20 fantastiska exempel på WordPress-webbplatser

Fantastiska webbplatser byggda med WordPress

Det finns en kategori människor som inte har någon aning om att WordPress finns. Sedan har vi killarna som har hört talas om plattformen men aldrig provat det. Vi har den andra gruppen människor som har provat WordPress men aldrig tog det långt. Och så har vi en annan kaliber av killar som böjer WordPress på otänkbara sätt att bygga webbplatser som är ur denna värld.


Oavsett vilken kategori du tillhör, i dagens inlägg sammanställs 20 fantastiska exempel på WordPress-webbplatser för ditt nöje. Detta inlägg fungerar som inspiration men mer som en illustration av de oöverträffade kapaciteterna och kraften i WordPress CMS. Utan att slösa bort en sekund, låt oss gräva in.

La Pierre Qui Tourne

Fantastiska exempel på WordPress: La Pierre Qui Tourne

Låt oss packa väskorna och flyga hela vägen till Frankrike, där vi möter Isabelle och Benedict, de fantastiska killarna bakom organiska kex från La Pierre Qui Tourne. Deras är en toppmodern operation, och deras webbplats ger dig möjlighet att agera smidigt som om du var där i en av deras poäng de vente aka butiker.

Med skjutreglage på helskärm, fantastiska bilder, parallax, en lyhörd layout och lockande CSS-animationer, poängterar denna webbplats position en idag för det är enkel om än elegant design som gör att du vill efter lite kex.

Jay Z

Fantastiska exempel på WordPress: Jay Z

Kändisar sätter trenderna, och ett av de största trendinställningsnamnen inom musikbranschen måste vara Jay Z. Med ett unikt designkoncept och en stark känsla av innehållsriktning behöver du inte undra varför Jay Z: s webbplats ökar vår 2: a position. Jag menar, jag har aldrig sett eller ens föreställt mig en design som denna.

Den unika glidknappen för hemsidan, lättanpassad design och utmärkt användning av WordPress o-inbäddningar (kolla in de här Soundcloud-spellistor) gör denna webbplats till ett utmärkt exempel på vad WordPress kan göra med hjälp av en skicklig utvecklare.

Eginstill

Fantastiska exempel på WordPress: Eginstill

Sedan har vi Nederländerna, Van Persies hem, tulpaner, kanaler och cyklister. Vi vet alla vad Amsterdam, huvudstaden, är bäst känt för så jag kommer inte att gå in på detaljer. Nederländerna är också hem för Eginstill, interiördeskarna som “… inte skapar kök … men … ger plats för allt det du tycker är viktigt i livet.”

Perfekt bilder är en stor sak i webbutveckling och designarna bakom Eginstill WordPress-webbplatsen vet också detta. Mus-utlöst rullning fungerar otroligt bra för den här webbplatsen. Du undrar varför du aldrig har provat den på din egen webbplats.

Jag har inte rätt ord för att beskriva varför Eginstill är en så fantastisk WordPress-webbplats, du måste se det själv för att tro. Åh förresten, de använder ett ganska enkelt färgschema, men resultaten är fantastiska.

Cienne NY

Fantastiska exempel på WordPress: Cienne NY

Om din målgrupp består av unga kvinnor, deras älskare och någon annan som skulle göra någonting för att hålla sig före kurvan på mode sätt, måste du låna ett blad från Cienne NY: s WordPress-webbplats.

Denna WordPress-webbplats är enkel, 100% lyhörd, kommer med fantastiska bilder, en fast meny och gott om vitt utrymme. Du skulle förväxla den här skönheten med en sida på WordPress-stunner, men det är en webbplats med flera sidor som laddas så snabbt att du kanske missar de vackra CSS-övergångarna. Men det beror antagligen på att Cienne NY serverar innehåll från Shopifys CDN. Gå vidare…

Fubiz Media

Fantastiska exempel på WordPress: Fubiz Media

Vem det tog inte lång tid att återvända till Frankrike. Och kan du skylla på oss? När det gäller vacker design behöver franska inte ditt godkännande för att imponera. De gör inte ursäkter; de gör bara sin sak och du är, väl, floored.

Om du inte tror på dessa ord, hur kan du kolla in Fubiz Medias webbplats? Mega-menyer, fasta menyer, animerade logotyper, CSS3-tekniker, vacker grafik och mycket mer samlas i en topp-of-the-låda-affären som är Fubiz Medias webbplats.

