WordPress-inspiration: Fantastiska verklighetssidor som använder det totala WordPress-temat

På WPExplorer driver vi en populär blogg med många artiklar, tips, handledning och guider för att arbeta med WordPress men vi utvecklar också gratis och premium WordPress-teman. Vårt mest populära och bästa tema genom tiderna är Total WordPress-temat som redan har överträffat 24 500 försäljning samtidigt som en 5 stjärnor och konsekventa uppdateringar.


Totalt WordPress-tema är mycket mångsidigt och vi har sett åren utnyttjat under många år. Många av våra kunder har skapat riktigt fantastiska webbplatser med temat och vi kände att det var dags att dela några av dessa webbplatser med dig som inspiration och också så att du kan se vad temat kan. Det här är bara ett fåtal utvalda webbplatser från många där ute som vi har bokmärkt över tid men det finns många fler fantastiska webbplatser som byggs med Total. Om du har en inbyggd vänligen dela i kommentarerna nedan! Om du ännu inte har använt vårt tema måste du kolla in våra live-demonstrationer och köpa temat idag.

Sociala stream-appar

Social stream-appar: Totalt WordPress-tema

Visste du att Total fungerar fantastiskt med den populära Flow-Flow social stream WordPress-plugin (allvarligt det bästa sociala feed-plugin som pengar kan köpa)? Dessa två fungerar så bra att Ser jättebra ut (skaparna av Flow-Flow) valde att använda Total för Flow-Flow live-demo! Hur häftigt är det?

University of Hawaii

University of Hawaii: Total WordPress Theme

University of Hawaii grundades 1907 och består av 10 campus över hela östaten med fokus på forskning och hållbarhet. Detta pittoreska högskola erbjuder en mängd grundutbildningar, doktorsexamen och doktorsexamen med små klassstorlekar och anmärkningsvärda studenter som tidigare president Obamas föräldrar.

Sprung

Sprung: Total WordPress Theme

Medan webbplatsen madebysprung.com är en ganska enkel implementering av Total-temat har vi inkluderat den högst upp eftersom det är ett företag som ägs av Clay Johnston, en av våra bästa Total-temakunder med massor och massor av inköp. Sprung har skapat många fantastiska webbplatser med Total och vi rekommenderar deras tjänster.

Actian Data Management

Actian: Total WordPress Theme

Actian är hybridförvaltnings- och integrationsföretag som erbjuder datatjänster till finans-, sjukvårds-, SaaS- / mjukvaru- och olje- och gasindustrin. Stora namn som Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit och många fler förlitar sig på Actian för att hantera och analysera sina data.

Ultimate Member

Ultimate Member: Total WordPress Theme

Ultimate Member är ett fantastiskt WordPress-plugin som gör att du enkelt kan skapa en online-community gratis! Plugin är full av fantastiska funktioner och du kan köpa tillägg för att göra det ännu bättre!

WPPronto

WP Pronto: Total WordPress Theme

WPPronto är ett värdföretag som fokuserar på webbplatser som kör WordPress. 2009 lanserade de det ursprungliga CDN-nätverket för WordPress tillsammans med högpresterande värd. Nu, under namnet WPPronto, erbjuder de avancerad WP-värd med integrerad CloudFlare CDN och Railgun-acceleration.

Modig val

tapper-whale

Brave Whale är en byrå för webbdesign och marknadsföring. De har inte bara använt temat Total på sin egen webbplats utan de använder det också för många av sina kunder för att skapa vackra webbplatser. Vi har haft det stora nöjet att arbeta med VD för Brave Whale (Mark) vid många tillfällen eftersom han har varit en stor hjälp när det gäller att rapportera temafel och föreslå förbättringar och tillägg för totala temainformationer. Dessutom Brave Whale erbjuder en unik “Total temainställningstjänst”Om du vill använda temat men inte har tid eller kompetens att komma igång på egen hand.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Total WordPress Theme

En vacker och elegant onlineportfölj. Den här webbplatsen använder stor funktionen Total Overlay Header för att visa media under huvudhuvudet på ett modernt sätt.

Yoga under konstruktion

Yoga under uppbyggnad: Totalt WordPress-tema

Superren och minimal implementering av Total-temat. Yoga Under Construction ligger i Groningen, Nederländerna och erbjuder yoga- och pilatesundervisning.

