Policy for tilbakebetaling av SiteGround og pengene tilbake-garanti (2020-guide): Hvordan kansellerer du SiteGround Hosting-kontoen?

Contents

Hva handler SiteGrounds tilbakebetalingspolicy om?


SiteGround tilbyr sine hostingkunder en refusjonspolicy som er en 30 dagers pengene-tilbake-garanti (med alle de delte hosting-planene) og en 14-dagers pengene-tilbake-garanti (med alle sky-hosting-planene). SiteGround’s pengene tilbake-garanti gir deg full ro i sinnet med deres webhotellrelaterte tjenester som tilbys deg, da det fungerer som et eksklusivt middel og forsikringsdekning som sikrer at deres tjenester oppfyller dine forventninger.

SiteGround’s Money Back Garanti dekker de første ordrene for deres delte hostingplaner og nettskyvertjenester. I tillegg dekker de fleste av tilleggsfunksjonene de tilbyr sine kunder. For innledende periode (når hostingkontoen med SiteGround er opprettet og aktivert), de vil utstede sine kunder a full refusjon til deres Delt Hosting-kontoer og kansellering av tjenester (innen 30 dager fra datoen for aktivering av hostingkontoen). Det samme gjelder også SiteGround’s Cloud Hosting-kontoer som må avbestilles innen 14 dager etter at hostingkonto aktiveres for å få full refusjon.

Unntak, vilkår og betingelser brukt for SiteGrounds tilbakebetalingspolicy

Her er følgende vilkår og betingelser, unntak og viktige punkter som gjelder SiteGround pengene tilbake-garanti:

1. SiteGround bruker samme betalingsalternativ å utstede refusjon (brukt av kunden). Dette har ingenting å gjøre med forsinkelsen i SiteGrounds tilbakebetalingsprosess.
2. Forespørsler om avbestilling av vertskonto bør legges ut via SiteGround sitt brukerområde.
3. Opprinnelige bestillinger for webhotellrelaterte tjenester blir bare dekket innen 30 dager fra den dagen SiteGround aktiverer tjenesten din. mens, fornyelse av bestillinger dekkes ikke under refusjonsreglene.
 4. Kundens manglende vedlikehold hostingkontoen hans i samsvar med SiteGrounds vilkår for bruk kan også føre til service suspensjon, bruksbegrensninger eller ikke-refunderbar kontoopsigelse.
 5. Beløpet inkludert i SiteGround-lommebok er igjen refunderes. Du kan imidlertid bruke det til å kjøpe webhotellrelaterte tjenester eller fornyelser. SiteGround kan returnere noen forhåndsbetalte avgifter som en kreditt til kunden via lommeboka, og beløpet som er tilgjengelig i lommeboken vil utløpe om et år.
 6. Forhandlerpakker er kvalifisert for pengene tilbake bare hvis du kansellerer deres forhandlerpakke som er kjøpt fullstendig og dermed gjelder ikke pengene tilbake-garantien for SiteGround individuell kontoopsigelse.
 7. SiteGround kan nekte å overføre nettstedet til kunden sin hvis nettstedoverføringsprosessen trenger en viss konfigurasjon fra sin del som ikke er kompatibel med deres servere, eller hvis den innser at det trengs mer ressurser enn vanlig for å utføre den. I så fall vil SiteGround tilbakebetale nettstedets overføringsgebyrer hvis det er ikke i stand til å overføre nettstedet av kunden.
 8. Gebyrer betalt Domenenavn inkludert Domenes personvern (Domenenavn-beskyttelse) av kunden er Ikke refunderbart og kan forfalle ved avbestillingsprosessen for hostingkontoen (selv om det oppheves fra starten på grunn av spesielle SiteGround-kampanjer som finner sted i den perioden).
 9. Pengene tilbake-garantien dekker ikke Dedikerte serverhotellplaner (nå avviklet), betalt støttetjeneste eller noe annet tredjeparts tjenester.

Hvordan kan jeg avbryte SiteGround-hostingkontoen og få tilbakebetaling med 30-dagers pengene-tilbake-garanti?

Forespørsler om kansellering av kontoer behandles av SiteGrounds supportteam direkte via ditt brukerområde. Du kan følge vår Trinn-for-trinn-guide på SiteGrounds avbestilling av vertskontokontoen og deres tilbakebetalingspolicy nedenfor:

�� Trinn 1: Logg deg på SiteGround sitt brukerområde og klikk på Faktureringsfanen

�� Trinn 2: Klikk deretter på Avbryt tjenester under Faktureringsnavigering

SiteGround kommer snart slett filene av kundens webhotellkonto fra serveren deres innen en uke etter kansellering av kontoen. Dette er grunnen til at jeg sterkt vil anbefale deg å få en sikkerhetskopi av SiteGround-vertskontoen og oppbevar en kopi av den med deg før du gir den endelige bekreftelsen slik at du eliminerer risikoen for å miste filene dine.

�� Trinn 3: Merk av i ruten ved siden av tjenesteabonnementet ditt, og klikk på Fortsett med avbestilling-knappen

Du blir navigert til en side som viser tjenestene du bestilte med SiteGround-kontoen din (abonnementet eller abonnementslisten). Hvis du har abonnert på flere webhotellrelaterte tjenester, vil de alle være oppført på denne siden (den ene under den andre). Du må bare velge abonnementstjenesten du vil avbryte, og deretter klikke på Fortsett med avbestilling knapp.

