55 stora namnmärken som använder WordPress (och varför)

Människor kommer att säga vad som helst för att hålla sin surr igång, och WordPress – precis som alla andra människor skapade projekt – har fått sin rättvisa andel av dålig munning. Människor (som inte vet så mycket om WordPress eller dess potential) säger alla slags saker mot plattformen. Det är till exempel inte så svårt att komma över kommentarer som:


 • WordPress är GRATIS, så hur kan det vara bra för ett kommersiellt projekt?
 • WordPress är inte skalbar
 • WordPress är inte säkert och sådant

Tja, jag ber tillåtelse att ringa tjurfång på alla dessa ogrundade anklagelser. Jag menar, om WordPress inte var den älskling som vi alla känner till, varför skulle stora märken välja att inte köra en, inte två utan flera av deras webbplatser (och applikationer) på plattformen?

För att få dessa och andra WordPress-myter att vila kommer jag att nämna några (cirka tio) skäl till varför populära varumärken älskar och använder WordPress. I hela artikeln kommer jag att peka på inte mindre än 55 stora varumärken som använder WordPress bara för att öka mitt argument. Se vad jag just gjorde där? Öka mitt argument?

Anledningar till att stora varumärken älskar och använder WordPress

Så låt oss gå in på det – här är tio anledningar till att dessa stora namnmärken älskar och2 använder WordPress för att driva sina webbplatser.

1. WordPress är lätt att använda

Behöver jag förklara det här? Redan från installationen till den tidpunkt då du startar din blogg / webbplats, kopplas WordPress enkelt till användaren. Du behöver varken läsa manualer för att använda WordPress eller delta i speciella klasser för att bli en WordPress-utvecklare aka bidragsgivare. Lätt, lätthet och lättare är WordPress sätt.

En nyligen genomförd undersökning av WordPress som involverade @kaiserfamfound visade att alla de ”… talade med sa att WordPress var det bättre valet för användarvänlighet, intuitivitet och enklare arbetsflöde.” #Ord.

BBC America sa: “Vi kunde få samma redigeringsverktyg och lättanvänt gränssnitt i händerna på alla våra redaktörer. ”

Stora namnmärken som använder WordPress: NASA

2. NASA

NASA tillade: ”Jag gör det möjligt för icke-teknisk personal att bidra till vårt teams blogg, och de kan faktiskt räkna ut det i WordPress. ”

Behöver du mer bevis? Vänta, gör du det? Använder du inte WordPress? Haha.

2. WordPress är vackert

Stämmer det inte? Några av de vackraste (och intuitiva) webbplatserna där ute för tillfället körs på WordPress. Låt mig visa dig några exempel:

007: Inside the World of James Bond håller fans runt om i världen uppdaterade om historien till en av världens mer ökända agenter, bakom kulisserna funktioner, aktuella / kommande kampanjer och mer.

Enterprise Magazine UK delar relevanta resetips och guider för biluthyrningskunder. Eftersom de använder WordPress är det lätt för dem att anpassa sin webbdesign och samtidigt hålla den mobilvänlig (eftersom deras kunder / läsare är upptagna med att köra omkring).

Rolling Stones marknadsför sina varor, ny turné, musik, film, Las Vegas-utställning och aktuella nyheter med sin WordPress-webbplats och du måste erkänna – de djärva färgerna och layouten är fantastisk.

Jay Z driver sin webbplats Life + Times på WordPress, där han delar det som intresserar honom inklusive stil, konst, teknik, sport och naturligtvis musik.

Usain Bolt (ja, den snabbaste mannen på planeten körs på WordPress också) byggde sin webbplats med WordPress. Han använder ett anpassat “Bolt” -tema för att dela nyheter, framträdanden och andra media.

WordPress ser bra ut på varje webbplats och vem som är bättre än Van Heusen (ett av de mest sålda varumärkena för klädtröjor) för att visa dig vad som är fashionabelt på webben?

3. WordPress är skalbar

Jag driver en ganska liten webbplats på WordPress och det är ett faktum. Detsamma kan inte sägas om CNN. Åh ja, Kabelnätverk köra deras mammut “bloggar” nätverk på WordPress, och utan hicka.

