Harga SiteGround (2020) Berapa Kos Setiap Pelan?

Kajian Harga SiteGround (2020) Yang Merupakan Pelan Hosting Web Terbaik?

Nampaknya anda sangat berminat untuk mendaftar dengan SiteGround, itulah sebabnya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai harga dan ciri-cirinya. Tetapi mungkin anda sedikit keliru dan mahukan nasihat untuk memilih rancangan SiteGround terbaik untuk laman web atau blog anda.


Jangan risau! Dalam ulasan ini, saya akan memandu anda melalui perincian harga SiteGround dan asas rancangan web hosting mereka. Kami juga akan membandingkan setiap rancangan hosting web SiteGround secara menyeluruh antara satu sama lain untuk memastikan anda mendapat rancangan terbaik untuk laman web anda.

Berapa Kos SiteGround?

SiteGround lebih dari sekadar syarikat hosting web tradisional dengan harga rancangan web hosting mereka bermula dari $ 3,95 setiap bulan. Selain itu, mereka menawarkan pelbagai rancangan dan pakej hosting yang dioptimumkan khas dan dibuat dengan baik untuk WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, dan Platform Joomla.

Setiap pelanggan akan mempunyai keperluan dan anggaran hosting yang berbeza dan itulah sebabnya SiteGround hadir dengan paparan harga, rencana, dan fitur yang berbeza dengan produk dan perkhidmatan hosting web mereka. Ini memastikan bahawa mereka tidak mengecewakan mana-mana pengguna mereka yang merupakan sebab utama mengapa SiteGround dianggap sebagai host serbaguna dengan rancangan hosting web dengan harga yang berpatutan. Oleh itu, mari kita bahas model harga semua rancangan web hosting mereka secara terperinci supaya kami dapat membantu anda dalam memilih rancangan yang tepat untuk keperluan khas anda walaupun dengan mengingat belanjawan anda.

�� Harga Perancangan Hosting Bersama SiteGround [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround mempunyai 3 rancangan hosting bersama yang merupakan penyelesaian hosting web termurah dan paling asas yang dapat diperoleh oleh laman web atau blog anda. Rancangan mereka bermula dari $ 3.95 hingga $ 11.95 / bulan yang merupakan harga potongan untuk jangka masa pembelian pertama anda kerana kemudian harga biasa dikenakan! Ini bermaksud bahawa untuk mendapat keuntungan dari Model Penetapan Harga SiteGround, anda harus berkomitmen dengan mereka Satu, Dua, atau Syarat Pembayaran Tiga Tahun kerana berjaya Penjimatan Maksimum.

Ketika datang ke perkhidmatan hosting bersama, model harga SiteGround merangkumi 3 pakej berbeza dengan pembayaran langganan yang berbeza syarat:

Pelan StartUp SiteGround = Harga Tawaran $ 3.95 / bulan
(Harga biasa pada $ 11.95 / bulan)
Tapak Tapak Pelan GrowBig = Harga Tawaran $ 5.95 / bulan
(Harga biasa pada $ 19.95 / bulan)
Pelan GoGeek SiteGround = Harga Tawaran $ 11.95 / bulan
(Harga biasa pada $ 34.95 / bulan)

Harga pakej hosting Bersama SiteGround mungkin sedikit berbeza berdasarkan jangka masa langganan hosting web anda kerana sejurus selepas tempoh awal anda berakhir, harga biasa akan dikenakan untuk rancangan hosting web SiteGround yang disebutkan di atas. Oleh itu, harga langganan perkhidmatan hosting bersama SiteGround meningkat semasa pembaharuan menjadi $ 11.95 / bulan untuk Memulakan, $ 19.95 / bulan untuk TumbuhBesar, dan $ 34.95 / bulan untuk GoGeek merancang. Manakala, harga tetap Cloud Hosting SiteGround tetap sama semasa pembaharuan dan anda juga dapat memilih pilihan langganan bulanan dengan ini perkhidmatan.