�� Trinn 4: Under Avbryt forespørselside Velg de nødvendige feltene som er nevnt nedenfor, og klikk på Fortsett med avbestilling

Du må nå nevne når du vil kansellere tjenestene dine. Hvis du ikke er ferdig med SiteGround’s pengene-tilbake-garantiperiode ennå, kan du velge Ved utløp alternativet slik at du bruker den ventende faktureringsperioden for å få pengene dine verdt.

Imidlertid valgte jeg å gå med Med en gang alternativ (tryggere og raskere med minimum forsinkelse). Når du har valgt et av disse alternativene, dukker det opp en annen boks nedenfor der du ber deg om den faktiske grunnen til å kansellere hostingkontoen. Når du har valgt disse alternativene, må du klikke på Fortsett med avbestilling knapp.

MERK: Rett under Fortsett med avbestilling knappen du kan finne SiteGround Hjelp hvor du kan kontakte SiteGround Support-spesialister (via Live chat eller Anrop) hvis du trenger litt hjelp og ikke er sikker på om du vil fortsette!

�� Trinn 5: Avbestilling av SiteGround-konto Be om bekreftelse ved å klikke på Fortsett med avbestilling

Ja, det var litt irriterende da de ba meg bekrefte på nytt om jeg ville kansellere kontoen min eller ikke. Bare klikk på Fortsett med avbestilling knappen også her!

�� Trinn 6: Avbestilling av SiteGround-konto Be om bekreftelse ved å klikke på Fortsett med avbestilling

Til slutt kommer du til det siste trinnet i din kanselleringsprosess for SiteGround-kontoen, der du nå kan se totale mengden som vil bli tilbakebetalt til deg. Du vil også kunne velge om du vil at den skal tilbakebetales til din SiteGround-lommebok (slik at du kan bruke den i innkjøp eller fornye SiteGround’s andre webhotellrelaterte tjenester) eller du vil få pengene tilbake til det betalingsmetode du hadde brukt tidligere.

Huske! Du er for øyeblikket på det punktet der du ikke vil tilbake til SiteGround. Så bare sørg for at din erstatningsbeløp er akkurat det du forventet, og du må også velge Refusjon alternativet under Velg en kompensasjonsmetode. Velg deretter avmerkingsboksen som sier “Jeg forstår at bekreftelse av kanselleringen vil føre til umiddelbar deaktivering av tjenestene oppført ovenfor” og du kan nå klikke på Bekreft avbestilling knapp.

�� Trinn 7: Motta bekreftelse på avbestilling av konto fra SiteGround

Nå, a bekreftelsesmelding fra SiteGround vises på skjermen din, og du bør motta en Bekreftelsese-post også!

Du kan finne en lenke for å fornye den kansellerte kontoen din (valgfri) i Bekreftelsesmelding for SiteGround brukerområde så vel som deres E-postbekreftelse.

OG FERDIG! GOODBYE SITEGROUND!!!

Slik fornyer du din kansellerte SiteGround Hosting-konto etter avbrytelsesprosessen (valgfritt trinn)

Hvis du vil opprette den kansellerte kontoen din på nytt med SiteGround, kan du klikke på lenken Mine kontoer. Derfra ville ditt neste trinn være å klikke på den grønne fargen Fornye -knappen, og du er tilbake.

VELKOMMEN TILBAKE TIL SITEGROUND!

Hvor lang tid tar SiteGround å avslutte webhotellkontoen min etter kanselleringen? Er det øyeblikkelig eller tar tid?

Dette avhenger faktisk av om SiteGround-kunden ber om øyeblikkelig avbestilling av hostingkontoer eller om de velger å avslutte kontoen ved utløpet..

�� 1. Hvis du velger SiteGrounds alternativ for øyeblikkelig avbryt nå:

Hvis du velger Med en gang alternativet, blir SiteGround-vertskontoen din suspendert nesten umiddelbart etter at du har mottatt bekreftelsen på forespørselen om kansellering. Imidlertid oppbevarer SiteGround fortsatt en kopi av hostingkontoen din hos dem for en maksimalt 7 dager. Hostingkontoen din blir avsluttet etter denne perioden, og sikkerhetskopien blir også slettet med den. Dette betyr at SiteGround ikke vil lagre noen av filkopiene dine på serverne deres når kontoen er avsluttet.

�� 2. Hvis du ber SiteGround om kansellering ved utløp:

Hvis du velger Avbestilling ved utløp alternativet, vil SiteGround-vertskontoen din få suspendert innen 24 timer etter utløpsdatoen. En kopi av hostingkontoen din vil bli lagret på SiteGround-servere, selv i dette tilfellet for en maksimalt 7 dager og vil bli slettet umiddelbart etter avsluttet konto.

Endelig Take On SiteGround’s automatiserte avbestillingsprosess for kontoer og refusjon

Prosessen for avbestilling og tilbakebetaling av hostingkontoen til SiteGround er fullstendig automatisert, praktisk og den enkleste jeg har vært gjennom, til tross for antall involverte trinn. Hele avbestillingsprosessen til SiteGround tar deg rundt 10 minutter for å bli fullført.

Jeg anbefaler SiteGround-hosting-tjeneste for deres rettferdige og transparente 30 dagers returrett. Jeg håper vår guide videre SiteGround MoneyBack-garanti og refusjonspolicy (gjennomgang av 2020) var nyttig for deg. Jeg vil også anbefale deg å lese vilkårene for bruk før du registrerer deg, eller du kan til og med chatte med SiteGrounds 24/7 supportteam for å få mer nyttig informasjon om deres kanselleringsprosess og tilbakebetalingspolicy!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map