Systems4Knees

Systems4Knees: Total WordPress Theme

På systems4knees.com kan du köpa premium smärtlindringsprodukter. De använder WooCommerce för att visa upp sina produkter och medan den nuvarande versionen av Total de använder är lite föråldrad ser webbplatsen fortfarande fantastisk ut!

Utöver förväntningarna

Beyond Expectations: Total WordPress Theme

Beyond Expectations är ett evenemangs- och bröllopsplaneringsföretag som ligger i Surrey och Sydost. De fokuserar på att skapa eleganta och eleganta mönster för fester, bröllop och företag.

SimplyConfirm

Bekräfta helt enkelt: Totalt WordPress-tema

Simply Confirm är en enhetlig företagsledning och en säker kommunikationsapplikation som hjälper team att arbeta bättre tillsammans. Produkten inkluderar programvara för medarbetarengagemang (spåra medarbetarengagemang i realtid), smart task manager för hantering av uppgifter inom ditt företag, säker chatt så att du får ett direktmeddelande inom ditt företag, krypterat molnlagring för lagring, hantering och delning av filer i ditt team – och mycket mer!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Total WordPress Theme

Susie Parker, ägare till Sleep Baby Love, är certifierad genom “Family Sleep Institute” och är utbildad för att hjälpa familjer som kämpar med olika sömnproblem hos barn mellan 0-5 år. Hon erbjuder olika konsultationstjänster och onlinekurser för att hjälpa dig.

Metropolitan Veterinary Associates

Metro Vets: Total WordPress Theme

Metropolitan Veterinary Associates ligger i Valley Forge, Pennsylvania och erbjuder akuttjänster året runt för veterinärmedicin, kirurgi och kritisk vård för husdjur.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Total WordPress Theme

Jennifer driver en fantastisk blogg där hon delar recept, DIY, hantverk, fitnessguider och allmänna livsstiltips. Hon har använt Total-temat på ett mycket unikt sätt med massor av anpassade murlayouter, anpassade former och en anpassad mega-meny.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Total WordPress Theme

En snyggt utformad webbplats för Golden Village Palms RV Resort i Hemet, Kalifornien. Loungen på din egen rymliga, fullständiga anslutningssida, dyka in i någon av de 3 utomhuspoolerna eller ta en gunga på deras picklebollbanor på turneringsnivå, kolla in gymmet, biljardbordet, tvättstugan och mer!

Webgrowth

Web Growth Agency: Total WordPress Theme

Webgrowth har sina rötter i inkommande marknadsföring och de har hjälpt företagskunder sedan 2006. De erbjuder kurser i digital marknadsföring som för närvarande innehåller en ”Foundations” 8-veckors online-kurs och en ”Advanced” 1-årig online-kurs.

Gröna standarder

Gröna standarder: Totalt WordPress-tema

Green Standards hjälper företag att på ett korrekt sätt avyttra sina överskottsmöbler och utrustning på ett ansvarsfullt sätt i USA och Kanada. De tillhandahåller donationer, återförsäljnings- och återvinningsstrategier för att maximera tillgången till återvinning, effektivisera samhällsgivningen och de hjälper till att eliminera avfall.

Sked & stabil

Spoon & Stable: Total WordPress Theme

Spoon and Stable är en restaurang som ligger i det som tidigare var en häststall på 1900-talet i Minneapolis, Minnesota. Maten är inriktad på säsongens säsong i Midwest och inspirerad av den franska kocken.

AliS Fashion Design

Alis Fashion: Total WordPress Theme

Alis Fashion har presenterats i olika bröllop resurser för brudar. De är specialiserade på olika klädbehov för bröllop samt avancerad brudändring, skräddarsydd för herrkläder och mer!

Masterstudio

Master Studio: Total WordPress Theme

Masterstudio erbjuder tjänster för webbdesign. För närvarande har de 2 olika priser på sin webbplats ($ 170 för standardpaket och $ 240 för hela paketet). Deras webbplats ser fantastisk ut och deras klient fungerar, så se till att kolla in dem.

Mobkii

mobkii: Total WordPress Theme

Mobkii är en webb- / grafisk design- och appbyrå i México. Deras webbplats visar en mycket ren och elegant implementering av Total WordPress-temat. Om du letar efter lite hjälp med din webbplats och ditt primära språk är spanska bör du skicka ett meddelande till dem för att se om de kan vara till hjälp.