Butiran Kos & Harga Pembaharuan SiteGround

Berikut adalah tinjauan ringkas dan perbandingan model Penentuan Harga SiteGround termasuk kos pembaharuan mereka untuk setiap rancangan hosting web yang ditawarkan oleh mereka:

Perbandingan Harga Hosting Bersama SiteGround (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Harga Pelan SiteGroundMemulakanTumbuhBesarGoGeek
Harga Diskaun Permulaan
(Untuk Kontrak 12 Bulan)
$ 47.40
(12 x $ 3.95)
$ 71.40
(12 x $ 5.95)
$ 143.40
(12 x $ 11.95)
Harga Diskaun Permulaan
(Untuk Kontrak 24 Bulan)
$ 94.80
(24 x $ 3.95)
$ 142.80
(24 x $ 5.95)
$ 286.80
(24 x $ 11.95)
Harga Diskaun Permulaan
(Untuk Kontrak 36 Bulan)
$ 142.20
(36 x $ 3.95)
$ 214.20
(36 x $ 5.95)
$ 430.20
(36 x $ 11.95)
Harga Percubaan 1 Bulan
(Kontrak Kali Pertama)
$ 3.95
(+ $ 14.95 yuran persediaan sekali)
$ 5.95
(+ $ 24.95 bayaran persediaan sekali sahaja)
$ 11.95
(+ $ 24.95 bayaran persediaan sekali sahaja)
Harga Pembaharuan Bulanan$ 11.95$ 19.95$ 34.95
Potongan Harga Bulanan
(Untuk rancangan 12, 24 atau 36 bulan)
$ 8.00$ 14.00$ 23.00
Harga Pendaftaran Domain Tahunan$ 15.95$ 15.95$ 15.95
Polisi Bayaran BalikJaminan Kembali Harga Tapak 30 Hari Tapak
SITEGROUND HARGA & LEBIH LANJUT

NOTA: Harga pembaharuan rancangan hosting SiteGround yang lebih tinggi seperti hosting Cloud dan hosting Enterprise tetap sama dengan harga tawaran potongan awal yang ditawarkan kepada rancangan hosting SiteGround Shared sahaja!

�� Tapak Tapak Harga Pelan Hosting Cloud

Skalabiliti dan prestasi adalah kelebihan penting dari akaun hosting Cloud SiteGround kerana anda dapat menambahkan sumber tambahan dan meningkatkan keupayaan dan konfigurasi Pelayan Awan anda dengan harga tambahan (apabila diperlukan).

Harga Hosting Cloud SiteGround Dengan Pilihan Sumber Pelayan Skala Auto

SiteGround menawarkan 4 pakej hosting pelayan Cloud asas dengan harga mulai dari $ 80 hingga $ 240 / bulan dan juga memberi anda kemampuan untuk membuat pakej hosting Cloud Customized anda sendiri dengan spesifikasi dan konfigurasi buatan khas yang bahkan boleh menelan belanja anda hingga ke tahap yang besar. $ 2,100 / bulan (sebenarnya tidak diperlukan). Walau bagaimanapun, dalam kebanyakan kes, rancangan hosting Cloud SiteGround yang asas akan lebih daripada mencukupi untuk mengendalikan laman web yang bersaiz besar.

�� Harga Pelan Hosting Server Dedicated SiteGround

Beberapa laman web yang besar mungkin memerlukan penyelesaian hosting pelayan secara individu, iaitu ketika hosting pelayan Dedicated SiteGround adalah rancangan untuk dipilih. Dengan harga bermula dari $ 269 / bulan, Perkhidmatan hosting pelayan Dedicated SiteGround dapat menangani banyak lalu lintas dengan mudah memberikan anda penyelesaian hosting web berprestasi tinggi untuk laman web anda yang sangat popular.

NOTA: SiteGround baru-baru ini menghentikan Pelan Hosting Pelayan Dedicatednya!

