30 WordPress-proffs att följa på Twitter

30 WordPress-proffs att följa på Twitter

Ropa ut till alla WordPress-proffs såväl som den perfekta nybörjaren som förbereder sig för det stora steget. Detta är ett särskilt engagemang för alla som helt enkelt inte verkar få tillräckligt med WordPress. Du är verkligen en älskling, så gör dig redo att ha kul.


För ungefär ett år sedan publicerade vi ett inlägg, 25+ fantastiska WordPress-bloggar du bör följa, vilket fick bra feedback från dig. Vi pratar om fantastiska och nostalgiska kommentarer som:

Detta är en fantastisk samling Freddy! Mina favorit är WPExplorer, WPKube och naturligtvis WPMU Dev-blogg. Älskar också innehållet på WPLift och WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Eller…

Freddy, det här är en otrolig lista som du har satt samman. Tack så mycket för att jag nämnde WP Superstars – jag och teamet uppskattar verkligen det. – Adam Connell @wpsuperstars

Och jag kunde fortsätta och fortsätta för att du vaggar. Var och en av er. Vi älskar att höra dina tankar, och mellan dig och mig ger dina kommentarer ett mycket efterfrågat moraluppsving. Idag ska vi bygga upp den här andan av kamratskap med ett inlägg som tar dig upp och stänger med creme de la creme i WordPress community.

Vi pekar dig mot 30 WordPress-proffs att följa på Twitter. Dessa killar (och flickor) kommer beväpnade med det bästa av WordPress-tips, nyheter, handledning, verktyg och mycket mycket mer. Med andra ord, det är den typ av folkmassa som du vill umgås med för att ligga före kurvan för WordPress.

Hungrig och törstig efter de senaste händelserna i WordPress värld? Om det är ett rungande ja, ta en titt på följande Twitter-konton och tveka inte att slå på den följande knappen. Redo? Bra.

Alla WordPress-proffs

wordpress proffs att följa på twitter

Detta är inte en borr. Det är ett särskilt omnämnande för alla WordPress-proffs över hela världen. Om du älskar och / eller använder WordPress, faller du i denna kategori. Om du planerar att använda WordPress, vänligen ta dyket redan och undvik inte någon; du kom till rätt ställe.

Synd att vi inte har ditt Twitter-handtag för att skaka handen och skicka dig personligen in. Men det finns ett men.

Oavsett om du är en WordPress-nybörjare eller en kraftanvändare, inbjuder vi dig att släppa oss en rad och ditt Twitter-handtag i kommentarerna, så vi kan berömma dig och känna igen dig som en viktig kugge i växlarna som kör WordPress. Om du är den perfekta nybörjaren, känn dig fri att följa @WordPress på Twitter.

WP Explorer

wordpress-professionella att följa-wpexplorer

Bias eller ingen bias, WPExplorer är ett Twitter-konto du måste följa. AJ Clarke och Kyla är de bästa WordPress-proffsen på min lista, och jag säger inte detta eftersom de har klippt mig. Nej, det är inte det.

Jag har sett duon växa den här bloggen från en liten fläck i det stora WordPress-universum till den stora ljusa stjärnan den är idag. WPExplorer Twitter-flöde är full av de bästa av WordPress-recensioner, nyheter, handledning, tips, giveaways och mycket mer.

Devesh Sharma

wordpress proffs att följa-wpkube

Händer upp om du har varit på någon av Devs många WordPress-webbplatser. En av de ivrigaste WordPress-proffsen som någonsin nådar webben, Devesh tweets från @wpkube. Tweets kretsar kring WordPress-utveckling, teman, plugins, nyheter, handledning och mycket mer.

WinningWP

wordpress-professionella att följa-winningwp

Kurat av Brin Wilson, en självutnämnd WordPress-entusiast från London, delar @winningWP en mängd WordPress-expertis och kunskaper som bidragit av WordPress-proffs från hela världen.

Syed Balkhi

wordpress-professionella att följa-syedbalkhi

Jag vet inte om jag ska länka till Syeds personliga Twitter-konto @syedbalkhi eller hans mer populära @wpbeginner konto, eftersom båda är fantastiska. Syed är killen bakom andra lyckosamma WordPress-projekt som Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster och så mycket mer.

Tom McFarlin

wordpress-professionella att följa-tommcfarlin

Tom har varit runt WordPress vad med fantastiska spelningar på trevliga webbplatser som Tuts + Code, CareerBuilder.com och Smashing Magazine för att bara nämna några. Han pratar ibland på WordCamps och MeetUps både som bloggare och utvecklare. Du hittar också hans arbete på WordPress plugin repository och GitHub. Han grundade och driver @pressware.

