Grattis på födelsedagen WordPress: Anledningar till att vi älskar dig

Grattis 11-årsdag WordPress! Att bli större och dåligare varje år WordPress förbättras ständigt – både det är koden och livet för alla som använder detta fantastiska CMS. Så för att hedra WordPress födelsedag (och av nyfikenhet) frågade jag varför människor tycker att WordPress är så bra. Fortsätt läsa för att se vad WordPress-proffs tycker och varför de älskar WordPress.


Varför vi älskar WordPress

Carrie Dils
Hur jag älskar WordPress … låt mig räkna vägarna! �� Kort sagt älskar jag att jag kan tjäna liv med WordPress. Det finns ett så brett ekosystem av användare, produkter och tjänster att alla med lutningen kan bygga ett bra företag på WordPress.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki
WordPress gör det enkelt att skapa webbplatser. Du kan ha en helt funktionell webbplats i slutet av dagen! Andra än så är plattformen ganska utdragbar genom att du kan få en plugin för nästan alla tänkbara funktioner. Dessutom är WordPress kärleksfullt designad, vilket ger oss en CMS-plattform som är vacker, supersnabb och SEO-vänlig. WordPress är helt enkelt fantastiskt! Det finns så många fantastiska saker att säga om WordPress att jag kanske hamnar på att skriva ett helt inlägg, så jag ska bara sluta där.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma
Jag har använt WordPress i tre år eller så, och jag har alltid haft det. Jag har testat flera andra innehållshanteringssystem tidigare, men älskade WordPress på grund av dess enkelhet, lättanvända gränssnitt, enkla anpassning och starka gemenskap. Jag har aldrig sett någon annan plattform med en så stark gemenskap.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom
Det jag älskar med WordPress är öppenheten i samhället och det faktum att alla är glada att lära av varandra och bidra tillbaka till WordPress-projektet. WordPress har verkligen lyckats använda ”open source” -etos till sin fulla potential och i stor skala, vilket inte är någon liten uppgift.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson
WordPress är snabbt att installera, lätt att använda och allvarligt stärkande: WordPress är ett helt fantastiskt – och för att inte tala om vackert – verktyg som ger miljoner ett lättillgängligt sätt att komma in i världen för onlinepublicering med minimal väsen! Kort sagt revolutionerar WordPress onlinepublicering – det är så enkelt!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez
Tja, jag älskar WordPress eftersom det är väldigt lätt att använda både för bloggare och för utvecklare. Med massor av plugins och teman tillgängliga för våra förfogande för att finjustera WordPress och använda det för att göra alla typer av webbplatser. Även ett ständigt växande samhälle som ägnar sig åt WordPress hjälper oss säkert att få nya vänner från hela världen som vi kan dela vår kunskap och be om hjälp. Jag är imponerad över hur mycket WordPress har hittills gått och jag förutser att WordPress kommer att gå ännu längre.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling
På HelpForWP.com utvecklar vi plugins för WordPress, vårt team har också byggt webbplatser baserade på WordPress i nästan 5 år.
Varför älskar vi det? Tja från utvecklarperspektivet beror det på att det är så tillgängligt. API: erna är tydliga och enkla att använda, beväpnade med Codex kan en ny utvecklare komma igång på nolltid. Men det är inte bara kodbasen, “tillgängliga” ringer också för samhället. Jag älskar det faktum att jag kan nå ut på twitter till utvecklaren av ett plugin eller ett tema, ställa en fråga eller ge dem feedback – det är fantastiskt!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas
För mig utmärker WordPress hur det underlättar och uppmuntrar omfattande anpassning. Det gör att plugin-utvecklare enkelt kan använda sina kreativa krafter och snabbt skapa några ganska kraftfulla saker. Du kan se detta genom det stora antalet WordPress-plugins där ute, och utveckling är inte enbart för professionella. Tvärtom, några av de mest användbara WordPress-pluginsna har skapats av hobbyister. Detta aktiveras av det faktum att WordPress community är en av de mest generösa och begåvade i världen idag; denna vänliga gemenskapsatmosfär har verkligen bidragit till att göra WordPress attraktivt för utvecklare och önskvärt att använda för bloggare. Dessutom är WordPress inte bara ett CMS för utvecklare; det har utformats noggrant för att vara lätt att använda för människor från alla samhällsskikt, oavsett om de känner till kod eller inte. Detta är anledningen till att det, enligt min mening, förtjänat har blivit världens favoritbloggsplattform. WordPress-mottoet, “Code is Poetry”, visar hur WordPress drivs av passion och en önskan om spetskompetens; WordPress-projektet syftar inte till några monetära eller företagsmål, det syftar till perfektion. Detta är extraordinärt, vilket visar varför WordPress verkligen är ett under på Internet.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer
Vart ska jag börja? Jag är inte säker på att jag kunde ge ett enkelt svar! Jag är dock säker på att du får svar från människor om allt det mest uppenbara saker: det enorma antalet tillgängliga teman och plugins, användarvänlighet, fantastiskt community och så vidare. Så jag ska prova något lite annorlunda: Jag älskar WordPress eftersom det erbjuder så många möjligheter för människor som vill tjäna pengar online. Personligen har jag fått en karriär som WordPress-bloggare (bland annat), och alla mina webbplatser körs på WordPress. Det finns bara så många möjligheter – som författare, designer, utvecklare, programmerare … listan fortsätter bara, vidare. WordPress är en ekonomi i sig!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos
År 2007 var jag tvungen att välja ett litet CMS för mina kunders webbplatser. Då skulle WordPress bara stödja bloggar men även då var det långt ifrån sanningen. Många kunder är nöjda med sitt innehållshanteringssystem och även i dag uppgraderar de flesta sina webbplatser av sig själva. Snabbspolning fram till 2014 och som en premiumleverantör av WordPress-teman måste jag säga att WordPress helt förändrade mitt liv. Det verkar som om det har förändrat våra 16000 kunder också. Hur är det möjligt att INTE älska WordPress?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon
Jag älskar WordPress för dess mångsidighet. Visst är det enkelt att installera och enkelt att använda, men det är många andra innehållshanteringssystem. Den stora volymen av plugins och teman som är tillgängliga för WordPress-plattformen sätter den över sin konkurrens. Det är anledningen till att WordPress är så populärt. Det är väldigt lite som det inte kan göra. Det är därför jag använder det på så många projekt.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston
För mig är WordPress för webbplatser vad upptäckten av varphastighet skulle vara för rymdresor. Det driver webbplatser vidare, snabbare med ett världsomspännande team av utvecklare som letar efter säkerhet och användbarhet – och det är gratis tillgängligt för alla personer! WordPress fungerar för så många saker på så många olika användarnivåer: webbplatser, appar, medlemskap, onlinebutiker. Som utvecklare älskar jag att bygga appar och projekt med WordPress eftersom det har ett stort utbud av väl genomtänkta verktyg som snabbar produktion och ger mig ett sätt att komma från punkt A (en idé) till punkt B (utförande av den idén ). Åtgärderna och filterkrokssystemet är verkligen fantastiskt och möjliggör så mycket innovation utan att störa vad andra utvecklare bygger tillsammans med dig.
~ Phil Johnston
Chris Robinson
Det finns några huvudskäl till att jag älskar WordPress, dess öppna källkod, den fantastiska gemenskapen och biggie – det har gett mig att sluta arbeta för “mannen” och snida min egen väg.
~ Chris Robinson
Kyla Glover
WordPress är en utmärkt plattform för alla användarnivåer, och det jag älskar är hur kraftfullt det är. Vem som helst kan bygga en webbplats med WordPress. Och utöver det kan vem som helst starta ett företag med WordPress. Det fungerar för varje budget. Det är oändligt flexibelt (bara installera några plugins). Och det blir alltid bättre med varje uppdatering. Så det finns verkligen ingen anledning att inte starta en webbplats när WordPress gör det så enkelt.
~ Kyla Glover
AJ Clarke
Det är tufft – det finns så många skäl! Det är gratis så det är bra att börja, det förbättras alltid, och som utvecklare är det mycket snabbare att skapa webbplatser med WordPress som ramverk. Dessutom utvecklas det ständigt – det började bara vara en bloggplattform, men nu kan du köra hela e-handelswebbplatser, forum och göra mycket mer allt med WordPress.
~ AJ Clarke

Din tur

Så varför älskar du WordPress? Lämna bara en snabb anteckning i kommentarerna nedan – jag skulle gärna vilja veta dina skäl!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map