Vad gör de igen? De dabbar i konsten. De är en online-tidning “… som ger en vision och perspektiv på de senaste nyheterna om kreativitet, inspiration och popkultur.” Vi kunde ha gett dem plats nr 1, men det har tagits, så femte plats är det. Tills vidare.

ESPN-sportprogrammering

Fantastiska exempel på WordPress: ESPN Sports Programming

Awwwards ger denna webbplats ett genomsnittligt betyg på 7.37 / 10.00. Design poäng 7,57, användbarhetsgrader 7.29, kreativitet kommer på 7.14 och innehållsmässor bra 7.29. Bra poäng om du frågar mig, men det åt sidan.

Varje år distribuerar ESPN 5 000 timmar med “… live-evenemang, höjdpunkter, serier, studio och manuskript medier till programföretag över hela världen.” Deras uppdrag är att betjäna sportälskare när som helst och var som helst.

Men hur drar de av denna till synes monströsa prestation? Damer och herrar, säger ett stort välkomnande till ESPN Sports Programming webbplats som körs på den ständigt effektiva WordPress-plattformen. Med över 14 miljoner likes på Facebook kan du bara satsa att den här webbplatsen drar in mycket juice. Fortfarande bär WordPress dagen för dessa människor. Skalbarhet baby. skalbarhet.

Alexander Engzell

Fantastiska exempel på WordPress: Engzell

Anger engzell.me, portföljwebbplatsen för Alexander Engzell – en kreativ direktör från Sverige – och du kan känna den exceptionella synergin i WordPress fylla rummet.

Okej, inga överdrivningar, det här är en WordPress-webbplats som har så mycket som händer för den jämfört med en personsökare och flera personsökare. Grafiken och typografin är på plats. CSS3-animationerna är utsökta. Du har aldrig sett en portfölj så enkel men ändå så otroligt elegant och kraftfull. Tills nu.

HelloGiggles

Fantastiska exempel på WordPress: HelloGiggles

Visst har du snubblat över HelloGiggles innan – de är hem för massor av nyheter om kultur, mat, underhållning, arbete, kärlek, stil och mycket mer. Och de visas ganska mycket i sökresultaten när du Google nästan vad som helst.

Med en intressant layout för tidskriftsstil, sömlös integration av sociala medier, smart placering av annonser och söta detaljer (som ”Vi älskar dig” i sidfoten) gör den här webbplatsen till ett framstående exempel på allt det som WordPress kan göra!

Bloomberg: Professional

Fantastiska exempel på WordPress: Bloomberg

Var snäll och ljug ett ögonblick, och säg att du inte såg att det här kommer långt ifrån. Naturligtvis tjänar Bloomberg ett omnämnande på den här listan eftersom det är ett bra exempel på hur mycket du kan uppnå med WordPress.

Bloomberg Professional, terminalen, är (enligt dem) “den mest kraftfulla och flexibla plattformen för finansiella proffs som behöver realtidsdata, nyheter och analyser för att göra smartare, snabbare och mer informerade affärsbeslut.” Och de valde WordPress för sina produktpromotionssidor, vanliga frågor och blogg. Väg att gå Bloomberg, väg att gå.

Katy Perry

Fantastiska exempel på WordPress: Katy Perry

Vi är redan på nummer tio? Förlåt mig, jag insåg inte att vi rusar igenom listan med alla dessa fantastiska WordPress-webbplatser. Men låt oss sakta lite på den här resan och titta på Katy Perrys WordPress-drivna webbplats.

Vill du ha en webbplats som är helt anpassad och 100% du? Titta inte längre än WordPress. Titta bara på Katys. Blinkande helskärmliga bakgrunder, triangelbeskärda bloggbilder, anpassade animationer, en snygg dubbelrulle med twitter-feed, fantastiska bildljusboxar och så mycket mer. En ganska fantastisk WordPress-webbplats om du frågar oss.

Jag sköt honom

Fantastiska exempel på WordPress: Jag sköt honom

Det finns inga gränser för det mycket du kan uppnå med WordPress när du lägger ditt hjärta och sinne i det. Jag sköt honom är tillräckligt bevis.