Jag menar, kan du föreställa dig hur många sidvisningar CNN drar på en enda dag? Om WordPress inte kunde skalas, skulle CNN ha problem.

CNN är inte ett isolerat fall här, vi har andra stora, stora webbplatser som CBS New York …

… University of Hawaii (som också råkar drivas av Total WordPress-temat) …

… och Boise State University bara för att nämna några.

4. WordPress är helt gratis

Detta borde ha kommit först men skulle det inte vara ganska uppenbart? WordPress är helt gratis att använda eller med sina egna ord:

WordPress är ett Open Source-projekt, vilket innebär att det finns hundratals människor över hela världen som arbetar med det. (Mer än de flesta kommersiella plattformar.) Det betyder också att du är fri att använda den för allt från din kats hemsida till en Fortune 500-webbplats utan att betala någon licensavgift och ett antal andra viktiga friheter.

– WordPress.org

5. WordPress låter dig äga dina data

Stora varumärken som SONY Playstation genererar massor av data, av vilka vissa kan vara känsliga. Du genererar också dina egna data, och du behöver inte någon annan som kraschar med dina byte. Men åt sidan är integritet en viktig aspekt för stora varumärken, och det enda sättet att säkerställa integritet av data är att äga allt.

WordPress är bara en publiceringsplattform, en säker publiceringsplattform, som låter dig bygga fantastiska webbplatser. Du äger dina data – varje enskild byte, och ingen, inte ens WordPress-anställda kommer att doppa en hand i ditt innehåll – varför varumärken som Microsoft väljer WordPress.

6. WordPress låter dig starta snabbt

WordPress tar hand om den underliggande (eller strukturella) kodbasen, så att du inte behöver skriva kod från grunden när du vill lansera nya applikationer. När din webbplats körs på WordPress behöver du bara plugins eller några extra kodrader för att få en app igång. Du behöver inte spendera timmar i slutet på att skapa nya applikationer eftersom chansen är stor att det finns plugins just för det.

Föreställ dig hur lång tid det skulle ta dig att skapa och testa en ny applikation för en HTML + CSS-statisk webbplats? Förmågan att starta snabbt är orsaken till att stora varumärken som Time Magazine har tagit på sig att skapa det mesta av sitt webbinnehåll på WordPress.

“Nästan allt vårt nya webbinnehåll skapas nu på WordPress”, enligt Time Magazine. Men det slutar inte där – andra bra exempel på stora märken som skapar nytt webbinnehåll (och applikationer) med WordPress inkluderar:

TechCrunch – en av de bästa resurserna för teknik, media och nördkultur på webben.

Efter samma linje är The Next Web en avancerad teknikblogg som täcker den senaste och största utvecklingen inom vetenskap, datoranläggning, teknik och mer. De vet sina grejer – och de väljer WordPress.

7. WordPress är enkelt att integrera med sociala medier och andra tjänster

WordPress kan vara en bloggplattform (CMS), men dess förmåga att integrera och spela bra med andra tjänster placerar det långt ovanför veckan. Med hjälp av några få sociala nätverksprogram kan du enkelt och snabbt sprida ditt meddelande över sociala medier.

Det är inte slutet på det. Stora varumärken som AMC: s Walking Dead har integrerat en tjänst som kallas StorySync som förenar fans från hela världen. Tack vare denna geniala service kan fans av den berömda Walking Dead TV-serien dela “… snaprolls, cool trivia, exklusiv video och titta på avsnitt på luften.” Säg mig, är inte det döda coolt?

Om ovanstående Walking Dead-illustration inte klipper den för dig är här ett annat exempel.

Angry Birds driver också sina egna sociala kampanjer och de använder (du gissade det) WordPress. Du kommer att bli förvånad över i vilken utsträckning WordPress kan gå så långt som att integrera med andra tjänster!

8. WordPress är 100% lyhörd och mobilvänlig

När du placerar din webbplats på WordPress behöver du inte bryta ryggen bakåt och försöka få den att passa mobila skärmar. Plattformen bygger på de senaste webbstandarderna, vilket innebär att du kan bygga helt responsiva webbplatser på några minuter.