Jean-Baptiste Jung

wordpress-professionella att följa-catswhocode

Jean är en professionell webbutvecklare, bloggare och killen bakom Cats Who Code och WP Recipes. Du kan följa tweets om WordPress och allt webbutveckling.

Lorelle VanFossen

wordpress-professionella att följa-Lorelle

Lorelle VanFossen är så fantastisk att jag kommer att låta en fan tala på hennes vägnar:

Om du har en WordPress-driven webbplats kan du prenumerera på Lorelle’s blogg. Faktiskt, om du inte har en WordPress-driven webbplats, prenumerera fortfarande. Hon skriver tips och tricks för WordPress men täcker också allmänna bloggtips. Alla kan dra nytta av att läsa Lorelle på WordPress. – Tyme White, 9 regler nätverk

Carrie Dils

wordpress-professionella att följa-Carrie-dils

Carrie Dils känner till hennes grejer, och hennes blogg … ja … det är något annat. Men det beror antagligen på att hon fortsätter med Genesis Framework. Nämnde jag att hon känner till sina saker? Carrie Dils är en professionell WordPress-utvecklare och konsult. Hennes Twitter-flöde är exakt där du behöver vara. @cdils det är ��

Sarah Gooding

wordpress-professionella att följa-sarah-Gooding

Denna lista blir allt bättre och bättre. Är Sarah bland de bästa WordPress-proffsen i denna tid? Darn rätt hon är. Hon är udda, rolig och har ett sätt med dem ord. Utan sockerbeläggning är hon en bra bloggare och stickare också! Hon tweets regelbundet kl @pollyplummer.

Paul Andrew

wordpress-professionella att följa-speckyboy

Paul Andrew är killen som förde oss med den populära tidningen Speckyboy Design. Han har lång erfarenhet av webbdesign och tweets om verktyg, resurser och innovativa tekniker för WordPress och webbdesign i allmänhet.

Chris Lema

wordpress-professionella att följa-wordpress-chrislema

Det här stycket skulle vara ofullständigt utan Chris Lema, eller hur? Han är en berömd professionell tränare, talare, författare och bloggare. Hans råd är till stor hjälp om du behöver utnyttja WordPress, egen blogga eller bygga ett högpresterande team.

Pippin Williamson

wordpress-professionella att följa-pippinsplugins

Pippin W. av Pippins Plugins är en fin öl-aficionado och killen bakom några av de mest populära WordPress-plugins som RestrictContentPro, Easy Digital Downloads och AffiliateWP bland andra. Hans blogg är hem för många WordPress-tutorials och inlägg full av de bästa tipsen. Fånga Pippin kl @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

wordpress-professionella att följa-brian-krogsgard

Brian skapade och driver nu Poststatus, en blogg i lång form avsedd för att informera WordPress-proffs om branschen. Lyssna på WordPress-podcast när du är på språng, eller läs artiklar om WordPress-kärna, nyheter, utveckling, affärer och mycket mer.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweetar från @LisaSabinWilson, Lisa är hjärnan och bakomliggande @AppPresser, medägare av Web Dev Studios och författare till WordPress For Dummies. Hon tweetar alltid om affärer, WordPress-design, utveckling och livet i allmänhet.

Nilen Flores

wordpress-proffs att följa-Nile-flores

Nilen är mamma till en son, Luis Angel Flores. Hon är en professionell WordPress-designer / utvecklare och SEO-konsult. När hon inte arbetar, hänger hon sig bland ritningar, astronomi och karate bland andra hobbyer. Hon twittrar kl @blondishnet.

Adii Pienaar

wordpress-professionella att följa-adii

Har du någonsin hört talas om @WooThemes? Nej? De gör några av de bästa WordPress-teman. Åh, jag glömde nästan; dessa killar gav WordPress community det mest populära eCommerce plugin, WooCommerce. Ringa en klocka?

Adii är grundare av WooThemes och arbetar nu med @getconversio. Han är en ny pappa och en ex-rockstjärna baserad i Kapstaden, Sydafrika.

Christian “Kriesi” Budschedl

wordpress-professionella att följa-kriesi

Kriesi säljer högkvalitativa WordPress-teman på Kriesi.at. Han säger det själv och med 17 premiumteman och över 170 000 kunder att visa för det är han bland de bästa WordPress-proffsen du måste följa. Han tweets om WordPress då och då. Följ @kriesi.

Frederick Townes

wordpress-proffs att följa-Frederick Townes

Om du älskar supersnabba WordPress-webbplatser, borde du älska W3 Total Cache. Nu är Frederick Townes den allmänt publicerade bloggaren bakom denna fantastiska plugin. Han täcker bland annat sociala medier, webbhotell, webbdesign och internetmarknadsföring.