I ett nötskal är I Shot Him en San Francisco-baserad designstudio. De “… tror att design har makt att göra mer än att sälja en produkt, men att det kan göra en skillnad genom att förändra uppfattningar, känslor och handlingar till förmån för oss alla.”

Med fasta menyer, parallax, CSS3-animationer och fantastisk typografi bland andra funktioner, behöver du inte titta hårt för att se varför jag sköt honom skapade listan.

Järn till järn

Fantastiska exempel på WordPress: Järn till järn

Till oss av designern Kevin och utvecklaren Jonathan, Iron to Iron är en WordPress-webbplats som är värd att kolla in.

Installationen är ganska mycket enkel men platt design, fantastisk typografi, galna animationer och fantastiska bilder bland andra funktioner gör Iron to Iron till den formidabla WordPress-webbplatsen.

Iron to Iron ligger på 409 River Street, Troy, NY om du vill besöka dem ett snabbt besök.

GG Music & Audio Productions

Fantastiska exempel på WordPress: GG Music & Audio Productions

WordPress är inte bara för designers, utvecklare, kreativa regissörer och andra teknikspecialister, det är för alla och alla som letar efter en elegant och kraftfull CMS.

Plattformen är ganska mångsidig och GG Music & Audio Productions vet allt väl. Deras är en mångfacetterad WordPress-webbplats som fokuserar läsarens uppmärksamhet på innehållet.

”Efter en hel del resurser och experimentering med Joomla, Drupal och WordPress, nöjde jag mig med den senare för min egen företagsblogg, The Tinderbox. Progressionen med att använda WordPress som CMS efter det var ett naturligt drag. Enligt min mening där WordPress verkligen utmärker sig är det faktum att min klient tycker att det är så lätt att använda. ” – Adam Alloway, designer.

Flicka Med En Kamera

Fantastiska exempel på WordPress: Flicka med en kamera

Girl With A Camera är portföljwebbplatsen för fotografen Ashley Baxter, som förklarar de fantastiska bilder du definitivt kommer att älska.

Hon började på Tumblr men de ständiga (och nedslående) driftstopp som följde med tjänsten skickade henne efter en bättre CMS. Hon hittade WordPress, vilket var otroligt enkelt att anpassa, och hon har aldrig tittat tillbaka.

Nu behöver hon bara koncentrera sig på sin Canon och WordPress gör resten. Hon kan enkelt anpassa bakgrunder för enskilda sidor / inlägg för att skapa den perfekta stämningen som kompletterar hennes verk.

Tja, om du är baserad i Glasgow, Skottland och letar efter en vacker och anständig bröllopsfotograf, vet du var du ska titta. BTW, hon har en fantastisk portfölj och några fantastiska lookbooks du kanske vill kolla in.

Vogue Indien

Fantastiska exempel på WordPress: Vogue India

Som en globalt känd modemagasin drar Vogue en del allvarlig trafik regelbundet. Men hur serverar du en enorm mängd multimediainnehåll till en global publik utan att bryta din webbplats? Du bankar på de mest pålitliga av CMS-plattformar – WordPress.

Och det är exakt vad Vogue India gjorde, och nu får de hålla en horde av modälskare grundligt underhållna med det bästa av modevideor, berättelser, nyheter, bilder och så mycket mer. De har så mycket CMS-kraft att spara att de har råd att tjäna geniala annonser också.

Justin Bieber

Fantastiska exempel på WordPress: Justin Bieber

Med tanke på att WordPress används av nästan 1/4 av webbplatserna på internet, är det verkligen så förvånande att Biebs är en av dem? Oavsett designföretag som han anlitade gjorde ett fantastiskt jobb med att skapa en unik inramad layout som verkar vara perfekt passform för sångaren.

De lägger till en funktionsrik toppfält (komplett med nyhetsbrev och sociala länkar), huvudreglage med länkar till iTunes och nya musikvideor och naturligtvis en fullständig blogg där fangirls (och pojkar) kan böja ut vad mer Justin gör. Dessutom har hans webbplats ett fotogalleri och kommande evenemangssektioner som är super unika men mycket nödvändiga för alla popstjärnor. Du borde tro det.

Techcrunch

Fantastiska exempel på WordPress: TechCrunch

Sedan har vi TechCrunch, en av de mest populära teknologibloggarna och en pålitlig källa till nyheter och information om startups.

