WordPress spominski dnevi in ​​popusti 2020

WordPress spominski dnevi in ​​popusti 2017

Srečen dan spomina na vikende! Ne glede na to, ali ste na dvorišču na žaru, razgibani plaži, čudovitem jezeru ali kje drugje, lahko še vedno uživate v vikendu … tako da prihranite VELIKO na svoje priljubljene WordPress! Vzeli smo čas, da poiščemo najboljše ponudbe za vas, da boste lahko hitro prihranili in se ponovno uživali v dolgem vikendu.


Tematske ponudbe za WordPress

Prvo up – tematske ponudbe. Dolg vikend je pravi čas, da se prepustite novi temi in date svojemu mestu WordPress povsem nov videz. In s temi odličnimi ponudbami res ni razloga, da ne bi.

ChurchThemes 20% popusta

Uporabite kodo kupona SAVE20 da bi 20% popustili pri nakupu katere koli nove teme s strani ChurchThemes. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% pri ChurchThemes

cssigniter 30% popusta

Prihranite 30% kakršne koli premium teme ali članstva od cssigniterja s posebnim vikendom! Samo uporabite kodo SAVE30 na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri cssigniterju

CyberChimps 25% popusta

Prihranite 25% vseh premium WordPress teme, ki jih je ustvaril CyberChimps s kodo HEROES25. Njihova promocija tedna spomina je odličen čas, da zgrabite kopijo odzivnega Pro! Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 25% pri CyberChimps

Themetrust 30% off teme

Themetrust ima veliko spomladansko razprodajo – 30% popusta pri nakupu, če uporabljate promocijsko kodo SPRING30. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri Themetrustu

WPZoom 35% ali več paketov za vse teme

Pridobite paket WPZoom All Themes (ki vključuje 44 WordPress teme) Temeljni načrt za samo 129 USD (35% popusta) ali PRO načrt za 139 USD (70% popusta). Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča, zato prihranite, dokler lahko!

Prihranite do 40% pri WPZoom

Gostovanje za WordPress in domene

Ne marate svojega trenutnega spletnega gostitelja? Zakaj ne bi razmišljali o novem načrtu gostovanja? Ta teden veliko vrhunskih ponudnikov gostovanja ponuja ponudbe, tako da lahko zajamete velik popust na boljši gostovalni načrt od tistega, ki ga imate zdaj.

Bluehost promocijski načrti za 2,95 $ za gostovanje

Pri Bluehostu prihranite do 60%, če se na Bluehost prijavite na novo spletno gostovanje za samo 2,95 USD / mesec (za 3yr načrt). Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

2,95 $ Gostovanje od Bluehosta

GoDaddy $ 1 / mesečno gostovanje

Zdaj lahko dobite GoDaddy skupno gostovanje, ki se začne pri 1 USD na mesec z določenimi načrti. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Pridobite gostovanje za 1 $

GoDaddy 4,99 $ domene

Prihranite veliko in prvo leto pridobite novo registracijo domene od GoDaddyja za 4,99 USD. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

GoDaddy 4,99 $ domene

GoDaddy 30% popusta na vaš nakup

Pri uporabi naše povezave prihranite 30% pri naslednjem nakupu od GoDaddy. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri GoDaddy

HostGator do 60% popusta

Zdaj lahko pri HostGatorju prihranite do 60% pri novih poslovnih ali hatchling načrtih (ali 40% na novem otroškem načrtu).. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Shranite pri HostGatorju

InMotion gostovanje do 33% popusta

Pri InMotion prihranite od 20% (pri skupnem gostovanju) do 33% (na VPS gostovanju)! Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite do 33% pri InMotionu

Tekoči splet 38%

Prihranite 38% na prvih 4 mesecih optimiziranega gostovanja v oblaku na tekočem spletu s kodo FASTCLOUD38. Delujte hitro – ta ponudba se kmalu konča.

Prihranite 38% pri tekočem spletu

Media Temple 2 meseca brezplačno

Za določen čas lahko dobite 2 meseca brezplačno, ko kupite nov letni načrt gostovanja v Media Temple. Koda ni potrebna. Ponudba se konča 31. maja 2021.

Pridobite 2 meseca brezplačno v Media Temple

NameCheap 50% popust v skupnem gostovanju

Za omejen čas prihranite 50% pri novih načrtih gostovanja v skupni rabi (prvo leto) v NameCheap in prihranite tudi pri svojem imenu domene – nobena koda ni potrebna. Ponudba se konča 31. maja 2020.

Prihranite 50% na skupnem gostovanju

NameCheap do 96% izven domen

Prihranite do 96% za nova spletna, spletna, spletna, Io in druga imena domen na NameCheap s kodo TLDMAPR20. Ponudba se konča 31. maja 2020.

Shranite na domenah NameCheap

WP Motor 10% popusta

Prihranite 10% pri prvem plačilu s kodo wpe3off. V kombinaciji z dvema mesecema brezplačnega za nove letne načrte – kar skupaj naredi 3 mesece brezplačnega gostovanja od WP Engine! Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 10% pri WP Engine

Ponudbe vtičnikov WordPress in še več

S svojimi WordPress vtičniki in storitvami dodajte nove funkcije – na primer obrazec, galerije, boljšo varnost in več. Ne glede na to, ali ste namenjeni varnostnemu vtičniku ali želite brskati po nekaterih super ponudbah, smo ugotovili, kaj smo ugotovili.

