De bästa WordPress 4 juli rabatter, kuponger och kampanjer 2019

De bästa WordPress 4 juli rabatter, kuponger och kampanjer

Lycklig 4 juli! I USA är detta en enorm semester för familjegrill, resor till stranden och megaförsäljning på nästan allt. Tur för er alla, våra favorit WordPress temabutiker, pluginutvecklare, värdföretag och webbdesign resurser finns också till försäljning (hooray!).


Vi har skurat på nätet och samlat in alla bästa WordPress 4 juli-erbjudanden och kuponger till dig. Kolla in dessa fantastiska erbjudanden och få dem när du kan. Många är bara för veckan (eller bara en dag) så agera snabbt! Och kom ihåg att komma tillbaka – vi kommer att uppdatera vår lista dagligen när nya erbjudanden dyker upp.

WordPress-temakuponger och rabatter

juli-4-tema-rabatter

Många bästsäljande teman finns till försäljning den här veckan, så du vill öka på dem medan du kan. Med en besparing på 10-75% varför inte få ett tema eller två (eller tre, eller fem – eller till och med ett medlemskap).

Totalt WordPress-tema 33% rabatt

Få 33% rabatt på ditt köp av Total – vårt bästsäljande WordPress-tema och ett av de mest sålda dra och släpp-teman tillgängliga på webben. Rabatten har redan tillämpats så ingen kod behövs, men detta avtal slutar 7 juli 2019 så agera snabbt!

Spara 33% på Total WP-tema

TemplateMonster Independence Day Bundle

Spara 97% och få TemplateMonster Independence Day Bundle för bara $ 39! Det är packat med 50 väsentliga webbdesign, inklusive 3 premium WordPress-teman, allt för ett lågt pris. Erbjudandet slutar 5 juli 2019.

Spara 40% på TemplateMonster

MyThemeShop $ 19-teman

MyThemeShop har sänkt priserna och just nu är alla teman bara 19! Använd bara kod Freedom19 när du lägger till teman som du älskar i din kundvagn. Erbjudandet upphör den 7 juli 2019.

Spara på MyThemeShop-teman

CyberChimps 15% rabatt

Spara 15% på alla webbdesignavtal från CyberChimps! Besök bara deras webbplats för att få din anpassade kupongkod. Erbjudandet upphör snart.

Spara 15% på CyberChimps

33% rabatt på ShowThemes

ShowThemes erbjuder dig 33% rabatt på något av deras premiumevenemangshantering WordPress-teman med kod FRIHET. Erbjudandet upphör snart.

Spara 33% på ShowThemes

WordPress-hostingrabatter

Juli-4-värd-rabatter

Idag är en bra dag att hitta en ny värdplan för dig eller dina kunder, plus att du kan spara stort med dessa galna erbjudanden. Kolla in några av de bästa rabatterna för WordPress Hosting som finns tillgängliga just nu!

WP Engine 3 månader GRATIS hanterad hosting

Nya kunder kan spara 10% på din första betalning och två månader gratis värd när du registrerar dig för en ny årsplan när du använder kod wpe3free. Det är som att få tre månader för premium WordPress-värd för fri! Erbjudandet upphör snart.

Spara på Hosting från WP Engine

SiteGround 70% rabatt på webbhotell

Amerikanska kunder kan spara otroliga 70% på delade värdplaner från SiteGround när du väljer årlig fakturering, ingen kod behövs. Erbjudandet upphör snart.

Spara på Hosting från SiteGround

WordPress Plugins-kuponger och rabatter

juli-4-plugin-rabatter

Gör din WordPress-webbplats ännu mer fantastisk med dessa fantastiska rabatter på 4 juli på några av de bästa premium plugins på marknaden! Lägg till extra funktionalitet på din webbplats med ett klick på en knapp.

MyThemeShop $ 19-plugins

MyThemeShop har sänkt priserna och idag är varje plugin bara $ 19! Använd koden Freedom19 när du lägger till plugins som du älskar i din kundvagn. Erbjudandet upphör den 7 juli 2019.

Spara på MyThemeShop Plugins

WarfarePlugins 30% rabatt

Under en begränsad tid kan du spara 30% på alla nya inköp på WarfarePlugins med kod JULYFOURTH19. Erbjudandet upphör snart.

Spara 30% på WarfarePlugins

EnviraGallery 20% rabatt

Spara 20% på ett av de bästa gallery-plugins för WordPress – EnviraGallery. Använd bara kod GET20 vid kassan. Erbjudandet upphör snart.

Spara 20% på EnviraGallery

Soliloquy 10% rabatt

Använd kod SAVE10 för att ta 10% rabatt på ditt köp av Soliloquy-responsiva WordPress-sider. Men skynd dig, detta erbjudande slutar snart.

Spara 10% på Soliloquy

WPForms 50% rabatt

Under en begränsad tid kan du använda kod SAVE50 för att ta 50% rabatt på ditt köp av WPForms, ett av de mest avancerade pluginprogrammen för formskapande för WordPress. Erbjudandet upphör snart.

Spara 50% på WPForms

MonsterInsights 50% rabatt

Förbättra din webbplats med enkla att förstå Google Analytics-rapporter tack vare MonsterInsights och spara 50% med kod INTRO50. Erbjudandet upphör snart.

Spara 50% på MonsterInsights

OptinMonster 50% rabatt

Ta 50% rabatt på ditt köp när du registrerar dig för en ny popup- och konverteringsoptimeringsplan från OptinMonster – ingen kod behövs. Erbjudandet upphör snart.

Spara 50% på OptinMonster

CSSHero 65% rabatt

Spara upp till 65% när du köper en premium CSSHero-plan – det är ett av de enklaste sätten att anpassa din webbplats. Använd bara kod HEROV4 att spara. Erbjudandet slutar 7 juli 2019.

Spara upp till 65% på CSSHero

WordPress Web Design Resurser Kuponger och rabatter

juli-4-web-design-rabatter

Glöm inte allt det extra du kanske vill ha för dina webbplatser. Spara på WordPress-underhålls- och webbdesignresurser inklusive teckensnitt, stockfoton, PSD-skivor och mer till salu denna vecka.

MightyDeals 20% rabatt

Använd kod HAPPY4TH2019 att spara 20% på hundratals vansinniga erbjudanden på webbplatsmallar, teckensnitt, stockfoton, Photoshop-verktyg, logotyppaket, marknadsföringstillgångar och så mycket mer. Erbjudandet slutar 5 juli 2019.

Spara 20% på MightyDeals

Kreativa marknadsavtal

Det finns hundratals objekt till försäljning på Creative Market! Besök bara deras kampanjavsnitt för att se vilka teman, typsnitt, Photoshop-filter och mer som är rabatterade den här veckan. Kontrollera enskilda erbjudanden för att se utgång.

Spara på Creative Market-artiklar

Missade vi något?

Förhoppningsvis fanns det en rabatt eller två som toppar ditt intresse. Om vi ​​missade en fantastisk affär lämnar du bara en kommentar nedan och vi ska kolla in den. Ha en glad 4 juli – vi hoppas kunna se många nya och fantastiska webbdesignprojekt den här veckan ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map