Denna 100% lyhörd WordPress-webbplats serverar en hel del information på under 2,9 sekunder, vilket är hisnande för en webbplats av dess storlek. Oavsett om det är designen, laddningshastigheterna, den fantastiska presentationen av innehåll och de många widgets bland andra söta funktioner, låter TechCrunch dig uppleva WordPress på sitt bästa.

Hastighet, skalbarhet, presentation, kraft och mer i ett CMS – WordPress.

Microsoft News Center

Fantastiska exempel på WordPress: Microsoft

Har du någonsin hört talas om ett litet företag som heter Microsoft? Ja, den Microsoft. De använder WordPress för sitt nyhetscenter. Varför? Eftersom WordPress är en pålitlig, anpassningsbar och lättanvänd plattform.

De har utnyttjat WordPresss kraftfulla förmåga att visa upp ett antal medieformat, inklusive videor. Den rena och ljusa designen är professionell, iögonfallande och lätt att använda vilket gör den perfekt för kunder att bläddra och använda.

Sony Music

Fantastiska exempel på WordPress: Sony Music

Sony Music har tecknat några av de bästa musikhandlingarna i vår tid. Från sådana som Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley till Future och Travis Scott, är Sony Music inget skämt när det gäller bra musik..

De vet att de har musikerna att tacka för deras framgång, vilket förmodligen är anledningen till att de gjorde webbplatsen om artisterna. Hälften av hemsidan har en imponerande skjutreglage som visar foton av hög kvalitet av olika handlingar.

Resten av webbplatsen innehåller musikvideor, blogginlägg, nyheter och socialt medieinnehåll. Det är en enkel webbplats som packar en ganska kraftfull stans. Eller är det bang? En kraftfull boom bang? Boom twaff? Nej?

WPExplorer

Fantastiska exempel på WordPress: WPExplorer

Hur kan vi logga ut utan att nämna vår helt egen WPExplorer. Den här webbplatsen använder WordPress för att tjäna det bästa innehållet på alla saker som är relaterade till WordPress. Allt från tutorials, inspirerande inlägg till lista inlägg och de senaste nyheterna, WPExplorer har ryggen täckt.

Ovanpå detta erbjuder vi några av de bästa WordPress-teman och plugins inklusive Total WordPress-temat och Symple Shortcodes-plugin. Designen är ren och eftersom vi använder WPEngine får du fantastiska sidhastighetshastigheter. Jag kommer inte gå in på detaljerna, jag ska bara berätta det här: Tänk WordPress, tror WPExplorer.

Sista ord …

Förhoppningsvis har denna samling inspirerat dig att registrera dig för fantastiskt WordPress-värd, ta det bästa WordPress-temat för dig och komma igång med att skapa din egen WordPress-drivna superwebbplats! Det är ingen hemlig WordPress är ganska populärt CMS nuförtiden – den stora och mäktiga älskar plattformen, och det är nybörjare. Alla ska gaga för WordPress. Det är provocerande. Det är en revolution.

Och det beror på att det är oerhört kraftfullt men ändå så enkelt att lära, konfigurera och använda. Många av webbplatserna som vi har granskat här är enkla designmässiga men kraftfulla funktionsmässiga, vilket borde informera din designprocess i framtiden. När allt kommer omkring är enkelhet symbolen på sofistikeringen. Eller som Nick uttrycker det:

Det finns ingen enklare CMS att använda än WordPress. Det är gratis, en installation med ett klick och erbjuder en massiv samling teman och design att välja mellan för att få din nya webbplats online på några minuter. – Nick Anderson, Daglig värd.

Förutom detta, kom ihåg att några av dessa webbplatser designades, inte av deras ägare, men erfarna designers på kontrakt. Med detta, skulle jag vilja nämna att det finns många andra fantastiska WordPress-webbplatser där ute skapade av utvecklare och av vanliga människor också. Det är bara synd att vi inte kan pressa dem alla till ett enda inlägg.

Som sådant kanske vi har missat din favorit WordPress-webbplats. Du kanske också känner att en viss webbplats inte passar på den här korta listan. Tja, håll inte tillbaka. Om vi ​​lämnade din favorit WordPress-webbplats eller om du har förslag, vänligen släpp oss en rad i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map