Moula

Moula: Total WordPress Theme

Moula är förmodligen en av våra favoritimplementeringar av temat Total på grund av det är superren design och de avancerade anpassningarna som utförs av webbutvecklaren. På Moula kan du ansöka om ett affärslån på upp till $ 250 000!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Total WordPress Theme

Denny Karchner är en fantastisk konstnär och hans webbplats skapades av hans dotter från pointeradvertising.com med hjälp av temat Total. Han är inte bara en stor konstnär utan utvecklaren Lindsay Michael från PointerAdvertising är en av våra kära kunder! Hon har köpt många kopior av temat Total och skapat några fantastiska webbplatser med det. Om du letar efter lite extra hjälp med din webbplats eller vill ha en anpassad webbplats byggd med Total, se till att kolla in hennes webbplats.

Vi hade också turen att få ett tryck från Denny Karchner som en gåva som har inramats och hängits på kontoret – tack!

Elit Academy

Elit Academy: Total WordPress Theme

Ett mycket snyggt och modernt företagsexempel på Total WordPress-tema i aktion, du behöver inte göra mycket för att skapa en unik webbplats som matchar ditt varumärke och får ditt budskap.

Hon säger att hon gör

Hon säger att hon gör: Total WordPress Theme

Få tips för att starta ditt företag, växa dina sociala medier, tips om personlig utveckling och mer! Det är dags att börja din entreprenörsresa och hon säger att hon gör kommer att hjälpa dig att komma igång!

Nagelsmycken Bling

Nagelsmycken Bling: Total WordPress Theme

Nagelsmycken Bling är en e-handelswebbplats där du kan köpa små nagellack, stenciler och andra verktyg för att skapa värdefulla manikyr på Instagram. Denna söta butik använder Total för hela deras butik, blogg och anpassade beställningar. Det är ett bra exempel på hur du får ditt företag online.

Marley kaffe

Marley Coffee: Total WordPress Theme

Marley Coffee grundades av Rohan Marley (en av Bob Marleys söner) när han köpte en gård på 52 tunnland på Jamaica för att odla hållbart, ekologiskt och utsökt kaffe. Totalt passade bra eftersom det med inbyggda reglage, färgalternativ, anpassningar av typografi och WooCommerce-support gjorde det enkelt för Marley Coffee att ha en vacker webbplats igång på nolltid.

eStore Coaching

eStore Coaching: Total WordPress Theme

eStore Coaching är här för att hjälpa dig bygga din affärsverksamhet med de tre pelarna med handel, en 30 dagars utmaning och mer. Dessa experter valde Total eftersom de vet att hjärtat i varje framgångsrik onlineföretag är en kvalitetswebbplats (och Total är verkligen en av de bästa).

Laurel Whole Plant Organics

Laurel: Total WordPress Theme

Laurel använder hela växtorganik för att skapa hudvårdsprodukter av hög kvalitet för alla åldrar. De använder bara ingredienser av högsta kvalitet så naturligtvis ville de ha det bästa WordPress-temat för att bygga sin webbplats. Med Total har de kunnat skapa en ren och minimal onlinebutik som förstärker produkternas renhet och kvalitet.

Paradise Helicopters

Paradise Helicopters: Total WordPress Theme

Paradise Helicopters erbjuder turer och en av de vänliga upplevelserna på Hawaiianöarna. Besökare kan kolla live-bilder från tidigare helikopterturer och boka paket allt från en fantastisk anpassad webbplats som byggdes på Total WordPress-temat. Om webbplatslayouten inte tar andetaget bort kommer de vackra natursköna videor.

Good & Co

Good.co: Totalt WordPress-tema

Good.co är ett nätverk som förbinder proffs med arbetsplatser. De får dig att besvara en serie frågor för att hitta dina kärnstyrkor och sedan hjälpa dig att ansluta dig till bra företag för din kvalifikationsnivå. De har gjort ett bra jobb med att använda Total för att visa och förklara deras app, såväl som teamet och vetenskapen bakom den.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Total WordPress Theme

Pilates Fusion är en licensierad träningsstudio för Stott Pilates, som är ett utmärkt sätt att förbättra din andning, hållning, matsmältning, bentäthet, uthållighet och generellt välbefinnande. De har använt Total för att skapa en härlig sajt för att visa upp sina klasser, plats, riktiga kundbedömningar, en blogg och till och med endast ett medlemsområde.

Ramar nu

Ramar nu: Totalt WordPress-tema

Frames Now är ett utmärkt exempel på Total som används för att skapa en onlinebutik. De har använt WooCommerce för att sälja sina anpassade ramar och många andra inbyggda Totaltalternativ (som portföljen, anpassade animationer, sociala länkar, anpassad blogg och mer).