AppSumo 10-100% popusta

Prihranite od 10 do 100% na vrhunskih spletnih orodjih v AppSumo. Dejavnosti se končajo in spreminjajo vsak dan, zato ne pozabite pogosto preverjati, kaj je novega!

Prihranite do 100% pri AppSumo

BigStock 35 Brezplačnih fotografij

Zdaj se lahko prijavite za 7-dnevno brezplačno preskusno različico BigStock in brezplačno naložite 35 vrhunskih fotografij zalog (5 na dan). Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Preizkusite BigStock brezplačno

aMember 17% popusta

Pomladna razprodaja aMember Pro – 17% popusta s kodo 76ECF909. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 17% na aMember

Galerija Envira 15%

Pridobite 15% popusta v galeriji Envira – Uporabite kodo kupona: SAVE15. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 15% v galeriji Envira

Oblikovni obrazci 30% popusta

Prihranite 30% na novih licencah za formatirane obrazce (prvo leto) s kodo SAVE30, ki vključuje številne zmogljive funkcije gradnje obrazcev za vaše spletno mesto. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri oblikovnih obrazcih

iThemes 30% popusta BackupBuddy

Prihranite 30% pri nakupu katerega koli novega načrta BackupBuddy iz iThemes s kodo ITHEMES30. Ponudba se konča 31. maja 2020.

Prihranite 30% na BackupBuddy

iThemes 30% popusta za varnost Pro

Prihranite 30% pri nakupu katerega koli novega načrta vtičnika Security Pro iz iThemes s kodo ITHEMES30. Ponudba se konča 31. maja 2020.

Prihranite 30% na Security Pro

DvigniteLMS $ 1 za 30 dni

Poskusite LifterLMS in si oglejte, kako je z njim graditi svoje tečaje in člansko spletno mesto za samo 1 dolar (prvih 30 dni). Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Preizkusite LifterLMS za 1 USD

Povezava šepeta 25 dolarjev

Ustvarite boljšo vsebino in uporabite več SEO povečanja notranjih povezav z Link Whisper – zdaj 25 dolarjev. Koda ni potrebna. Ponudba se konča 1. junija 2020.

Prihranite 25 dolarjev na Link Whisper

MailOptin 25% popusta

Nove stranke lahko za omejen čas prihranijo 25% na biltenu MailOptin in standardnem ali profesionalnem načrtu za generiranje vtičnikov, nobena koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 25% na MailOptinu

MonsterInsights 50% popusta

Nastavite Google Analytics za svoje WordPress spletno mesto z MonsterInsights in prihranite 50% s kodo INTRO50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na MonsterInsights

Ninja tvori 50% popusta

Trenutno so vsi načrti Ninja Forms 50-odstotni – to je najboljši čas, da se za svoje spletno mesto WordPress uvrstite vtičnik za oblikovanje vrhunskih obrazcev. Uporabi kodo SAVE50 na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na obrazcih Ninja

OptinMonster 35%

Izkoristite 35% popusta za nakup novih načrtov OptinMonster – nobena koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 35% pri OptinMonster

ProfilePress 20% popusta

Vzemite 20% popusta pri nakupu uporabniškega in vtičnika za upravljanje profila ProfilePress, ne glede na načrt (samo naročite se na njihove glasilo shraniti). Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% na ProfilPress

SeedProd 20% popusta

Vzemite 20% popusta za nakup katerega koli od vtičnikov SeedProd (vključno s Coming Soon Pro, Viral Giveaway Pro, Notification Bar Pro itd.) S kodo SAVE20. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% na vtičnikih SeedProd

Soliquy 10% popusta

Pri uporabi kode kupona prihranite 10% na premijskem drsniku Soliloquy WordPress SAVE10. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 10% na Soliloquy

Vtičniki za vojsko 30%

Za omejen čas lahko s kodo prihranite 30% na katerem koli močnem vtičniku iz Warfare Plugins – vključno z njihovim priljubljenim Social Warfare SPOMIN2020. Ponudba se konča 26. maja 2020.

Prihranite 30% za kateri koli Warfare Plugin

WPEka 50% popusta 1 vtičnik

Ta teden pridobite 50% popusta za svojo izbiro premium WPEka WordPress vtičnikov (1 licenca) samo s kodo SMB50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% pri WPEka

WPForms 50% popusta

Za določen čas lahko dobite WPForms (enega izmed najboljših oblikovalcev obrazcev za WordPress) za 50% popusta s kodo SAVE50. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na WPForms

Vimeo 10% popusta

Prihranite 10% na račune Vimeo Plus, PRO, Business ali Premium v ​​tem vikendu spominskega dne! Samo vnesite kodo Q2PUB1C20 shraniti. Ponudba se konča 30. junija 2020.

Prihranite 10% pri Vimeu

Še več

Upajmo, da bomo med vikendom morali dodati še nekaj ponudb. Kot vedno z našimi skupinami, če najdete posel, o katerem želimo slišati. Ali če imate dogovor, ga morate dodati v komentarje spodaj in na seznam bomo takoj, ko ga bomo videli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map