WPtouch-free-wordpress-pluign

Om allt annat misslyckas kan du alltid lita på plugins som WPtouch för att göra din webbplats på mindre skärmar (läs mobil enhet). Låt oss testa WordPress-responsiv design. Avbryt en ny flik just nu och navigera till någon av följande webbplatser:

Stora namnmärken som använder WordPress: Quartz

20. Kvarts

Quartz är ett digitalt nyhetsuttag med fokus på att tillhandahålla mobila nyheter (utformade för din handhållna elektronik) om företag och den globala ekonomin.

Stora namnmärken som använder WordPress: Vogue

21. Vogue

Vogue är ett av de mest kända namnen inom mode, och du kan satsa på att deras webbplats är enkelt mobilklar (och byggd på WordPress),

Metro UK är en nyhetsmagasin för kändisar och underhållning som också råkar ha en mobil WordPress-webbplats.

Harvard Gazette delar alla de officiella nyheterna från Harvard och det är olika skolor. Förutom banbrytande innehåll vet Harvard att WordPress helt enkelt är bäst när det gäller att skapa en kvalitetsblogg.

Har du öppnat någon av ovanstående webbplatser i en ny flik? Bra. Öppna nu samma webbplats på din mobila enhet och upplev responsiv design när det är bäst. WordPress = lyhördhet.

9. WordPress är dynamiskt, WordPress är levande

WordPress är ganska flexibelt och det finns absolut ingen gräns för vad du kan uppnå med plattformen. Det som är ännu bättre är att WordPress ständigt förbättras av ett världsomspännande team av bidragsgivare. Med varje ny uppdatering behandlas vi med nya funktioner och plattformens dynamik stoppar bara aldrig. Letar du efter fler bra exempel? Kolla in följande webbplatser:

Target delar dagliga evenemang, kampanjer och personliga berättelser på Target Pulse WordPress-bloggen.

People Magazine kan hittas på alla nyheter, men åtkomst till det senaste inom kändisnyheter och skvaller görs ännu enklare via deras superladdade WordPress-webbplats.

Mercedes Benz är känd över hela världen för sina kvalitetsbilar, så det är bara meningsfullt att deras webbplats drivs av en topp av raden WordPress-installation.

10. WordPress är mer än mjukvara, det är en gemenskapy

Jag börjar med att citera Stora namnmärken som använder WordPress: Interactive One

27. Interaktiv en

“Det är kraften i öppen källkodssamhälle som gör WordPress lika bra som det är.” – Interaktiv en

“Det känns bra när vi kan erbjuda korrigeringar som kan hjälpa hela samhället.” – BBC America

“Att ha all denna kod tillgänglig och delad av resten av WordPress-communityn gör det enklare för oss att arbeta på webbplatsen.” – NASA

Behöver jag säga mer?

Ännu fler stora namnmärken som använder WordPress

Nu när vi har täckt varför stora varumärken älskar WordPress och delat 27 fantastiska företag som väljer WordPress för sina webbplatser trodde vi att vi skulle fortsätta. Varför sluta nu? Så här är till och med MER stora märken som använder WordPress.

Stora namnmärken som använder WordPress: Obama

29. Obama

Stora namnmärken som använder WordPress: Lifetime Fitness 60 dagars utmaning

37. Lifetime Fitness 60 dagars utmaning (som råkar vara en annan total temanvändare)

Stora namnmärken som använder WordPress: Nedladdningen

53. Ladda ner bloggen (från Cnet)

Stora namnmärken som använder WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (grundare av WordPress naturligtvis)

Slutsats

Jag tänkte att om jag bara gav en sammanfattning av 55 stora märken som använder WordPress, skulle det inte finnas tillräckligt med material att tugga på. Nu när du vet varför dessa populära varumärken älskar och använder WordPress, kanske du är benägna att köra ditt nästa webbprojekt på WordPress. Om du väljer den här vägen, lovar jag att du aldrig blir besviken. Ser dig runt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map