�� Harga Perancangan Hosting SiteGround WordPress (Diuruskan)

SiteGround menawarkan rancangan hosting yang direkayasa dan disesuaikan untuk projek WordPress anda. Harga rancangan hosting WordPress SiteGround (StartUp, GrowBig & GoGeek) sama dengan harga rancangan hosting Bersama mereka. Selain daripada ciri pelayan Shared yang asas, mereka akan mempunyai sebilangan ciri fokus WordPress dengan laman web anda yang dihoskan di platform CMS WordPress SiteGround dan akan dioptimumkan khas untuk sokongan berkaitan WordPress yang pantas dan pantas.

�� Pelan Hosting SiteGround WooCommerce Harga untuk Laman Web eCommerce

SiteGround juga menawarkan rancangan hosting yang dirancang agar sesuai dengan projek eCommerce anda dengan harganya sama seperti harga rancangan hosting Bersama mereka. Walau bagaimanapun, rancangan GoGeek SiteGround paling sesuai dan direkayasa khas untuk menjadi tuan rumah laman web berkaitan eCommerce kerana ia merangkumi ciri-ciri kaya eCommerce tambahan dengan ketersediaan Pelayan yang Mematuhi PCI.

�� Harga Perancangan Hosting Reseller SiteGround

Sebelumnya, perkhidmatan hosting Reseller SiteGround dulu berfungsi dengan cara yang berbeza di mana anda seharusnya membeli Kredit (lebih kurang sama dengan rancangan hosting Bersama mereka yang bernilai setahun) yang juga boleh dijual semula kepada pelanggan lain dengan bayaran bulanan.

Walau bagaimanapun, Siteground baru-baru ini menyemak semula perkhidmatan hosting Reseller dan pada masa ini hanya menawarkan rancangan GoGeek (harga pada $ 11.95 / bulan) sebagai penyelesaian hosting Reseller mereka untuk pelanggan mereka.

�� Harga Pelan Hosting SiteGround Enterprise

Perkhidmatan hosting SiteGround Enterprise direka oleh anda (sebagai pelanggan) di mana anda boleh memutuskan bagaimana laman web anda perlu dihoskan dan sumber pelayan apa yang anda perlukan untuk laman web anda dengan SiteGround menguruskan semuanya untuk anda! Oleh kerana keperluan khusus anda, tidak ada tanda harga yang ditetapkan untuk rancangan Enterprise SiteGround kerana ia berbeza-beza berdasarkan jumlah sumber yang akan digunakan oleh laman web anda dan kerumitan yang terlibat.

Adakah SiteGround menawarkan Pelan Bulanan?

Harga Pelan Bulanan Hosting SiteGround + Yuran Penyediaan Sekali

Malangnya, SiteGround tidak menawarkan pilihan pengebilan bulan ke bulan untuk perkhidmatan hosting Shared / WordPress mereka tetapi pengebilan bulanan tersedia untuk pelayan hosting Cloud mereka.

Privasi Domain, Sijil SSL, Pengimbas Laman SG, IP Khusus, Pemindahan Domain, CDN & Banyak Lagi
Harga Perkhidmatan Tambahan SiteGround

Perkhidmatan Tambahan SiteGround merujuk kepada ciri penambahbaikan pilihan untuk akaun hosting web semasa anda. Mereka boleh ditambah bila-bila masa! Mungkin semasa mendaftar dengan SiteGround atau bahkan kemudian (jika diperlukan). Berikut adalah ringkasan harga ringkas mengenai beberapa perkhidmatan tambahan yang popular yang ditawarkan oleh SiteGround sebagai tambahan kepada rancangan hosting web mereka.