The Rolling Storm

Rolling Storm: Total WordPress Theme

The Rolling Storm är Jason’s personliga blogg som belyser en blandning av vacker fotografering, kulturreferenser, utsökt mat och intressanta karaktärer när han går om livet. Han har tagit Total och skapat en av de coolaste loggarna på webben (allvarligt – när du börjar läsa kommer du att stanna för att umgås med honom).

Lifetime Weight-loss: 60 Day Challenge

Lifetime 60 Day Challenge: Total WordPress Theme

Life Time är ett av de bästa fitnesscentrerna i USA och Kanada, och har fantastiska bekvämligheter som spa, salonger, tennis, pooler i olympiska storlekar (plus vattenpark som utomhusanläggningar), nutritionister och fantastiska personliga tränare. De erbjuder också exklusiva viktlösa program på nätet som 60 Day Challenge, och de använder temat Total för att dela nyheter, recept och andra resurser med sina medlemmar.

Barrio Restaurant & Tequila Bar

Barrio: Total WordPress Theme

Barrio är ett kök i latinamerikansk stil och tequilabar som använder Total för att hantera sin online-närvaro. De har lagt till gallerier, platser, menyer, reservationer, catering och sociala länkar allt med hjälp av de inbyggda totala sidbyggnadsmodulerna.

Vista utomhus

Vista Outdoor: Total WordPress Theme

Vista Outdoor är en börsnoterad designer, tillverkare och marknadsförare av toppsporten utomhus- och rekreationsprodukter. Baserat i Farmington, Utah, arbetar de med välkända varumärken som Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak och Redfield bland många andra. Vista väljer att dela alla sina nyheter, SEC-information, community outreach-program och mer via deras fantastiska anpassade webbplats byggd med Total WordPress-temat.

Punch Pizza

Punch: Total WordPress Theme

Punch Pizza (hem till lite utsökt autentisk napolitansk pizza i den stora delstaten Minnesota) litar totalt på deras anställningssida. Du kan kolla in deras anpassade skjutreglage, öppna positioner, karriärvägsdiagram och mer allt byggt med Total (plus du kan till och med ansöka om ett jobb om du är på marknaden).

Lifetime Training: Core 3

Lifetime Core3: Total WordPress Theme

Life Time (som vi nämnde) är ett av de främsta fitnesscentrerna i Nordamerika, och de valde Total för sitt Core 3-träningsprogram. De använde Total för att skapa en fantastisk målsida för sina träningsprogram med härliga bakgrunder i full bredd, anpassad typografi, anpassad blogg och mer.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Total WordPress Theme

Möt Gavin Kaysen – en prisbelönt kock som har vad som krävs för att driva gourmetrestauranger, chef för Team USA i Bocuse d’Or internationella kulinariska tävling och är semifinalist för James Beard Foundation för bästa nya restaurangpris.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Total WordPress Theme

Kendall Commercial är ett lokalt kommersiellt fastighetsföretag i tvillingstäderna Minneapolis – Saint Paul. De har utnyttjat Totals enkla byggmoduler, anpassningsbar sidfot, kontaktformulärsstöd och anpassad posttyp.

Mazina

Mazina: Total WordPress Theme

Mazina är ett produktionsföretag för fotoalbum som använder innovativa FlexBind-teknik för att skapa bättre album för att visa upp dina bilder. Detta familjeägda företag valde Total för att marknadsföra sina produkter och odlade sin verksamhet online.

Muve

muve: Total WordPress Theme

Muve är ett vårdföretag som fokuserar på behoven hos gemensamma ersättningspatienter. De arbetar med kirurger, medicinska anläggningar och patienter för att effektivisera och optimera hela processen. Eftersom de är så fokuserade på att erbjuda det bästa för patienter såklart använder de det kraftfulla Total-temat för sin webbplats.

Undvik zoom

Abdozoom: Total WordPress Theme

Abdo Zoom är en onlineresurs för barn som lär sig att läsa pedagogerna som lär dem. Detta är en mycket anpassad version av temat Total WordPress och är ett utmärkt exempel på vad en begåvad utvecklare kan göra med lite anpassad kod (kolla in de anpassade flikarna).

Och det är bara en handfull fantastiska webbplatser som använder Total WordPress-temat! Skapade du en fantastisk webbplats med vårt tema som inte finns på listan? Lämna en länk i kommentarerna nedan. Vi skulle gärna se dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map