Hur det totala WordPress-temat blev ännu mer fantastiskt!

Om du följer WPExplorer har du förmodligen hört talas om vårt Total WordPress-tema och kanske faktiskt redan är en köpare! Och om du inte gör det kan det vara en bra tid att kolla in det och se vad du har saknat �� Det här temat har varit ute sedan sent förra året och sedan det släpptes har jag drivit ut många uppdateringar med inte bara korrigeringar utan nya förbättringar / funktioner. I den senaste versionen 1.5 har jag verkligen renoverat saker och så tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg så att nuvarande kunder kan ta en titt på allt som är nytt (changelogs kan vara lite halt) och naturligtvis för er som överväger att köpa temat, förhoppningsvis kan jag övertyga dig om att äntligen ta steget!


Front-End Editing

Förmodligen den mest förväntade uppdateringen är tillägget av stöd för Visual Composer front editor. Den främre redigeraren är fantastisk, men inklusive support för det i ditt tema som har anpassade moduler (Totalt inkluderar över 20 anpassade moduler för Visual Composer – portföljnät, personalnät, flexslider, skillbars, karusell, bildraster … etc) kan vara en lite knepigt och mycket tidskrävande. Vissa teman (som DT7-temat) har inbyggda moduler, men de ger helt enkelt en “fyrkant” på front-redigeraren för sina anpassade moduler (otäck). Om du ska utöka en front-end editor måste du göra det på rätt sätt! Alla anpassade moduler i Total-temat kan vara synliga i frontkomponisten exakt hur de kommer att visas på live-sajten så att du verkligen kan bygga din webbplats via dra och släpp.

Videoexempel

Nedan följer en snabb videointroduktion till front-end redigeringsfunktionen i det totala temat som tillhandahålls av Visual Composer-plugin. Det är på intet sätt en fantastisk video (jag suger till att göra skärmar) men jag tror att det ger åtminstone en förståelse för hur saker fungerar och visar hur lätt det är att lägga till innehåll på din webbplats.

Optimeringsalternativ

I version 1.5 har jag lagt till en ny flik i panelen för temalternativ så att du kan göra några extra optimeringar till ditt tema utan att behöva lägga till extra funktioner / plugins på din webbplats. För närvarande finns det inte massor av alternativ men jag kommer att lägga till fler alternativ här då och då.

Minifierade skript

Visst finns det massor av plugins där ute för att minifiera dina skript i ditt tema, men ibland bryter dessa plugins koden när du gör det automatiskt. Och ibland är din server redan tillräckligt snabb så att det inte är nödvändigt att lägga till extra plugins, men att minska dina temaskript kan ge ett litet ökning av sidhastighet och Googles insiktssidpoäng. I den senaste uppdateringen lade jag till en stil-min.css-fil som innehåller alla CSS (style.css, responsive.css och woocommerce.css) i minifierat format och en total-min.js-fil som innehåller alla js-plugins (flexslider, caroufredsel, isotop … etc) och initfunktionerna för dessa skript i förminskat format.

Genom att ha det inbyggda alternativet kan du enkelt slå av minifierade skript och ladda upp standardskript för teständamål eller om du hellre använder ett tredjeparts plugin.

totalt-optimeringar

Snabbare administratörspanel

Panelen Totalt temaalternativ byggs med Redux Framework, vilket enligt min mening är det bästa ramverket för att skapa adminpaneler. Det inkluderar massor av olika alternativstyper (färgpixel, text, välj, radio, kryssruta, bildval … etc) men det är också mycket enkelt att utöka och ändra. Och även om ramverket är fantastiskt, brukade det vara extremt långsamt (5-7 sekunders laddningstider). Arbeta tillsammans med utvecklarna av ramverket de har lyckats med att STORA öka hastigheten på adminpanelen så att den laddas på under 3 sekunder! Även med de massor av alternativ som finns tillgängliga i det totala temat. Så nu kan du göra ändringar av ditt tema mycket snabbare!

Om du inte har hört talas om Redux innan du bör kolla in dem helt (klicka på bilden nedan). Det är ett mycket kraftfullt ramverk och stöds väl av utvecklarna. Och glöm inte att donera om du för närvarande använder eller kommer att använda ramverket i dina projekt!

redux-ram

Inläggstyper Grid Composer Module

Totaltema innehåller många avancerade anpassade moduler som inte ingår i Visual Composer som karuseller, skjutreglage, rutnät, ikonboxar, callouts, knappar … osv. I den senaste uppdateringen inkluderar jag en ny modul för posttyper rutnät som har begärts mycket så att du enkelt kan visa ett rutnät från någon eller flera anpassade inläggstyper. Detta är mycket praktiskt för personer som vill kombinera sina blogg- och portföljinlägg eller visa ett helt enkelt rutnät med WooCommerce-produkter eller visa ett rutnät med inlägg från en anpassad inläggstyp som har lagts till via ett plugin- eller underordnatema.

total-post-typ-grid

Vad vill du se i framtida uppdateringar?

Jag letar alltid efter sätt att förbättra och utöka Total-temat, det är mitt mest sålda och favorit tema hittills. Jag har faktiskt en lista med kommande redigeringar för nästa version på Total Changelog så att användare kan se att jag alltid arbetar med att göra det bättre och fixa buggar. Om du har några förslag på framtida uppdateringar skulle jag gärna höra dem, lämna bara en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me