Senarai Harga Perkhidmatan Tambahan Web Hosting SiteGround
Perkhidmatan Addon SiteGroundHarga SiteGround
Perlindungan Privasi Domain$ 1.00 sebulan ($ 12.00 setahun)
Pengimbas Laman SG$ 1.65 sebulan ($ 19.80 setahun)
Mari Mengenkripsi Sijil Wildcard SSL$ 0.00 setahun (Percuma)
PILIHAN: Sijil SSL Premium oleh SiteGround mungkin menelan belanja sekitar $ 90.00 setahun dan lebih
Seret & Lepas Pembangun Laman Web$ 0.00 setahun (Percuma)
PILIHAN: Versi Pro Pembangun Laman Web SiteGround mungkin menelan belanja sekitar $ 7.42 setahun dan lebih
IP khas$ 4.50 sebulan
Anda boleh memesan sebanyak 10 IP Khusus untuk rancangan hosting Cloud SiteGround
DNS Peribadi SiteGround$ 99.00 setahun
CDN Cloudflare$ 0.00 setahun (Percuma)
PILIHAN: Pelan Cloudflare Plus SiteGround mungkin menelan belanja sekitar $ 11.95 sebulan yang masih kurang daripada akaun Cloudflare Pro yang berharga $ 20 sebulan
Pemindahan Domain$ 15.95 (Bayaran sekali sahaja)
PILIHAN: Anda dapat dengan cepat memindahkan Nama Domain anda dari penyedia hosting web lain ke SiteGround sehingga anda dapat mengurus Domain dan Web Hosting anda dari satu tempat. Anda akan dikenakan Bayaran sekali sahaja sebanyak $ 15.95
Penghijrahan laman web$ 0.00 (Percuma)
PILIHAN: Anda boleh memindahkan laman web anda secara percuma dengan semua rancangan hosting SiteGround kecuali rancangan StartUp SiteGround yang tidak termasuk ciri Pemindahan Tapak PERCUMA. Walau bagaimanapun, anda masih boleh menggunakan plugin SiteGround Free Site Migrator sementara kos perkhidmatan pemindahan laman web berbayar mereka $ 30.

Adakah Pelan Hosting Web SiteGround berharga dengan harga yang berpatutan?

Hampir setiap penyedia hosting web mengiklankan harga bulanan yang lebih rendah (gimik pemasaran pintar), tetapi kebanyakan mereka tidak benar-benar menagih anda dari bulan ke bulan. Mereka biasanya menunjukkan harga tawaran diskaun yang jauh lebih rendah daripada harga sebenarnya. Juga, mereka akhirnya akan menagih anda setiap tahun atau bahkan selama beberapa tahun sekaligus dalam beberapa kes. Sejujurnya, saya juga menganggap amalan ini agak menjengkelkan! Tetapi strategi harga pendahuluan seperti ini terlalu umum dalam industri hosting web yang bahkan tidak perlu diperjuangkan!

Saya menunjukkan struktur harga SiteGround ini atau mana-mana hos lain (untuk perkara itu) hanya kerana semakan harga saya terhadap SiteGround tidak lengkap dan berat sebelah sekiranya saya tidak menyatakan perkara ini kepada anda! Menariknya, model penetapan harga seperti SiteGround dan hos web lain juga sangat membantu kerana dapat mengurangkan kerumitan anda membayar bil setiap bulan..

NOTA: Tidak membayar bil anda dalam tarikh akhir menyebabkan penamatan perkhidmatan. Oleh itu, pembayaran bil SiteGround Tahunan membuat anda dilindungi daripada kehilangan akaun hosting anda secara tidak sengaja!

Pelan StartUp SiteGround Kos Hanya $ 47 Setiap Tahun

Sekiranya anda hanya merancang untuk menjadi tuan rumah satu laman web dengan memulakan dengan SiteGround dan anda tidak pasti mengenai kesinambungan laman web anda, maka anda boleh mendapatkan rancangan StartUp SiteGround (seperti yang saya lakukan). Dengan rancangan Pemula SiteGround ini, anda hanya akan dikenakan bayaran $ 47 setiap tahun untuk menjadikan laman web anda dihoskan dengan hos fenomenal ini. Sekarang, itu masih sangat murah! Tidak ia?