Matt Mullenweg

wordpress-professionella-till-följ matt-Mullenweg

Hur kan vi glömma Matt Mullenweg, WordPress grundande far och företagare extraordinära? Hans Twitter-bio länkar till ett antal WordPress-projekt och flödet är fullt av fantastiska uppdateringar om företag, entreprenörskap och WordPress, uppenbarligen.

Mark Jaquith

wordpress-professionella att följa-markk-jaquith

Den seriella WordPress-committeren och bloggaren Mark Jaquith tjänar ett omnämnande på denna lista med WordPress-proffs för hans enorma bidrag till en plattform som vi har vuxit att älska dyrt. Han bloggar om WordPress och de råd han erbjuder är ovärderliga oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Matt Medeiros

wordpress-professionella att följa Matt-medeiros

Om du använder (eller planerar att använda) WordPress i ditt företag måste du lyssna på Matt’s podcasts. Han intervjuar människor som tjänar liv med WordPress och delar allt på Matt Report, hans beteende av en blogg. Det och han är en häpnad WordPress-bloggare som är värd att kolla in.

WP-motor

wordpress-professionella att följa-wp-motor

En av de bäst hanterade WordPress-värdarna runt, WP Engine är ett välkänt namn i spelet. Dessa killar tweetar alltid om de senaste WordPress-tips och nyheter.

Ahsan Parwez

wordpress-professionella att följa-Ahsan-parwez

Ahsan är WordPress community manager på Cloudways, ett molnhotellföretag som ingen annan. Han är också en WordPress-utvecklare och teknisk SEO-expert som tweets om WordPress-plugins, nyheter, värd och blogg bland andra ämnen.

Jeff Chandler

wordpress-professionella att följa-Jeff-Chandler

Bidragande författare kl @wptavern, Jeff har bloggat om WordPress sedan 2007. Dessutom är han värd för WordPress Weekly Podcast, vilket betyder att hans Twitter-flöde är massor av fantastiska saker.

Jesse Petersen

wordpress-professionella att följa-jesse-Petersen

Jesse är en rekommenderad Genesis-barnutvecklare som tillbringar större delen av sin tid på att utveckla webbplatser som konverterar, underhåller och säljer. På hans blogg hittar du webbseminarier, videor och kurser om WordPress, Genesis Framework och driver ett WordPress-baserat företag. Men även med alla dessa hattar kommer hans familj alltid först.

Alex Vasquez

wordpress-professionella att följa-alex-vasquez

Alex äter, sover och drömmer förtjusande WordPress-webbplatser som kopplar företag till kunder. Han hjälper ditt företag att växa och kommer att hålla dig motiverad på sidan med inspirerande tweets om WordPress och vardagen.

WP Theme Info

wordpress-professionella att följa-wpthemeinfo

Letar du efter det perfekta WordPress-temat för ditt nästa projekt? Jag slår vad om att du läser recensioner och shoppar för bara det bästa. WP Theme Info analyserar premium WordPress-teman och plugins som erbjuder dig “… enkla, prisvärda och högkvalitativa WordPress-lösningar för varje nisch.” Deras Twitter-flöde är full av tips och nyheter om WordPress-teman och plugins.

C. Bavota

wordpress-professionella att följa-Bavota

Som en premiumutvecklare av WordPress-temat känner Bavota till och med outsättningar i WordPress för att lära dig alla de färdigheter du behöver för att tjäna pengar. Han tweetar alltid om WordPress-nyheter, tips, teman, uppdateringar och mycket mer.

Konstantin Kovshenin

wordpress-professionella att följa-kovshenin

WordPress kärnutvecklare Kovshenin är mer än möter ögat. Han har Python, PHP och WordPress till hands, eller annars varför skulle han uppträda som en nyckelhögtalare i så många WordPress-händelser. Han är en far, en WordPress-nörd (missbrukare?) Och arbetar på @automattic hela vägen från Moskva.

Slutsats

Du håller med om att det här är en hel lista. Samtidigt finns det många fler WordPress-proffs där ute, du inkluderade. Så om du inte ser det kända namnet (eller Twitter-handtaget), känn dig fri att dela i kommentarområdet nedan. Glöm inte att dela ditt Twitter-grepp också så att denna lista växer. Skål!

Pssst – En anteckning från WPExplorer: Freddy gjorde denna fantastiska lista och han inkluderade inte ens sig själv! Följ Freddy på @VistaMediaInc för att få många tips för WordPress, webbdesign, SEO och mer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map