Intervju med J.R. Farr från MOJO-teman

Om du inte är chef för Mojo-teman är det dags att du gör det. De är en av de bästa marknadsplatserna där för att köpa WordPress-teman. De är fortfarande relativt nya inom branschen men växer definitivt. Vi hade nöjet att få medägare J.R. Farr att svara på några frågor för oss som vi är säkra på att du kommer att älska att läsa!


1. När och hur skapades MojoTemas?

Redan 2009 började jag och Brady lägga markarbetet för att bygga vår marknadsplats för Köp & Sälj. Efter månader med hårt arbete lanserade vi äntligen en enorm tävling som heter March Padness i mars 2010 och öppnade dörren för ENDAST säljare. Vi behövde bygga upp vårt bibliotek med teman innan vi kunde öppna marknaden. Efter en månad med att ha laddat upp några fantastiska artiklar, vi öppnade marknaden för köpare i april 2010. Sedan vi startade webbplatsen fortsätter vi att växa snabbt varje månad och från och med just nu har vi passerat 100 000 artiklar som laddats ner och har 50 000+ användare.

Från början ville vi båda att marknaden ska byggas ovanpå WordPress inte bara för att vi älskar WordPress utan vi ville visa andra kraften bakom WordPress. Eftersom marknaden har vuxit med fler artiklar, fler användare osv. Har vi uppenbarligen tvingat böja WordPress till vår vilja. Just nu är vi på version 3.0 av marknaden. Den senaste versionen driver både MOJO-teman och MOJO-koden på samma kodbas.

Mojo-teman

2. Hur många personer som för närvarande arbetar på Mojo-teman?

Teamet består för närvarande av 7 av oss. Jag själv och Brady som grundare, 3 utvecklare, 1 designer och vårt supportteam.

3. Jag vet att Mojo Themes körs på WordPress. Hur har det fungerat för dig? Tycker du att det är den bästa lösningen för din butik?

Absolut är det den bästa lösningen men det är inte att säga att vi inte har haft vår rättvisa del av frågor som använder den. Den hittills största har varit hastighets- och prestandaproblem. Eftersom WordPress är så databasintensivt fungerade inte frågor med den hastighet vi var. Med den senaste versionen (v3) av marknadsplatsen byggde vi om marknadsplatsen så att den fungerar mycket som WordPress.com fungerar. Saker som vår nya HyperDB-inställning, cachning på applikationens front-end och back-end och naturligtvis se till att vi använder rätt frågor för att öka hastigheten.

4. Känner du till några temaförfattare som litar på Mojo-teman som deras primära inkomstkälla?

Ja, och på samma anmärkning har många säljare hela lag med mer än bara dem för att stödja sina varor.

5. Vi har lagt märke till att du arbetar på en ny webbplats. Alla sniktittar?

ja! Det har faktiskt just lanserat. Det är den andra marknaden som läggs till i Mojoness-nätverket. Vår nya marknadsplats, MOJO-Code.com, är vår nya Köp och sälj marknadsplats för premiumkod. Du kan sälja eller köpa WordPress-plugins, Magento-tillägg, PHP-skript, Java, CSS, etc. Det har just lanserat men vi är glada över vart denna marknad redan är på väg och möjligheten det ger för den befintliga MOJO-gemenskapen.

Mojo-koden

6. Hur många artiklar som skickas in varje månad i din butik och i genomsnitt vilken procentandel som accepteras?

Ja, det finns hundratals uppladdningar som kommer igenom varje månad och jag skulle säga att i genomsnitt bara 10-15% blir godkända. De flesta objekt nekas flera gånger innan de godkänns eftersom våra krav för uppladdning har blivit striktare. Till exempel bedöms WordPress-teman som laddas upp på tre delar. Objekt måste ha grundlig dokumentation. Designen måste vara standard. Koden granskas genom att ladda upp temat i en test WordPress-installation. Vi kör det genom Theme Check, WP Debug och vi ser till att det installeras korrekt i vår installation.

7. Det finns massor av temabutiker där ute, vad som gör att du sticker ut?

Stor fråga och det är exakt det. Vi är inte en temabutik där vi bara säljer och stödjer våra egna produkter. Vi är en marknadsplats som gör det möjligt för temadesigners och utvecklare att sälja sitt arbete på vår marknadsplats.

Vårt fokus varje dag är hur kan vi göra en bättre marknadsplats, få mer trafik och mer värde för våra säljare för att tjäna mer och mer pengar.

8. Har du några tips / råd för andra som vill öppna sin egen temabutik?

Om du vill öppna din egen temabutik skulle jag på allvar sitta ner och fundera över vad som verkligen är inblandat. Jag tror att de flesta temadesigners tror att allt en marknadsplats ger är trafik och marknadsföring till sina artiklar men det finns så många andra saker vi ger värde för. Till exempel tänker de flesta inte på vilken plattform de kommer att använda för att underlätta försäljningsprocessen och den digitala leveransprocessen. Vad sägs om kortbehandlingsavgifter? Återbetalningsavgifter? Håll koll på dina temaförändringsloggar? Vad sägs om ditt supportforum? MOJO-teman hanterar allt detta och så mycket mer. Du kan lära dig mer om försäljning på MOJO här.

Dessutom, vid MOJO-teman, hanterar vår supportpersonal kunder genom att hjälpa dem med enkla frågor om de flesta säljarartiklar som “Hur installerar jag det här temat?”, “Var hittar jag dokumentationen?”, “Hur ställer jag in den här menyn, den här portföljen, mina bilder laddas inte, etc.? ” Vi hjälper till att filtrera enkla frågor och svara på dem så att säljare kan fokusera på att göra fantastiska produkter!

9. Alla andra tankar eller saker du vill nämna?

Fortsätt med det goda arbetet här och fortsätt att driva ut det fantastiska innehållet och fantastiska teman! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map