Harga Domain SiteGround & Kos Perlindungan Privasi Domain

Sambungan Nama DomainKos Pendaftaran Tahunan
.com Popular$ 15.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 15.95 / tahun)
.bersih Popular$ 17.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 17.95 / tahun)
.org Popular$ 17.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 17.95 / tahun)
.rakan sekerja$ 29.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 29.95 / tahun)
.maklumat$ 17.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 17.95 / tahun)
.biz$ 17.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 17.95 / tahun)
.kelab$ 14.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 14.95 / tahun)
.xyz$ 12.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 12.95 / tahun)
.guru$ 25.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 25.95 / tahun)
.kita Amerika Syarikat$ 17.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 17.95 / tahun)
.co.uk Inggeris$ 19.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 19.95 / tahun)
.eu Eropah$ 14.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 14.95 / tahun)
.kira-kira Kanada$ 19.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 19.95 / tahun)
.com.au Australia$ 14.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 14.95 / tahun)
.co.nz New Zealand$ 29.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 29.95 / tahun)
.dalam India$ 14.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 14.95 / tahun)
.co.za Afrika Selatan$ 14.95 / tahun
(Harga Pembaharuan $ 14.95 / tahun)

Mengaktifkan Perlindungan Privasi Domain SiteGround di mana data anda tidak tersedia untuk umum mempunyai biaya tambahan hanya $ 1 setiap satu bulan.

Mengapa SiteGround begitu Mahal atau Lebih Murah daripada Host Web yang lain?

Sebilangan pengguna berpendapat SiteGround agak mahal dan lebih mahal daripada pesaingnya. Tetapi hakikatnya SiteGround bukanlah hos dengan harga murah yang menawarkan produk hosting web berkualiti murah tetapi sebaliknya, rancangan mereka berharga begitu kompetitif sehingga anda tidak akan dapat mencari Penyedia Web Hosting Terurus yang lebih baik dengan harga yang sangat baik.

Walau bagaimanapun, harga pembaharuan mereka sedikit lebih tinggi dan anda akhirnya akan membayar lebih daripada biasa. Inilah sebabnya mengapa saya sangat mengesyorkan pelanggan SiteGround sekurang-kurangnya memilih Pelan Langganan 1 Tahun mereka (Rancangan Langganan 2 hingga 3 Tahun akan menjadi keputusan yang bagus) untuk mendapatkan Harga Potongan Maksimum dengan Penjimatan Besar-besaran Dijamin sebelumnya.

Adakah Terdapat Polisi Bayaran Balik Dengan Pelan Hosting SiteGround?

Pasti, anda mendapat jaminan wang dikembalikan 30 hari untuk mengikuti percubaan hosting SiteGround dan periksa sama ada ia baik atau tidak. Sekiranya anda memutuskan untuk tidak meneruskan SiteGround, anda selalu boleh meminta pembatalan segera dalam jangka masa 30 hari ini dan anda akan mendapat wang anda dikembalikan dari SiteGround tanpa sebarang pertanyaan tanya!

Pelan SiteGround mana yang Harus Anda Pilih Berdasarkan Harga?

Ini bergantung terutamanya pada Anggaran anda, Jenis Perniagaan anda, dan Keperluan anda sehingga anda dapat memilih pakej SiteGround yang tepat yang paling sesuai dengan keperluan anda. Izinkan saya mempermudahkan pelbagai perkara untuk anda dengan mengkategorikan perkhidmatan hosting SiteGround berdasarkan harga mereka untuk memberitahu anda rancangan mana yang patut dilakukan:

1. Untuk Laman Web Permulaan & Permulaan? Pelan hosting StartUp atau GrowBig Shared SiteGround akan menjadi pilihan hebat setiap hari.

2. Untuk Laman Web Perniagaan Kecil? Pelan StartUp, GrowBig atau GoGeek SiteGround (apa sahaja yang akan dibuat berdasarkan Belanjawan anda) kerana harga rancangan hosting ini murah dan bagus untuk perniagaan anda.

