress s kodo SAVE10. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% pri Soliloquy

35% popusta na TemplateMonster

Proslavite s 35% katero koli temo WordPress iz TemplateMonster. Koda ni potrebna. Ponudba se zaključi 19. decembra 2019.

Prihranite 35% pri TemplateMonster

50% popusta na WPForms

Letos lahko pri nakupu WPForms easy WordPress obrazca za oblikovanje obrazcev s kodo prihranite 50% SAVE50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na WPForms

WordPress gostovanje popusti

WordPress gostovanje počitniške prodaje

Najboljša darila so vedno na voljo in gostovanje v WordPressu se ne ustavi. Zdaj je pravi čas za vlaganje v boljše gostovanje za izboljšanje hitrosti in varnosti vašega spletnega mesta. Tukaj so najboljše ponudbe gostovanja za WordPress, za katere smo ugotovili, da jih lahko dobite za počitnice.

Ponudbe spletnega oblikovanja

Web Design počitniške prodaje

Vsako spletno mesto potrebuje nekaj dodatnega (npr. Lok na darilo, okraski na drevesu ali glazura na piškotkih) in ti posli so samo stvar, ki dodaja malo vizualnega zanimanja za vaše spletno mesto. S popustom dobite vrhunske pisave, video članstva, delniške fotografije in drugo!

Ustvarjalne ponudbe na trgu

Na Creative Marketu je na voljo več sto vrhunskih tem, pisav, slik fotografij, dejanj, spletnih predlog in še več. Odkrijte nekaj novega za vaše spletno mesto! Preverite posamezne ponudbe glede datumov poteka.

Shranite na izdelkih kreativnega trga

Še eno ponudbo?

Želimo si deliti največji možni pregled pogodb, zato če kaj zamudimo, nas obvestite! Radi bi ga delili z vsemi našimi bralci. Vesele praznike!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map