3. Untuk Menghosting Pelbagai Domain / Laman Web? Rancangan hosting GrowBig atau GoGeek Shared SiteGround bagus dan terbaik.

4. Untuk VPS seperti Perkhidmatan Hosting dengan Ciri Lanjutan sesuai dengan Belanjawan anda? Pelan hosting GoGeek Shared dari SiteGround adalah harga yang berpatutan dan akan menjadi yang harus anda jalani!

5. Untuk Pengguna WordPress? Cukup dengan mana-mana rancangan hosting WordPress SiteGround (Rancangan StartUp, GrowBig, atau GoGeek untuk platform WordPress).

6. Untuk Perniagaan Penjual Web Hosting, Pembangun Web & Agen? Pelan hosting SiteGround’s Cloud atau hosting Reseller nampaknya tepat!

7. Untuk Perniagaan yang Berjaya atau Laman Web yang Sudah Popular? Pilih perkhidmatan hosting Cloud SiteGround.

8. Untuk Laman Web Menjana Lalu Lintas Tinggi atau Perniagaan Membuat Untung Besar? Pelayan hosting Cloud SiteGround akan menjadi pilihan yang bagus untuk awak!

Kesimpulan: Adakah Pelan Hosting SiteGround Berbaloi dengan Kosnya?

Sesuai dengan Syarat Penetapan Harga & Pembayaran Pelan Web Hosting SiteGround, jelas bahawa ia tidak terlalu mahal tetapi termasuk dalam kategori penyedia hosting web premium dengan harga berpatutan dengan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik yang dapat dengan mudah memenuhi segala macam anggaran dan keperluan. Selain itu, SiteGround adalah salah satu syarikat hosting web dengan harga berpatutan yang paling jarang yang menawarkan Insane Speed, Solid Uptime, dan 24 × 7 Responsive Customer Support dengan harga yang rendah. Oleh itu, rancangan hosting SiteGround sangat sesuai dan sesuai untuk jenis projek berikut:

Blogger pemula & laman web perniagaan kecil
Pereka web, pembangun web, pakar & agensi SEO
Laman web yang dihoskan & dikuasakan oleh WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Blog & laman web dengan trafik yang berjaya
Keperluan hosting yang terurus, selamat & berpatutan
Perniagaan yang memerlukan penyedia hosting web profesional
Keperluan hosting SSD berprestasi tinggi, pantas dan bebas dari cegukan
Kedai dalam talian & laman web eCommerce dengan keperluan Pelayan yang Mematuhi PCI
Profesional dengan keperluan hosting Reseller

MENGAKHIRI: Bahagian terbaik mengenai SiteGround adalah bahawa jika Projek / Laman Web anda menjadi seperti orang gila, maka anda sama sekali tidak perlu risau untuk mengubah hos anda kerana SiteGround sudah mempunyai pelbagai penyelesaian hosting web yang lebih besar yang dapat dengan mudah menyokong keperluan berkembang laman web anda. Infrastruktur hosting canggih mereka akan menyokong laman web anda dengan selesa dan terus berjalan tanpa memerlukan anda secara peribadi terlibat dalam kesulitan memindahkan Laman Web / Projek anda ke tempat lain. Anda boleh menggunakan hosting Cloud SiteGround (harga bermula $ 80 / bulan) atau bahkan penyelesaian hosting Enterprise mereka yang disesuaikan (dengan Petikan Tersuai).

Saya harap anda menyukai ulasan kami Harga SiteGround (2020) dan kami benar-benar percaya bahawa semua rancangan hosting web mereka berharga dan menjadikannya pemenang yang pasti kerana dapat memenuhi keperluan pelanggan mereka yang semakin meningkat dan dapat memenuhi anggaran atau keperluan apa pun dengan selesa. Jadi, bersedia untuk memulakan dengan SiteGround?

ATAU ANDA BOLEH MEMASANG…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map